2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah o tombul kelebeğe..ne güzel canım bende bayramdan önce kavuşucam kızımabayramda bayram şekeri olucak onlarr

maaşallah maaşallah.. ama erken aldırma yavrucuğunu. madem sezaryanla alcak nie erken alıyokii

Evet bana bu çarşamba için NST ve alttan muayene için sabah erkenden gel dedi... Hakkımızda hayırlısı olsun, belirsizlik epey yoruyor insanı :)

ay ben bile sinir oldum..değiştir bence canım doktorunu..sonradan sorun yaşamaktansa Allah korusun

yaa işte bi de beni düşün canım..aylardır bu adamın bu tavırlarını laflarını çekiyorum..bişey sormaya gelmiyo hemen alay etmeler gülmeler...yok kesin karar verdim değiştiricem...o hastanede başka bi bayan var herkes çok metediyordu onu onunla bi görüşücem..inşallah kabul eder uygundur da ona yaptırırım doğumu....

hülyacım inan sormadım haftaya oturucaz konuşucaz artık enine boyuna bayramdan önce 38. haftada oluyor ben bayramdan sonra olmasını isticem 39 haftalıkken bakalım ne dicek en baştan beri normali istiyodum drumda normal doğumu destekledi bu güne kadar eşim çok hevesli normal doğumda bişi olucak diye korkuyodu işine geldi onun beb karmakarışık duygular içindeyim

Canim ilk iki gun oluyor yogun kanama.ben ped goturmustum yanimda yeterli gelmedi bebesimin bezlerinden kullandim :) simdi hala kanama var ama normal ped yeterli geliyor. Ben iyiyim yuruyebiliyorum kendi ihtiyaclarimi karsilayabiliyorum cok sukur. Agri da oluyor ister istemez ama agri kesici veriyorlar zaten rahatlatiyor

Cok tatlısınız ya. Oğlunun zafer çığlıkları atarak güç bende dediği resme bayıldım. Sen zaten çok güzelsin :)

Tekrar tekrar tebrik ederim seni canım. Yakisiklini op kokla benim icin .

alla alla ne garip doktor yahu..kabul eder bence canım hemen değiştir..

çok güzelsiniiiiiiz Allah analı babalı büyütsün suloz darısı biz toik hatunlarının başına
leğene benzettiğin görüntü beni de korkuttu vallaa
bakalım doktor çatımıza baksın epidural normal veya sezaryan ona göre karar vereceğiz hayırlısıyla benim kızçemde bayramdan önce elimizi öpmeye hayırlısıyla gelecek inşallah

tmm cnm saoll..bende hasta bezi war onu götürüyümm o zmnn..rahat olur..sonrada ped kullanırım bakalım sen kurtuldun darısı bize :)

seni çok rahatsıs ediosa değiş cnm dr mu kalmadı yaa

canım oğlumun kapı süsü

bunlarda mevlüt hediyelerimiz

Canım güle güle kullan. Herşeyini hazırlamışsın Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin:)

kızlar hazır süs konusu açılmışken bana da akıl verin de yaptırayım artık

Aynalı olanı daha çok beğendim canım.

Oh canım çok sevindim dünüş damadım gayet sağlıklı desene :)

Hayırlı olsun tatlım ne zor olmuştur bu halinle taşınmak. Güle güle oturun.

Acayip imrendim hayalimi gerçekleştirmişsiniz kızlar. Allah analı babalı büyütsün minik fenerlileri :)

Bugun kızımı görmeye gideceğiz . Heyecandan yine uyku tutmadı . Minigim büyüdü mü acaba? O da beni bu kadar özledi mı?

Büyümüştür de özlemiştir de annesi :)

kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum

Canım harika görünüyorsunuz. Maşallah size. Bebeğin de sen de çok tatlısınız:)) Allah bize de nasip etsin.

biz geldikk bugün görüş günüydü
herşey yolunda hamdolsun bebiş iyi dedi doktor suyum selimde normalmiş ama hala yola felan girmemiş benim kızçe nstde de sancı çıkmadı 2880 gr olmuş 49 cmde boyu bi haftada 250 gr almış çok sevindim buna
biradahki haftaya çatı muayensi olacakmışım bakalım ne diyecek doktorumuz...

Selamlar hatunlar patır patır dökülmeye başladık :) Bakalım sıra kimde olacak? Böyle giderse Ağustos 15 gelmeden bütün bebişler doğmuş olacak gibi. Hadi hayırlısı :))

geçmiş olsun canım..benimde ara ara oluyo sancılarım...inş bebeğin acele etmez bol bol dinlen uzan..bırak evi bi şekilde hal olur ev...meyra güzel ama naz bilmem nazlımı olur ki öyle derler ya

Saol cnm dikkat etmek lazım ama işte her an da yatılmıyorki.. Daha 1 aydan fazla var ama ben tetikteyim keşke böyle olmasaydı hayırlısı.. Meyra güzel mi gerçekten cnm ya karar verelim diyoruz artık ama kesin bi veremedik:) meyra naz , meyra su, meyra Nil yada sadece meyra ??

Hangi hastaneye gidiyosun canım sakıncası yoksa?

haklısın canım.. hayırlısı olsun tabiki hepimizin hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…