2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr. 39. hafftamızdayızz artık. ama bebşimnn gelmeye niyeti yok sankii. göbeğimm aynıı duruyr, hiç inmedii aşağıya.. uyurken hareket edemyrmm, gönemyrmm her yerim ağrıyorayaklarımm davul gibii, ayakalrımın altı ağrıyor, omuzlarım ağrıyr yan yatmaktan,sırt üstü yatmakk bir işkencee. kasıklarım ağrıyr kısacasıı tümm kemiklerim ağrıyor.. ve bu gün mutfağımı temizlemem lazım. ama hiç halimm yok. pazartesi de kv geliyr. o gelmeden temizlemek istiyrrmm. doğuma kadar burda kalacakmışş, ben galiba onun yanımda klamasını da istemyrm... doğumda biz haber vevrrirz gelsinn evde resmen atlatle falan dolanıyrmm yanıyrmm çünküü, temizlk yapasım olmuyr yemek yapasımm olmuyr şimdi o gelince birde ona hizmet edecemm ister istemzz o gücü göremiyrmm kendmdeee maaleseff herşeyy bir yana da göbeğiminn artık aşağı inmesi gerekmiyr muu ( yardımm edinn lütfennn

Günaydın kızlar nasya senin de gözün aydın canım dün gece belim öyle çok ağrıdı ki doğuracağım sandım neyseki uyandığımda geçmiş
Rüzgar bence senin doğum yakın bir yerde okumuştum doğumdan önce kendini çok enerjik hissedermişsin tetikte ol her an her şey olabilir:)))

bu arada günaydın kızlar... gece rüyamda bebeğimi gördüm.. karanlık sokaklarda geziyordum.. birden çimlerin üstünde prematür bir bebek gördüm.. benim kızımmış o.. nasıl ağlıyo mosmor olmuş artık nefes alamıyor. aldım kucağıma sakinleştirdim öptüm kokladım emzirdim.. çok güzel bir duyguydu.. rüyada bile bu kadar güzelse gerçeğini yaşamak için sabırsızlanıyorum

Canım dün ben de yeni doğum yapan arkadaşlarıml bu konuyu konuştum birinin göbeği inmiş diğerinin inmemiş benimki de çok yukarıda dediklerinegöre doğumdan önce göbeğinin illa aşağı düşmesi gerekmiyormuş düşse daha iyi olur doğum daha kolay olur tabi ama düşmese de doğum başlayabilir. Kv sana yardıma gelmiyorsa niye geliyor bu halinle senden hizmet mi bekliyor kendini hiç kasma canım yapabildiğin kadar yaparsın olduğu kadar artık

canım inşallah doğrudur, seninle aynıyız tarih olarak, benim dün kontrol vardı 2360 gr dedi doktor, üzüldüm sağlığı yerinde olsun tabi başka bişey istemem ama küçük bebeğe nasıl bakılır çok tedirginim

Canim ben bu hafta esimden dolayi yrn gidicem nasipse...adas olcak desene evlatlar:) ins.hersey yolundadir sizin muayenenizde

Bebeğim ve benimle ilgili herşey yolunda ama doğumla ilgili sıkıntılarımız var inşallah seninde kontrolün güzel geçer geldiğinde yazarsan sevinirim doğumla ilgili bişey sölicekmi doktor merak ediyorum..

valla ben başından beri sezaryen istedim, çok panik bir insanım, bir de bu işler yaparsınlarla motiveyle olmuyor, bana neler neler dediler, yok bebeğe narkoz geçer yok şöyle yok böyle hala da vazgeçirmeye çalışan çok, ya ben doğuracağım kime ne, doktorum da diyor keşke normal olsa ama kolay değil senin diye, kime ne boşver evet de geç

kızlar ultrasonda çıkan kilolara takılmayın.. onlar tahmini.. halam doğuma girmeden bakıldı 4.300 gr çıktı ölçüm olarak.. 10 dk sonra doğdu 3.300.. bi bebek 10 dk da 1 kilo veremez.. onlar tahmini ölçümler.. doğruluk payı elbet vardır. ama bu bi makina ve rahmimiz de tartı yok. bizim için önemli olan hayati organları.. bebek zayıf doğsada doğduktan sonra kilo alır.. üzülmeyin nolur..

doğru söylüyorsun canım da insan yine de ne yesem de kilo alsa diyor, pekmez içeyim diyorum ben de, belki son haftalarda aldırırız, dün rüya gördüm hıçkıra hıçkıra uyandım o kadar etkilenmişim

Cancanlar günaydın hepimize.yine bir bebek katılmış aramıza,ne güzel ya!!!!40 kişi başladıysak muhabbete en geç eylül başı 80 kişi olucaz desenize.Nasya'cım nasılda sessiz sakin doğurup haberini vermişsin bize.sağlıkla büyüt kızını,hayırlı evlat olsun inşallah.ben bu hafta sonu 1-2 bebek haberi daha alacağımızı düşünüyorum.sürprizler olacakmış gibi geliyor.Rüzgar'ın belirtilerden işkillendim doğrusu,hayırlısı neyse o olur inşallah.bugün pek uğrayamayabilirim canlar ama pazar günü evde yalnızım ve sürekli buradayım.akşama iftara kardeşim ve eşi geliyor.arada bakarım size çünkü çok uzak kalamam buradan,illa vakit yaratırım.gönlüm sizinle.hepimize çok güzel bir gün dilerim

sözde yardıma geliyorr ama kendi evinde bile yapamıyr kii. ben ona nasıl iş yaptırayımm. hem rahat etmemm ki ben..kv öle değişik bir kadın ya. iyi birisi aslında ama pasif iştee( hiç bişey bilmiyr. daha doğum çantası nedir onu bile bilmiyrr. sözde doğumda yardıma geliyr çantana hazırlayalım demesini geçtim benim hazırladığım çantayaa bakmakk bile istemedi. ve bu haliylede doğumda yanımda olacakkk. bişey lazım olsa çantada bulamaz bilee hiç bişey e karışmayan kendi halinde biri aslında ama öle olmak da iyii değil bencee. . . . offffffffffffffffff kafamm çokk karışık canmm yaa.

canım bebeğe en iyi gelen besinlerden biri bulgurdur. pirinç yerine bol bol bulgur yap :)

geceden beri karnımın sag tarafına agrı giriyo nedir bu bahsettiğinz kasılmalar mı ben ne yapacamı bilemedim

canım kasılma karın sertleşmesiymiş.. sağ tarafında olmaz sadece.. komple karnında olur.. bebeğin pozisyonundan ağıyodur. banada oluyor arada

bnmde ruyamda suyum geliyodu.ablama gosteriyorm evt suyun glmis diyo..doktor gtmiyorm gunlerce geziyorum o halde ama turistk yerler flan..

bnmde ruyamda suyum geliyodu.ablama gosteriyorm evt suyun glmis diyo..doktor gtmiyorm gunlerce geziyorum o halde ama turistk yerler flan..

hamilelikte rüyalar bi değişik zaten. romantizim. +18. aksiyon. komedi. dram. bilim-kurgu ne ararsan var :) geçen günde kocam yine beni aldatıyordu.. bugün sinirli kalkmışım yataktan.. gece rüyanda yine beni başkasıyla mı gördün diye dalga geçiyordu taktım kafayı adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…