- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.841
günaydın kızlarr. 39. hafftamızdayızz artık. ama bebşimnn gelmeye niyeti yok sankii. göbeğimm aynıı duruyr, hiç inmedii aşağıya.. uyurken hareket edemyrmm, gönemyrmm her yerim ağrıyorayaklarımm davul gibii, ayakalrımın altı ağrıyor, omuzlarım ağrıyr yan yatmaktan,sırt üstü yatmakk bir işkencee. kasıklarım ağrıyr kısacasıı tümm kemiklerim ağrıyor.. ve bu gün mutfağımı temizlemem lazım. ama hiç halimm yok. pazartesi de kv geliyr. o gelmeden temizlemek istiyrrmm. doğuma kadar burda kalacakmışş, ben galiba onun yanımda klamasını da istemyrm... doğumda biz haber vevrrirz gelsinn evde resmen atlatle falan dolanıyrmm yanıyrmm çünküü, temizlk yapasım olmuyr yemek yapasımm olmuyr şimdi o gelince birde ona hizmet edecemm ister istemzz o gücü göremiyrmm kendmdeee maaleseff herşeyy bir yana da göbeğiminn artık aşağı inmesi gerekmiyr muu ( yardımm edinn lütfennn
kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum
bu gün kontrolüm vardı farklı bir dr a gittim radyolok baktı bebeğime gelişimi normal dedi 3000 gr olmuş geçen hafa kendi kadın doğumcum bakmıştı 2500 gr demişti bir haftada 500 gr alırmı ya bir bebek acaba ölçümlerdemi sorun var yoksa bende şeker yükseldi son haftalarda bebek buna bağlımı bukadar kilo aldı dersiniz fikri olan varmı acep
Canim ben bu hafta esimden dolayi yrn gidicem nasipse...adas olcak desene evlatlar:) ins.hersey yolundadir sizin muayenenizde
Biktim bıktım bıktım su sezaryen düşmanlarindan ayy kendini yarim edersin anne olmak deil 2gun bebegi zor emzirin annem dahil herkes ustume gelio delirecem valla delirecem bende zaten illa sezaryen demiyorum ama yapamazsam napim yaaa valla bunaldim
canım inşallah doğrudur, seninle aynıyız tarih olarak, benim dün kontrol vardı 2360 gr dedi doktor, üzüldüm sağlığı yerinde olsun tabi başka bişey istemem ama küçük bebeğe nasıl bakılır çok tedirginim
kızlar ultrasonda çıkan kilolara takılmayın.. onlar tahmini.. halam doğuma girmeden bakıldı 4.300 gr çıktı ölçüm olarak.. 10 dk sonra doğdu 3.300.. bi bebek 10 dk da 1 kilo veremez.. onlar tahmini ölçümler.. doğruluk payı elbet vardır. ama bu bi makina ve rahmimiz de tartı yok. bizim için önemli olan hayati organları.. bebek zayıf doğsada doğduktan sonra kilo alır.. üzülmeyin nolur..
Canım dün ben de yeni doğum yapan arkadaşlarıml bu konuyu konuştum birinin göbeği inmiş diğerinin inmemiş benimki de çok yukarıda dediklerinegöre doğumdan önce göbeğinin illa aşağı düşmesi gerekmiyormuş düşse daha iyi olur doğum daha kolay olur tabi ama düşmese de doğum başlayabilir. Kv sana yardıma gelmiyorsa niye geliyor bu halinle senden hizmet mi bekliyor kendini hiç kasma canım yapabildiğin kadar yaparsın olduğu kadar artık
kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum
geceden beri karnımın sag tarafına agrı giriyo nedir bu bahsettiğinz kasılmalar mı ben ne yapacamı bilemedim
doğru söylüyorsun canım da insan yine de ne yesem de kilo alsa diyor, pekmez içeyim diyorum ben de, belki son haftalarda aldırırız, dün rüya gördüm hıçkıra hıçkıra uyandım o kadar etkilenmişim
geceden beri karnımın sag tarafına agrı giriyo nedir bu bahsettiğinz kasılmalar mı ben ne yapacamı bilemedim
bu arada günaydın kızlar... gece rüyamda bebeğimi gördüm.. karanlık sokaklarda geziyordum.. birden çimlerin üstünde prematür bir bebek gördüm.. benim kızımmış o.. nasıl ağlıyo mosmor olmuş artık nefes alamıyor. aldım kucağıma sakinleştirdim öptüm kokladım emzirdim.. çok güzel bir duyguydu.. rüyada bile bu kadar güzelse gerçeğini yaşamak için sabırsızlanıyorum
bnmde ruyamda suyum geliyodu.ablama gosteriyorm evt suyun glmis diyo..doktor gtmiyorm gunlerce geziyorum o halde ama turistk yerler flan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?