2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bayıldım bayıldııım çok tatlısınız sağlıcakla büyüsün yavrunuz,huzurla büyütün inşallah

ağlayarak okudum muhteşemsiniz...maşallahhh

ben de bu anı yaşamak için sabırsızlanıyorum,kızımı görüp öpmek için deliriyorum

ben de epidural olucam inşallah...öncelikle bu anlamdaki desteğin için teşekkürler....

oğlun da sen de çok tatlısınız,Allah analı babalı sağlıklı ve mutlu büyütsün...

darısı başımıza....

Cnm maaşallah negüzel fotoğraflar bunlar bayıldım.. Güle güle büyüt yakışıklını .. Oh çok tatlı bişeyyy ya hen korkuyorum hem sabırsızlanıyorum..

cnm saate bak kaç dk da bir geliyo ve sancı kaç sn sürüyor takip edip kağıda not al.bende de oldu geçen gece 7-8 defa ama araları sabit değilse önemli değilmiş
PEKİ ÖYLE YAPAYIM BEN .AMA SANCI SÜRESİ ÇOK UZUN MESELA ŞU ANDA YOK BİR SAAT HİÇ OLMUYO SONRA Bİ BAŞLIYO EN AZ BİR SAAT. öyle dayanılmayacak gibi değil ama sancı işte bilirsin.

çok tatlısınız maşallah size rabbim sağlık sıhhat hayırlı ömür versin kuzuna analı babalı büyüsün darısı başımıza

PEKİ ÖYLE YAPAYIM BEN .AMA SANCI SÜRESİ ÇOK UZUN MESELA ŞU ANDA YOK BİR SAAT HİÇ OLMUYO SONRA Bİ BAŞLIYO EN AZ BİR SAAT. öyle dayanılmayacak gibi değil ama sancı işte bilirsin.

o zaman eğer akıntı su olayı falan yoksa hazırlık sancıları benim dr un dediğine göre korkma canım belki üşütmüşsündür.ama eğer şiddetlenirse dr unu ara için rahatlasın

ben şimdilik kaçıyorum şekerler bikaç saat sonra bakabilirim sanırım.o saate kadar yeni doğuran olur mu acaba die düşünüyorum çıkarken bile artık ya:) byee

canım maşallah size..resimlere bayıldım çok güzelll....doğum hikayendende destek aldım doğrusu tatlım sağol ne güzel anlatmışsın..bende epidural olucam inş ....Allah analı babalı sağlıklı büyütsün...

sulozz çok güsel anlatmışsınnn hikayeni...bende birinden duymuştum epiduralde tepedeki ışığınmı aynasından biyerden görmş herşeyi :) karnını falan...sende öyle olmşsun..neyseki narkozu wermşler :)

resimlere bayıldımmm resmen ben geldimm işte burdayımmm pozu wermişşş bebişş :) sonrada kawuşma anınızz....harikasınızzz maşallahh diyiyimm

sen nası oldun ameliyat yeri nasıl ağrın warmı...bide bişi sorcam ilk gün çok kanama oluomu çok kafama takılıoda

masallah masallah ogluna cok fotojenik ne guzel pozlar vermis

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım..benimde ara ara oluyo sancılarım...inş bebeğin acele etmez bol bol dinlen uzan..bırak evi bi şekilde hal olur ev...meyra güzel ama naz bilmem nazlımı olur ki öyle derler ya

kızlar ben sizi takip ediyorum ama arar ar yazıyorum bugün dr gittik benim tombul kelebeğim 3200 olmuş boyu 49 cm maşallah yavruma annesi çok ii bakıooo ama dr dediki çatın irir beebk doğurmaya müsait değil :18: bayramdan önce sezeryan ile alabiliriz dedi :18::18::18::18:nstde sancı çıkmadı açıklıkta yokk beni bi stres aldıki sormayın gitsin buana kadar hangisi hayırlısı ise o olsun dedim haftaya tekrar gidicez netleşir son durum bende haberler böyle benim içinde dua edin kızlar sanırım az kaldı kavuşmaya

ay ben bile sinir oldum..değiştir bence canım doktorunu..sonradan sorun yaşamaktansa Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…