2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sende nasıl oluyo tatlım geceden beri ara ara sag tarafm agrıyo sabah kalktım aynı agrı var suan cok sukur gectiii sanırm

Selam kızlar.Rüyamda eski dr. gittiğimi gördüm.Çok iyi, bilgili ve anlayışlı bir doktordu sağ olsun.Dev bir ekranda hem NSTye hem de ultrasona aynı anda bakıyorduk veee "Tamam, bu işi 15 Ağustosta bitireceğiz." diyordu.Ben ısrarla ya bayramda gelirse diyordum.O da gelmeyeceeek diyordu. Sanırım bugünlerde eşimle konuştuklarımızdan etkilendim. Benim doğum ya bayramda olursa, ya doktor burada olmazsa diye korkuyorum.Bayram öncesi de çok küçük olacak yavrum.Zaten bayram öncesi derse kabul etmem.Bir sorun varsa tabiiki de kabul ederim de keyfi olarak istemem.Bana da bu bayram dert oldu.Bugün benim de misafirim geliyor. Dolap beygiri gibi dönme sırası bende :84:

sende nasıl oluyo tatlım geceden beri ara ara sag tarafm agrıyo sabah kalktım aynı agrı var suan cok sukur gectiii sanırm

bende ağrıdan ziyade acı oluyo.. yanma gibi.. ayağını dayadığını tahmin ediyorum.. doktorumun sana sölediği şeyi sölim.. saycaksın dedi.. 2 saatte bir 1 dk karnında sertleşme olucak 12 kere dedi. yani 1 gün boyunda 2 saatte 1 , 1 dk sürcek. doğum sancıları ondan sonra başlar dedi. aklında bulunsun.. karnında sertleşme hissedersen saatini süresini say :)

kızlar bir şey soracağım, geçenlerde arkadaşım doğum yaptı, ebeye ben verdim hastane çıkışını, hemşire hiç bir şey almadı bile, bezini çıtçıtlı bady altını aldı sadece eldiven bi de , diğerlerini bana geri verdi, hep böyle mi oluyor, biz baya bildiğiniz takım aldık yani

günaydın herkese....

Bugun kızımı görmeye gideceğiz . Heyecandan yine uyku tutmadı . Minigim büyüdü mü acaba? O da beni bu kadar özledi mı?

bugün bizimde kontrolümüz var bi hafta oldu kızçemi göreli ama ösledim ben onu gün yaklaştıkça merak artıyo kilo aldımı büyüdümü kanala girdimi heycan dorukta :) inşallah hepimiz güzel haberler alrız..
kızçelerimizde bizi öslemiştir annesi

kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum

canım hayırlı olsun ne güzel bi haber böyle... ayyy kızım çok tatlı diyo ne güzel bi duygu yaaa.. en kısa zamanda resim ve detay bekliyoruz bütün doğum yapanlardan :)

günaydın kızlar ve minik şekerler.benim miniğim tekmeleriyle uyandırdı beni bu sabah.aslında öğlen olmuş desek daha ii olur bu aralar uykucu oldum ben sizde durumlar nasıl.hemen bi bakalım doğuran teyzeler var mı herkes ii mi.malum ben hergün bakamıyorum ama aklım hep sizlerde

evet tahmin ettiğimiz gibi bir ağustos bebişi daha elini çabuk tuttu ve geldi.ayyyyyyy ne büyük mutluluk.canım allah sağlıkla büyütsün hayırlı olsun mis mis kokla şimdi miniğini annesi.bizim içinde kokla bak burada doğum haberinle içi giden bi sürü şiş göbişli var.darısı başımıza inş

kızlar benimde geçenlerde suyum gelmişti rüyamda ama gelmesi gereken yerden değilde göbek deliğimden fışkırıyordu kabus yani baya. oluyor böyle abuk subuk rüyalarımız napalım.en azından rüya görebilecek kadar uyuyabiliyoruz onada şükür.bana herkes bebiş bi gelsin uykuyu unut artık diyor.ay o bir gelsinde diyorum unuturum ben sorun diil.kıpırdak popolu oğluşum için uyumayız gerekirse.
bu arada kızlar ben 37.haftamdayım dr artık haftada bir çağırıyor ama daha nst denen şeyle tanışmadık.hatta sancılanıyorum bu aralar dedim 2 gün önceki kontrolde ama yinede istemedi nst.benim gibi hala girmeyen var mı benim dr çok mu rahat anlamadım ki.haftaya çatı kontrolüm var ben normal istediğimi söyledim dr a.biraz korkuyorum bu kontrolden ama hayırlısı bakalım

Kızlar normal doğum mu sezeryan mı ? Çok korkuyorum yaa sadece korku yüzünden sezeryan olmak istemiyorum benim gibi olanlar var mııı
herkese korkmuyorum desemde bende çok korkuyorum ama yinede normal doğum için ısrar ediyorum.

benim yarın 36. haftam dolacak ve dr.um ay sonunda kontrole çağırdı ozaman 37 + 'larda olacağım ve hiç nst ye girmedim.herşeyin normalse sanırım daha geç giriyorsun bende sıkıntı yaptım ama etrafımda 38.haftada girenler var.sıkma canını bir sorunun olsa dr.girmeni isterdi.

gercekten cahillik zor ya birsey bekliyoruz ama ne oldugunu bilmiyoz sanrım sertleşme henuz olmadı bende hayırlısıyla su meleklerimizi bi alsak kucamıza

hayırlı olsun canım gözün aydın
hani beraber doğurcaktık neden aceleci davrandı senin prenses

minnosh ve papatyaecem hayırlı olsun canlarım tebrik ederim darısı başımıza :))))

ne güzel bebişler birer birer değil üçer beşer doğmaya başladı yahu benim kociş doğuranları duydukça deliriyor.son bir haftadır bişiy oldu adama sanki o doğuracak gibi heyecanlı gelsin artık yeter diyip duruyo canım benim
kızlar hatta merdiven çıkmanın doğumu hızlandırdığını duymuş sen apartmanın en üst katına kadar çık in günde bikaç kez diyor garibim sırf erken gelsin die.çok komik benim kociş ya

bu nasıl bir miskinliktir 7de kalktım kocamı gönderdim 9da yattım kargocu geldi uyandım saat 10dan beri pc başında pinekliyorum ev bu arada yıkılıyor tabi :) mutfak ayrı halay çekiyor yatak odası ayrı sadece kızımın odası derli toplu ne olcak bu halim bilmiyorum hem içim içimi kemiriyor kalkıp yapsam diye hem oturup kalıyorum ya ne zor işimiz var yaa

gercekten cahillik zor ya birsey bekliyoruz ama ne oldugunu bilmiyoz sanrım sertleşme henuz olmadı bende hayırlısıyla su meleklerimizi bi alsak kucamıza

evet tecrübesizlik çok kötü.. bende sertleşme uzun zamandan beri oluyor.. ama düzensiz aralıklarla geliyor bide uzun sürüyor.. o alıştırma kasılmalarıymış.. annelerimiz gün ay sancısı der hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…