- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.861
canım bebeğe en iyi gelen besinlerden biri bulgurdur. pirinç yerine bol bol bulgur yap :)
canım kasılma karın sertleşmesiymiş.. sağ tarafında olmaz sadece.. komple karnında olur.. bebeğin pozisyonundan ağıyodur. banada oluyor arada
sende nasıl oluyo tatlım geceden beri ara ara sag tarafm agrıyo sabah kalktım aynı agrı var suan cok sukur gectiii sanırm
kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum
Bugun kızımı görmeye gideceğiz . Heyecandan yine uyku tutmadı . Minigim büyüdü mü acaba? O da beni bu kadar özledi mı?
herkese korkmuyorum desemde bende çok korkuyorum ama yinede normal doğum için ısrar ediyorum.Kızlar normal doğum mu sezeryan mı ? Çok korkuyorum yaa sadece korku yüzünden sezeryan olmak istemiyorumbenim gibi olanlar var mııı
kızlar benimde geçenlerde suyum gelmişti rüyamda ama gelmesi gereken yerden değilde göbek deliğimden fışkırıyordukabus yani baya. oluyor böyle abuk subuk rüyalarımız napalım.en azından rüya görebilecek kadar uyuyabiliyoruz onada şükür.bana herkes bebiş bi gelsin uykuyu unut artık diyor.ay o bir gelsinde diyorum unuturum ben sorun diil.kıpırdak popolu oğluşum için uyumayız gerekirse.
bu arada kızlar ben 37.haftamdayım dr artık haftada bir çağırıyor ama daha nst denen şeyle tanışmadık.hatta sancılanıyorum bu aralar dedim 2 gün önceki kontrolde ama yinede istemedi nst.benim gibi hala girmeyen var mı benim dr çok mu rahat anlamadım ki.haftaya çatı kontrolüm var ben normal istediğimi söyledim dr a.biraz korkuyorum bu kontrolden ama hayırlısı bakalım
bende ağrıdan ziyade acı oluyo.. yanma gibi.. ayağını dayadığını tahmin ediyorum.. doktorumun sana sölediği şeyi sölim.. saycaksın dedi.. 2 saatte bir 1 dk karnında sertleşme olucak 12 kere dedi. yani 1 gün boyunda 2 saatte 1 , 1 dk sürcek. doğum sancıları ondan sonra başlar dedi. aklında bulunsun.. karnında sertleşme hissedersen saatini süresini say :)
gercekten cahillik zor ya birsey bekliyoruz ama ne oldugunu bilmiyoz sanrım sertleşme henuz olmadı bende hayırlısıyla su meleklerimizi bi alsak kucamıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?