2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebiş daynamadı biraz erken gelmek istedi demekki napalım hayırlısı hakınızda inşallah rabbim sağlık huzur versin haber et bize..

arkadaşlar ben de evde bebeğimi bekleyenlerdenim herşeyini hazırladım bebişimin bekliyorum dışarı da çıkamıyorum artık

Hadi halkınızda hayırlısı olsun bebiş hızlı davranıyor inadına gelmek istiyor demek

canım atlet bi tane ince ceket alabilirsin doğumdan sonra üşüyebiliriz,iç çamaşırı bi tane daha koy bence,bebeğin poposun silmek için pamuk da koydum ben,kendin içinde ıslak mendil koy lazım olur

bunlara ek olarak ben ıslak mendil lohusa geceliği fotoğraf makınası bır kac makyaj malzemesi bebek kusmalrı için falan ağız mendili de koydum çantama
süpersiniz teşekkür ederim

rüyamda 30 rakamının yazılı olduğu takvim görmüştüm ay sonuna endeksledim kendimi sanırım bence bu hafta olmaz canım benimki keyfine düşkün bi bebek şimdilik vuruyor kaçıyor beni kandırıyor sanırım ama hayırlısı diyorum ama gerçekten çok zormuş yaz hamilesi olmak eger 3.cüyü düşünürsem kesinlikle hesap kitap yapacağım

çok süper olmadı ama ilk deneyim iştee acemiliğimle yaptım :)) teşekkürler cnm

canım ellerine sağlık bence süper olmuşlar acemiliğin buysa ustalığını düşünemiyorum

bende bu haftadan itibaren işe gitmeyeceğim gidersem de sadece salı günü uğrayacağım beni de şimdiden sıkıntı bastı nasıl zaman geçireceğim diye bende oğlumun sepetini süslemek bebek şekeri gibi şeylerle vakit geçiririm diyorum tabiki bu ara doğurmazsam

canım bende senin gibi 2 takım koydum çantama kızımda da yetmişti ama yeni doğum yapan arkadaşım arka arkaya bebeğinin kustuğunu muhakkak fazla al diyince 2 takımda uzun kollu alttan çıtçıtlı badi ile 2 tane patikli alt daha koydum agız mendili muhakkak olsun ben 4 tane falan aldım

Canım eğer kullanacaksan göğüs kremi de alabilirsin yanına.Emzirme atleti veya sütyeni listende yok sanırım.Ben gerek duyarsam alacağım; ama sen kullanacaksan süt pompasını da yanına alabilirsin.Bir de sürekli kullandığın ilaçlar varsa onları alabilirsin.Ben fırsat bulur muyum bilmiyorum;ama meleğimin doğumunda hissettiklerimi yazmak için yanıma defter ve kalem alacağım.

selam tombilik hatunlar
ebebekten ancak 30 tllik indirim alabildim kullanmıycam kullnmak isteyene verebilirim.

Kodumuz:
PK3887A2100

suloz ya harika görünüyosunuz resimlere bayıldım

Son düzenleme:
bencede komik oluyo ama erkekler daha iyi biliyor sanırım......neden diyeceksin ben 4 aylık hamıleyim cinsiyet de öğrenmemiştim bütün bayan arkadaşlarım hep erkek olcak diyorlardı kendimi erkeğe saptırmıştım resmen.... 2 erkek tanıdığım ise senin kızın olcak oyle hissediyorum demişlerdi. bi öğrendimki cinsiyet kız

Kızlar yanımdaki oğlum sırtımı tepikliyor ( 2 yasına geldi hala gece kalkıp yanıma geliyor ), karnımdaki karnımı tepikliyor
Annelik zor işmiş vesselam
benim kızda 3.5 yaşında oda geceleri hep gelir ortamıza yatar deli yatar bideee... bi yandan o biyandan bu tepikleyip dururlar.... Allah sağlık versindeeee razıyım herseylerıne............

bence harika olmuş hepsi çok güzel güle güle kullannnnnn ben hiç süsle müsle şekerle uğraşmadım yaaaaa şekeri 40ında mevlüt okutcam o zaman düşünüorum almayı...

Bu mide yanması için ne yesem içsem iyi gelir acaba. Siz bu durumda siz ilaç hariç ne yapıyorsunuz
ben ılık süt içiyorum geçiyor...bide ilaç olarak rennie öneririm..... son zamanlarda daha çok yanıyor benimde midem...........
hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmmm Allah yardımcın olsun...........
off bugun bende sıkılıyorum evde yalnızım eşim işe gıttı annemde denizliye gitti 1 haftalığına kızımı da götürdü sen evde dinlen diyee.... ilk başta düşündüm evet dinlenirim bol bol uyurum diye ama olmuyor yaaa kızlarım yanımda olsun uykusuzluga razıyım......burasıda olmasaaa napardım acabaaaaaaaaaa.

Ufff slm kızlar bende sıkılıyorum artil dogsun sipam yaaa bide serce parmagimi kanepenin demirine vurdum kan Revan basamiyorum(((

Ufff slm kızlar bende sıkılıyorum artil dogsun sipam yaaa bide serce parmagimi kanepenin demirine vurdum kan Revan basamiyorum(((

Ayyyyyyy,ne biçim acır şimdi o serçe parmak.bende çok sık çarparım ve acısını çok iyi bilirim.geçmiş olsun canım.ayağını sar ve uzanıp yukarıda tut biraz,kanı dinsin

Hayır,duuuuuur,doğuramazsııııın.sen harbiii,öz,hakiki Ağustos anası olacak gruptandın,bizi koca göbekli bırakıp doğuramazsın :))))) canım benim şaka bir yana Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.sende,bebeğinde sağlıklı olunda.lütfen haberdar et bizi.

Bugün misafirimiz gitti.İki gündür yemekti, hizmetti derken yoruldum.Gerçi k.pederimdi gelen ve sevdiğim için bana bunları yapmak zor gelmedi.Fiziksel olarak zorlandık tabii. Daha önce annemle tartıştığımı ve bir daha arama, doğuma da sonrasına da gelme dediğimi yazmıştım.Dün akşam babam aradı, tel.i eşim açtı.Eşime haftaya annen gelecek dedi.Ardından ben arayıp daha erken, gelmesin dedim.Sevinçten deliye döndüğüne eminim.Olsun, yardım etsin diye 2. kez demedi. "Haa gerek yok mu?" dedi.Belimin ağrısından zorlandığımı biliyor da adam saf ayağına yatıyor. 1 saat sonra annem aradı.Onda da aynı tavır.Bir kere geleceğim dedi, ikinciye geleyim demedi.Zaten ardından da "Kuran mukabelem 10 gün sonra bitiyor." diyor.Yani üstü kapalı çok sevindim çağırmamana diyor. İşin garibi anneme erkenden gelme, biz birbirimize gireriz (Daha önceki gelişinde 3 günden sonra hayatı zindan etmişti.) dediğimde ağzını açmadı."Öyle şey olur mu, biz ana kızız, o zaman hata ettim." demedi. Resmen zil takıp oynuyorlar. Zaten ben ipleri koparma raddesine gelmeseydim geleyim demeyecekti. Neyse... Doğum planlı olursa 2 gün kala çağırırım. Onlar öyle, k.peder ise bambaşka. Anamdan babamdan daha hevesli. 6 ayda 3-4 kere geldi adam.Normalde çok sık gelmez.Bu gelişinde ben davet ettim. Bugünlerde de gelmek istiyordu herhalde de işlerimi zor yapıyorum diye geleceğim diyemiyordu sanırım.Ben de eşim mutlu olur diye çağırdım.Hemen geldi sağ olsun. 2 gün zorlandım; ama helali hoş olsun.İnsan değer görünce, iki hoş sohbet edince mutlu oluyor. İnşallah hep böyle hevesli olur.

Hamileliğimin 38. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 15 gün kaldı.
Sık idrara çıkma doğum sürecine yardımcı olabilir. Mesanenin dolu olması, rahme baskı yapacak ve buda size rahatsızlık verecektir. Doğumdan sonra arama ihtiyacı duyulabileceğiniz herkesin telefon listesini yapın. Daha da iyisi, ailenizi ve arkadaşlarınızı içeren bir arama zinciri oluşturun.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2950 gr. - Yaklaşık boyu : 49.8 cm. (Baştan Topuğa)

Bacim hala anlamadin mi? Senle ben evde dogurcaz. Yok bize tarih marih! Bagirasiya sanci gelince yada suyun hemen gidersin. O sanciyla iki de soversin dr a. Elimizden bu gelio napalim :-D :-D ;-)

ayy Allah korusun yaa..olmaz öyle şeyy..valla bi daha ki gidişte kesin tarih istiycem bana ne...37.hafta olacak zaten bi dahaki gidiş...

bence de öyle canım ama eşim yok diyor şimdi değişmez... öff hayırlısı olsun bakalım...ama kesinlikle istemeye istemeye gidiyorum o adama ve doğumda aynı şekilde olacak...

canım 38 erken olur evet..benim de 39 da olacak...ben de 19 ağustos istiyorum en uzak tarih olarak...işte bi daha ki gidişte söyliycem..zaten bu gidişte 20-25 i arası falan yaparız dedi biz de 19 unu söyledik aslan burcu olsun istiyoruz diye geyik yaptık hatta :) hem 19 güzel bi sayı bence

canım hakkınızda hayırlısı inşallah herşey gönlünce olur Rabbim yardımcın olsun

bugün güya tembellik edecektim dün akşam ki sancılardan sonra azıcık tırsınca dedim ki yarın tüm gün yatacağım ama çok zor yaa vakit geçmez Rabbim sürekli yatmak zorunda olan hastaların yardımcısı olsun

sabah kahvaltıdan sonra kapattırdığım balkonum var ıvır zıvır koymak için eşimle orayı düzenledik sonra o gitti dışarda işi vardı bende çekmecelere daldım yine çamaşır çorap çekmecemi düzenledikten sonra evrak dolabını ayıkladım ne çok atılacak ıvır zıvır kâğıt varmış yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…