- 20 Mayıs 2013
- 565
- 62
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.161
Kizlar hastanedeyiz cok az suyum geldi cuma aksam doktorumu aradik geldi ciger geliştirici iğne vuruldu acilma yok ama suyum geliyor hala az az cepten yazıyorum karışık oldu biraz sabah hersey belli olacak galiba yarin sezeryan olucam
Kizlar hastanedeyiz cok az suyum geldi cuma aksam doktorumu aradik geldi ciger geliştirici iğne vuruldu acilma yok ama suyum geliyor hala az az cepten yazıyorum karışık oldu biraz sabah hersey belli olacak galiba yarin sezeryan olucam
arkadaşlar ben de evde bebeğimi bekleyenlerdenim herşeyini hazırladım bebişimin bekliyorum dışarı da çıkamıyorum artık
Canım acaba iç çamaşırını daha fazla mı Alman gerekir çünkü kanamamız falan yoğun olacak.ayrıca telefon şarjını diş fırçanı makyaj malz. Kamera fotagraf makinası falanda alacaksan unutmamanı öneririm.
canım atlet bi tane ince ceket alabilirsin doğumdan sonra üşüyebiliriz,iç çamaşırı bi tane daha koy bence,bebeğin poposun silmek için pamuk da koydum ben,kendin içinde ıslak mendil koy lazım olur
süpersiniz teşekkür ederimbunlara ek olarak ben ıslak mendil lohusa geceliği fotoğraf makınası bır kac makyaj malzemesi bebek kusmalrı için falan ağız mendili de koydum çantama
Bizde sendeniz hepimiz ev hapsine girdik
Günaydın canım,son ayı geçirmek gerçekten zormuş.inşallah az ağrı acıyla atlatırız ve rahat geçiririz.anlattığın belirtilerden heralde,ben senden bu hafta bir action bekliyorum canım.bakalım bakalım bu hafta neler olacak ama epey bebek haberli geçecek gibi,hadi hayırlısı
çok süper olmadı ama ilk deneyim iştee acemiliğimle yaptım :)) teşekkürler cnm
bu kız ne zaman dönecek,
döndüğünü anlayabilecekmiyim
cuma günü kontrol var nasıl sabrederim... bu cuma günü gelirmi
doğum nasıl olur
sezaryanmi-normalmi
epiduralmi spinalmi
kızımın ismi ne olur
acaba hastane çantasında eksik varmı
kalp kapakçığımdaki çökme doğumda sıkıntı çıkarırmı
aritmilerim olurmu
............
...........
izine ayrıldım stres bASTI ÇALIŞSAYDIM DAHA İYİYDİ.....
BEBĞİNİ KUCAĞINA ALAN TÜM ANNELER SAĞLIKLA BÜYÜTÜN İNŞALLAH....ALLAH BİZE DE NASİP ETSİN İNŞ...
hastane çantamı hazırladım annemlere giderken yanımda götürücem. liste:
......bebek için.......
2 adet hastane çıkışı
10 adet bez
2 adet çorap
2 adet battaniye
1 yastık
1 çarşaf
bir cam biberon
ıslak mendil
......kendim için.....
hastane geceliği 2li takım
havlu
battaniye
günlük ped
normal ped
iç çamaşır 2şer adet
göğüs pedi
tarak
çorap
eklenecek olanlar:
terlik
lohusa tacı
(henüz almadım)
bebek şekeri sepeti kapı süsü vs... sonradan getirilecek hastaneye. bunları anca götürebiliyorum yanımda. ekisk varsa yazar mısınız hemen yerleştireyim.
bencede komik oluyo ama erkekler daha iyi biliyor sanırım......neden diyeceksin ben 4 aylık hamıleyim cinsiyet de öğrenmemiştim bütün bayan arkadaşlarım hep erkek olcak diyorlardı kendimi erkeğe saptırmıştım resmen.... 2 erkek tanıdığım ise senin kızın olcak oyle hissediyorum demişlerdi. bi öğrendimki cinsiyet kızRisk oldu gerçekten. Buranın en ünlü ve pahalı kuaförüymüş, insan görünce budur bunlar yapar diyor. Benim hayatımda hiç belli bir kuaförüm olmadı çok sık kuaföre giden biri değilim, baktım gittiğim dolu pat neresi boşsa oraya gitmişimdir hep ama ilk kez başıma bu geldi. Hee bi de kuaför erkek bana kız mı erkek mi diye sordu, kız dedim, aaaa erkeğe benziyo dedi bi de adam yaaİnsan erkekten duyunca çok komik oluyor
benim kızda 3.5 yaşında oda geceleri hep gelir ortamıza yatar deli yatar bideee... bi yandan o biyandan bu tepikleyip dururlar.... Allah sağlık versindeeee razıyım herseylerıne............Kızlar yanımdaki oğlum sırtımı tepikliyor ( 2 yasına geldi hala gece kalkıp yanıma geliyor ), karnımdaki karnımı tepikliyor
Annelik zor işmiş vesselam
bence harika olmuş hepsi çok güzel güle güle kullannnnnn ben hiç süsle müsle şekerle uğraşmadım yaaaaa şekeri 40ında mevlüt okutcam o zaman düşünüorum almayı...kızlaaar benm kapı süsümm bebek şekerim bebek şekeri sepetimm we anı defterimm huzurlarınızdaa :))
kapı süsünü arkadaşım yaptı el emeği :)
sepet ,anı defteri we bebek şekeride benm eserimm :) tam bitmedi ama etiketi anzar boncuğu yapıştırılcak..yinede paylaşıyım yorumlarınızı göriyim istedimm
ben ılık süt içiyorum geçiyor...bide ilaç olarak rennie öneririm..... son zamanlarda daha çok yanıyor benimde midem...........Bu mide yanması için ne yesem içsem iyi gelir acaba. Siz bu durumda siz ilaç hariç ne yapıyorsunuz
hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmmm Allah yardımcın olsun...........Kizlar hastanedeyiz cok az suyum geldi cuma aksam doktorumu aradik geldi ciger geliştirici iğne vuruldu acilma yok ama suyum geliyor hala az az cepten yazıyorum karışık oldu biraz sabah hersey belli olacak galiba yarin sezeryan olucam
Ufff slm kızlar bende sıkılıyorum artil dogsun sipam yaaa bide serce parmagimi kanepenin demirine vurdum kan Revan basamiyorum(((
Bacim hala anlamadin mi? Senle ben evde dogurcaz. Yok bize tarih marih! Bagirasiya sanci gelince yada suyun hemen gidersin. O sanciyla iki de soversin dr a. Elimizden bu gelio napalim :-D :-D ;-)
Zaten sezeryan olacaksın canım , değiştirebilirsin Dr U bence , benim daha bu Dr a 2. Gidişim (şimdikine ) , gecmisi bilmeleri gerekmiyor ki , bebegin su anki durumu , boyu kilosu vs önemli
Biz daha dün konuştuk , 37+0 da , o da ben sormasam söylemeyecekti..ben 29 Temmuz istedim 38+3 olacağız bir de zaten 2 hft onden gidiyo diye ama erken olur dedi , 39 U bekleyeceğiz bu gidişle , hayırlısı bakalım
Indirim 150tl ve ustu icin gecerli verecegim kodu alisveris sepetinizi onaylamadan once promosyon kodu bolumune yazdiginizda 40tl indirim olucak.gule gule kullan canim
Kod: PK16390E100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?