2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

içime doğdu sanırım kaç gündğr aklımda çekirge var,
ya diyorum doğum yaptı bugünlerde ya da bugün yarın yapacak,
güzel hbaerleini alırız umarım

cnm inşallah bekler bebişin Allah yardımcın olsuun inşallah seninki dursunda benimki doğsun nolur

İnşallah biraz daha bekler bebişin cnm.. Hayırlısı olsun. Senin de daha erkenmiş ya ben de 35. Haftadayım iyice heycanlandım şimdi.. Ne olursa olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Çok heycanlıdır hastanede olmak ya kıyamam... İyi haberlerini bekliyoruz..

Merhaba ; doğum şeklinde karar verdiniz mi ? Tarih belli oldu mu ?
Şimdi aklıma geldi , sanırım dündü randevu :)

Normal dogurabilcegimi söledi kontrolden sonra sanci yok acilma yok bekliycez dedi ama bayrama kalmaz diye bekliyorum dedi..bir sorun olmassa dogumda normal olucak hem sevindim hem korktumm valla hayirlisi.. senin ne oldu belli oldumu artik tarihiniz

maltepe de oturuyorum ben hem fiyat hemde hastanenin yakın olması ayrıca yenidoğan yoğun bakımının da olması sebebiyle doktoru değiştirmem biraz zor şimdi aynı hastaneden başka doktorlada devam etmek hoş olmaz gibime geliyo ne yapayım az kaldı artık sabredicemm mecburen. hakkımızda hayırlısı olsun canım

Emelcim,bütün tedbirler alınmış,göreceksin bak senin velet blöf yapıyor.daha bekler o annesi,canı sıkılmış oyun yapıyor yalnızca.bu akşam haberlerde 5'iz doğan bebelerin 1.yaş günü kutlamasını gösterdiler.hepsi 800 ila 1000 gr arası doğmuş ama şu an bir görsen kocaman olmuşlar.insan tabi ki miadını doldurmadan doğsun istemiyor ama 27 haftalık doğan bu 5 mucizeyide görünce insan karamsarlığa düşmüyor en azından.herşey çok güzel olacak gör bak

cnm tehlikeli hftalar bitti sukur.kilosu az degil..ins 36 yi bitirirsnz.gelmk istiyosada gelsn annesi masallah saglikli onemli olam bu guzel hberlerini bkliyorz

Zaten 10 Ağustos gözüküyor doğumun takvimde , bayramdan önce gelir bayram şekeri inşallah :) Valla az kalmış , heyecan doruktadır ; tabii ilk çocuksa yoksa deneyim vardır da :)

Valla ben bu kontrolde çok şaşırdım çünkü normal doğum yapabileceğim ihtimali üzerine konuştuk , muayene oldum ama bir de bana sor ; ilk muayenemdi ve çok zorlandım tamamen psikolojik işte . Ama myomlarım var şansa da bırakmak istemiyorum zaten korkum da var psikolojik olarak ; haftaya yine nst var o zaman son karar verilecek . İnşallah biz karar verene kadar bebek ben geldim demez :)

Canım inşallah bekler kuzu merak etme beklemezse de herşeyin güzel olması dileğiyle

aynen cnm bende öleyim yürüorum ama ayaklarım hala siş çok ağrıo bide iiymiş gibi ayağımı vurdum serçe parmağıma basamıorum( yarın randevum var doğursam artık diorum 39a giriorum yarın

Geçmiş olsun canım. Bu akşam yine yürüyüş yaptık. Yine bel ağrısı beni mahvetti. Ayaklarım indi, şu an çok rahatım.İnternette hamilelikte ödem atmak için başka neler yapılabileceğini araştırdım.Sonuçta yürüyüş birkaç saat idare ediyor.Hava sıcaksa o kadar da idare etmiyor. Bir litre suya 1-2 çay k. karbonat atılıp içildiğinde ödem atılıyormuş.Akşam içmeye başladım.Acaba rahatlamama o da mı yardımcı oldu?Tadı kötü; ama biraz dişimi sıkmaya çalışacağım.Ödem olunca hem görüntü hem şişkinlik mahvediyor.Şişince bir de yanma oluyor bazen.Senin ne güzel az kalmış.Benim daha çooook.Hamilelikte 32. haftadan sonra sıkıntılar artıyormuş hakikaten.

Hayırlısı neyse o olsun canım.Erken doğsa da hiç endişelenme.Benim arkadaşım 28. haftada 900 gr bir bebek doğurdu.Şimdi oğlu birkaç aylık olmasına rağmen 6.5 kg. Tabii temennimiz biraz daha yapışık ikiz olarak kalmanız yönünde.

2 gündür düzensiz olan bu sancılar ne zaman düzene girip de doğum eylemi başlar bir fikri olan var mı? şu an 38+4 haftalık hamileyim

şimdi geldik iftar dawetinden ama ben mafoldumm artık pantolonla rahat edemiyorumm elbise alsaydım iyiymiş heralde...çokk kasıldı bebişimm taş gibi oldu..son zmnlarda arttı korkuyorum wallaa...sewdim biras okşadm konuştumm rahatlar umarım...bide ew gibi olmuo yatamıosun tabiki misafirlikte oturmaktan ayaklarım şişti ama Allah razı olsun yemek olarak rahat oluo çağırmaları....

geçmişe bakıp yatıcammm iigecelerrrrrrrrrrr

Canim sakin kendini strese sokma bak 35 haftadasin cok cok erken degil kuzum uzme kendini.ins bebisin 1-2 hafta daha bekler... Senin ve melegin icin en hayirlisi neyse rabbim onu nasib eylesin...

merhaba arkadaşlar bu sabah yataktan kalktım elimi yüzümü yıkayıp kahvaltı yapayım dedim her zamanki gibi akıntı geleceğini hissettim sonra bacaklarımdan bi sıvı inmeye başladı çok korktum. hemen baktım açık su renginde akışkan bir sıvı hemen uyuyan eşimin yanına gititim kalk suyum geldi diye ama ben panik halinde ne yaptığımın farkında değilim hemen hastaneye gitiim yaşadığım ilçede tek bir tane hastane var ve doktorum gittiği için geçici dr gelmiş o da hafta sonu ve mesai dışında hastanede olmuyor. ebeler idrar kaçırmış olabilirsin dediler ben renginden ve kokusundan bahsettim israr kokusu yoktu şeffaf duru bir su yaklaşık bir çay bardağı kadar geldi.muayene ettiler açılma yok nst ye bağladılar sancı yok hemen giden doktorumu aradılar durumdan bahsettiler o da beni aradı sızma olabilir yapman gereken bebeğin hareketlerini takip etmek nst normalmiş şimdi sana o kadar yol yaptırmak istem,yorum yarın sabah dr gelince ultrasondan amniyon sıvısının miktarına baktır başka bi durum ağrı sancı kanama olursa hemen beni ara dedi çok şükür sabahtan sonra bişey olmadı bakalım yarın ultrasonda ne çıkacak sızma varsa doğuma alacağını söyledi doktorum hayırlısı diyorum başımıza na zaman ne geleceği hiç belli olmuyor hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

Canim kacinci haftasin goremiyorum tlfdan bu arada kendini yorma bol bol su ic ve yat. Bakalim yarin ultrasonda ne cikicak.hakkinizda hayirlisi canim...

Bu arada yeni haftaya bebislerle ve dogum hikayeleri baslicaz galiba:) agustos boceklerimiz cok aceleci:)

teşekkür edrim 36+3 benim daha önce erken doğum riski vardı üç kez hastanede yattım bebeişlerimizi sağlıkla bi kucağımıza alsak

Arkadaslar bugun karnim hepcok sertti...haftalardir nst ye baglanan ve cok kasilma yasayan biri olarsk bunlarin kasilma oldugunu hissettim ama isin kotusu kuzum coook az hareket etti tum gun neredeyse etmedi esimle eve yajin bi hastaneye gittik ultrasonla bakti dr bebek kafasini cevirmis asagi ama sancin var bu cok belli dedi.zaten karnim ciok gergindi.hemen nst dedi ve sancilar 80 civari cikti ve bebek hareketi minimum hemen dr una git dedi ve dr gittik serumlara ilaveten ciger gelistirci de olduk bu kez...yrn yine hstanede olcaz....herseyin hayirlisi dogacksada sag salim kavusakim kuzum ile boyke stresde cok zor...lutfen dualarinizda bizede yer verin...

2 gündür düzensiz olan bu sancılar ne zaman düzene girip de doğum eylemi başlar bir fikri olan var mı? şu an 38+4 haftalık hamileyim

Kelin ilaci olsa basina surermis:)) ah keske bilsekde soylesek.hayirlisi ne zamansa o zaman gelir bebisin.bol bol yuruyus yap istersen belki sancilarini duzenlestirir

Kelin ilaci olsa basina surermis:)) ah keske bilsekde soylesek.hayirlisi ne zamansa o zaman gelir bebisin.bol bol yuruyus yap istersen belki sancilarini duzenlestirir

doğru valla birde benim 2. doğumum yani oğlumdada böyleydim sancı sancı derken en sonunda son güne kadar beklemişti 39+5 te doğmuştu bakalım kızım ne zaman doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…