2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım atlet bi tane ince ceket alabilirsin doğumdan sonra üşüyebiliriz,iç çamaşırı bi tane daha koy bence,bebeğin poposun silmek için pamuk da koydum ben,kendin içinde ıslak mendil koy lazım olur

aynennnn çok sıkıcı hemde öf pöff...bende uyandığımdan beri tv bak bilgisayara bak birşeyler atıştır onu bunu ara böyle yaniiii..başka bişi yaptığım yok bu saate kadar ...bi yerlere mi gitsem diyorum yok boşver diyorum sonra ...amann bebişlerimiz doğsada onlarla uğraşsak yahu

Durumumuza üzüldüm ama yalnız olmadığıma sevindim.önceden olsa atardım kendimi alışveriş merkezine,dolaşırken geçerdi zaman (bütçe genelde zarara uğrasada).şimdi ise kalk giyin,trafikte cebelleş.....zor geliyor valla.bi de Ramazan ya,oruçlu çoğu kimse,herkes evlerinde.işin garibi uykum var.kaçıncıya şekerlemeler yapıyorum.

Valla benim için de öyle .
Tipik bir pazar günü sendromu ; çocukluğumdan beri hiç sevmem pazar günlerini .
Miskin miskin ne yapsam da ayılsam hali ; offf pofff yani:)

bunlara ek olarak ben ıslak mendil lohusa geceliği fotoğraf makınası bır kac makyaj malzemesi bebek kusmalrı için falan ağız mendili de koydum çantama

Kizlar hastanedeyiz cok az suyum geldi cuma aksam doktorumu aradik geldi ciger geliştirici iğne vuruldu acilma yok ama suyum geliyor hala az az cepten yazıyorum karışık oldu biraz sabah hersey belli olacak galiba yarin sezeryan olucam

evet yalnız değiliz çoğumuz böyledir eminim...şekerlemeyi sorma benimde durmadan içim geçiyo ...kalkıp yemek yapsam iyi olucak eşim oruçlu..ama o bile sıkıcı gelio şu an..

hayırlısı olsun canım sıkma canını...bak bebeğine kavuşucaksın negüzel....sağlıklı olsunda analaı bablı büyütün inş

sağlıklı bir şekildee bebeğine kavuşursun inş. canmm. dualarımız seninlee...

yarın bır bebişimiz daha mı geliyo hayırlısıyla bızı habersız bırakma hakkında hayırlısı olsuun saglıklı sıhhatlı kucagına alırsın ınsallah

evet ne zaman döner dönermi... ilk doğumum normaldı çok güzel bi doğumdu.... bunuda öyle olsun istiyordum. işin garibi salı giitigimde baş gelişti, cuma başı yukarı kadırmış, direniyor doğmamak için :)

AMUDA KALKSAK FALAN İŞE YARARMI :)

Hakkında hayırlısı olsun canım , insallah iyi haberlerini yazarsın yarın , bebisin saglıkla gelir insallah , icini ferah tut , Allah kolaylık versin

Hayırlısı olsun ; nasılsa önlemlerde alınmış :)
Yarına güzel haberlerini duymak dileğiyle Allah yardımcın olsun .

hakkınızda hayırlısı olsun... canım bi bebişimiz daha olacak. ne güzel kavuşacaksın sende yavruna. herşey yolunda ve güzel gider inşallah sendende güzel haberler bekliyoruz..

canım hakkınızda hayırlısı olsun.. inş sorunsuz bir şekilde kavuşursunuz birbirinize.. bizi habersiz bırakma. dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…