- 14 Kasım 2010
- 392
- 49
- 318
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.141
hastane çantamı hazırladım annemlere giderken yanımda götürücem. liste:
......bebek için.......
2 adet hastane çıkışı
10 adet bez
2 adet çorap
2 adet battaniye
1 yastık
1 çarşaf
bir cam biberon
ıslak mendil
......kendim için.....
hastane geceliği 2li takım
havlu
battaniye
günlük ped
normal ped
iç çamaşır 2şer adet
göğüs pedi
tarak
çorap
eklenecek olanlar:
terlik
lohusa tacı
(henüz almadım)
bebek şekeri sepeti kapı süsü vs... sonradan getirilecek hastaneye. bunları anca götürebiliyorum yanımda. ekisk varsa yazar mısınız hemen yerleştireyim.
Çok çok çok sıkıcı Birgün yaaa,tabi benim için.miskinlenip duruyorum,tek yaptığım kalk bişeyler ye ve yat.dışarı çıkmakta zor geliyor.tv'de de bişey yok.okumaya başladığım kitapta pek akıcı değil,yazarın dili karışık ve kısacık bişey bile anlatırken çok kelime kullanmış,okurken yoruyor insanı.sizlerde gezmelerdesiniz heralde,çok kimse yok bugün topikte.
Minik kartalın güzel annesi :)
Bu hafta 50 liralık indirim kazanan olmadı mı ; hemen gönderdim ama gelmedi 40 lira geldi bana da
Çok çok çok sıkıcı Birgün yaaa,tabi benim için.miskinlenip duruyorum,tek yaptığım kalk bişeyler ye ve yat.dışarı çıkmakta zor geliyor.tv'de de bişey yok.okumaya başladığım kitapta pek akıcı değil,yazarın dili karışık ve kısacık bişey bile anlatırken çok kelime kullanmış,okurken yoruyor insanı.sizlerde gezmelerdesiniz heralde,çok kimse yok bugün topikte.
bunlara ek olarak ben ıslak mendil lohusa geceliği fotoğraf makınası bır kac makyaj malzemesi bebek kusmalrı için falan ağız mendili de koydum çantamahastane çantamı hazırladım annemlere giderken yanımda götürücem. liste:
......bebek için.......
2 adet hastane çıkışı
10 adet bez
2 adet çorap
2 adet battaniye
1 yastık
1 çarşaf
bir cam biberon
ıslak mendil
......kendim için.....
hastane geceliği 2li takım
havlu
battaniye
günlük ped
normal ped
iç çamaşır 2şer adet
göğüs pedi
tarak
çorap
eklenecek olanlar:
terlik
lohusa tacı
(henüz almadım)
bebek şekeri sepeti kapı süsü vs... sonradan getirilecek hastaneye. bunları anca götürebiliyorum yanımda. ekisk varsa yazar mısınız hemen yerleştireyim.
Durumumuza üzüldüm ama yalnız olmadığıma sevindim.önceden olsa atardım kendimi alışveriş merkezine,dolaşırken geçerdi zaman (bütçe genelde zarara uğrasada).şimdi ise kalk giyin,trafikte cebelleş.....zor geliyor valla.bi de Ramazan ya,oruçlu çoğu kimse,herkes evlerinde.işin garibi uykum var.kaçıncıya şekerlemeler yapıyorum.
Kizlar hastanedeyiz cok az suyum geldi cuma aksam doktorumu aradik geldi ciger geliştirici iğne vuruldu acilma yok ama suyum geliyor hala az az cepten yazıyorum karışık oldu biraz sabah hersey belli olacak galiba yarin sezeryan olucam
Kizlar hastanedeyiz cok az suyum geldi cuma aksam doktorumu aradik geldi ciger geliştirici iğne vuruldu acilma yok ama suyum geliyor hala az az cepten yazıyorum karışık oldu biraz sabah hersey belli olacak galiba yarin sezeryan olucam
valla al bendende o kadar bende cuma kontrole gidicem bebek dönmediği için ne normal doğum ne sezeryan net bişey diyemiyor doktorum izne ayrıldım bende 2 gün önce ve sürekli kendimi dinlemeye başladım çalışırken daha kolaydı sankigüya dinlenicem ama sürekli rüyalarımda uyurken otururken bile ne zaman döner diye düşünüyorum dönmezse sezeryandan korkuyorum stress stresss stresss
Benim de 25 Temmuz... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?