2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün oğluşumun sepetinin içine pamuktan yatak doldurdum bugünde çarşafını yastığını pikesini örtüp hazır hale getirdim kendileri ufacıklar ama telaşları ne çok yaa Allah herkese böyle güzel telaşlar yaşatsın inşallah

Selam kızlar nasılsınız?

Benimde sabahtan bu yana regl sancısı gibi bir sancım var.Ama dinlenince hafifliyor sanırım yalancı gün sancısı dedikleri şey.
Yarın rand.var bende nasya gibi kontrole gidip doğuma girersem şaşırmayın. :)))

arkadaşlar hepimize Allah kolaylık versin..sıcaklar ve bizim sıcak basmalarımız baya canımızı yoruyor,hayırlısı ile bebişlerimizi elimize alırız inş...
ben bişey soracaktım..yaa pirimanın premum care ile prima yeni bebek arasında nasıl bi fark var parası haricinde...bir de bebeğimin kilosu 3 geçmiş diye bende prima yeni bebek 2 bedeni aldım(3_6 kilo)olanı sizce büyük olur mu ?
10 gün kaldı doğuma benim evimin işleri var Allah yardımcım olsun...diyeceksiniz hiç mi yardım edecek yok ama ramazan günü eşimden başka kimseye boyun eğemiyorum
ii gibi oluyorum fakat korkuyorum...dün gene yani her zaman olduğu gibi nst de sancı çıktı...dr yatış dedi ben daha vakti var diye çıktım evime geldim...hastane 1.5 saat uzakta ben ilçedeyim hastane merkezde inş doğru karar vermişimdir...

canım aynıyız seninle... eşim yarın şehir dışına çıkıyor. bu hafta yok.. yanlızım.. annemi arayıp kardeşimi yollamasını söyledim hııı öyle mi ben seni akşam ararım dedi yarım ağız. aramadı. bende dün sabah arayıp yollama ihtiyacım yok bişi olursa ambulansla giderim dedim... anneme gel diyemiyorum çalışıyor. ondan kardeşimi çağırmak istedim.. annemde bu hafta ev alp ben doğurana kadar taşınma derdinde.. ondan kardeşimi yollamak istemedi.. benimde geçen hafta kayınpederim bendeydi.. bende öz babamdan ayırmam kendisini çok severim. hep gelsin gitsin kalsın isterim.. bende yoruldum ama hiç gocunmadım.. 1-2 hafta kalsa gıgım çıkmazdı

Tebrik ederim canim tam bi supriz olmus sana:)allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins...

Sabah sabah ağlattın beni (((((((
Tekrar tebrik ederim.Çok güzel bir duygu Rabbim uzun,sağlıklı ömürler versin canım.

Nasya,5n1k ve bir doğum yapan arkadaşımız daha vardı ismini hatırlayamadım hepinizi kucak doluu tebrik eder öperiz oğlumla:))
Suloz resimler şahane, hikayen çok güzel darısı bizlere....:))

nasyacımm çok güsel hikayen..bende merak ettm kaçıncı haftandaydın erken geldi bebiş...maşallah sizee atlattınıss doğumu darısı bize :)

hepsi çook güsel cnm güle güle kullansn bebişş

Ay canım çok sevindim. Öyle insan özeniyor ki o sıcaklığa kokuya. Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah

Canım ........gözün aydın hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün güzel günlerini göresin..................

Cnm gözün aydın.. Sürpriz gbi gelmiş bebişin ne heycanlı.. Allah uzun ömürler versin..

cnm bebis sana supriz yapmis...cokta iyi yapmis...minigini kokla bzm icn..allah bzede gostersn o gunu ins

güle güle büyüt bebeğini canım...ne güzel cesaretlendim okuyunca bizede böyle kolay güzel doğumlar nasip etsin Allahım...

Canım sen takvimi ileri almış mıydın? Bu gerçek haftan mı ? Değilse gerçekte kaçıncı haftadasın?

ne güzell stres yapacak vakit bulamadan doğum yapmışsın. Allah mutlu mesut uzuunn ömürler versin minik kuzuna ve ailesine. darısı başımıza inşallahh

Nasyacım tekrar tebrik ederim canım. Ne güzel bir doğumun olmuş tam bir sürpriz:) Haftaya benim de muayenem var senin doğumuna benzese ne iyi olur

Canim benim tam sürpriz olmuş gercekten . Nasil heyecanlandin Kimbilir okurken aynı doktorun gibi elinden tutmak istedim.
İyi olmanıza çok sevindim. Allah anali babali büyütsün

allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun darısı başımıza foto istiyoruz ama

her doğum hikayesii okuduğumda ağlama krzine giriyrmmm. korkarım kendi doğumuma kadar gözyaşmm kalmayackk canmmm allh sana bebğine ve ailenee sağlık mutluluk versin inş. darısı da bizeeee:)

Kalpleride kendileri gibi güzel anneler hepiniz o kadar tatlısınız öyle güzel şeyler yazmışsınızki benı ağlattınızgerçek bir kız kardeşten farkınız yok canlar
Bebişim şimdi uyuyor bende daha iyiym sezaryen biraz zor maalesef ayağa kalkıp yürümek özellikle ilki ama arkadaşları korkutmak istemem bugün 3.günüm ve çok daha iyiym bebeğimi emziriyorum bütün bakımını yapabiliyorum ayaktayım uykusuzluk çekiyorum ama o uyurken ben salonda dinleniyorum o odasında uyuyor ama nasıl özlüyorum anlatamam eşimde çok destek sağolsun ben emzirince hemen alıp gazını çıkarıyo "o benım minik kuzum"diyo durmadan:) bu mutluluğu anlatmak zor allah hepinize sırasıyla yaşatsın inşallah bu arada ben takvimimi ileri almıştım bebeğim tam 37 hafta 4 günlük dünyaya geldi aceleci biblom benım3500 gr ve 50 cm teyzeler öpüyorum hepinizi çok seviyorum

selam kızlaarr.. bugün pek giremedim. kayınvalidemler akşama büyük iftar yemeği veriyor..ben de genelde aşağıdaydım haliyle.. ama pek yorulmadım merak etmeyin

az önce topik annemiz BEYAZÇEKİRGE aradı..yarın sezeryana giriyormuş hayırlısıyla.. aslında geçen hafta almak istemiş doktoru ama onlar biraz zorlayıp geciktirmek istemişler ciğerleri daha iyi gelişsin diye.. sizleri sordu doğum yapan var mı dedi ohoo dedim sen iste hepinize selam söyledi..
inşallah sorunsuz kolay bir doğumu olur arkadaşımızın.. Allah yardımcısı olsun..dualarımız onunla olacak yarın

size haber vermek için girdim şimdi çıkmam gerek doğum yapan var mı bugün meraktayım aslında ama geçmişe bakmaya zamanım yok gece bakarım artık.. öpüyorum hepinizi

benimde ilki normal doğumdu sıfır açıklıla gittim 7 saat suni sancı çektim ve doğum yaptım hiç zorlanmadım . benimde bi kaç hafta önce dönmüştü normal doğum yaparsın demişti doktorum döneceği varsa döner diyorlar yani tamamen nasip meselesi . bu arada doktorum sağlık bakanlığı normal doğumu destekliyor ve tek sorun bebeğin dönmemesiyse çevirebilirsiniz diyormuş yani sancın geldiğinde bebeği çevirebiliyomuş dr ama benim doktoruma göre çok riskli kordonu zedeleyip kanamaya sebep olup doğum olana kadar bebeğe kalıcı hasar verebiliriz diyor yani bekleyip görces bakalım ben bacaklarımın altına 4 tane yastık koyup soluma yatıyorum bi ebe işe yarar demişti denemekten zarar gelmez

Herkes kendi derdine düşmüş desene. Ben bu durumu kabullendim. Tek endişem, ponponumun habersiz gelme ihtimali.Evde yalnızım ve Ramazanda komşular da sürekli bir yerlerde.Artık kendi işimi kendim görürüm. Eşim de sen gelme dedin ya, yarın öbür gün biz gelecektik; ama sen istemedin derler diyor. Demeye hakları yok.Bu kadarını düşünüp de kafa yoramayacağım. Allah sana da kolaylık versin.Bizi öldürmeyen acı güçlendiriyor. Acısa da öldürmeeez cehenneme döndüüürmeeez

Kızlar ödemlerim arttıkça kilolar da artıyor. 9-10 arası gidip geliyorum.İştahım azalıp daha az yememe rağmen.Ödem sizi de etkiledi mi? Kilonuz arttı mı? Her gün yürüyorum; ancak ayaklarım şişince ve belim de ağrıyınca yürümek de sıkıntı oluyor. Son zamanlarda az kilo alanlar neyi ne kadar yediğini paylaşabilir mi?

cnm teşekkkür edrim
Ayyyyyyy,ne biçim acır şimdi o serçe parmak.bende çok sık çarparım ve acısını çok iyi bilirim.geçmiş olsun canım.ayağını sar ve uzanıp yukarıda tut biraz,kanı dinsin

ayy sorma cnm hala basamıom mosmor oldu,annemde başlıo bugün belki oğlandır bebek ona göre tulum alalım ama artık sinirleniorum bende

aynen cnm bende öleyim yürüorum ama ayaklarım hala siş çok ağrıo bide iiymiş gibi ayağımı vurdum serçe parmağıma basamıorum( yarın randevum var doğursam artık diorum 39a giriorum yarın

Cnm bnm bir şey olmaz Allahın izniyle şunun şurasında ne kaldı bir bizmiyiz kaşınan o kadar çok varki diyor doktor..Sen doktorunu değiştir istersen anca öyle rahatlarsın bnm doktorum beni çok rahatlatıyor mesela bence senin doktorununda öyle olması lazım..Hiç üzme kendini herşey çok güzel olacak cnm

Kızlar merhaba eşim bilgisayarı getirdi sizlere yazayım güzelce.

cuma akşamı iftardan sonra uzandım koltuğa birşeyler akıyor dedim akıntı yoğun herhalde gidip baktım pedime su olmuş çiş kaçırdım dedim kalkıyordum tam yine geldi wc ye baktım sarı değil su renginde eşime dedim suyum geliyor galiba diye. doktoru aradık idrar kaçırıyor olabilirsin dedi dedim beyaz su geldi gel dedi hemen geldik iğne vuruldu ciğer geliştirici ve kan idrar alındı tahlil için nts ye bağlandım filan birde ped koydular gelen sıvının ne olduğuna bakmak için idrar geliyorsa renk değiştirmiyor ama su ise ped mavi yada yeşil oluyormuş bende renk değişmedi. ama gelen suyummuş bu sabah doktor alttan muayene ederken yine geldi açıklık yok sancı yok ama hala suyum geliyor azar azar çok şükür bebeğimin kalp atışlarıda iyi. şimdi serum veriyorlar su azalmasın diye ve iğne vuruyorlar geçiksin diye. doktor sabah tekrar bakacak ya eve gidicem ya burda yatacağım yada sezeryan olacağım. İnşallah evime gider yatarım 2 haftacık daha dursun henüz 35 deyiz.

Fundacım birşey olursa yarın eşim haber verecek sana ona söyledim inşallah doğum olmaz.

yalovacım bu kadar erken geleceğini düşünmüyordum.İnşallah gelmez canım azcık daha büyüsün. şuan kilosuda çok değil 2700 filan.

Hepinizden Allah razı olsun dualarınız için çok teşekkür ederim. Sağolasınız

Son düzenleme:

benim bebişin de hiç gelesi yok.sancım yok açılmam yok. bayramdan önce gelsin istiyorum. 40 haftayı geçsin istemiyorum ya. kardeşimde çok geç doğdu. kakasını yapmış anne karnında o yüzden çok çektik. çevremde böyle şeyler çok oldu. bende günü geçsin istemiyorum
dr 'a sorucam kontrolde 40 hafta dolunca suni sancıyla normal doğurtursa yapalım diyecem. ama suni sancıdanda çok korkuyorum

Canim insallah evine gidersin, Allah yardimciniz olsun.

nasyacım, çoooook tebrikler, sağlıkla huzurla annesiyle babasıyla mutlulukla büyüsün bebişin, çokkkk güzel günlerini görün cimcimenin,
gözünüzzzz aydın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…