- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.181
aaa ne güzel ee doktorun birşey dedimi?normal yada sezeryan?
Bugün misafirimiz gitti.İki gündür yemekti, hizmetti derken yoruldum.Gerçi k.pederimdi gelen ve sevdiğim için bana bunları yapmak zor gelmedi.Fiziksel olarak zorlandık tabii. Daha önce annemle tartıştığımı ve bir daha arama, doğuma da sonrasına da gelme dediğimi yazmıştım.Dün akşam babam aradı, tel.i eşim açtı.Eşime haftaya annen gelecek dedi.Ardından ben arayıp daha erken, gelmesin dedim.Sevinçten deliye döndüğüne eminim.Olsun, yardım etsin diye 2. kez demedi. "Haa gerek yok mu?" dedi.Belimin ağrısından zorlandığımı biliyor da adam saf ayağına yatıyor. 1 saat sonra annem aradı.Onda da aynı tavır.Bir kere geleceğim dedi, ikinciye geleyim demedi.Zaten ardından da "Kuran mukabelem 10 gün sonra bitiyor." diyor.Yani üstü kapalı çok sevindim çağırmamana diyor. İşin garibi anneme erkenden gelme, biz birbirimize gireriz (Daha önceki gelişinde 3 günden sonra hayatı zindan etmişti.) dediğimde ağzını açmadı."Öyle şey olur mu, biz ana kızız, o zaman hata ettim." demedi. Resmen zil takıp oynuyorlar. Zaten ben ipleri koparma raddesine gelmeseydim geleyim demeyecekti. Neyse... Doğum planlı olursa 2 gün kala çağırırım. Onlar öyle, k.peder ise bambaşka. Anamdan babamdan daha hevesli. 6 ayda 3-4 kere geldi adam.Normalde çok sık gelmez.Bu gelişinde ben davet ettim. Bugünlerde de gelmek istiyordu herhalde de işlerimi zor yapıyorum diye geleceğim diyemiyordu sanırım.Ben de eşim mutlu olur diye çağırdım.Hemen geldi sağ olsun. 2 gün zorlandım; ama helali hoş olsun.İnsan değer görünce, iki hoş sohbet edince mutlu oluyor. İnşallah hep böyle hevesli olur.
Kizlar hastanedeyiz cok az suyum geldi cuma aksam doktorumu aradik geldi ciger geliştirici iğne vuruldu acilma yok ama suyum geliyor hala az az cepten yazıyorum karışık oldu biraz sabah hersey belli olacak galiba yarin sezeryan olucam
Tebrik ederim canim tam bi supriz olmus sana:)allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins...
Sabah sabah ağlattın beni(((((((
Tekrar tebrik ederim.Çok güzel bir duygu Rabbim uzun,sağlıklı ömürler versin canım.
Nasya,5n1k ve bir doğum yapan arkadaşımız daha vardı ismini hatırlayamadım hepinizi kucak doluu tebrik eder öperiz oğlumla:))
Suloz resimler şahane, hikayen çok güzel darısı bizlere....:))
allah analı babalı büyütsün resimler harikaaaaa gelişi ayrı bi güzel koklaşmanız ayrı bi güzelll....ömür boyu böyle sağlıklı mutlu olun inş... Hikayenlede çok rahatlattın bizi saol canım...............
canım yaaa hiç dert etmeee hersey olacagına varır. Ben 41.haftamda kızımı dünyaya getırmıstım gelecegı yoktuu sezeryanla aldılardı..şimdikide sezeryan olcakmıs o yuzden....çatı muayenesı devlet hast.de sancı gelmeden yapmıolar yada 40.haftayı doldurmadan yapmıolar.özel hast.yı bılemem. Ama ultrasonu cekmemesıne sasırdım dogrusu... Her gittiğimizde yapılmalı mutlaka....allah yardımcın olsunsabret canım az kaldı inş en kısa zamanda kavusursun bebegıne.....
çok sevindim canım allah bagıslasın allah analı babalı büyütsün herkes yavas yavas getırıor bebeğini ne güzel......senin hikayende ayrı bi güzel yaaaa..............darısı bizlere.............
nasyacımm çok güsel hikayen..bende merak ettm kaçıncı haftandaydın erken geldi bebiş...maşallah sizee atlattınıss doğumu darısı bize :)
hepsi çook güsel cnm güle güle kullansn bebişş
Ay canım çok sevindim. Öyle insan özeniyor ki o sıcaklığa kokuya. Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah
Canım ........gözün aydın hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün güzel günlerini göresin..................
Cnm gözün aydın.. Sürpriz gbi gelmiş bebişin ne heycanlı.. Allah uzun ömürler versin..
cnm bebis sana supriz yapmis...cokta iyi yapmis...minigini kokla bzm icn..allah bzede gostersn o gunu ins
canımmmm dün kontrole giderken yalova,cücü,nasya hepimiz güzel haberlerle dönelim inşallah yazmıştım..ama sen sanki biraz abartmışsın be kuzumgüzel ne demek harika haberlerle dönmüşsünn
gözünüz aydın tekrar canım benim..sizden mutlusu yoktur şimdisen nasılsın peki? toparlanabildin mi biraz?
güle güle büyüt bebeğini canım...ne güzel cesaretlendim okuyunca bizede böyle kolay güzel doğumlar nasip etsin Allahım ...
TATLIM İSİM KONUSUNDA KAFAM KARIŞTI AMA ŞEKERLERDEN İLK OLAN GÜZEL. BENDE YAPIŞKANLILARDAN DEĞİL DE BİBLO TARZI BİŞEY SİPERİŞ ETTİM. PORSELEN PATİK
AYY ÇOK HEYECANLI ÇOK GÜZELALLAH SİZİ BİRBİRİNİZE BAĞIŞLASIN .BENİM TOSTOSTA GELSE ARTIK POPOSUNU MINCIRICAM KABURGAMI MAHFETTİ ÇÜNKÜ
Canım sen takvimi ileri almış mıydın? Bu gerçek haftan mı ? Değilse gerçekte kaçıncı haftadasın?
ne güzell stres yapacak vakit bulamadan doğum yapmışsın. Allah mutlu mesut uzuunn ömürler versin minik kuzuna ve ailesine. darısı başımıza inşallahh
Nasyacım tekrar tebrik ederim canım. Ne güzel bir doğumun olmuş tam bir sürpriz:) Haftaya benim de muayenem var senin doğumuna benzese ne iyi olur
Canim benim tam sürpriz olmuş gercekten . Nasil heyecanlandin Kimbilir okurken aynı doktorun gibi elinden tutmak istedim.
İyi olmanıza çok sevindim. Allah anali babali büyütsün
allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun darısı başımıza foto istiyoruz ama
canım doğuranları gördükçe bizde heycana kapıldık sanırım sürekli doktordan doğumla ilgili bilgi vermesini istiyorum bişey desin bişey yapsın ama onlar için nrmal şeyler. benim doktorda daha doguma var modunda napalım beklicez minnoşları
ay ne güzel anlatmışssın heycanlandım okurken.. tebrik ederim... biblonla ömür boyu mutluluklar...
her doğum hikayesii okuduğumda ağlama krzine giriyrmmm. korkarım kendi doğumuma kadar gözyaşmm kalmayackkcanmmm allh sana bebğine ve ailenee sağlık mutluluk versin inş. darısı da bizeeee:)
evet ne zaman döner dönermi... ilk doğumum normaldı çok güzel bi doğumdu.... bunuda öyle olsun istiyordum. işin garibi salı giitigimde baş gelişti, cuma başı yukarı kadırmış, direniyor doğmamak için :)
AMUDA KALKSAK FALAN İŞE YARARMI :)
canım aynıyız seninle... eşim yarın şehir dışına çıkıyor. bu hafta yok.. yanlızım.. annemi arayıp kardeşimi yollamasını söyledim hııı öyle mi ben seni akşam ararım dedi yarım ağız. aramadı. bende dün sabah arayıp yollama ihtiyacım yok bişi olursa ambulansla giderim dedim... anneme gel diyemiyorum çalışıyor. ondan kardeşimi çağırmak istedim.. annemde bu hafta ev alp ben doğurana kadar taşınma derdinde.. ondan kardeşimi yollamak istemedi.. benimde geçen hafta kayınpederim bendeydi.. bende öz babamdan ayırmam kendisini çok severim. hep gelsin gitsin kalsın isterim.. bende yoruldum ama hiç gocunmadım.. 1-2 hafta kalsa gıgım çıkmazdı
Hamileliğimin 38. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 15 gün kaldı.
Sık idrara çıkma doğum sürecine yardımcı olabilir. Mesanenin dolu olması, rahme baskı yapacak ve buda size rahatsızlık verecektir. Doğumdan sonra arama ihtiyacı duyulabileceğiniz herkesin telefon listesini yapın. Daha da iyisi, ailenizi ve arkadaşlarınızı içeren bir arama zinciri oluşturun.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2950 gr. - Yaklaşık boyu : 49.8 cm. (Baştan Topuğa)
Ayyyyyyy,ne biçim acır şimdi o serçe parmak.bende çok sık çarparım ve acısını çok iyi bilirim.geçmiş olsun canım.ayağını sar ve uzanıp yukarıda tut biraz,kanı dinsin
Kızlar ödemlerim arttıkça kilolar da artıyor. 9-10 arası gidip geliyorum.İştahım azalıp daha az yememe rağmen.Ödem sizi de etkiledi mi? Kilonuz arttı mı? Her gün yürüyorum; ancak ayaklarım şişince ve belim de ağrıyınca yürümek de sıkıntı oluyor. Son zamanlarda az kilo alanlar neyi ne kadar yediğini paylaşabilir mi?
ne yapsam olmuyor düşünmemeye çalışıyorum ama mümkün değil ilacımı da düzenli kullanıyorum ama bana mısın demiyor bu illet inan ki bacaklarım yara bereden görünmüyor kollarım biraz daha iyi yüzümü gözümü kaşımamaya çalışıyorum ayak tabanlarımı ellerimle yeterince kaşıyamıyorum halıya koltuğa sürtüyorum tabi bu seferde yanıyo haliyle delirdim anlıcağın.şimdi de değerlendirme için doktor arıyoruz.hala aynı düşüncedeyim hadi ben çekiyorum da ya çocuğa bişey oluverirse yazık günah değil mi yavruma.işte bu konuda doktorlarımızın bizi rahatlatması lazım 2 cümle kurmak bu kadar zor olmamalı souçta bi cildiye bi dahiliye değil ki 1-2 kere görelim adı üstünde kadın doğumcu güvenip gidiyoruz.Allah sana bana ve bizim gibilere şu mübarek günlerin hatırına şifa versin bebeklerimizi korusun günler su gibi aksın hem bebeklerimize hem sağlığımıza kavuşalım inşallah seninle dertleşmek iyi geldi sağol canım
benimde ilki normal doğumdu sıfır açıklıla gittim 7 saat suni sancı çektim ve doğum yaptım hiç zorlanmadım . benimde bi kaç hafta önce dönmüştü normal doğum yaparsın demişti doktorum döneceği varsa döner diyorlar yani tamamen nasip meselesi . bu arada doktorum sağlık bakanlığı normal doğumu destekliyor ve tek sorun bebeğin dönmemesiyse çevirebilirsiniz diyormuş yani sancın geldiğinde bebeği çevirebiliyomuş dr ama benim doktoruma göre çok riskli kordonu zedeleyip kanamaya sebep olup doğum olana kadar bebeğe kalıcı hasar verebiliriz diyor yani bekleyip görces bakalım ben bacaklarımın altına 4 tane yastık koyup soluma yatıyorum bi ebe işe yarar demişti denemekten zarar gelmez
Kızlar merhaba eşim bilgisayarı getirdi sizlere yazayım güzelce.
cuma akşamı iftardan sonra uzandım koltuğa birşeyler akıyor dedim akıntı yoğun herhalde gidip baktım pedime su olmuş çiş kaçırdım dedim kalkıyordum tam yine geldi wc ye baktım sarı değil su renginde eşime dedim suyum geliyor galiba diye. doktoru aradık idrar kaçırıyor olabilirsin dedi dedim beyaz su geldi gel dedi hemen geldik iğne vuruldu ciğer geliştirici ve kan idrar alındı tahlil için nts ye bağlandım filan birde ped koydular gelen sıvının ne olduğuna bakmak için idrar geliyorsa renk değiştirmiyor ama su ise ped mavi yada yeşil oluyormuş bende renk değişmedi. ama gelen suyummuş bu sabah doktor alttan muayene ederken yine geldi açıklık yok sancı yok ama hala suyum geliyor azar azar çok şükür bebeğimin kalp atışlarıda iyi. şimdi serum veriyorlar su azalmasın diye ve iğne vuruyorlar geçiksin diye. doktor sabah tekrar bakacak ya eve gidicem ya burda yatacağım yada sezeryan olacağım. İnşallah evime gider yatarım 2 haftacık daha dursun henüz 35 deyiz.
Fundacım birşey olursa yarın eşim haber verecek sana ona söyledim inşallah doğum olmaz.
yalovacım bu kadar erken geleceğini düşünmüyordum.İnşallah gelmez canım azcık daha büyüsün. şuan kilosuda çok değil 2700 filan.
Hepinizden Allah razı olsun dualarınız için çok teşekkür ederim. Sağolasınız
Kalpleride kendileri gibi güzel anneler hepiniz o kadar tatlısınız öyle güzel şeyler yazmışsınızki benı ağlattınızgerçek bir kız kardeşten farkınız yok canlar
Bebişim şimdi uyuyor bende daha iyiym sezaryen biraz zor maalesef ayağa kalkıp yürümek özellikle ilki ama arkadaşları korkutmak istemem bugün 3.günüm ve çok daha iyiym bebeğimi emziriyorum bütün bakımını yapabiliyorum ayaktayım uykusuzluk çekiyorum ama o uyurken ben salonda dinleniyorum o odasında uyuyor ama nasıl özlüyorum anlatamam eşimde çok destek sağolsun ben emzirince hemen alıp gazını çıkarıyo "o benım minik kuzum"diyo durmadan:) bu mutluluğu anlatmak zor allah hepinize sırasıyla yaşatsın inşallah bu arada ben takvimimi ileri almıştım bebeğim tam 37 hafta 4 günlük dünyaya geldi aceleci biblom benım3500 gr ve 50 cm teyzeler öpüyorum hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?