2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biri hamilelik takvimimi yayinlayabilirmi kizlar benim bilgisayar yok telden giriyorum sadece o yuzden okuyamiyorum

Kusura bakmayin surekli istedigim icin

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-08-2013
Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 35 gün kaldı.
Bebeğinizin kolları ve bacakları, derisinin altında biriken ve toplanan yağ sebebiyle daha dolgun ve yuvarlak hatlı görünüyor. Yağ birikimi orta hamilelikte ki oranı olan yaklaşık %2 den şimdi %12-%15 oranlarına çıktı. Bir iki hafta içinde, deri altı yağları toplam vücut ağırlığının yaklaşık %8 i kadar olacak. Doğum sırasında ağrı kesici seçenekleri hakkında doktorunuza danışın.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2490 gr. - Yaklaşık boyu : 46.2 cm. (Baştan Topuğa)

buyur cnm

"yüzünü dayıyor ağzı burnu belli oluyor" bu rüyadan bende görnüştüm daha önce:)

bu kız ne zaman dönecek,
döndüğünü anlayabilecekmiyim
cuma günü kontrol var nasıl sabrederim... bu cuma günü gelirmi
doğum nasıl olur
sezaryanmi-normalmi
epiduralmi spinalmi
kızımın ismi ne olur
acaba hastane çantasında eksik varmı
kalp kapakçığımdaki çökme doğumda sıkıntı çıkarırmı
aritmilerim olurmu
............
...........
izine ayrıldım stres bASTI ÇALIŞSAYDIM DAHA İYİYDİ.....

BEBĞİNİ KUCAĞINA ALAN TÜM ANNELER SAĞLIKLA BÜYÜTÜN İNŞALLAH....ALLAH BİZE DE NASİP ETSİN İNŞ...

Tesekkurederim canim

çok güzeller canım güle güle kullanın :)

bu hafta 50 liralık çek yok sanırsam.ben de hemen gönderdim şifreyi ama 40 liralık indirim kodu geldi
kullanmak isteyen olursa verebilirim arkadaşlar...

Son düzenleme:
burdaki doğum hikayelerini duydukça çok heyecan hissettim.tüm doğum yapanları tebrik ederim maşallah yeni bebeişlerimize. benim doğum 25 temmuz olarak belirlendi kaldı 4 gün ailem kardeşlerim yanımda dört gözle beni bekliyorlar ama benim kızın yeri rahat sanırım

hastane çantamı hazırladım annemlere giderken yanımda götürücem. liste:
......bebek için .......
2 adet hastane çıkışı
10 adet bez
2 adet çorap
2 adet battaniye
1 yastık
1 çarşaf
bir cam biberon
ıslak mendil
......kendim için .....
hastane geceliği 2li takım
havlu
battaniye
günlük ped
normal ped
iç çamaşır 2şer adet
göğüs pedi
tarak
çorap

eklenecek olanlar:
terlik
lohusa tacı
(henüz almadım)

bebek şekeri sepeti kapı süsü vs... sonradan getirilecek hastaneye. bunları anca götürebiliyorum yanımda. ekisk varsa yazar mısınız hemen yerleştireyim.

valla al bendende o kadar bende cuma kontrole gidicem bebek dönmediği için ne normal doğum ne sezeryan net bişey diyemiyor doktorum izne ayrıldım bende 2 gün önce ve sürekli kendimi dinlemeye başladım çalışırken daha kolaydı sanki güya dinlenicem ama sürekli rüyalarımda uyurken otururken bile ne zaman döner diye düşünüyorum dönmezse sezeryandan korkuyorum stress stresss stresss

Valla canım benimde aklıma başka birşey gelmiyor.ben hazırlamadım daha ama bende olsam bu kadar alırdım.belki senin için havlu,bir çift çorap konulabilir.annene giderken makyaj çantanı ve diş fırçanı falan almışsındır yanına zaten ama telaşla hastaneye götürmeyi unutma.

Canım acaba iç çamaşırını daha fazla mı Alman gerekir çünkü kanamamız falan yoğun olacak.ayrıca telefon şarjını diş fırçanı makyaj malz. Kamera fotagraf makinası falanda alacaksan unutmamanı öneririm.

Kizlar dunden beri acayip moralim bozuk ozellikle sol gogsumde ve hemen altinda bir kac tane derin catlak olusmus lierac da kullaniyordum karnimda hicbisey yok ama bu gogus catlaklari moralimi bozdu napilir ne edilir bilmiyorum (

Çok çok çok sıkıcı Birgün yaaa,tabi benim için.miskinlenip duruyorum,tek yaptığım kalk bişeyler ye ve yat.dışarı çıkmakta zor geliyor.tv'de de bişey yok.okumaya başladığım kitapta pek akıcı değil,yazarın dili karışık ve kısacık bişey bile anlatırken çok kelime kullanmış,okurken yoruyor insanı.sizlerde gezmelerdesiniz heralde,çok kimse yok bugün topikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…