- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.121
Bu mide yanması için ne yesem içsem iyi gelir acaba. Siz bu durumda siz ilaç hariç ne yapıyorsunuz
Biri hamilelik takvimimi yayinlayabilirmi kizlar benim bilgisayar yok telden giriyorum sadece o yuzden okuyamiyorum
Kusura bakmayin surekli istedigim icin
mide yanmam azcık izin verdi uyumuşşum ama çok güzl bi rüya gördüm ancak rüyada olur böyle şeyler
kızım öyle bi hareket ediyoki karnımda yüzünü dayıyor burnu ağzı belli oluyor şaşrıyorum resmini felan çekiyorum ağzını açmış gögsüme yaklaştırıyorum emiyo felan çok tatlıydı :)
Bu mide yanması için ne yesem içsem iyi gelir acaba. Siz bu durumda siz ilaç hariç ne yapıyorsunuz
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-08-2013
Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 35 gün kaldı.
Bebeğinizin kolları ve bacakları, derisinin altında biriken ve toplanan yağ sebebiyle daha dolgun ve yuvarlak hatlı görünüyor. Yağ birikimi orta hamilelikte ki oranı olan yaklaşık %2 den şimdi %12-%15 oranlarına çıktı. Bir iki hafta içinde, deri altı yağları toplam vücut ağırlığının yaklaşık %8 i kadar olacak. Doğum sırasında ağrı kesici seçenekleri hakkında doktorunuza danışın.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2490 gr. - Yaklaşık boyu : 46.2 cm. (Baştan Topuğa)
buyur cnm
kızlaaar benm kapı süsümm bebek şekerim bebek şekeri sepetimm we anı defterimm huzurlarınızdaa :))
kapı süsünü arkadaşım yaptı el emeği :)
sepet ,anı defteri we bebek şekeride benm eserimm :) tam bitmedi ama etiketi anzar boncuğu yapıştırılcak..yinede paylaşıyım yorumlarınızı göriyim istedimm
burdaki doğum hikayelerini duydukça çok heyecan hissettim.tüm doğum yapanları tebrik ederim maşallah yeni bebeişlerimize.benim doğum 25 temmuz olarak belirlendi kaldı 4 gün ailem kardeşlerim yanımda dört gözle beni bekliyorlar ama benim kızın yeri rahat sanırım
bu kız ne zaman dönecek,
döndüğünü anlayabilecekmiyim
cuma günü kontrol var nasıl sabrederim... bu cuma günü gelirmi
doğum nasıl olur
sezaryanmi-normalmi
epiduralmi spinalmi
kızımın ismi ne olur
acaba hastane çantasında eksik varmı
kalp kapakçığımdaki çökme doğumda sıkıntı çıkarırmı
aritmilerim olurmu
............
...........
izine ayrıldım stres bASTI ÇALIŞSAYDIM DAHA İYİYDİ.....
BEBĞİNİ KUCAĞINA ALAN TÜM ANNELER SAĞLIKLA BÜYÜTÜN İNŞALLAH....ALLAH BİZE DE NASİP ETSİN İNŞ...
hastane çantamı hazırladım annemlere giderken yanımda götürücem. liste:
......bebek için.......
2 adet hastane çıkışı
10 adet bez
2 adet çorap
2 adet battaniye
1 yastık
1 çarşaf
bir cam biberon
ıslak mendil
......kendim için.....
hastane geceliği 2li takım
havlu
battaniye
günlük ped
normal ped
iç çamaşır 2şer adet
göğüs pedi
tarak
çorap
eklenecek olanlar:
terlik
lohusa tacı
(henüz almadım)
bebek şekeri sepeti kapı süsü vs... sonradan getirilecek hastaneye. bunları anca götürebiliyorum yanımda. ekisk varsa yazar mısınız hemen yerleştireyim.
Kizlar 3 tane 40 tl kodum var ben bebegimin ihtiyaclarini tamamladigim icin gerekli degil. Isteyene verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?