2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya sırtımdan belime dogru bir agrı giriyor ama dayanılmıcak gibi değil ve karnım kasılıyor acaba sancımıki buuu?? Tecrübeli olanlar yazarsa sevinirimmm kızlarr..
Yalancı sancımı acaba o oluodu kasılmam geçiyordu bu geçmiyor sankiii
Buarada gerçek beklenen dogum tarihim 14 agustos aşşagıda yazan sezeryan tarihim değiştirmiştimmm

Canım zaten sıkıntılı ve erken doğum tehdidiyle geçirdin hamileliğini inşallah doğumun çok kolay ve sıkıntısız olur.yazdıklarını okurken ilk aklımdan geçen buydu.inşallah senin ve bebeğin için ne hayırlıysa ve gönlünden ne geçiyorsa o olur.dualarım sizinle,haber vermeyi unutma bize

Topik anası,sıra sendeymiş aldık haberini Funda'dan.umarım iyisinizdir ve moralin yerindedir.bir süredir haber alamadık senden o yüzden son durumlarını bilmiyoruz.yarın için gönlümüz ve dualarımız seninle.Sağlıkla al yavrunu kucağına ve mutlulukla büyütün inşallah.tabi teyzelerine haber vermeyide unutmayın.öpüyoruz sizi kızımla

kızlar yarın sabah 9 da randevumuz varr!dua edın olurmuu!!ılk defa nst ye gırcem,dogum seklı konusulacak,heycanlıyımmm,hemde cokkkk....

magnezyumu bıraktığımdan beri kabızlık var 2 gündür daha kötü of yaa bugün iki göğüs altıma iğne gibi batma oldu çok canım yandı ama geçti tekrarlamadı açılmam var nst de sancı çıkıyor 4-5 hafta oldu halen ne gelen var ne giden çok tedirgin oluyorum o yüzden sancı nedir ne zaman gelir nasıl olucak tek istediğim sancım gündüz gelsin gece gelir diye bir tedirginlik bir korku sarıyor anlamadım :S rabbim yardımcımız olsun inşallah

mrb arkadaşlar 5 Ağustos'ta kısmette doğum yapacağım ben sezaryen istedim çünkü çikolata kistim var ve bir taşla iki kuş vurmak istedim sonradan ameliyat olmamak için aranızda benim gibi hem bebek için hem de kist için ameliyat olacak olan var mı doktorunuz size ne söyledi genel anestezi mi yapılır mutlaka yoksa epidural ile oluyor mu bu ameliyat bilen varsa beni bilgilendirebilir mi

Herkese iyi geceler kızlar,
biz mersinde doğum yapmaktan vazgeçtik,sezeryan tarihim ağustosun 15 i ile 20 si arasında,kendi doktorumu aradım bebeğin durumu sağlığı elverirse gel ben alırım bebişi dedi.bayramın 2. ya da 3. günü yani 10 u gibi yola çıkmayı düşünüyoruz evimde ve kendi doktorumda doğum yapmak fikri beni şimdilik rahatlatıyor inşallah bir aksilik çıkmaz tabi nasip kısmet ne ise o yaşanacak belki de yola çıkmadan miniğim geliyorum diyecek belli olmaz ama tek korkum yol,4 saatlik bir yolculuğumuz olcak ve yolculuk öncesi dr a görüneceğiz umarım yolda doğurmaya falan kalkmam,dualarınızı esirgemeyin lütfen arkadaşlar,öpüldünüz...

Allahım yanınızda olsun seni ve meleğini korusun. Hayırlısıyla sağlıklı sıhatli sizi birbirinize kavuştursun canım doğru zaman nezamansa..

geçen yıl kuzenimi 8 aylık hamileyken kontrole gittiğinde suyu kalmadığı için acil sezeryana almışlardı epidural oldu aynı zamanda kistlerini de almışlardı ama kişiden kişiye ve kistlerin büyüklüğüne göre değişir mi bilmiyorum.Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına aldırsın canım benim bildiğim bunlar

Günaydın kızlaaaarrr...

Birazdan ( tabi bu birazdan öğlen oluyo ) Acıbadem e kontrole gitmeye karar verdik. Orada çalıştığım dönemde şahane bi Jinekolog vardı. Umarım tatilde izinde falan değildir. Bütün sorularımı ve aklıma takılanları kalem kalem sorcam inş. Dönünce yazarım. Uyumaya çalışayım :-D

l

bunun cevabını bende çok merak ediyorum benimde miyomlarım var onlar alınıcak.hayırlısı inşalah..

günaydın annecikler... ben önce kocamı mersine uğurladım Allah yanlız olan herkese yardım etsin.. hayatta en son isteyeceğim şeylerden biri kızımın babası oolmadan dünyaya gelmesi.. bide ben onu çok özlücem yaaa

canım çook çoook geçmiş olsun... Allah hakkınız hayırlı olanı versin.. inş bebeğine zamanı gelince sağ salim kavuşursun..

kızlar biz geçen ay taşındık.. cuma günü sağlık ocağında kan vermem gerekiyordu gidemedim. eski yerde sağlık ocağına gidiyordum.. burda bana en yakın aile sağlık merkezi.. orda yapılıyor mu? yoksa sağlık ocağına mı gitmem gerekiyor.. siz napıyorsunuz..? birazdan çıkmam lazım açımm

Ben hamile olup olmadığımı öğrenmek için ASMde kan vermiştim canım.Kolay gelsin.

Canlar cok gecmis olsun ben de 3kez hastanede yattim hala ara ara kanamalarim var erken dogum riski konusunda sizleri cok iyi anliyorum Allah yar ve yardimciniz olsun

Günaydın kızlar, umarım herkes iyidir haftaya guzel haberlerle başlarız. Beni soracak olursanız bu idrar yolları enfeksiyonu tüm hamileliği zehir etti sancısı bitmek bilmiyor az kaldı deyip geciyorum napim

Bu arada annem bizde yarım kalan isleri hallediyoruz arkası sıra geliniyorum ufak tefek seyler yapıyorum. Giremez isem merak etmeyin arada en azından haberlere bakmak icin uğrarım.

Ekstra birşeyim olursa sizi bilgilendiririm. Öpüyorum kendinize ve benim minik Tatli seker kuzu yigenlerime iyi bakın :)

Hangi şehirdesin canım sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…