- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.221
Arkadaslar bugun karnim hepcok sertti...haftalardir nst ye baglanan ve cok kasilma yasayan biri olarsk bunlarin kasilma oldugunu hissettim ama isin kotusu kuzum coook az hareket etti tum gun neredeyse etmediesimle eve yajin bi hastaneye gittik ultrasonla bakti dr bebek kafasini cevirmis asagi ama sancin var bu cok belli dedi.zaten karnim ciok gergindi.hemen nst dedi ve sancilar 80 civari cikti ve bebek hareketi minimum hemen dr una git dedi ve dr gittik serumlara ilaveten ciger gelistirci de olduk bu kez...yrn yine hstanede olcaz....herseyin hayirlisi dogacksada sag salim kavusakim kuzum ile boyke stresde cok zor...lutfen dualarinizda bizede yer verin...
mrb arkadaşlar 5 Ağustos'ta kısmette doğum yapacağım ben sezaryen istedim çünkü çikolata kistim var ve bir taşla iki kuş vurmak istedim sonradan ameliyat olmamak için aranızda benim gibi hem bebek için hem de kist için ameliyat olacak olan var mı doktorunuz size ne söyledi genel anestezi mi yapılır mutlaka yoksa epidural ile oluyor mu bu ameliyat bilen varsa beni bilgilendirebilir mi
lmrb arkadaşlar 5 Ağustos'ta kısmette doğum yapacağım ben sezaryen istedim çünkü çikolata kistim var ve bir taşla iki kuş vurmak istedim sonradan ameliyat olmamak için aranızda benim gibi hem bebek için hem de kist için ameliyat olacak olan var mı doktorunuz size ne söyledi genel anestezi mi yapılır mutlaka yoksa epidural ile oluyor mu bu ameliyat bilen varsa beni bilgilendirebilir mi
Arkadaslar bugun karnim hepcok sertti...haftalardir nst ye baglanan ve cok kasilma yasayan biri olarsk bunlarin kasilma oldugunu hissettim ama isin kotusu kuzum coook az hareket etti tum gun neredeyse etmediesimle eve yajin bi hastaneye gittik ultrasonla bakti dr bebek kafasini cevirmis asagi ama sancin var bu cok belli dedi.zaten karnim ciok gergindi.hemen nst dedi ve sancilar 80 civari cikti ve bebek hareketi minimum hemen dr una git dedi ve dr gittik serumlara ilaveten ciger gelistirci de olduk bu kez...yrn yine hstanede olcaz....herseyin hayirlisi dogacksada sag salim kavusakim kuzum ile boyke stresde cok zor...lutfen dualarinizda bizede yer verin...
Günaydın
Sağlık ocağı ile aile sağlık merkezi aynı yer canım sen git ver kanını geçmiş olsun şimdiden
Ben hamile olup olmadığımı öğrenmek için ASMde kan vermiştim canım.Kolay gelsin.
Günaydın kızlaaaarrr...
Birazdan ( tabi bu birazdan öğlen oluyo ) Acıbadem e kontrole gitmeye karar verdik. Orada çalıştığım dönemde şahane bi Jinekolog vardı. Umarım tatilde izinde falan değildir. Bütün sorularımı ve aklıma takılanları kalem kalem sorcam inş. Dönünce yazarım. Uyumaya çalışayım :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?