2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın anneciklerrrrrrr

benim de çikolata kistim var.
doktorum en son gidişimde biraz uzun ameliyat olacağı için genel yaparız dedi, epidural olmaz mı diye sordum, o da öyle istiyorsan epidural başlar gerektiği yerde genele döneriz dedi.
ikisini birden almamın gereksiz olduğunu söylediler çevremden direkt genel olsun dediler.ama bu şekilde yapan bi arkadaşım var çok rahat ettiğini söylüyor ben de ona güveniyorum sonuçta yaşamış biri.
ve doktorum son kontrolde aksi bişey söylemezse epiduralle başlayıp bebeğimi görüp genele bitiricem kısmetse

inş. öle bi şey olmıcak kızın babasının dönmesini mutlaka beklicektir, o da hiç ister mi babası olmadan doğsun

aranızda en son doğuracaklardan biri beniim heralde, sezaryen olacağı için ağustos 20de olcak ama normalde tarihim eylül görünüo.
anlıcağınız daha bugün 33 haftalık oldum.
son ay kilo alırsın diyenler haklıymış sanırım bi iki gündür daha da şiştiğini hissediyorum karnımın, hamileliğimin başından beri sadece düğmesini açarak rahatça giyebildiğim pantolonlarım artık sıkıntı veriyor yavaştan, nereye kadar gidicez bakalım:26:

ayrıca oğluşum uzun zamandır doğum pozisyonunda, norml doğurma imkanım olsa doğacakmış sıpam demek ki
2-3 gündür ta kasıklarımda hissediom hareketlerini, aynı zamanda da kaburgalarımda, belimde bütün vücudumu kaplamış kuzum sığamıo içeriye

suloz ve nasya allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi böyle güzel doğumlar okudukça nasıl da hevesleniyorum oğlum artık gelsin diye

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlaarrr

birasdan sağlık ocağına gidiceğimmmm bakalım onlar ne dicekmişş çağırdılarr son kontrol heralde

bebişimee sonn 14 :))

Gece nefes darlığı çektiğim için pek uyuyamadım.Gözüm sürekli saatteydi.Sanki sabaha yetişmem gereken bir yer varmış gibi. Bugün kendimi çok enerjik hissediyorum.Bıraksalar saatlerce koşar, temizlik yapar, dans ederim. Ne var ki yarım saatten fazla ayakta kalayım hemen bel ağrısı baş gösteriyor.E bir de göbeğim bunlara el vermiyor. Bazen bu duruma içerliyorum.Kendimi işe yaramaz, hantal hissediyorum.Eşime sık sık ben hantallaştım mı diye soruyorum. O da "Çoğu kişiye ve haftana göre gayet iyisin." diyor (Umarım kırmamak için demiyordur.). Okullar tatile girdiğinden beri işe gitmiyorum.Haftada 3 gün dersim vardı;ama o bile iyi geliyordu.Birkaç insan görüp sohbet etmek, öğrencilere takılmak, onların sevgilerini hissetmek güzeldi. Yürüyüşlerin süresi de kısaldı.Bu da hoşuma gitmiyor. Yürüyüş yapmayı çok severim oysa. Birkaç hafta sonra umarım her şey daha güzel olur.
Bu arada iki gündür karnım yumuşak. Dün gece eşim de fark edip "Daha önce karnın taş gibiydi, şimdi yumuşamış." dedi.Hayırdır inşallah.Minnoşun keyfi de yerinde. Göğüslere kadar dokunuyor.Ya futbol topu sandı ya da "Benim ekmek teknelerim bunlar, süt istiyorum." diye veryansın ediyor. Canım kızım benim.Sütçü annen seni çok seviyor.

rabbim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine hem fiziksel hem ruhsal olarak yardmcımz olsun bebeklerimize sag salim kavusalım eski saglıklı hallerimize donup kimseye muhtac olmadan yavrularımızla devam edelim hayata serden ve serlilerden korusun rabbim bunaltma rabbim beni bebişimi ve tum hamişleri

güzel annelere güzel günaydınlar...
bu gece şu adet sancısı gibi olan belimdeki ağrılar korkuttu beni.... çok fazla dinlemiyorum kendimi ama eşime sahurda yemek hazırlarkan bi kere oldu, belime bir ağrı girdi ve karnımın alt kısımlarında bi kasılma oldu 30-40 sn sürdü, eşim yemek yerken oldu, ve bi süre sonra tekrar oldu... o sıra eşim sabah uğraşmayayım diye traş oldu ondan telefonu istedin dakika aralıklarına bakmak için, sonra yine oldu 30-35 dk gibiydi arası. eşimde ne oldu diye sordu. dedimki sancılarmı başlıyor acaba. biraz bekledik yine oldu. kalkıp gezindim, sen uyu dedim eşime malum bena rtık izinliyim ama o işe gitcek....

ya ne zormuş beklemek...

ilk hamileliğimde hiç böyle sıkılmamıştım beklerken.... onun beklenen doğum tarihide ramazan bayramı 1. günüydü. 3 gün kala doğmuştu oğlum. kadir gecesinde. yani bu hamileliğimde de doğum tarihi ramazan bayramı...ama ben abisi gibi kadir gecesi bekliyorum kızımı:)

kızlar yarın sabah 9 da randevumuz varr!dua edın olurmuu!!ılk defa nst ye gırcem,dogum seklı konusulacak,heycanlıyımmm,hemde cokkkk....

Tatlım yarın sabah benim de kontrolüm varr.. Güzel dualarımız hayırla olsun... Bakalım benım kız dönmüş mü??? Bu arada 2 hafta önce doktorum 20 agustostan önce gelicek senin bebek dedii.. Cok heyecanlıyımmm

tünaydın annişler biz yine gece uyuyamadık .6da yattık bu saatte kalktık ..gece oğluş yatırmadı kıpır kıpırdı maşşlalhh ezeceğim die ne sağa ne sola yatabılıorum sırt üstü nefes alamıom

neyseki son 9 sabırrr :))

günaydın annecikler
herkes iydir umarım biz pek iyi değiliz daha doğrusu minnoşum nasıl bilmem ama ben iyi değilim
mide yanmasından uyayamdım dün gece yine süt içtim maden suyu içtim ekmek içi yedim banamısn demedi öldürüyo resmen o yanma epey zaman uyuyamadım bi ara yastgımı yüksellttim ozamn uymuşum..
bi yandan karnımda yine bir acı her hafta başlangıcımızda oluyo artık bebişim yerini büyütmeye devam ediyor sanırm.. sabır diyorum az kaldı
Rabbim bütün sıkıntıda olan arkadaşlara yardımcı olsun doğum yapacaklarada kolaylıklar versin

Tatlım gavisgon verdı dr um cooook memnunum

Nasılsınız bakalım yeni hafta yeni doğumlar bakalım bu hafta neler olucakkk
bende cok sıkılıyorum ye iç yat modundaa umarım işe yararda bebişim kilo alır
gecen randevuda 2.670 di kilosu bu sonuncuda 2.550 çıktı yanılma olabilirmişş :44:

Tatlım gavisgon verdı dr um cooook memnunum

canım şurubu içemiyroum diye banada rennienin çiğneme tbletini verdi ondanda çiğnedim ama o bile fayda etmedi oysaki önceden bi tane çiğnerdim iyi gelirdi.. şimdi nerdeyse 3 tane aldım banamısn demedi..

Günaydın kızlar. Yeni haftamız hayırlı olsun :)

Parmiş sakın kendini yorma, ufaktan gezinti bile yoruyor insanı. Dikkatli ol canım.

Milim oynasa farkediyor canım. Ayrıca zaten yaklaşık değerler veriliyor. Tam olarak şu kiloda demeleri mümkün değil. Doğduklarında tartıda öğrenicez aslını :))

Emelcim geçmiş olsun sana da. Bebiş gelirse de korkma canım zaten önlemler alınmış. 36. hafta çok erken değil hem

Minnosh tebrik ederim. Hayırlı evlat olsun inşallah. Ufacık falan da deme oğluna. Maşallah kilosu iyi. Doğum hikayeni merak ediyorum. Uygun olduğunda hemen yaz olur mu?

Canım seni de tebrik ederim. Kızının kilosu çok güzel maşallah. Sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah.

Sulozcum oğlun çok tatlı maşallah. Sen de çok hoşsun. Oğlunun pozuna bayıldım ya... Erkek işte:))) Son fotoğraftada çok tatlı çıkmış. Doğumun ayrıntılarını anlatman iyi olmuş. Epidural alırsam sadece önüme bakıcam ben de artık.

Bence kabul eden bi doktor bulursun. Bunu yaşayan bi çok kişi vardır. Eşini ikna edip mutlaka değiştir derim ben. Doğum sırasında, sonrasında seni yine gererek strese sokabilir. Bu doğum öncesi sonrası seni de bebeğini de , sütünü de etkiler. Umarım eşini ikna edebilirsin.

Offfff isim komasına gircem yaaa help meeeeee!!!!
Biliyorum sıktım artık meyra yı sordum ama bikaç isim daha kafamı kurcalıyor:/
AZRA , MEYRA , ZEYNEP ,ALYA ... ?? Yardım istiyorum oylama yapalım lütfeeeen. ,)
Bence meyra çok hoş bi isim...Ben sevmiştim ama eşim beğenmemişti. Biz Ayça'da karar kıldık...:))

Bence ezgi... Mısraya göre söylenişi çok daha hoş geldi bana

Canım ben de yalova'ya katılıyorum hani biz öz hakiki ağustos annesi olacaktık:))) Şaka şaka... Ciğer geliştirici yapıldığını okudum diğer sayfalarda... Suyunun geldiğini farketmen çok iyi çünkü ben farketmemekten korkuyorum. Akıntım öyle çok ki. bi de terliyorum tabii haliyle . Acaba farkeder miyim korkusu var bende de. Umarım sağlıkla kucağına alırsın. Ne zaman sağlıkla doğacaksa o zaman gelsin bebeğin.

Nasya'cım okuyunca inanamadım. Kontrole gitmeyecek miydi?Sezeryan bu cuma değil miydi falan kalakaldım böyle... Maşllah kilosu çok yerindeymiş aceleci kuzunun. Belki de ondan yeter artık geleyim demiştir. Size süpriz olmuş biraz ama sağ salim doğmuş ya... Sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah.

Tünaydın annelerrrr.. Miniğime kavuşmaya çok az kaldı, evimi temizledi kayınvalidem her yer mis gibi oldu, halılarım yıkandı. Miniğim temiiz eve gelsin demi Mide yanmalarının son ay başlaması çok ilginç, sözde saçtanmış ee benim kız kafayı gömmüş rahme nasıl midemi yaksın Kasıklarımdaki ağırı hergün daha çok artıyor. Artık yavrum kıvranıyor içimde yer bulamıyor. Zaman çabuk geçsin artıkkk. Şaka gibi haftaya yavruma kavuşucam inşaallahhh..

canım şurubu içemiyroum diye banada rennienin çiğneme tbletini verdi ondanda çiğnedim ama o bile fayda etmedi oysaki önceden bi tane çiğnerdim iyi gelirdi.. şimdi nerdeyse 3 tane aldım banamısn demedi..

Tatlım rennie gaz ilacı hıc faydası olmayacaktır.. Gavısgon reflü ilacı.. Benım senelerdır mide problemım var... Aah keske içebilsen çünkü sadece bir yudum seni cok rahatlatıcakk.. Allah yardımcın olsun çünkü 3/4 aydan beri bu sıkıntıyı cok yüksek bir şekilde yasıorum

Selamlar demeyi unutmuşum hanımlar
Sol bacağımı kesip atma isteğiyle geçirdiğim yorucu bi haftasonunun ardından son 5 günlük işteyim. Yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…