- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.241
benim de çikolata kistim var.mrb arkadaşlar 5 Ağustos'ta kısmette doğum yapacağım ben sezaryen istedim çünkü çikolata kistim var ve bir taşla iki kuş vurmak istedim sonradan ameliyat olmamak için aranızda benim gibi hem bebek için hem de kist için ameliyat olacak olan var mı doktorunuz size ne söyledi genel anestezi mi yapılır mutlaka yoksa epidural ile oluyor mu bu ameliyat bilen varsa beni bilgilendirebilir mi
günaydın annecikler... ben önce kocamı mersine uğurladımAllah yanlız olan herkese yardım etsin.. hayatta en son isteyeceğim şeylerden biri kızımın babası oolmadan dünyaya gelmesi.. bide ben onu çok özlücem yaaa
Hangi şehirdesin canım sen ?
kızlar yarın sabah 9 da randevumuz varr!dua edın olurmuu!!ılk defa nst ye gırcem,dogum seklı konusulacak,heycanlıyımmm,hemde cokkkk....
günaydın annecikler
herkes iydir umarım biz pek iyi değiliz daha doğrusu minnoşum nasıl bilmem ama ben iyi değilim
mide yanmasından uyayamdım dün gece yine süt içtim maden suyu içtim ekmek içi yedim banamısn demedi öldürüyo resmen o yanma epey zaman uyuyamadım bi ara yastgımı yüksellttim ozamn uymuşum..
bi yandan karnımda yine bir acı her hafta başlangıcımızda oluyo artık bebişim yerini büyütmeye devam ediyor sanırm.. sabır diyorum az kaldı
Rabbim bütün sıkıntıda olan arkadaşlara yardımcı olsun doğum yapacaklarada kolaylıklar versin
Tatlım gavisgon verdı dr um cooook memnunum
Günaydın kızlar, umarım herkes iyidir haftaya guzel haberlerle başlarız. Beni soracak olursanız bu idrar yolları enfeksiyonu tüm hamileliği zehir etti sancısı bitmek bilmiyor az kaldı deyip geciyorum napim
Bu arada annem bizde yarım kalan isleri hallediyoruz arkası sıra geliniyorum ufak tefek seyler yapıyorum. Giremez isem merak etmeyin arada en azından haberlere bakmak icin uğrarım.
Ekstra birşeyim olursa sizi bilgilendiririm. Öpüyorum kendinize ve benim minik Tatli seker kuzu yigenlerime iyi bakın :)
Nasılsınız bakalım yeni hafta yeni doğumlar bakalım bu hafta neler olucakkk
bende cok sıkılıyorum ye iç yat modundaa umarım işe yararda bebişim kilo alır
gecen randevuda 2.670 di kilosu bu sonuncuda 2.550 çıktı yanılma olabilirmişş :44:
Minnosh tebrik ederim. Hayırlı evlat olsun inşallah. Ufacık falan da deme oğluna. Maşallah kilosu iyi. Doğum hikayeni merak ediyorum. Uygun olduğunda hemen yaz olur mu?Kizlar bugun saat 10:10 da oglumu kucagima aldim.. 2950 gr 48cm ufacik bir oglum oldu. Normal dogum yaptim. Biraz problem oldu dogumdan sonra. Ayrintilari ayrintili yazarim daha sonra. Herkesi opuyorum. Allah bir avazda kurtarsin hepinizi.. 19.07 dogumlu dogustan fenerli:)
Canım seni de tebrik ederim. Kızının kilosu çok güzel maşallah. Sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah.Kizlar gecmisi cok fzla okuyamadim daha hastanedeyiz sezeryan oldugu icin bir hafta doogum hikayemi sabirsizlikla sizlere anlatmak istiyorum eve gectigimde internnetim yok su an arkadasin telden giriyorum bizde hersey yolunda cok sukur kisacaci 2945gr 49cm cok tatli ecem nurum darisi basiniza insallah hayatimin en guzel duygusunu onu emzirmeye basladiginda anladim cok guzel bir duygu
Sulozcum oğlun çok tatlı maşallah. Sen de çok hoşsun. Oğlunun pozuna bayıldım ya... Erkek işte:))) Son fotoğraftada çok tatlı çıkmış. Doğumun ayrıntılarını anlatman iyi olmuş. Epidural alırsam sadece önüme bakıcam ben de artık.Kızlar Selam..Hepiniz Bebişlerinizle Birlikte İyisinizdir İnşallah. Ara Ara Geçmişe Baktım Ama Hepsini Okuyup Alıntı Yapacak Zamanı Bulamadım Henüz. Bizi Merak Eden. Tebrik Eden, Dua Eden, Heyecanımızı Paylaşan Herkese Çok Teşekkür Ederim.
Bence kabul eden bi doktor bulursun. Bunu yaşayan bi çok kişi vardır. Eşini ikna edip mutlaka değiştir derim ben. Doğum sırasında, sonrasında seni yine gererek strese sokabilir. Bu doğum öncesi sonrası seni de bebeğini de , sütünü de etkiler. Umarım eşini ikna edebilirsin.yaa işte bi de beni düşün canım..aylardır bu adamın bu tavırlarını laflarını çekiyorum..bişey sormaya gelmiyo hemen alay etmeler gülmeler...yok kesin karar verdim değiştiricem...o hastanede başka bi bayan var herkes çok metediyordu onu onunla bi görüşücem..inşallah kabul eder uygundur da ona yaptırırım doğumu....
Bence meyra çok hoş bi isim...Ben sevmiştim ama eşim beğenmemişti. Biz Ayça'da karar kıldık...:))Offfff isim komasına gircem yaaa help meeeeee!!!!
Biliyorum sıktım artık meyra yı sordum ama bikaç isim daha kafamı kurcalıyor:/
AZRA , MEYRA , ZEYNEP ,ALYA ... ?? Yardım istiyorum oylama yapalım lütfeeeen. ,)
Bence ezgi... Mısraya göre söylenişi çok daha hoş geldi banadaha önce kızımın ismini söylemiştim gören olmadı sanırım.MISRA ismi nasıl sizce ? 3 aylıktan bu yana mısra demiştik ama eşim birkaç gündür emin miyiz biraz söylemesi tuhaf mı deyip beni başka isimlere yönlendirmeye çalışıyor.yeni ismi yine benim bulmamı istiyor.MISRA benim hoşuma gidiyordu.eşim böyle deyip kafama soru işaretleri soktu.
MISRA mı EZGİ mi??????
Canım ben de yalova'ya katılıyorum hani biz öz hakiki ağustos annesi olacaktık:))) Şaka şaka... Ciğer geliştirici yapıldığını okudum diğer sayfalarda... Suyunun geldiğini farketmen çok iyi çünkü ben farketmemekten korkuyorum. Akıntım öyle çok ki. bi de terliyorum tabii haliyle . Acaba farkeder miyim korkusu var bende de. Umarım sağlıkla kucağına alırsın. Ne zaman sağlıkla doğacaksa o zaman gelsin bebeğin.Kizlar hastanedeyiz cok az suyum geldi cuma aksam doktorumu aradik geldi ciger geliştirici iğne vuruldu acilma yok ama suyum geliyor hala az az cepten yazıyorum karışık oldu biraz sabah hersey belli olacak galiba yarin sezeryan olucam
Kalpleride kendileri gibi güzel anneler hepiniz o kadar tatlısınız öyle güzel şeyler yazmışsınızki benı ağlattınızgerçek bir kız kardeşten farkınız yok canlar
Bebişim şimdi uyuyor bende daha iyiym sezaryen biraz zor maalesef ayağa kalkıp yürümek özellikle ilki ama arkadaşları korkutmak istemem bugün 3.günüm ve çok daha iyiym bebeğimi emziriyorum bütün bakımını yapabiliyorum ayaktayım uykusuzluk çekiyorum ama o uyurken ben salonda dinleniyorum o odasında uyuyor ama nasıl özlüyorum anlatamam eşimde çok destek sağolsun ben emzirince hemen alıp gazını çıkarıyo "o benım minik kuzum"diyo durmadan:) bu mutluluğu anlatmak zor allah hepinize sırasıyla yaşatsın inşallah bu arada ben takvimimi ileri almıştım bebeğim tam 37 hafta 4 günlük dünyaya geldi aceleci biblom benım3500 gr ve 50 cm teyzeler öpüyorum hepinizi çok seviyorum
canım şurubu içemiyroum diye banada rennienin çiğneme tbletini verdi ondanda çiğnedim ama o bile fayda etmedi oysaki önceden bi tane çiğnerdim iyi gelirdi.. şimdi nerdeyse 3 tane aldım banamısn demedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?