- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.261
Günaydın kızlar. Yeni haftamız hayırlı olsun :)
Parmiş sakın kendini yorma, ufaktan gezinti bile yoruyor insanı. Dikkatli ol canım.
Milim oynasa farkediyor canım. Ayrıca zaten yaklaşık değerler veriliyor. Tam olarak şu kiloda demeleri mümkün değil. Doğduklarında tartıda öğrenicez aslını :))
Emelcim geçmiş olsun sana da. Bebiş gelirse de korkma canım zaten önlemler alınmış. 36. hafta çok erken değil hem
Slm kızlar hastanedeyim hazırlıklar yapıldı yarım saate sezeryana alacaklar. Hepinizi öpüyorum duanizi eksik etmeyin cok heyecanlıyım cok m mutluyum .... Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah
Slm kızlar hastanedeyim hazırlıklar yapıldı yarım saate sezeryana alacaklar. Hepinizi öpüyorum duanizi eksik etmeyin cok heyecanlıyım cok m mutluyum .... Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah
olur mu rennie de mide yanmaları içinTatlım rennie gaz ilacı hıc faydası olmayacaktır.. Gavısgon reflü ilacı.. Benım senelerdır mide problemım var... Aah keske içebilsen çünkü sadece bir yudum seni cok rahatlatıcakk.. Allah yardımcın olsun çünkü 3/4 aydan beri bu sıkıntıyı cok yüksek bir şekilde yasıorum
Tatlım rennie gaz ilacı hıc faydası olmayacaktır.. Gavısgon reflü ilacı.. Benım senelerdır mide problemım var... Aah keske içebilsen çünkü sadece bir yudum seni cok rahatlatıcakk.. Allah yardımcın olsun çünkü 3/4 aydan beri bu sıkıntıyı cok yüksek bir şekilde yasıorum
olur mu rennie de mide yanmaları için
şurubu inanılmaz etkili, mecbur kalmadıkça içmiyorum ama içersem de bi yudumu anında yanmamı alıo
günaydın kızlar 2 gündür resmen doğuruorum gece düzenli kasılmalarım oluo ve nefesimi kesio bugünde kızımla görüş günümüz bakalım doktor ne dicek?
günaydın kızlar 2 gündür resmen doğuruorum gece düzenli kasılmalarım oluo ve nefesimi kesio bugünde kızımla görüş günümüz bakalım doktor ne dicek?
Artık resmen penguen gibi yürüyorum. Bacaklarım bir araya gelmiyorSanki kızım ordan lönk diye düşücekmiş gibi geliyor
Kizlar okuyamiyorum, yazamiyorum, cook yorgunum
,, cook uykusuzum.. Sikayet etmiyorum guzel yorgunuklar ama bir an once iyilesmek istoyorum
Bebegim gece kusu ciktibuyuk oglumda gunduz bir dakika nefes aldimuyir
Ben dogumda biraz fazla kan kaybettim, halsizim..
Simdiki durumlarimiz boyle
Iyi dilekleriniz ici hepinize tek tek tesekkur ederim.
Hayirli dogumlar diliyorum hepinize.
Dogum yapanlari tebrik ediyorum..
Yan komsuma sinir oldum uyumaya calisiyorum dinlenmeye calisiyorum zirt pirt
Kizini baan yollama derdinde. Bebeklere heves ediyormus. Offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?