2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar hastanedeyim hazırlıklar yapıldı yarım saate sezeryana alacaklar. Hepinizi öpüyorum duanizi eksik etmeyin cok heyecanlıyım cok m mutluyum .... Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah

öle canım doğunca görücez bakalım kaç kilolar napım sağlıklı olsunda zayıf olsun yapcak bişiy yok cuma günü cok üzüldüm ağladım falan ama doktorum bayağı moral verdi herşey yolunda hiçbir sorun yok dediii

Slm kızlar hastanedeyim hazırlıklar yapıldı yarım saate sezeryana alacaklar. Hepinizi öpüyorum duanizi eksik etmeyin cok heyecanlıyım cok m mutluyum .... Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah

oyy canım benim dualarımız seninle ne güzel bişiy yaa mucizene kavuşmana cok az kaldııııııııı
sağlıkla kucakla inş. meleğini güzel haberlerini bekliyoruzzzz

Beyaz tosbik,dualarımız seninle.hadi al kızını da gel.bize de iyilik haberinizle birlikte 2 tane de fotoğraf gönderirsen bizden mutlusu olamaz.Allah yardımcın olsun.dualarım seninle

olur mu rennie de mide yanmaları için
şurubu inanılmaz etkili, mecbur kalmadıkça içmiyorum ama içersem de bi yudumu anında yanmamı alıo

hayırlı doğumlar cnm sağlıkla gelir inş. kuzun

Hadi canım hayırlısıyla doğur miniği. Dualarımız seninle mutluluklardan olsun tüm gözyaşları

ay canım ne kadar çok heycanlısındır...şimdiden geçmiş olsun...sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın inş..bizde seni öpüyoruz tatlım

olur mu rennie de mide yanmaları için
şurubu inanılmaz etkili, mecbur kalmadıkça içmiyorum ama içersem de bi yudumu anında yanmamı alıo

doktorum bana mide yaması için verdi şurup kadar etkili değildir belkide ama bende mide rahatsızlıgı yaşadım reflü vardı ozamandan içemiyorum o şurupları.. ilk defa bu sefer böyle uzun sürdü zaten aşırı derecede yaşamadım bu zamana kadar bir kaç sefer olmuştur normalde bi tane tablet çiğnerdim geçrdi bebiş iyice büydü mideye baskı yapıyor demekki bi inmeye başlayaydı kanala :)

CANIM güzeL haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Dualarımız senle ve bebisinle...

beyaz çekirge güsel haberlerini bekliyoruss.....

bende sağlık ocağına gittim geldimm..bişi yapmıolar..kalp atışını dinledik bebeğiminn...

bu aradaa ilk çatlaklarım oluştu..karnımın alt kısmında 2 kırmızı çizgim war artık......

günaydın kızlar 2 gündür resmen doğuruorum gece düzenli kasılmalarım oluo ve nefesimi kesio bugünde kızımla görüş günümüz bakalım doktor ne dicek?

cnm benim Allah yardımcın olsun ii haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Gunaydin kizlar gece uyuyamayinca daha yeni uyandik bbiz.bacaklarim acayip agridi esim masaj yapti surekli sabaha karsi sizmis kalmisin.kahvaltimizi yaptik geldik bugun dogum yapacaklar varmis ohhh ohhhh masallah topigimiz senlenicek yine Allah yardimcilari olsun insallah guzel haberlerini bekliyorum sabirsizlikla......

Artık resmen penguen gibi yürüyorum. Bacaklarım bir araya gelmiyor Sanki kızım ordan lönk diye düşücekmiş gibi geliyor

Son düzenleme:
Kizlar okuyamiyorum, yazamiyorum, cook yorgunum
,, cook uykusuzum.. Sikayet etmiyorum guzel yorgunuklar ama bir an once iyilesmek istoyorum
Bebegim gece kusu cikti buyuk oglumda gunduz bir dakika nefes aldimuyir
Ben dogumda biraz fazla kan kaybettim, halsizim..
Simdiki durumlarimiz boyle

Iyi dilekleriniz ici hepinize tek tek tesekkur ederim.
Hayirli dogumlar diliyorum hepinize.
Dogum yapanlari tebrik ediyorum..

Yan komsuma sinir oldum uyumaya calisiyorum dinlenmeye calisiyorum zirt pirt
Kizini baan yollama derdinde. Bebeklere heves ediyormus. Offff

canım geçicek bugünlerde..Allah yardımcın olsun..bak ne güzel 2 çocuğunda yanında ne güzel..darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…