- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.281
Slm kızlar hastanedeyim hazırlıklar yapıldı yarım saate sezeryana alacaklar. Hepinizi öpüyorum duanizi eksik etmeyin cok heyecanlıyım cok m mutluyum .... Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah
ay aynen bende öyleyimm..bide benim o malum bölgenin kemikleri ağrıyoo yürümek daha da zor oluyo..kemiklerim mi açıldı ne
Slm kızlar hastanedeyim hazırlıklar yapıldı yarım saate sezeryana alacaklar. Hepinizi öpüyorum duanizi eksik etmeyin cok heyecanlıyım cok m mutluyum .... Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah
selam cankuşlarnasılız bakalım..
eve yeni geldim..dışardaydık kocamla..hastane çantası eksiklerini gidermek için çıktık. gecelik,iç çamaşırı,kırmızı taç vs.. ama sadece iç çamaşırı aldım geldim.. onca dolaşmamıza rağmen gönlüme göre bir gecelik bulamadım yahuuu.. napcam bilemiyorum..zaten kısıtlı yerler var bakabileceğim.. onlardan da bulamayınca kaldım öyle..
internetten gecelik alan hatunlar.. ürünü elinize geçen ve memnun kaldım diyebileceğiniz bir site var mı? lohusasepeti. ya da lohusashop.com dan alışveriş yapan oldu mu?
Çekirgecik de şimdiye kadar almıştır herhalde Yağmur'unu kucağınainşallah herşey yolundadır ve kolay bir doğum olmuştur.. haberini beklicez merakla artık..
Aaaaaaaaa hayirli ugurlu olsuuuuunSlm kızlar hastanedeyim hazırlıklar yapıldı yarım saate sezeryana alacaklar. Hepinizi öpüyorum duanizi eksik etmeyin cok heyecanlıyım cok m mutluyum .... Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah
Kizlar hastanedeyiz cok az suyum geldi cuma aksam doktorumu aradik geldi ciger geliştirici iğne vuruldu acilma yok ama suyum geliyor hala az az cepten yazıyorum karışık oldu biraz sabah hersey belli olacak galiba yarin sezeryan olucam
İki gun kaldi saka gibi. 24 temmuzda dogum yapacak olanlar kimler? Surpriz anneler de olur tabiki..
selam cankuşlarnasılız bakalım..
eve yeni geldim..dışardaydık kocamla..hastane çantası eksiklerini gidermek için çıktık. gecelik,iç çamaşırı,kırmızı taç vs.. ama sadece iç çamaşırı aldım geldim.. onca dolaşmamıza rağmen gönlüme göre bir gecelik bulamadım yahuuu.. napcam bilemiyorum..zaten kısıtlı yerler var bakabileceğim.. onlardan da bulamayınca kaldım öyle..
internetten gecelik alan hatunlar.. ürünü elinize geçen ve memnun kaldım diyebileceğiniz bir site var mı? lohusasepeti. ya da lohusashop.com dan alışveriş yapan oldu mu?
Çekirgecik de şimdiye kadar almıştır herhalde Yağmur'unu kucağınainşallah herşey yolundadır ve kolay bir doğum olmuştur.. haberini beklicez merakla artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?