2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

beyaz çekirgecim.. şu dakika itibari ile belki bebeğin kucağındadır.. hayırlı olsun canım.. Allah analı babalı büyütsün.. inş en kısa zamanda iyileşir ayağa kalkarsın.. bizi de ihmal etme :) aşama aşama anlat.. Allah güzel yazılar yazsın hakkınızda

Slm kızlar hastanedeyim hazırlıklar yapıldı yarım saate sezeryana alacaklar. Hepinizi öpüyorum duanizi eksik etmeyin cok heyecanlıyım cok m mutluyum .... Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah

demek ilk Yağmur geliyor :)) Allah yardımcın olsun canım kolaylıklar dilerim...sağlıkla doğsun inşallah...

ikinci Yağmur'un gelmesine de 1 aydan az kaldı artık

her sayfayı okuyamıyorum ama başka doğum yapacaklar da varsa onlara da kolaylık dilerim...

Canım benim,çok kan kaybettiğin için bu kadar halsiz kalman çok normal,biliyorsun.eğer öyle olmasaydı tabiki yine yorgun olacaktın ama bu kadar kötü hissetmeyecektin kendini.kan ilacını lütfen sakın ihmal etme.doğum sonrasıda anne çabuk toparlansın diye kullanılması gerekiyor.ha bi de decavit(elevit)'e devam et.sütün kalitesini artırıyor.hiç şikayet gibi de algılamadım ben bu yazdıklarını,robot değiliz sonuçta,canımıza tak edeceği zamanlar çok olacak,bi de senin 2. çocuğun,bizlere yada bana daha zor gelecektir herşey.taaaaaa en başa yazacaktım ama yazmadım,KOMŞUNU İMİK İMİK İMİKLEYESİM GELDİ.sinirden kafamdan dumanlar çıkıyor.manyak mıdır nedir?kusura bakma haddimi aştıysam ama bu kadar düşüncesizlikte ayıp yaaaaa.kızını başından savmak için yeni doğum yapmış kadına musallat etmiş.söyle bence kabul edemeyeceğini.sen çok önemlisin şu an.inşallah biran önce toparlarsın kendini.habersiz bırakma bizi

Canım sen bu Çanakkale'deki kuaför Metin'e gittin mi hiç? Şu kordonda dükkanı olan kuaför?

Slm kızlar bizde katıldık dün gece uyuyamayanlar kervanına oğlum hiç uyumadı sabaha kadar aşşağıya doğru ittirip durdu kendini üstüne birde nefes darlığı en son yorgunluktan içim geçmiş bide dün temizlik yapmıştık çok şükür bitti işlerimiz ama oğlum kızdı heralde bana o damı yoruldu ki uyumadı sabaha kadar. Sabah kalktık babamıza kahvaltı hazırladık beraber kahvaltı yaptık işe yolladık sonra uyuduk oğluş da sabahtan beri uyuyo Kıyamam. Artık herşey zor gelio allahım hayırlısı ile hepimizi kurtarsın inşallah sağ salim kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin

Slm kızlar hastanedeyim hazırlıklar yapıldı yarım saate sezeryana alacaklar. Hepinizi öpüyorum duanizi eksik etmeyin cok heyecanlıyım cok m mutluyum .... Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah

Cekirgecim çoookkk heyecanlandım ağlamak üzereyim şimdi güzel haberini bekliyoruz canım
Herşey yolunda ve çok güzel geçsin sağlıkla kucağına al minnoşunu

Slm kızlar bizde katıldık dün gece uyuyamayanlar kervanına oğlum hiç uyumadı sabaha kadar aşşağıya doğru ittirip durdu kendini üstüne birde nefes darlığı en son yorgunluktan içim geçmiş bide dün temizlik yapmıştık çok şükür bitti işlerimiz ama oğlum kızdı heralde bana o damı yoruldu ki uyumadı sabaha kadar. Sabah kalktık babamıza kahvaltı hazırladık beraber kahvaltı yaptık işe yolladık sonra uyuduk oğluş da sabahtan beri uyuyo Kıyamam. Artık herşey zor gelio allahım hayırlısı ile hepimizi kurtarsın inşallah sağ salim kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin

selam cankuşlar nasılız bakalım..
eve yeni geldim..dışardaydık kocamla.. hastane çantası eksiklerini gidermek için çıktık. gecelik,iç çamaşırı,kırmızı taç vs.. ama sadece iç çamaşırı aldım geldim.. onca dolaşmamıza rağmen gönlüme göre bir gecelik bulamadım yahuuu.. napcam bilemiyorum..zaten kısıtlı yerler var bakabileceğim.. onlardan da bulamayınca kaldım öyle..

internetten gecelik alan hatunlar.. ürünü elinize geçen ve memnun kaldım diyebileceğiniz bir site var mı? lohusasepeti. ya da lohusashop.com dan alışveriş yapan oldu mu?

Çekirgecik de şimdiye kadar almıştır herhalde Yağmur'unu kucağına inşallah herşey yolundadır ve kolay bir doğum olmuştur.. haberini beklicez merakla artık..

Çekirgecim belki de bebeğin kucağındadır şimdi... Umarım sağlıkla kavuşmuşsunuzdur birbirinize ... Sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah:))

selam fınıdığım hoşgeldin
eksikler hiç bitmiyoo ya bende açıp baktıkça hastane çantamı yeni şeyler ekliyorum...
benimde çorap almam lazım ...
ben internetten almadım ama güzeldir heralde canım yaa bi sorun yaşıcağını sanmıyorum bedenini biliyosan sorun olmazloğusa taçıdamı bulamadın

Emelcim habersiz bırakma
Hayırlısı olsun hakkınızda

Cnm ben gec gordum dogum bitmistir muhtemelen. Yine de dua ediyorum. Cabuk toparlanip tekrar aramiza donersin insallah. Guzel kizni da kokla bizizm icin.

İki gun kaldi saka gibi. 24 temmuzda dogum yapacak olanlar kimler? Surpriz anneler de olur tabiki..

ben istiyorum 24 temmuzda doğurmayı.. çünkü yeğeniminn doğumm günüüü. ona güzel bir hediye vereceğime söz vermiştimmm :)))yengemde bana sözvermişti 21 martta benim doğum günümde bana güzel bir hediye vermeyii ve verdii tombik bir yeğen verdii kucağımaa. bende yeğenimee vermek istiyrmm :))))

almadım cücüm :) geceliğe odaklandık dolandık durduk..onu da bulamayınca tadım kaçtı bakmadım taca ee bi de yoruldum tabi 2 saatte
şimdiye kadar artık benim şansıma mı bilmiyorum netten ne aldıysam hayal kırıklığı oldu..hep iadelerle uğraştım :/ benimki de istemiyo artık internetten alışveriş yapmamı birinden bi referans alsam iyi olurdu hani

Fundacım ben lohusa shop'tan şu geceliği aldım. https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=301 kapıda ödeme yapıyorsun. Hatta sabahlık aldım diye rica ettim sadece geceliği sattılar. Emzirme sütyeni gibi açılması ilk anda büyük kolaylık diye düşündüm. Evde de rahatlıkla kullanılabilir geceleri. Ama tavsiyem pijama dünyası sitesine de bi bak. Aynı markaların gecelikleri çok daha uygun fiyata bulunuyor. Ben 40 liraya sabahlık aldım ordan da

Kizlar selam....biz simdi evimize donduk cok sukur..ignelerimizide olduk bundan sonrasi hayrlisi...dr artik dogum olsada endise etme diyor...
Dun gittigimiz dr da dogum her an olabilir dedi..apar topar bi canta yaptik koyduk kspinin agzina bekliyoruz kuzumu...bizi merak eden bize dua eden herkese cook tesekkurler. .cok halsizim serumlar falan, tam bakamadim gecmise hepinizi Allah a emanet ediyoruz....

Arkadaşlar erkeklerin yaptığı yorumlardan bahsetmişsiniz
Benimde işyerinde geçen hafta iki erkek iş arkadaşım acayip yorumlar yaptılar
Epidural alcakmıymışım kordon dolanırsa normal zor olurmuş
Bebeğin kafası büyükse ben minyonmuşum zor olurmuş normal doğum
İkisininde çocukları var sanırım baya deneyim kazanmışlar
Utandım kızardım baya
Başka bir iş arkadaşımda kafası döndümü aşağı diye sordu
Döndü dedim
Ooooo top menzile dayanmış o zaman dedi
İş arkadaşım dediklerimde 40 50 yaşında insanlar
Eşime anlattım çok güldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…