- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.301
ben istiyorum 24 temmuzda doğurmayı.. çünkü yeğeniminn doğumm günüüü. ona güzel bir hediye vereceğime söz vermiştimmm :)))yengemde bana sözvermişti 21 martta benim doğum günümde bana güzel bir hediye vermeyii ve verdii tombik bir yeğen verdii kucağımaa. bende yeğenimee vermek istiyrmm :))))
almadım cücüm :) geceliğe odaklandık dolandık durduk..onu da bulamayınca tadım kaçtı bakmadım tacaee bi de yoruldum tabi 2 saatte
şimdiye kadar artık benim şansıma mı bilmiyorum netten ne aldıysam hayal kırıklığı oldu..hep iadelerle uğraştım :/ benimki de istemiyo artık internetten alışveriş yapmamıbirinden bi referans alsam iyi olurdu hani
Kizlar selam....biz simdi evimize donduk cok sukur..ignelerimizide olduk bundan sonrasi hayrlisi...dr artik dogum olsada endise etme diyor...
Dun gittigimiz dr da dogum her an olabilir dedi..apar topar bi canta yaptik koyduk kspinin agzina bekliyoruz kuzumu...bizi merak eden bize dua eden herkese cook tesekkurler. .cok halsizim serumlar falan, tam bakamadim gecmise hepinizi Allah a emanet ediyoruz....
Fundacım ben lohusa shop'tan şu geceliği aldım. https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=301 kapıda ödeme yapıyorsun. Hatta sabahlık aldım diye rica ettim sadece geceliği sattılar. Emzirme sütyeni gibi açılması ilk anda büyük kolaylık diye düşündüm. Evde de rahatlıkla kullanılabilir geceleri. Ama tavsiyem pijama dünyası sitesine de bi bak. Aynı markaların gecelikleri çok daha uygun fiyata bulunuyor. Ben 40 liraya sabahlık aldım ordan da
Merhaba kızlar 3 gündür uzak kaldım özledim sizleriBu sabah randevumuz vardı kızımla herşeyimiz yolunda çok şükür. Nst ye bağlandık sabah sabah benimki uyuyodu ilk gittiimizde hiç kımıldamadı :) Sonra çikolata yiyip bekledik biraz tekrar bağlandık bu kez coşmuştu minik kuşum Boyumuz 46cm kilomuz 2600 gr olmuş kafa büyümesinde yavaşlama var şükür :) 1 hafta ileride çıktı bu kez annesinin korkusunu hissetti herhalde küçülttü kafayı Bundan sonra her hafta kontrole gidecekmişiz bizde haberler bu kadar... O değil de doğuran var mı doğuran :)
Dünüş bence görmeden alma canım. Zevkler çok değişkendir. Birinin ballandıra ballandıra çok güzel diye anlattığı şey bazen insanda hayal kırıklığı oluyor. Ben çok övdükleri kuaförden rezil bir biçimde çıktım. Bakma burda gülüp eğleniyorum şuan ama ciddi anlamda moralim bozuk. Hayatımda hiç kendimi bu kadar çirkin hissetmemiştim. En özel günüme çok az kala hem de. Sen de o gün için içine sinen bişey bulmaya çalış sonuçta fotoğraflarımız ömürlük bir anı olacak. Kendini iyi hissedince çık bi daha dolaş. Mutlaka gözden kaçırdığın bi yerler vardır.
Merhaba kızlar 3 gündür uzak kaldım özledim sizleriBu sabah randevumuz vardı kızımla herşeyimiz yolunda çok şükür. Nst ye bağlandık sabah sabah benimki uyuyodu ilk gittiimizde hiç kımıldamadı :) Sonra çikolata yiyip bekledik biraz tekrar bağlandık bu kez coşmuştu minik kuşum Boyumuz 46cm kilomuz 2600 gr olmuş kafa büyümesinde yavaşlama var şükür :) 1 hafta ileride çıktı bu kez annesinin korkusunu hissetti herhalde küçülttü kafayı Bundan sonra her hafta kontrole gidecekmişiz bizde haberler bu kadar... O değil de doğuran var mı doğuran :)
günaydın annecikler... ben önce kocamı mersine uğurladımAllah yanlız olan herkese yardım etsin.. hayatta en son isteyeceğim şeylerden biri kızımın babası oolmadan dünyaya gelmesi.. bide ben onu çok özlücem yaaa
canım çook çoook geçmiş olsun... Allah hakkınız hayırlı olanı versin.. inş bebeğine zamanı gelince sağ salim kavuşursun..
hoş geldiiiiinnnnnMerhaba kızlar 3 gündür uzak kaldım özledim sizleriBu sabah randevumuz vardı kızımla herşeyimiz yolunda çok şükür. Nst ye bağlandık sabah sabah benimki uyuyodu ilk gittiimizde hiç kımıldamadı :) Sonra çikolata yiyip bekledik biraz tekrar bağlandık bu kez coşmuştu minik kuşum Boyumuz 46cm kilomuz 2600 gr olmuş kafa büyümesinde yavaşlama var şükür :) 1 hafta ileride çıktı bu kez annesinin korkusunu hissetti herhalde küçülttü kafayı Bundan sonra her hafta kontrole gidecekmişiz bizde haberler bu kadar... O değil de doğuran var mı doğuran :)
hadi hayırlısı olsun canım..çok az kalmış paşanı kucağına almayaGeçmişe henüz bakamadım hast.geldim yemek ye biraz uzan derken bu saat oldu. :)
inş.herşey yolundadır.
Kontrolden bahsedeyim.
Dünden çok fena sancılarım vardı bir ara dedim kesin gelecek.
Nst de sancıda çıktı dr.bu hafta muhtemelen gelir dedi.
Zaten biraz daha kalırsa kilosundan dolayı normal yapamayacaksın dedi.:))
41 kere maşallah 3.500 gr olmuş.Tabi yanılma payıda var dedi.
Gögüs kremini günde iki kez kullan,gögüs ucuna masaj yaparak dedi doğumu tetiklemesi için.(Bugüne kadar doğumu ötelemek için uğraştık şimdi olması için uğraşıyoruz :)))))))
Cuma gününe tekrar çağırdı o zamana kadar doğum olmazsa tabi,alttan muayne edecekmiş.
Benden haberler böyle inş.hayırlısı ile sağlıkla gelir benim paşam.
sen de haklısın kuzu yaa.. :44: aslında ben de yeminliyim netten alışveriş yapmamaya..çünkü hep hüsrana uğradım..gördüğüm şeyle gelen arasında alaka olmuyordu.sonu hep iade.. bana mı öyle denk geliyodu bilmem kiii ://
bu arada saçın gerçekten o kadar mı kötü oldu ya..gelen tepkilerde mi kötü olduğu yönünde canım belki senin gözün alışmadı daha :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?