2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haftani goremiyorum ama allah gonlune gore versin.

anladım canımcım ...
ozaman bikaç referans alıp öle al tatlış
belki bu sefer çok memnun kalırsınnnn
ben gecelik almadım hastane önlüğü giyilcekmiş zaten sonrasındada pijamamı giyerim zaten 1 gece kalıcaz

Pencerecim inşallah bundan sonra kalan süreyi sağlıkla atlatırsın ve sağlıkla kavuşursun yavruna
Tk yapman gereken bol bol dinlenerek beklemek
Geçmiş olsun tekrar

Dünüş bence görmeden alma canım. Zevkler çok değişkendir. Birinin ballandıra ballandıra çok güzel diye anlattığı şey bazen insanda hayal kırıklığı oluyor. Ben çok övdükleri kuaförden rezil bir biçimde çıktım. Bakma burda gülüp eğleniyorum şuan ama ciddi anlamda moralim bozuk. Hayatımda hiç kendimi bu kadar çirkin hissetmemiştim. En özel günüme çok az kala hem de. Sen de o gün için içine sinen bişey bulmaya çalış sonuçta fotoğraflarımız ömürlük bir anı olacak. Kendini iyi hissedince çık bi daha dolaş. Mutlaka gözden kaçırdığın bi yerler vardır.

çok sağol Helenascm kapıda ödeme olması iyiymiş.. senin gecelik de çok güzel ayrıcaa.. gayet çekici bir lohusa olacaksın onu giyince bir bakayım ben bu siteye de pijama dünyasına da teşekkür ettim canım tekrar

Bugün doğm iznimin ilk günü dışarıda 50derece sıcak
Evde ne yapılır zaman nasıl geçer
Hafta sonları bile 8de uyanırız eşimle
Bugün zorla uyuttum kendimi 10a kadar
Kalktığımda bacaklarımı hareket ettiremiyordum
Bu kadar uyumuycam bir daha
Sanki bebiş de sevmiyor çok uyumamı
O da hiç hareket etmiyor ben uyurken
Korkuyorum ona zarar veriyorum diye
Sonuçta çok hareket etmeleri iyi bir şeymiş kasları gelişiyormuş
Ben uyanınca o da başlıyor tepiklere

Merhaba kızlar 3 gündür uzak kaldım özledim sizleri Bu sabah randevumuz vardı kızımla herşeyimiz yolunda çok şükür. Nst ye bağlandık sabah sabah benimki uyuyodu ilk gittiimizde hiç kımıldamadı :) Sonra çikolata yiyip bekledik biraz tekrar bağlandık bu kez coşmuştu minik kuşum Boyumuz 46cm kilomuz 2600 gr olmuş kafa büyümesinde yavaşlama var şükür :) 1 hafta ileride çıktı bu kez annesinin korkusunu hissetti herhalde küçülttü kafayı Bundan sonra her hafta kontrole gidecekmişiz bizde haberler bu kadar... O değil de doğuran var mı doğuran :)

Geçmişe henüz bakamadım hast.geldim yemek ye biraz uzan derken bu saat oldu. :)
inş.herşey yolundadır.
Kontrolden bahsedeyim.
Dünden çok fena sancılarım vardı bir ara dedim kesin gelecek.
Nst de sancıda çıktı dr.bu hafta muhtemelen gelir dedi.
Zaten biraz daha kalırsa kilosundan dolayı normal yapamayacaksın dedi.:))
41 kere maşallah 3.500 gr olmuş.Tabi yanılma payıda var dedi.
Gögüs kremini günde iki kez kullan,gögüs ucuna masaj yaparak dedi doğumu tetiklemesi için.(Bugüne kadar doğumu ötelemek için uğraştık şimdi olması için uğraşıyoruz :)))))))
Cuma gününe tekrar çağırdı o zamana kadar doğum olmazsa tabi,alttan muayne edecekmiş.
Benden haberler böyle inş.hayırlısı ile sağlıkla gelir benim paşam.

hosgeldin canım...
ayy ne güzel haberler maşallah minik kuşunaaaüzermi hiç annişiniii
çekirge doğuma girdii şimdi kucaklamıştır miniş kızını sanırımm oyyy darısı başımızaaaaaaaaa

sen de haklısın kuzu yaa.. :44: aslında ben de yeminliyim netten alışveriş yapmamaya..çünkü hep hüsrana uğradım..gördüğüm şeyle gelen arasında alaka olmuyordu.sonu hep iade.. bana mı öyle denk geliyodu bilmem kiii ://

bu arada saçın gerçekten o kadar mı kötü oldu ya..gelen tepkilerde mi kötü olduğu yönünde canım belki senin gözün alışmadı daha :44:

Ne güzel haberlerle gelmişsin :) Doğana kadar 3000 gramı geçecek gibi duruyor annesi. Maşallah minik fıstığa

Günebakancım ben de seni merak ettiğimi yazmıştım tam. Neyse ki kontrole gitmişsiniz. Bebeğine maşallah canım ya kilosu çok güzel... Darısı bize olsun. Çalışan hamişler olarak sabah seni göremeyince tedirgin oldum. Sabahın köründe genelde ikimiz oluyoruz çünkü. Az sabredelim az kaldı. Benim son 5 günüm. Bu haftasonu gidip rapor alıcam inşallah. Sen raporunu ne zaman alacaksın? Bi de bayrama annemlerin yanına izmire gelmek istiyorum ama ya orda bişey olurda doğurursam diye de tırsıyorum açıkçası. Bizimkiler güzelyalıda oturuyorlar. O tarafta bildiğin iyi hastane var mı? Dokuz eylüle gitmek istemiyorum da... ya da bayramda onları buraya davet edicem ama ben biraz gezmek istiyorum açıkçası.Tedbir amaçlı sana bi sorayım dedim.

Aynen cnm kocişi uzakta olan herkese Allah sabır versin cidden çok zor hem bian önce doğurmak istiyorum hemde kocam gelmeden istemiyorum onun varlığını güven duygusunu hissetmeden..Ama hayırlısı baya baya kasılmaya sancılanmaya başladım perşembe doktor randevum var bakalım sancı cıkacakmııı

hoş geldiiiiinnnnn kızımıza maşallah canım anne hissi dinlemiş akıllı olmuş aferin ona

hadi hayırlısı olsun canım..çok az kalmış paşanı kucağına almaya kilosuna da maşallah ne güzel olmuş sağlıkla gelsin inşallah

Canım dün eşim bulduğun ilk kuaföre gir düzeltsinler bundan daha kötüsü olamaz dedi Bugün bildiğim kuaförü bekliycektim aslında dün kapalıydı. Bildiğim dediğim de sadece 1 kez gitmiştim Eşim dedi ya bu gece doğurursan rezalet olur. Neyse dün gittim bir yere kadıncağız elinden geldiğince düzeltti. O öteki kuaförün bir pança alıp boyadığı sarı yere cila attı. Rengi koyuldu hafiften. Ama dedi nasıl kesmiş hem yamuk hem de ışıltı böyle verilmez dedi. Ben de biliyorum işte ama yaptı. O sarı yeri yok etmek için elimizden geldiğince kısa bir model kestik. Cila da yıkayınca akar biraz rengi açılcak dedi öyle de oldu zaten dün gece yıkadım baktım açılmış rengi bugün. Doğuma kadar her yıkadığımda açılacak gibi duruyor. Elimden geldiğince az yıkamaya çalışıcam :)

herkese merhaba kızlar umarım sizlerin ve meleklerinizin keyfi yerindedir.biz oğluşumla uzuuunn zamandır ilkkez bu gece güzel uyuduk arada kalkıp dursamda eşim aradığında saat 12 ye geliyordu bişiy mi oldu diye paniklemiş ama hala kendime gelemedim bugünden itibaren evdeyim artık işyerindeki evraklarım dosyalarım eve taşındı kahvaltıdan sonra biraz bakındım şimdi tekrar tembellik yapıyorum annem hala gelmedi biraz önce aradı bişiy var mı falan diye korkma dedim daha var gibi eger bişiy olursa bi arkadaşım var o gelecek benimle doğuma kızımda babasıyla bekler artık yeterki sağlıcakla kolay doğum olsunda

canım sağlıcakla bebeğini kucağına almışsındır inşallah biran önce toparlanıp doğum hikayeni paylaşırsın bizimle özlettin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…