- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.321
arasta kuzum üzme kendini ...
düzeltilmicek gibimi kendi kuaförüne gitsen eminim bi çare bulur tatlışşş
Canım sorun şu ki kendi kuaförüm diye bişey yok. Benim ağda, kaş, bıyık gibi sorunlarım olmadığı için zırt pırt kuaföre gitmiyorum. Tırnaklarım da yumuşak olduğu için uzatamadığımdan maniküre de gitmiyorum. Saçlarım dümdüz fönlü gibi bu yüzden föne de ihtiyacım olmuyor. Senede bir filan saçımdan sıkılırsam önlere bi sarı attırıp bi de kestiriyodum. O yüzden hiç belli kuaförüm olmadı. Neresi boşsa oraya daldım çünkü kolay bir saçım vardı. İlk kez böyle bir rezalet oldu.
Canım dün eşim bulduğun ilk kuaföre gir düzeltsinler bundan daha kötüsü olamaz dediBugün bildiğim kuaförü bekliycektim aslında dün kapalıydı. Bildiğim dediğim de sadece 1 kez gitmiştim Eşim dedi ya bu gece doğurursan rezalet olur. Neyse dün gittim bir yere kadıncağız elinden geldiğince düzeltti. O öteki kuaförün bir pança alıp boyadığı sarı yere cila attı. Rengi koyuldu hafiften. Ama dedi nasıl kesmiş hem yamuk hem de ışıltı böyle verilmez dedi. Ben de biliyorum işte ama yaptı. O sarı yeri yok etmek için elimizden geldiğince kısa bir model kestik. Cila da yıkayınca akar biraz rengi açılcak dedi öyle de oldu zaten dün gece yıkadım baktım açılmış rengi bugün. Doğuma kadar her yıkadığımda açılacak gibi duruyor. Elimden geldiğince az yıkamaya çalışıcam :)
anlıyorum kuzucum ...zaten ikinci bi işlem için başka bi kuaföre gitmişsin elinden geleni yapmış üzme kendini doğuma kadar inş. doğal formunu bulur ...resimlerde çok güzelllllll çıkıcaksınız bak görürsünnnn
Ayy yerim moral de verirmişCanım benim yaaa ama emin ol güzel çıkacağımı hiç sanmıyorum. Zaten fotojenik değilim, bir de saçlar böyle olunca şebeğe dönerim artık Neyse doğumum sezeryan tarihi yüzünden atraksiyonsuz olursa doğum hikayeme ekleyeceğim bişey çıktı en azından
eşin de öyle demişse şimdi anladım durumun vehametiniben bu boya işlerinden hiç anlamıyorum..hayatımda hiç boyatmadım saçımı.. sanırım boyama sonrası uğraşmak zor geldi hep,, diplerdi,renk akmasıydı,açmasıydı,cila atmak falan (bunu ilk defa duydum ) bunlar hep uzak terimler bana :)) ilerde nolur bilmiyorum ama şimdilik memnunum halimden
sen de büyük şanssızlığa uğramışsın canım yaa :/ umarım bir çözümü bulunur en kısa zamanda
Arasta umarım doğuma kadar istediğin gibi olur saçların :) ayrıca ne kadar masrafsızsın sen öyle süper :))) benim kociş duysa bana demediğini bırakmaz herhalde :))
Çalışırken haftada iki kez mutlaka gidiyordum.Şuan iki veya üç haftada bir. :)
Kaş,bıyık,ağda,manikür,boya,fön,kesim hepsinin zamanı var,kendim yapamayacak kadarda beceriksizim.:)
Kociş bu kadar gitmeye hala kendin yapmayı öğrenemedinmi diyor. :)))
Ayy yerim moral de verirmişCanım benim yaaa ama emin ol güzel çıkacağımı hiç sanmıyorum. Zaten fotojenik değilim, bir de saçlar böyle olunca şebeğe dönerim artık Neyse doğumum sezeryan tarihi yüzünden atraksiyonsuz olursa doğum hikayeme ekleyeceğim bişey çıktı en azından
canım ben de cucu'ya katılıyorum.Saçlar çok çabuk şekle giriyor.Hele ki hamileyken.Benim kötü tecrübem olmadı;ama birkaç ay önce kulak altında kestirdiğim saçlarım şimdi neredeyse omuz üstünde. Çok çabuk uzuyor. Kendini şartlandırma böyle. Aynaya baktıkça ne kadar güzel old. düşün. Miniğine bakınca güzellik konusunda ne kadar haklı olduğumu anlayacaksın.Allah'ın izniyle böyle bir mucizeye vesile olan, yavrusunun üstüne titreyen, onun için her şeyin en güzelini planlayan bir anne çirkin olabilir mi?
deli hatun idoşun olduğu resim hiç çiykinnnn çıkarmı aklın alıyomuu senin
saçın biraz uzun olsa nasılsa sezeryan olcaksın gidip ördür derdim şöle güzel bi örgüüü hoş olurduyada önleri ördürebilirsin ben çok seviyorum doğal örgüler bu senede çok modaa kendi kendinide çirkin moduna sokmaaaaaaa
canım ben de cucu'ya katılıyorum.Saçlar çok çabuk şekle giriyor.Hele ki hamileyken.Benim kötü tecrübem olmadı;ama birkaç ay önce kulak altında kestirdiğim saçlarım şimdi neredeyse omuz üstünde. Çok çabuk uzuyor. Kendini şartlandırma böyle. Aynaya baktıkça ne kadar güzel old. düşün. Miniğine bakınca güzellik konusunda ne kadar haklı olduğumu anlayacaksın.Allah'ın izniyle böyle bir mucizeye vesile olan, yavrusunun üstüne titreyen, onun için her şeyin en güzelini planlayan bir anne çirkin olabilir mi?
Sağolun kızlar yazılarınız yüksek derecede moral içeriyorCanlarım benim iyi ki varsınız. Aynadan uzak size yakın olucam her daim
kızlaar yine ben ve yine bir sorum var sizlere:))) başka topiklere de sordum ama net cevap alamadım size sordummu hatırlamıyorum bile kafam kalmadı kii((( tsh değerim çok düşük 0,045 yani normal değerin 0,300 olduğunu düşünürsek beter ( ama serbest t3 ve t4 değeri normal değerlerde sorun yok..doktorum dahiliyeciye yönlendirdi o da ilaç vermicem bu gebeliğe bağlı dedi ama benim içim hiç rahat değil malum çok önemli bir hormon benim gibi olan varmıydı aranızdaa??? çok korkuyorum kızlar yaa (((( 2 ayrı yere tahlil yaptırdım net olsun diye yarın da devlette yaptırcam tahlilleri ama ne bilim işte (( yardım edin noolur bilgilendirin beni ((((((((
kızlaar yine ben ve yine bir sorum var sizlere:))) başka topiklere de sordum ama net cevap alamadım size sordummu hatırlamıyorum bile kafam kalmadı kii((( tsh değerim çok düşük 0,045 yani normal değerin 0,300 olduğunu düşünürsek beter ( ama serbest t3 ve t4 değeri normal değerlerde sorun yok..doktorum dahiliyeciye yönlendirdi o da ilaç vermicem bu gebeliğe bağlı dedi ama benim içim hiç rahat değil malum çok önemli bir hormon benim gibi olan varmıydı aranızdaa??? çok korkuyorum kızlar yaa (((( 2 ayrı yere tahlil yaptırdım net olsun diye yarın da devlette yaptırcam tahlilleri ama ne bilim işte (( yardım edin noolur bilgilendirin beni ((((((((
hosgeldin canım...
ayy ne güzel haberler maşallah minik kuşunaaaüzermi hiç annişiniii
çekirge doğuma girdii şimdi kucaklamıştır miniş kızını sanırımmoyyy darısı başımızaaaaaaaaa
Ne güzel haberlerle gelmişsin :) Doğana kadar 3000 gramı geçecek gibi duruyor annesi. Maşallah minik fıstığa
Günebakancım ben de seni merak ettiğimi yazmıştım tam. Neyse ki kontrole gitmişsiniz. Bebeğine maşallah canım yakilosu çok güzel... Darısı bize olsun. Çalışan hamişler olarak sabah seni göremeyince tedirgin oldum. Sabahın köründe genelde ikimiz oluyoruz çünkü. Az sabredelim az kaldı. Benim son 5 günüm. Bu haftasonu gidip rapor alıcam inşallah. Sen raporunu ne zaman alacaksın? Bi de bayrama annemlerin yanına izmire gelmek istiyorum ama ya orda bişey olurda doğurursam diye de tırsıyorum açıkçası. Bizimkiler güzelyalıda oturuyorlar. O tarafta bildiğin iyi hastane var mı? Dokuz eylüle gitmek istemiyorum da... ya da bayramda onları buraya davet edicem ama ben biraz gezmek istiyorum açıkçası.Tedbir amaçlı sana bi sorayım dedim.
Canım dün eşim bulduğun ilk kuaföre gir düzeltsinler bundan daha kötüsü olamaz dediBugün bildiğim kuaförü bekliycektim aslında dün kapalıydı. Bildiğim dediğim de sadece 1 kez gitmiştim Eşim dedi ya bu gece doğurursan rezalet olur. Neyse dün gittim bir yere kadıncağız elinden geldiğince düzeltti. O öteki kuaförün bir pança alıp boyadığı sarı yere cila attı. Rengi koyuldu hafiften. Ama dedi nasıl kesmiş hem yamuk hem de ışıltı böyle verilmez dedi. Ben de biliyorum işte ama yaptı. O sarı yeri yok etmek için elimizden geldiğince kısa bir model kestik. Cila da yıkayınca akar biraz rengi açılcak dedi öyle de oldu zaten dün gece yıkadım baktım açılmış rengi bugün. Doğuma kadar her yıkadığımda açılacak gibi duruyor. Elimden geldiğince az yıkamaya çalışıcam :)
gunaydin kizlar ellerim uyusmaktan yazamiyorum neredeyse ne feci biseymis ellerimi hissetmiyorum neredeyse...
Kayseri'deyim canım. Nolduki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?