2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arasta kuzum üzme kendini ...
düzeltilmicek gibimi kendi kuaförüne gitsen eminim bi çare bulur tatlışşş

Canım sorun şu ki kendi kuaförüm diye bişey yok. Benim ağda, kaş, bıyık gibi sorunlarım olmadığı için zırt pırt kuaföre gitmiyorum. Tırnaklarım da yumuşak olduğu için uzatamadığımdan maniküre de gitmiyorum. Saçlarım dümdüz fönlü gibi bu yüzden föne de ihtiyacım olmuyor. Senede bir filan saçımdan sıkılırsam önlere bi sarı attırıp bi de kestiriyodum. O yüzden hiç belli kuaförüm olmadı. Neresi boşsa oraya daldım çünkü kolay bir saçım vardı. İlk kez böyle bir rezalet oldu.

anlıyorum kuzucum ...zaten ikinci bi işlem için başka bi kuaföre gitmişsin elinden geleni yapmış üzme kendini doğuma kadar inş. doğal formunu bulur ...resimlerde çok güzelllllll çıkıcaksınız bak görürsünnnn

eşin de öyle demişse şimdi anladım durumun vehametini ben bu boya işlerinden hiç anlamıyorum..hayatımda hiç boyatmadım saçımı.. sanırım boyama sonrası uğraşmak zor geldi hep,, diplerdi,renk akmasıydı,açmasıydı,cila atmak falan (bunu ilk defa duydum ) bunlar hep uzak terimler bana :)) ilerde nolur bilmiyorum ama şimdilik memnunum halimden
sen de büyük şanssızlığa uğramışsın canım yaa :/ umarım bir çözümü bulunur en kısa zamanda

Bugün nst için beklerken doğumhaneye bebiş getirdiler küçücük yeni doğmuş annesi sezeryandaymış.Bütün ailesi toplanı başına babası,anneanne,babaanne filan ağlamaya başladılar,benimde gözlerim doldu hemen kafamı çevirdim yoksa hüngür hüngür ağlardım bende. :)

Buarada normal doğum düşünen arkadaşlarım benim dr.bol bol yürüyüş yap dedi hergün mutlaka yarım saat.Doğumu kolaylaştırıyormuş aklınızda olsun ve mutlaka günde 3 litre su.

Fundacım teşek.ederim canım.

Arasta umarım doğuma kadar istediğin gibi olur saçların :) ayrıca ne kadar masrafsızsın sen öyle süper :))) benim kociş duysa bana demediğini bırakmaz herhalde :))
Çalışırken haftada iki kez mutlaka gidiyordum.Şuan iki veya üç haftada bir. :)
Kaş,bıyık,ağda,manikür,boya,fön,kesim hepsinin zamanı var,kendim yapamayacak kadarda beceriksizim.:)
Kociş bu kadar gitmeye hala kendin yapmayı öğrenemedinmi diyor. :)))

Ayy yerim moral de verirmiş Canım benim yaaa ama emin ol güzel çıkacağımı hiç sanmıyorum. Zaten fotojenik değilim, bir de saçlar böyle olunca şebeğe dönerim artık Neyse doğumum sezeryan tarihi yüzünden atraksiyonsuz olursa doğum hikayeme ekleyeceğim bişey çıktı en azından

canım ben de cucu'ya katılıyorum.Saçlar çok çabuk şekle giriyor.Hele ki hamileyken.Benim kötü tecrübem olmadı;ama birkaç ay önce kulak altında kestirdiğim saçlarım şimdi neredeyse omuz üstünde. Çok çabuk uzuyor. Kendini şartlandırma böyle. Aynaya baktıkça ne kadar güzel old. düşün. Miniğine bakınca güzellik konusunda ne kadar haklı olduğumu anlayacaksın.Allah'ın izniyle böyle bir mucizeye vesile olan, yavrusunun üstüne titreyen, onun için her şeyin en güzelini planlayan bir anne çirkin olabilir mi?

O derece vahimdi tatlış. Burda bulunduğum süre zarfında basit kıytırık şeylerden yakındığımı duydun mu hiç sen benim Elime bir sepet takıp çiçek satmaya gitseydim yadırganmazdım aynı öyle oldum çünkü sen anla artık

Hea çok masrafsızım. Ayakkabı çanta takıntım filan da yok. Bizde tam tersidir eşim çok düşkündür kıyafete filan. Normalde erkekler kadınları bekler mağaza önünde ama ben eşimi bekliyorum

deli hatun idoşun olduğu resim hiç çiykinnnn çıkarmı aklın alıyomuu senin
saçın biraz uzun olsa nasılsa sezeryan olcaksın gidip ördür derdim şöle güzel bi örgüüü hoş olurdu yada önleri ördürebilirsin ben çok seviyorum doğal örgüler bu senede çok modaakendi kendinide çirkin moduna sokmaaaaaaa

kızlar nasılsınız? Bu hafta duyacak mıyız acaba bebiş haberlerini...ya benim karnım aşağıya indi gibi acaba doğum mu yakın yoksa normal mi inmesi? Ya ilk bebek olunca insan çok tecrübesiz oluyor
rüyalarımda olduk olmadık şeyler görüyorum, korkularım endişelerim var, aslında çok rahat hamilelik geçirdim ama son zamanlarda olduğumdan geceleri düşünmekten uyuyamıyorum, mesela arkadaşın doğumuna gittim

bebek geldi yarım saat kırk beş dk sonra arkadaşı getirdiler, yazık bebek nasıl ağladı yarım saat karnı aç,
içim acıdı, sütü gelmedi falan, neden öyle durumda mama vermiyorlarki bebeğe yazık değil mi

Sağolun kızlar yazılarınız yüksek derecede moral içeriyor Canlarım benim iyi ki varsınız. Aynadan uzak size yakın olucam her daim

aklın yolu bir

kızlaar yine ben ve yine bir sorum var sizlere:))) başka topiklere de sordum ama net cevap alamadım size sordummu hatırlamıyorum bile kafam kalmadı kii((( tsh değerim çok düşük 0,045 yani normal değerin 0,300 olduğunu düşünürsek beter( ama serbest t3 ve t4 değeri normal değerlerde sorun yok..doktorum dahiliyeciye yönlendirdi o da ilaç vermicem bu gebeliğe bağlı dedi ama benim içim hiç rahat değil malum çok önemli bir hormon benim gibi olan varmıydı aranızdaa??? çok korkuyorum kızlar yaa(((( 2 ayrı yere tahlil yaptırdım net olsun diye yarın da devlette yaptırcam tahlilleri ama ne bilim işte(( yardım edin noolur bilgilendirin beni((((((((

Net cevap beklemen zaten anlamsız. Biz bu konuda ne kadar bilgi sahibi olabiliriz ki. Hem doktorun gebeliğe bağlı demiş, kafan çok takıldıysa başka bir doktora git. Profa filan git. Doktor sitesi diye bir yer var oraya kayıt ol sor. Burası bu soru için doğru merci değil canım.

canım rahat ol, ben yıllardır kullanıyorum ilaç ve TSH hep değişik seyretti, hamile kalınca önemli olan 2.5 altında olması, dahiliyeciler iyi bilir ama iyi bir dahiliyeci bulmanı öneririrm, ben devlette gidiyorum 3 çıkıyo mesela doktor diyor normal, aynı sonucu yıllardır takibimi yapan doktoruma götürüyorum, sen hamilesin değerin 2.5 altında olması gerek diyor, sen sadece doktorunu iyi belirle

Aaa ne zamandır haber alamıyorduk çekirgeden demek bugün kavuşuyor kızına çok sevindim Teşekkür ederim bu arada canım benim

Ne güzel haberlerle gelmişsin :) Doğana kadar 3000 gramı geçecek gibi duruyor annesi. Maşallah minik fıstığa

Evet canım sağol inşallah 3000-3300 gibi doğsa yeter Daha fazlasını çıkaramam herhalde

Canım ben de ay sonu ayrılıyorum izne yani haftaya salı bitiyor artık. Benim kayınvalidem güzelyalıda canım ama o tarafta küçük klinik tarzı özel hastaneler var genelde. Dokuz Eylülde bi arkadaşım doğum yaptı çok memnundu doktorundan. Tabi özel hastane imkanları da yok eşini doğuma almıyorlar odalar haliyle özeldeki gibi değil. İlgi alaka güzelmiş herşeyi sorunsuz geçmişti. Onun dışında benim gittiğim hastane Egepol güzelyalıya çok yakın üçyolda orayla da görüş derim birlikte gideriz doğuma

Güzelim çok geçmiş olsun kuaför kazası :S İnşallah doğuma kadar içine sinecek bi hal alır. Hem çok kötü değildir o eminim ya senin gözün daha alışmamıştır.

merhabalar güzel anneler.hoşgeldiniz güzel bebişler.Kızlar ne oldu size bu ağustos bebekler pat pat temmuzda geliyor:)))))maşallah hepsi sağlıklı tontiş tontiş tontiş geldiler.Gelecek olan yavrular hepsi sağlıklı hayırlı gelsinler İnşalllah.
Biz de dr dan geldik herşey iyiy suyum biraz fazlaydı iki kontrolde bu sefer iyi dedi ama tatlılara dikkat etmeye devam et((ay bide hiç dikkat edemedim desem kızarmı((
Neyse benim dr çok dikkatli çok iyi bir dr.bebişe baktı yarın 37 haftasına başlıyor 2900 gr olarak.Yaklaşık 3500 gr doğum bekliyoruz dedi.Daha nst girmedim 10 gün sonra tekrar kontrolüm var büyük ihtimalle artık o zaman.Oldukça rahat ve az kasılmalarla bir hafta geçirdim.Dr dediğini yaptım bol bol yattım dinledim.bu iki hafta daha bol bol yatacam doğum yaklaşınca bol bol yürüyüşler yapacakmışım doğumum kolay olsun diye.Açıkçası fazla yürüdüğüm zaman çok kaılmalrım oluyor artık eşimle dalga geçiyoruz doğum anında önce bir mahale turu yapacağım öyle gireceğim doğuma:)))belki bu da abisi gibi pat diye çıkar cabucak:)))
bugun doğum ücreti sorduk ne çok zam gelmiş 5 sene içinde.İlk oğlumu 250 tl ödemiştik.şi,mdi ise 600 olmuş epidural istiorsak 900 tl kendi dr da istiyorsak ve onun mesai günlerin dışında ise daha 300 tl bunlarda normal doğum ve ssk olduğum şartıyla.(((önce epidural diyordum ama açıkçası bir kez normal doğum yaptım çektim ağrılarımı ikinci daha kola gelecek biliyorum 300 tl vermek istemiyorum birkaç saat ağrım olcak ne olmuş sanki dedim dayanırm ben birlkez dayandım şimdi daha az ağrırı dedim:)))eşim kızıyor bana:)))sen delisin diyor.Ama ben kararlıyım he vermem o kdar para:)))300 tl ben çocuklarıma alırım bişey.Atık dua edeceğim doğum anı gelince dr saatlerini de yakalırz:))))yoksa mecbur cepten 300 tl verecek kocacım:))))

gunaydin kizlar ellerim uyusmaktan yazamiyorum neredeyse ne feci biseymis ellerimi hissetmiyorum neredeyse...

cnm benimde oylee klavye tuşlarına basamıyorum iğne iğne batıo uyuşuk parmaklarımm sağ elm daha berbat 4 parmağım yok gibi inşallah geçer doğumdan sonraaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…