- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.341
Kizlar okuyamiyorum, yazamiyorum, cook yorgunum
,, cook uykusuzum.. Sikayet etmiyorum guzel yorgunuklar ama bir an once iyilesmek istoyorum
Bebegim gece kusu ciktibuyuk oglumda gunduz bir dakika nefes aldimuyir
Ben dogumda biraz fazla kan kaybettim, halsizim..
Simdiki durumlarimiz boyle
Iyi dilekleriniz ici hepinize tek tek tesekkur ederim.
Hayirli dogumlar diliyorum hepinize.
Dogum yapanlari tebrik ediyorum..
Yan komsuma sinir oldum uyumaya calisiyorum dinlenmeye calisiyorum zirt pirt
Kizini baan yollama derdinde. Bebeklere heves ediyormus. Offff
Canım dün eşim bulduğun ilk kuaföre gir düzeltsinler bundan daha kötüsü olamaz dediBugün bildiğim kuaförü bekliycektim aslında dün kapalıydı. Bildiğim dediğim de sadece 1 kez gitmiştim Eşim dedi ya bu gece doğurursan rezalet olur. Neyse dün gittim bir yere kadıncağız elinden geldiğince düzeltti. O öteki kuaförün bir pança alıp boyadığı sarı yere cila attı. Rengi koyuldu hafiften. Ama dedi nasıl kesmiş hem yamuk hem de ışıltı böyle verilmez dedi. Ben de biliyorum işte ama yaptı. O sarı yeri yok etmek için elimizden geldiğince kısa bir model kestik. Cila da yıkayınca akar biraz rengi açılcak dedi öyle de oldu zaten dün gece yıkadım baktım açılmış rengi bugün. Doğuma kadar her yıkadığımda açılacak gibi duruyor. Elimden geldiğince az yıkamaya çalışıcam :)
canım doğuma kadar forma girer inşallah üzülme benimde bi kere başıma gelmişti fazla yıkamazsan daha fazla açılmaz sen zaten sarışındın aralarında ışıltı gibi durur
kızlar haftaya perşembe sezeryanla alınacak miniğim yani 9 gün kalmış durumda doğuma..
off o kadar yapılcak şey varki ben oturuyorum öyle
-bebişin odasının perdesi takılacak
-halılar yıkamaya verilecek
-ev temizlenecek
-bebek şekerleri alınacak, hazırlancak
-hastane çantası alıncak ve doğum çantası hazırlanacak ..
off evin halını bır gorsenız suan bısey olsa doktorum bile tatılde bu hafta, şu hafta hızlıca geçersee hemencecenık süper olacakkkk..sizce yetısırmı bu kadar sey teyzoşlarrr..
Canim ben kumralim, bir defa saclarima biraz hava gelsin diye golge yaptirmaya kalktigimda kalip gibi cig renkli sari sari seritler olmustu saclarimda. Kesimide besleme saci gibiydi. Hemen gidip dogal sacimdan 1 ton acik boya aldim, tum sacimi boyadim kendim, cig renli golgeler daha dogal durdu ve kendi sacimla butunlesti. Saclarimda bir iki farkli ton oldu ama ayni rengin tonlari olduklari icin guzel durdular. Yikadikcada golgeler dahada belirgin oldu ve sacim gercekten cok dogal durdu. Sonra bir kuafore gidip, kesimi duzelttirdim, kisalttirip modeli degistirmeden makas degilde jiletle uclari incelttirerek katlari daginiklastirtdim durumu kurtardik.
Bir cok kisi kuaforumun ismini istedi, aylar sonra gittigim kuafor ise sacimin golgesini baatili buldugunu, kime yaptirdigimi sormustu :) sakin panik olma, cok fazla islem ve kimyasal kullanimi gerektirmeden bu kazayi az hasarla atlatabilirsin...
yarın bizimde görüş günümüz...
tabi benim aklımda yine binbir soru birikti...
sanırım yarın nst'ye de giricez...
kızlar yaa bu nst'ye aç yada tok girmek çok farkediyormu?
yani ne bileyim girmeden önce tatlı bişeyler yememi tavsiye edermisiniz?
birde ben daha hiç göğüsüm için krem kullanmadım
artık başlamalımıyım sizce
genelde lansinoh kremden bahsediliyor sanki
[h=3]doktoruma şimdiden yazdırsam mı?
(göğüs kremlerinin doğumu tetiklediğini okumuştum, bu sebepten biraz tırsıyorum da
son olarak bu kremi sigorta karşılıyormu bilgisi olan varmı?[/h]
Ne güzel halletmişsin canım. Güya benim organik boyayla boyadılar o boyanan yer kaskatı olmuş resmen saçım yanık gibi duruyor. Kuaför kadın boya sürersem kusar daha beter olur dedi. Boyaya cesaret edemedik bu yüzden. Ben aralara kahve filan atsak kurtarmaz mı diye sormuştum çünkü hani böyle gölge gibi durması için. Ama nasıl bir boya kullandıysa üzerine boya yapılırsa saçımın ön tarafını kaybetme durumum varYa bi de ortadan ayrılmış saç düşün sağ tarafına ve sol tarafına attığı 2 şer cmlik o boya için ve yamuk saç kesimine 60 tl ödedim. Sürekli kuaföre giden boya kesim yaptıran arkadaşlar ne ödüyolar merak ettim.
(göğüs kremlerinin doğumu tetiklediğini okumuştum, bu sebepten biraz tırsıyorum da
Çokmuş valla canım ya. Normalde uzun saça tüm boyaya 35 kesime de 15 lira ödüyorum 10 lirada fön parası. 60 lira topla. Bende düşün 5 sene önce sadece boya ve föne 130 lira para vermiştim. O kadar içime oturmuştu ki... Bi daha kapısından içeri girmedim oranın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?