2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yarın evlilik yıldönümümüz ne alayım ne yapayım bilemedim. Mektup falan yazıp romantizm yapacak psikolojide değilim oturur ağlarım gibi geliyor.
Diyorum baya bi zamandır bakımsızım giyineyim süsleneyim kuaföre gideyim. Yemek hazırlayıp küçük kalpli pasta yaptırayım. Ama hediye gelmiyor aklıma bi türlü
Fikirlere açığım

canım doğuma kadar forma girer inşallah üzülme benimde bi kere başıma gelmişti fazla yıkamazsan daha fazla açılmaz sen zaten sarışındın aralarında ışıltı gibi durur

kızlar haftaya perşembe sezeryanla alınacak miniğim yani 9 gün kalmış durumda doğuma..

off o kadar yapılcak şey varki ben oturuyorum öyle

-bebişin odasının perdesi takılacak
-halılar yıkamaya verilecek
-ev temizlenecek
-bebek şekerleri alınacak, hazırlancak
-hastane çantası alıncak ve doğum çantası hazırlanacak ..
off evin halını bır gorsenız suan bısey olsa doktorum bile tatılde bu hafta, şu hafta hızlıca geçersee hemencecenık süper olacakkkk..sizce yetısırmı bu kadar sey teyzoşlarrr..

Canim su komsunun kapisini calip, acaba senin dinlenmen gerektiginin farkindamiymis sorar misin lutfen? Kizi bebeklere heves ediyorsa kendisi kardes yapsin insanlari kullanmak yerine...sinir oldum kusura bakma lutfen...

Canim ben kumralim, bir defa saclarima biraz hava gelsin diye golge yaptirmaya kalktigimda kalip gibi cig renkli sari sari seritler olmustu saclarimda. Kesimide besleme saci gibiydi. Hemen gidip dogal sacimdan 1 ton acik boya aldim, tum sacimi boyadim kendim, cig renli golgeler daha dogal durdu ve kendi sacimla butunlesti. Saclarimda bir iki farkli ton oldu ama ayni rengin tonlari olduklari icin guzel durdular. Yikadikcada golgeler dahada belirgin oldu ve sacim gercekten cok dogal durdu. Sonra bir kuafore gidip, kesimi duzelttirdim, kisalttirip modeli degistirmeden makas degilde jiletle uclari incelttirerek katlari daginiklastirtdim durumu kurtardik.

Bir cok kisi kuaforumun ismini istedi, aylar sonra gittigim kuafor ise sacimin golgesini baatili buldugunu, kime yaptirdigimi sormustu :) sakin panik olma, cok fazla islem ve kimyasal kullanimi gerektirmeden bu kazayi az hasarla atlatabilirsin...

canım doğuma kadar forma girer inşallah üzülme benimde bi kere başıma gelmişti fazla yıkamazsan daha fazla açılmaz sen zaten sarışındın aralarında ışıltı gibi durur

11 günde ne kadar forma girer bilmiyorum canım da olan oldu artık :) Bebeğim sağlıklı doğsun da gerisi mühim değil napalım.

Nasya, Minnosh, Papatyaecem doğum yapmışsınız arkadaşlarım gözünüz aydın güle güle büyütün yavrucuklarınızı

Oyyy neler kaçırmışım ben böyle ya sulozun oğluna bayıldım o ilk çıktığı anın fotoğrafı mükemmel Allah bize de nasip etsin

Eğer bunlar için sana yardımcı olacak kişiler varsa yetişir. Çok geç mi kaldın yoksa ben mi erken davrandım bilemedim Bende evi temizlettim saydıklarının arasında tek bebek bakım çantam eksik, onuda evde olucağım için bir süre artık eşim halleder. Benimde perşembe günü olacaktı eşimin işinden dollayı hafta sonuna getirdik Çok çabuk geçecek zaman emin olabilirsin

Bir mahsuru yoksa kilosu ne kadar miniğinin..

kontrolden geldm..kizm kocamn olmus keyfide yernde sukur..doktorumn eside bayramda dogum yapicakmis benmkide o hfta oluck sanirim hftaya igneyi ve nidilati birakiyorz cnku.. CEKİRGE YAGMURUNA KAVUSTUN HAYİRLİ OLSN CANİM ALLAH ANALİ BABALİ BUYUTSUN İNS..DARİSİ BİZE İNS

yarın bizimde görüş günümüz...
tabi benim aklımda yine binbir soru birikti...
sanırım yarın nst'ye de giricez...
kızlar yaa bu nst'ye aç yada tok girmek çok farkediyormu?
yani ne bileyim girmeden önce tatlı bişeyler yememi tavsiye edermisiniz?
birde ben daha hiç göğüsüm için krem kullanmadım
artık başlamalımıyım sizce
genelde lansinoh kremden bahsediliyor sanki
[h=3]doktoruma şimdiden yazdırsam mı?
(göğüs kremlerinin doğumu tetiklediğini okumuştum, bu sebepten biraz tırsıyorum da
son olarak bu kremi sigorta karşılıyormu bilgisi olan varmı?[/h]

Ne güzel halletmişsin canım. Güya benim organik boyayla boyadılar o boyanan yer kaskatı olmuş resmen saçım yanık gibi duruyor. Kuaför kadın boya sürersem kusar daha beter olur dedi. Boyaya cesaret edemedik bu yüzden. Ben aralara kahve filan atsak kurtarmaz mı diye sormuştum çünkü hani böyle gölge gibi durması için. Ama nasıl bir boya kullandıysa üzerine boya yapılırsa saçımın ön tarafını kaybetme durumum var Ya bi de ortadan ayrılmış saç düşün sağ tarafına ve sol tarafına attığı 2 şer cmlik o boya için ve yamuk saç kesimine 60 tl ödedim. Sürekli kuaföre giden boya kesim yaptıran arkadaşlar ne ödüyolar merak ettim.

inş. hayırlı haberlerle dönersin canım...
bana tok karnına gelmemi söylüyolar canım üstünede tatlı bişiyler yiyorum ordada şeker veriyolarrozaman oynuyoo minişim

Çokmuş valla canım ya. Normalde uzun saça tüm boyaya 35 kesime de 15 lira ödüyorum 10 lirada fön parası. 60 lira topla. Bende düşün 5 sene önce sadece boya ve föne 130 lira para vermiştim. O kadar içime oturmuştu ki... Bi daha kapısından içeri girmedim oranın:)))

Canım nst ye tok giriliyor, oynaması için çikolata ve meyve suyu söylüyolar.
Bende kreme başlamadım, doğumu tetiklese de artık doğum yapacak zamanlarımız sorun olmaz

Güzel olsaydı hayatta düşünmezdim de o rezalete ödediğim için üzüldüm açıkçası. Sokak hayvanlarını sürekli beslemeye çalışıyorum, kaç tane daha can doyardı o parayla.

İlk nstye girmeden once ebe tatli biseyler ye demisti. Muhtemelen ac oldugumu dusundukleri iin. Cunku d.oncesi kan tahlillerim yapilmisti. Sonrakulerde bisey demediler. Acliga dayanamadigim tansiyonum dustugu iin hep tok girdim ben ama ozellikle nstye giricem diye bisey yemek gerekmiyor. Gogus krmi Elainee diye bi krem tavsiye etti dr. 10gun once baslayabilirsin dedi. Doguma iki gunum var uc kere kullandim yumusacik yapiyor. Sigorta karsilamaz. 20kusur tl. Lansinohla ayni fiyat fakat ml olarak iki kati miktarda.

kızlar bugün doktora gittim ilk kez vainal muayene oldum çatı muayenesi allahtan doktorum çok anlayışlıydı canımı hiç acıtmadı normal doğum için uygun çatın dedi bebeğin pozisyonuda uygunmuş peki neden mi moralim sıfır bebeğin ölçümlerini yaptı kafası normal boyu 49 cm dedi ama kilosu 2.500 gr mış ve karın çevresi ölçümü 3 hafta geriye gitmiş doktor çok şaşırdı gelişimi durmuş suyu normal plesanta da iyi neden bu gelişmemiş dedi haftaya yine çağırdı eğer kilo almazsa gelişmezse karnında bekletmek zararlı bebek için sezeryana almam gerekir dedi. moralim çok bozuldu aslında biliyorum sebebini 3 haftadır eşimle sürekli kavga halindeyiz ve ben sabahlara kadar ağlıyorum doğru düzgün beslenmiyorum ekmek arası peynir domates tüm günü onunla geçiriyorum stres ve düzensiz beslenmem demekki bebeği bu hale getirdi tabi doktora birşey söyleyemedim offf

Çekirge doguma girmiş ha hadi bakalım iyi haberlerini alırız insallah

Arasta tatlım saclarin icin uzuldum pismanlik bile duydum :) ama betden bilebilirdik beceriksiz olduklarini . Fotoları falan dert etme öyle bir ısıldiycak ki gözlerin resme bakan saclarını değil mutlu bir kadının ne kadar guzel olduğunu görecek . Hem eminim sen bu haline bile çok guzelsindir. Bende dün 100 kilo gibi görünüyorum kocaman bir gövdem var ( sancım vardı ondan sanırım yüzüm gözüm her yerim şişti ) çok çirkinim diye söyleniyordum .

Bu arada 60 lira normal şartlarda iyi bir para . Benden sadece organik dip boyadı icin aslında 100 mus 80 ver yeter dedi :)

Birde benim ağda derdim var 50 falan o tutuyo :)

ÇEKİRGE'DEN MESAJ;

"Fundacım bebeğime kavuştum..herşey yolunda. siteye giremedim sen haber verir misin canım.. çok şükür bebeğim ve ben iyiyiz.. darısı sizlere inşallah."

Evet canım bende öyle biliyorum son on günde başlamak lazımmış bu tür kremlere

kızlar hepinize merhaba bugun kontrolum vardı yaklasık 3 haftadır oğlum doğum kanalındaydı bugun kontrolde bi baktık kı kanaldan cıkmıs doktor şaşırdı halıyle bızde sasırdık doktor çok nadir olur bu aslında dedı son haftalarda doğum kanalından çıkması canım sıkıldı cuma gunu muhtemelen sezeryana alıcak benı dualarınızı eksık etmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…