- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.421
ÇEKİRGE'DEN MESAJ;
"Fundacım bebeğime kavuştum..herşey yolunda. siteye giremedim sen haber verir misin canım.. çok şükür bebeğim ve ben iyiyiz.. darısı sizlere inşallah."
Kızlar kusura bakmayın yazamadım. Geceleri uykusuzluk gündüzleri de misafirden öldüm. Hastaneden cumartesi ancak çıkardılar çarşamba bırakmadılar. Oğlumla ilgilenmekten doğumdan beri 10 kilo düşmüşüm. Yarın oğlumun kontrolü var evde kötüye gidiyor mu diye bakacaklar. İnşallah herşey yolunda gider de yine ayrılmam oğlumdan.
Bu arada bol bol uyuyun hamişler bebek gelince uyumak yok :) :)
Günebakancım bizde merak ettik seni
Geldi sandık bebişin
İyimisin
Eki Görüntüle 762166
Annişlerrr size göbek show yapmaya geldikkkkkkkAslında beklenilen doğum tarihim 14 ağustos-du ama bebek iri olunca sezeryana geçiş yapıldı artık günleri sayıyorumm..
Karnımı gören tanıdıklar kocaman olmasına şaşırıyor, zayıftım ondan olsa gerek, boy 1,80 çok fazla dikkat çekiyorum sanki hiç hamile kadın görmemiş gibiler. İşin komik tarafı ikizmi diye soranlar var
İri bebek olunca karın böyle oluyor, bizden komacan göbeklilere selaaaaaam
Maşallah bebişine annesiiiBence göbişin gayet normal görünüyor biz ne koca göbişler görüyoruz önce aynada sonra da hastanede Bugün nst sırası beklerken bütün göbişleri süzdüm Birisi vardı sanki göbişi hiç çıkmamış minicikti haftası erken miydi artık onu bilemiyorum ama hiç o kadar küçüğünü görmemiştim
Nisanınannesi çok şekersiniss :)) bisde sen gibi oldukça büyük göbişlee ne yürüyebilioruss ne oturup kalkabiliyoruss ayaklarıma ulaşamıyorum tabiki :) benmkide 36.haftadym şuan ama sezeryan olcam bakalım 5 ini bekliyoruss büyük güne 14gün waar
Ben de çok üzüldüm
Çatı muayenesini sık sık olcakmıyız kızlar? 34. Haftada sancım oluyo canım acıyo deyince Dr um çatı muayenesini yapmıştı ve rahimde silinme/yumuşama var demişti. Cuma günü yani 36. Haftamdayken kontrolüm var , ne durumdayım diye çatı muayenesi tekrar yapar mı acaba?? Hazırlıksız gitmek istemiyorum çok temiz değilim aradayım yani öyüzden merak ettim
Eki Görüntüle 762166
Annişlerrr size göbek show yapmaya geldikkkkkkkAslında beklenilen doğum tarihim 14 ağustos-du ama bebek iri olunca sezeryana geçiş yapıldı artık günleri sayıyorumm..
Karnımı gören tanıdıklar kocaman olmasına şaşırıyor, zayıftım ondan olsa gerek, boy 1,80 çok fazla dikkat çekiyorum sanki hiç hamile kadın görmemiş gibiler. İşin komik tarafı ikizmi diye soranlar var
İri bebek olunca karın böyle oluyor, bizden komacan göbeklilere selaaaaaam
kızlar merhaba, geçmişe bakamadım moralim bozuk biraz bi silm verip çıkıcam. dün eşimin kullandığı araçla kaza yaptık. döner kavşakta düz gelen araç süratle benim oturduğum tarafa çarptı bizi bariyerlere savurdu. araç kendi etrafında bi tur döndü sonrasında durabildik. vuran şahıs kaçtı. ambulans geldi hastane karakol vs derken adamı buldular.ancak şöför değişmişti. bize çarpan ve kaçan muhtemelen ya alkollü ya da ehliyetsizdi. aracı mahallenin muhtarı getirdi ve ben kullanıyordum dedi şaka gibi...
üstelik ben bunlara çarpmadım kavşağa çarptım dedi o kavşakta 5 mobese olduğunu unutarak. ben ve bebek iyiyiz eşimde öyle. ufak tefek çürüklerimiz var o kadar. araba pert durumda. babam adamı tehdit etti,eğer kızıma ve karnındaki torunuma bişey olursa kafana sıkarım paşa paşa yatarım dedi hemde polislerin yanında. araçta ikimiz vardık allahtan başka kimseye zarar gelmedi.
derken bu sabah yengem doğum yaptı;14 dikişi var. bebek doğum esnasında omuzunu kırmış kuzum nasıl canı yanıyor anlatamam. 2 gündür üst üste saçma sapan olaylar... rabbim beterinden saklasın.
Canım artık her türlü hazırlıklı git. Çünkü ne olacağı belli olmuyor. Gerçi hazırlıksız gitsende bir sorun olmaz sonuçta doktorlar ne tür vajinalar görmüyor ki
Eheeheh cok tatliii:) yalniz benim de kizim iri bir bebek ama gobegim hic bole degil yaoowww..
kızlar merhaba, geçmişe bakamadım moralim bozuk biraz bi silm verip çıkıcam. dün eşimin kullandığı araçla kaza yaptık. döner kavşakta düz gelen araç süratle benim oturduğum tarafa çarptı bizi bariyerlere savurdu. araç kendi etrafında bi tur döndü sonrasında durabildik. vuran şahıs kaçtı. ambulans geldi hastane karakol vs derken adamı buldular.ancak şöför değişmişti. bize çarpan ve kaçan muhtemelen ya alkollü ya da ehliyetsizdi. aracı mahallenin muhtarı getirdi ve ben kullanıyordum dedi şaka gibi...
üstelik ben bunlara çarpmadım kavşağa çarptım dedi o kavşakta 5 mobese olduğunu unutarak. ben ve bebek iyiyiz eşimde öyle. ufak tefek çürüklerimiz var o kadar. araba pert durumda. babam adamı tehdit etti,eğer kızıma ve karnındaki torunuma bişey olursa kafana sıkarım paşa paşa yatarım dedi hemde polislerin yanında. araçta ikimiz vardık allahtan başka kimseye zarar gelmedi.
derken bu sabah yengem doğum yaptı;14 dikişi var. bebek doğum esnasında omuzunu kırmış kuzum nasıl canı yanıyor anlatamam. 2 gündür üst üste saçma sapan olaylar... rabbim beterinden saklasın.
Teşekkürler teyzesiiiBelki iri ama minyondur yada iç karnın geniştir. Her türlü yanıltma payı var yani
Merhaba güzeller... Nasılsınız bakalım var mı gelen bebiş , henüz bakmadım ama bakıcam.. Şuan koltukta tatlı tatlı adet sancısı çekiyorum galiba:) ve temizlik işini organize etmeye çalışıyorum.. Ama kafam iyice karıştı ptesi yani ayın 29 temizlikçi gelicek. Benm doğum sata göre 28 Ağustos ama rahim yumuşamaya başlamıştı en son gittiğimde... Annem ve eltim çok erken almışsın dedi, ama sanki erken davranmam gerekiyor gbi geliyo bana. Napsam kızlar kafam karıştı, cuma Dr kontrolümüz var ozaman Dr a sorup tavrına göre mi hareket etsem. Yoksa erken merken yaptırayım mı temizliği ?
çk sevindm cnm senn adına
bnde çk merak ediyorum çatı muayenesini zor mu oldu:18: canın yandı mı? elle mi ultrasonla mı....
herşeyin böle güzel devam eder inş.
Bebisin kolu nasil cikmis dogumda? Ebe hatasi mi? Cok buyuk gecmis olsun minik yavruya, insallah hemen atlatir, yeni bebeklerde daha hisli iyilesme olur diye tahmin ediyorum?
Hay Allah, canim kim bilir nasil korktun(( Nazarami geldin acaba, aman su yavruyu dogurana kadar duasiz cikma cmm. Buyuk gecmis olsun, diger kizin yaninizda degildi heralde, allah korumus onuda.
Of of çok geçmiş olsun cnm.. Çektiğin korku da cabası tabi.. Allah korumuş sizi... Yengen içn de üzüldüm ya niye öyle oluyo ki küçücük canı var zaten bebişin Allah yardımcımız olsun...
Canim iyi olmaniza sevindim ama cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis... Kendine cok dikkat et moralini bozma sen, saglikla gelecek bebegin.
çok sağolun hepiniz. gariptir ikimizde çok soğukkanlıydık korkmadım. zaten yapı olarak olaylara öyle yaklaşırım genelde. büyük kızımı annanesine bıraktık 1 saatliğine iyi ki yoktuCanım çoook geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış. Mal canın yongasıdır derler ama yinede canınıza gelen malınıza gelsin çok şükür iyiisniz. Bebek için çok üzüldüm nasıl çekip almışlar ki kırılmış yavrunun omuzuAllah şifa versin yengene ve yavrusuna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?