2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ÇEKİRGE'DEN MESAJ;

"Fundacım bebeğime kavuştum..herşey yolunda. siteye giremedim sen haber verir misin canım.. çok şükür bebeğim ve ben iyiyiz.. darısı sizlere inşallah."

Çekirgenin gözü aydın hayırlısıyla kavuşmuş yavrusuna çooook sevindim

Canım inşallah kontrolünüz de güzel geçer ki ben eminim öyle olacak. Annesi daha iyi bakmıştır ona

Günebakancım bizde merak ettik seni
Geldi sandık bebişin
İyimisin

İyiyim canım teşekkür ederim... Gelmedi bebiş çok şükür hala karnımda Bütün bir hafta sonunu gezerek geçirdim o yüzden giremedim foruma canım. Hala enerjimi atamadım ama enerji hanım olarak geziyorum ortalıkta Doğumum yakın gibi görünmüyor bu arada nst de en çok 25lerde sancım çıktı.

Maşallah bebişine annesiii Bence göbişin gayet normal görünüyor biz ne koca göbişler görüyoruz önce aynada sonra da hastanede Bugün nst sırası beklerken bütün göbişleri süzdüm Birisi vardı sanki göbişi hiç çıkmamış minicikti haftası erken miydi artık onu bilemiyorum ama hiç o kadar küçüğünü görmemiştim

Nisanınannesi çok şekersiniss :)) bisde sen gibi oldukça büyük göbişlee ne yürüyebilioruss ne oturup kalkabiliyoruss ayaklarıma ulaşamıyorum tabiki :) benmkide 36.haftadym şuan ama sezeryan olcam bakalım 5 ini bekliyoruss büyük güne 14gün waar

Çatı muayenesini sık sık olcakmıyız kızlar? 34. Haftada sancım oluyo canım acıyo deyince Dr um çatı muayenesini yapmıştı ve rahimde silinme/yumuşama var demişti. Cuma günü yani 36. Haftamdayken kontrolüm var , ne durumdayım diye çatı muayenesi tekrar yapar mı acaba?? Hazırlıksız gitmek istemiyorum çok temiz değilim aradayım yani öyüzden merak ettim

Öylede karın istemem hani Bu seferde bebek küçük mü gelişmemiş mi diye milletin ağzı car car öter

Artık sayılı günlerimiz kaldı, çekip fotoları anı olarak saklamak lazım. Gerçi sezeryandan sonra hemen karın inmiyormuş 5 aylık bir göbek kalıyor diyolar ama görücez bakalım

Canım artık her türlü hazırlıklı git. Çünkü ne olacağı belli olmuyor. Gerçi hazırlıksız gitsende bir sorun olmaz sonuçta doktorlar ne tür vajinalar görmüyor ki

kızlar merhaba, geçmişe bakamadım moralim bozuk biraz bi silm verip çıkıcam. dün eşimin kullandığı araçla kaza yaptık. döner kavşakta düz gelen araç süratle benim oturduğum tarafa çarptı bizi bariyerlere savurdu. araç kendi etrafında bi tur döndü sonrasında durabildik. vuran şahıs kaçtı. ambulans geldi hastane karakol vs derken adamı buldular.ancak şöför değişmişti. bize çarpan ve kaçan muhtemelen ya alkollü ya da ehliyetsizdi. aracı mahallenin muhtarı getirdi ve ben kullanıyordum dedi şaka gibi...
üstelik ben bunlara çarpmadım kavşağa çarptım dedi o kavşakta 5 mobese olduğunu unutarak. ben ve bebek iyiyiz eşimde öyle. ufak tefek çürüklerimiz var o kadar. araba pert durumda. babam adamı tehdit etti,eğer kızıma ve karnındaki torunuma bişey olursa kafana sıkarım paşa paşa yatarım dedi hemde polislerin yanında. araçta ikimiz vardık allahtan başka kimseye zarar gelmedi.

derken bu sabah yengem doğum yaptı;14 dikişi var. bebek doğum esnasında omuzunu kırmış kuzum nasıl canı yanıyor anlatamam. 2 gündür üst üste saçma sapan olaylar... rabbim beterinden saklasın.

Kizlar moralim cok bozuldu ya az once aynaya bi baktim karnimin alt taraflari hep kalin kirmizi cizgiler olmus eger onlar catlak olacaksa benim karnim e5kara yoluna donecek

Eheeheh cok tatliii:) yalniz benim de kizim iri bir bebek ama gobegim hic bole degil yaoowww..

Canım çoook geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış. Mal canın yongasıdır derler ama yinede canınıza gelen malınıza gelsin çok şükür iyiisniz. Bebek için çok üzüldüm nasıl çekip almışlar ki kırılmış yavrunun omuzu Allah şifa versin yengene ve yavrusuna..

Canım artık her türlü hazırlıklı git. Çünkü ne olacağı belli olmuyor. Gerçi hazırlıksız gitsende bir sorun olmaz sonuçta doktorlar ne tür vajinalar görmüyor ki

Orası öyle ama ben hiç rahat edemiyorum cnm çok utanç verici :/ bir de drum erkek olunca ... Daha zor yani. Ben gene de hazırlıklı gideyim en iyisi saol tatlımmm

Canim iyi olmaniza sevindim ama cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis... Kendine cok dikkat et moralini bozma sen, saglikla gelecek bebegin.

Of of çok geçmiş olsun cnm.. Çektiğin korku da cabası tabi.. Allah korumuş sizi... Yengen içn de üzüldüm ya niye öyle oluyo ki küçücük canı var zaten bebişin Allah yardımcımız olsun...

Teşekkürler teyzesiii Belki iri ama minyondur yada iç karnın geniştir. Her türlü yanıltma payı var yani

Bende seker oldugu icin karin ceperi genis diyordu doktorum. Esim de gobeklidir baya ama bende de bez gobek vardir, demistik zaten gobekli olma ihtimali var diye:) ama sanirim ic karnim genis, annemin de oyleymis.

Hay Allah, canim kim bilir nasil korktun (( Nazarami geldin acaba, aman su yavruyu dogurana kadar duasiz cikma cmm. Buyuk gecmis olsun, diger kizin yaninizda degildi heralde, allah korumus onuda.

Bebisin kolu nasil cikmis dogumda? Ebe hatasi mi? Cok buyuk gecmis olsun minik yavruya, insallah hemen atlatir, yeni bebeklerde daha hisli iyilesme olur diye tahmin ediyorum?

Canimcim bana da daha erken gibi geldi 28 si diye gördüm yanılmıyorsam.

çk sevindm cnm senn adına
bnde çk merak ediyorum çatı muayenesini zor mu oldu:18: canın yandı mı? elle mi ultrasonla mı....

herşeyin böle güzel devam eder inş.

CANIM cok zor bisey değil , tabi insan haliyle korkuo geriliyor, ben doktoruma canımın cok kıymetli olduğunu söyledim sagolsun kayganlastirici gibi bisey sürdü eline , bide vajinusmusum dedim. Oda kontrolden sonra vajinusmus olmayanlardan bile daha tepkisizdin seni rahat muayene ettim normal doğurabilirsin dedi.
Derin nefes al başka bisey duşun CANIM cok uzun sürmüyor doktor elini sokarken korkma böle icine çeker gibi yap .
Benim
Doktorun asistanı bide spot ışık tuttu kukuma alıştım artık göstermeye elletmeye
Ben başarabilirim diye mesaj yolla beynine, bide baskalarının kötü tecrubelerine kulak asma CANIM,guzel hikayelerden biri senin hikayen olacak buna inan.hep diyorum kıllarımızı almak daha zor.

Son düzenleme:
Bebisin kolu nasil cikmis dogumda? Ebe hatasi mi? Cok buyuk gecmis olsun minik yavruya, insallah hemen atlatir, yeni bebeklerde daha hisli iyilesme olur diye tahmin ediyorum?

Hay Allah, canim kim bilir nasil korktun (( Nazarami geldin acaba, aman su yavruyu dogurana kadar duasiz cikma cmm. Buyuk gecmis olsun, diger kizin yaninizda degildi heralde, allah korumus onuda.

Of of çok geçmiş olsun cnm.. Çektiğin korku da cabası tabi.. Allah korumuş sizi... Yengen içn de üzüldüm ya niye öyle oluyo ki küçücük canı var zaten bebişin Allah yardımcımız olsun...

Canim iyi olmaniza sevindim ama cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis... Kendine cok dikkat et moralini bozma sen, saglikla gelecek bebegin.

çok sağolun hepiniz. gariptir ikimizde çok soğukkanlıydık korkmadım. zaten yapı olarak olaylara öyle yaklaşırım genelde. büyük kızımı annanesine bıraktık 1 saatliğine iyi ki yoktu ve evet sanırım nazara geldik.
kuzenimin kulu çıkmamış omuzu kırılmış çocuk sadece parmaklarını oynatabiliyo yavrum benim yaa. doktor ve ebe hatası malesef. allah başımıza vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…