2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Lansinoh çok küçük bir krem ve fiyatı 19.50 tl devlet karşılamıyor. Bunun yerine lansinohun maddesi saf lanolin alabilirsin eczaneden.

Selam 3 hafta önceki kan tahlilimde t4 degerim düşük çıktı. Endokrinologa gittim. Hypothroid teşhisi kondu. Yaklaşık 3 haftadır hormon ılacı aliyorım. Bugünkü kan testinde deger yine düşük çıktı. C. Tesi tekrar endokrinologa gideceğim

Bizimkiler ankaradalar uzaktalar ama iste cok anlasamiyoz fazla ilkeller...okadar soyledim kimseyi istemiyorum sadece senle kocan geliyorsaniz gelin diye ama dinleyen yok onlara karsi nazikte olamiyorum tahammul edemiyorum kirici olabiliyorum her gelisleri bi olay olyyo kesin offff hic sevmiyorum boyle durumlari zorla kirdiriyorlar kalplerini bana.....

haklısın cnm sana bakmaya gelıyolar cocuklar ne alaka zorla kırdırıyosalr kırcaksın valla yapcak bısey yok bende aman kırmıyım etmıyım tepeme cıktılar sımdı ewıme giderken bıle hesap verıyodum ama sımdı yok öle bısey werıyorum cvplarını gecen kv de dıyo sen heralde bızı alıstırmaya calısıyon cocuk olunca ayrı olcan ewt dedım alısın cocuk olunca gelmıcem bence sıkma canını sole dusun kı uzaktalar ve gerı donucekler ya bnm napayım dıbımdeler keske bnmkılerde uzak olsaydı en azından gerı gıdıceklerını bılıosun

Azonce oksururken karnima bicak saplandi sandim. Cok feci korktum. Bi saattir oglumun hareket etmesini bekliyorum. Ufak ufak dalgalandiriyor sadece. Buna da sukur. Beni yalniz birakma oglum, nolursun :-(

Canim coook gecmis olsun verilmus sadakaniz varmis. Allaha emanet olun..

Arasta'm gecmis olsun canim. Eminim bu halinlede cok guzelsindir,nazar boncugu diyelim

Cekirgemm Allah anali babali buyutsun. Bahti acik ve guzel olsun. Opuyuyorum.

Selam kizlar,
Hepinizden guzel haberler okumak dilegiyle.. bu persembe kontrolum var artik haftada bir. Onumuzdeki hafta dogurabilirsin dedi doktorum. Sabirsizlaniyorum. Rabbim hepimize saglikla kucagimiza aldirsin insallah.

Yuhh yaa yapmazlar bu dediklerini sonuçta lohusa kadın var, bebek var. Seni görüp giderler canım belki dur bi sakin ol. Hem ev dediğin gibi küçükse sığmazsınız, rahat edemezler giderler bence. Evin büyük olmadığı için şanslısın. Doğumdan sonrasını düşünmekten son günlerimizi nasıl yaşıyoruz yasık bize

Senin gibi kalbi kocaman birisi kafayı kazıtsa da çirkin olamaz kiiii
Bozma moralini eşşek :)

Canım benim yaaa

Geçmiş olsun red verilmiş sadakanız varmış. İyi olmanıza sevindim.

Maşallah çok tatlı görünüyosun :))

ben kocamı özledim yaaaa halbu ki daha bu sabah çıktı şehir dışına gece yastığına sarılıp yatayım bari... Allah bizi ve tüm gerçek olan eşleri ayırmasın inş...

ben kocamı özledim yaaaa halbu ki daha bu sabah çıktı şehir dışına gece yastığına sarılıp yatayım bari... Allah bizi ve tüm gerçek olan eşleri ayırmasın inş...

Kıyamam sana. Heroş arada ayrı kalmak iyi oluyor. Ben de ayrı kalınca felaket özlüyorum ve kıymetini çok daha iyi anlıyorum kocişkonun, tabi o da benim. Saatlerce sarılıp oturuyoruz, çok keyifli oluyor. Allah kavuştursun, ona sarılacağın dakikaları düşün

kızlar hastaneden geldik sabahtan beri karnımda bi acı vardı kasılma olduça canımı daha fazla yakıyrdu belimde de hafif hafif bi sancı vardı endişe ettim geçmeyince eşim işten geldi ve hastaneye gittik
nst çekildi sancı çıkmadı ama doktor altta muayene etti 1 cm açılman var dedi
şimdi eve git daha rahat edersin bu gece geri gelebilirsiniz ya da yarın belli olmaz yarında gelmezse çarşamba sabahı mutlaka gel göreyim seni dedi
ya heycandan sormadım daha benim kuzum kanala girmemişti cumartesi günü şimdi ne alemde çatım müsait mi acaba normal doğuma uff insan unutuyor işte

canım bende haftaya perşembe sezeryan olucam...benimde doktor tatilde..acaba dedim aynı doktoramı gidiyoruz dedim...istanbuldamı oturyosun

Hadi güzel haberlerle ve doğurmadan gel duruselcim.

hayırlı haberler alırsın inş canım

biz geldik kızlar kızım 3250 olmuş herşey normal dedi kanala girmiş mi dedim hayır girse sancın olur dedi doktor benim bu kızın hiç gelmeye niyeti yok galiba 5ine kadar doğmazsa artık al sezeryanla dicem çünkü bayramda doktorum yok burda kasılmalarım çok düzenli oluo dedim çok güzel magnezyumu bırakıosun artık içme dedi.nazlı kızım gelmicek

herkeste aynı stres var cnm sıkma kendini bende bir an önce yalnız kalmak istiyorum

RED CNM SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH KORUMUŞ TATLIMM SADAKA VERİNN

Bir bebiş daha mı geliyor:) Ne heyecanlı yaa. Saat 12den sonra aslan burcuna geçiyoruz topiğin ilk aslanı olcak sanırım seninki

o kıymetler ayrı kalınmadan bilinse keşke oyyy ooyyy çok efkarlıyım...

y okurken bile içime daral geldi Allah kolaylık versin canım

Bir bebiş daha mı geliyor:) Ne heyecanlı yaa. Saat 12den sonra aslan burcuna geçiyoruz topiğin ilk aslanı olcak sanırım seninki

bakalım gelecek mi yaa çok tuhaf bir duygu 1 cm açılma olunca doğuyormu hemen yoksa bi kaç güne mi doğar
aa evet hiç onu farketmemiştim hayırlısı bakalım :)

herkeste aynı stres var cnm sıkma kendini bende bir an önce yalnız kalmak istiyorum

eskısı kadar takmıyorum zaten cnm enınde sonunda herkes kendı evıne gidicekkkk ! bizde bebısımızle yanlız kalıcaz

bakalım gelecek mi yaa çok tuhaf bir duygu 1 cm açılma olunca doğuyormu hemen yoksa bi kaç güne mi doğar
aa evet hiç onu farketmemiştim hayırlısı bakalım :)

10 cm açılması bazen 1 hafta bile sürebiliyomuş canım hatta açılma durursa suni sancı veriyolarmış. Bakalım seninki kendisi açılacak mı. Açıl susam açıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…