- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.461
yarın bizimde görüş günümüz...
tabi benim aklımda yine binbir soru birikti...
sanırım yarın nst'ye de giricez...
kızlar yaa bu nst'ye aç yada tok girmek çok farkediyormu?
yani ne bileyim girmeden önce tatlı bişeyler yememi tavsiye edermisiniz?
birde ben daha hiç göğüsüm için krem kullanmadım
artık başlamalımıyım sizce
genelde lansinoh kremden bahsediliyor sanki
[h=3]doktoruma şimdiden yazdırsam mı?
(göğüs kremlerinin doğumu tetiklediğini okumuştum, bu sebepten biraz tırsıyorum da
son olarak bu kremi sigorta karşılıyormu bilgisi olan varmı?[/h]
çok teşekkür ederim güzelim cevabın için....dahiliyeciye gittim,endokrinoloji uzmanı çok bulunmuyor galiba ama yarın için randevu aldım doktordan.sizler belki tecrübe etmişsinizdir diye danışmak istedim malum can taşıyoruz içimizde...bende birşey olsa bu kadar takmam kafama ama bebek etkilenecekse korkarımtekrar çok teşekkür ederim güzelim:)
Bizimkiler ankaradalar uzaktalar ama iste cok anlasamiyoz fazla ilkeller...okadar soyledim kimseyi istemiyorum sadece senle kocan geliyorsaniz gelin diye ama dinleyen yok onlara karsi nazikte olamiyorum tahammul edemiyorum kirici olabiliyorum her gelisleri bi olay olyyo kesin offff hic sevmiyorum boyle durumlari zorla kirdiriyorlar kalplerini bana.....ayy cnm aynı dert bende de var dogumdan cok sonrasını dusunuyorum bnm kv torun ıcın oluyo nerdeyse benı erken doguma aldırcak ruyalarda torunu görüyo hep ya emzırıyo ya altını degıstırıyo :) ewımızde karsı karsıya emınım benden cıkmıcak onceden cok strese gırıyodum ama sımdı kendımı hazaırlıyorum en en fazla 40 gun sonra bıtıcek hersey cok fazla mudahele edersede bebegıme bakmama ızın vermesse cunku ole bı hava var sımdıden mudahele ederım zorlada alcak deıl ya yada suratıma yansıtırım genelde suratıma cok yansır ozaman cekınır benden :) sende kendını hazırlamaya calıs cnm bn sutum gıtmesın dıye uzulmek ıstemıyorum cok kafama takıyom ama atmaya calısıyorum aklımdan öle yap gelmelerını engelleyebılıosan engelle bnm ole bı sansım yok
Kiz arasta ben de cok uzulduuuuum :))))
Bizimkiler ankaradalar uzaktalar ama iste cok anlasamiyoz fazla ilkeller...okadar soyledim kimseyi istemiyorum sadece senle kocan geliyorsaniz gelin diye ama dinleyen yok onlara karsi nazikte olamiyorum tahammul edemiyorum kirici olabiliyorum her gelisleri bi olay olyyo kesin offff hic sevmiyorum boyle durumlari zorla kirdiriyorlar kalplerini bana.....
kızlar merhaba, geçmişe bakamadım moralim bozuk biraz bi silm verip çıkıcam. dün eşimin kullandığı araçla kaza yaptık. döner kavşakta düz gelen araç süratle benim oturduğum tarafa çarptı bizi bariyerlere savurdu. araç kendi etrafında bi tur döndü sonrasında durabildik. vuran şahıs kaçtı. ambulans geldi hastane karakol vs derken adamı buldular.ancak şöför değişmişti. bize çarpan ve kaçan muhtemelen ya alkollü ya da ehliyetsizdi. aracı mahallenin muhtarı getirdi ve ben kullanıyordum dedi şaka gibi...
üstelik ben bunlara çarpmadım kavşağa çarptım dedi o kavşakta 5 mobese olduğunu unutarak. ben ve bebek iyiyiz eşimde öyle. ufak tefek çürüklerimiz var o kadar. araba pert durumda. babam adamı tehdit etti,eğer kızıma ve karnındaki torunuma bişey olursa kafana sıkarım paşa paşa yatarım dedi hemde polislerin yanında. araçta ikimiz vardık allahtan başka kimseye zarar gelmedi.
derken bu sabah yengem doğum yaptı;14 dikişi var. bebek doğum esnasında omuzunu kırmış kuzum nasıl canı yanıyor anlatamam. 2 gündür üst üste saçma sapan olaylar... rabbim beterinden saklasın.
offffff dogurmak istiyorum ama sonrasindaki stresli durumu istemiyorum.... kaynana kayin peder elti gorumce kayin.....ufff bide hepsi gelecek 1i yeni yuruyen 3te cocuk 8 kisi
Annemle esim ben ve bebis 2+1 ev benim tek odada klima var ay allahim antalyanin sicaginda tatilemi geliyorlar dogumami belli degil cildircak gibi oluyorum dusundukceya ne bu insanlara gelmeyin desem esimle kavga edicez gelseler ben stresten olucem ayyyhh sutum bile kesilir....mutfaga girim yemek yapayimda yok onlarda yan gel osman yatar plaja gider gelirler dusundukce elim ayagim titriyo....zavalli annem banami bakicak onlara mi offfffff offfffffffffff
Senin gibi kalbi kocaman birisi kafayı kazıtsa da çirkin olamaz kiiii
Bozma moralini eşşek :)
kızlar merhaba, geçmişe bakamadım moralim bozuk biraz bi silm verip çıkıcam. dün eşimin kullandığı araçla kaza yaptık. döner kavşakta düz gelen araç süratle benim oturduğum tarafa çarptı bizi bariyerlere savurdu. araç kendi etrafında bi tur döndü sonrasında durabildik. vuran şahıs kaçtı. ambulans geldi hastane karakol vs derken adamı buldular.ancak şöför değişmişti. bize çarpan ve kaçan muhtemelen ya alkollü ya da ehliyetsizdi. aracı mahallenin muhtarı getirdi ve ben kullanıyordum dedi şaka gibi...
üstelik ben bunlara çarpmadım kavşağa çarptım dedi o kavşakta 5 mobese olduğunu unutarak. ben ve bebek iyiyiz eşimde öyle. ufak tefek çürüklerimiz var o kadar. araba pert durumda. babam adamı tehdit etti,eğer kızıma ve karnındaki torunuma bişey olursa kafana sıkarım paşa paşa yatarım dedi hemde polislerin yanında. araçta ikimiz vardık allahtan başka kimseye zarar gelmedi.
derken bu sabah yengem doğum yaptı;14 dikişi var. bebek doğum esnasında omuzunu kırmış kuzum nasıl canı yanıyor anlatamam. 2 gündür üst üste saçma sapan olaylar... rabbim beterinden saklasın.
Eki Görüntüle 762166
Annişlerrr size göbek show yapmaya geldikkkkkkkAslında beklenilen doğum tarihim 14 ağustos-du ama bebek iri olunca sezeryana geçiş yapıldı artık günleri sayıyorumm..
Karnımı gören tanıdıklar kocaman olmasına şaşırıyor, zayıftım ondan olsa gerek, boy 1,80 çok fazla dikkat çekiyorum sanki hiç hamile kadın görmemiş gibiler. İşin komik tarafı ikizmi diye soranlar var
İri bebek olunca karın böyle oluyor, bizden komacan göbeklilere selaaaaaam
Arasta'm gecmis olsun canim. Eminim bu halinlede cok guzelsindir,nazar boncugu diyelim
ben kocamı özledim yaaaahalbu ki daha bu sabah çıktı şehir dışına gece yastığına sarılıp yatayım bari... Allah bizi ve tüm gerçek olan eşleri ayırmasın inş...
kızlar haftaya perşembe sezeryanla alınacak miniğim yani 9 gün kalmış durumda doğuma..
off o kadar yapılcak şey varki ben oturuyorum öyle
-bebişin odasının perdesi takılacak
-halılar yıkamaya verilecek
-ev temizlenecek
-bebek şekerleri alınacak, hazırlancak
-hastane çantası alıncak ve doğum çantası hazırlanacak ..
off evin halını bır gorsenız suan bısey olsa doktorum bile tatılde bu hafta, şu hafta hızlıca geçersee hemencecenık süper olacakkkk..sizce yetısırmı bu kadar sey teyzoşlarrr..
Hadi güzel haberlerle ve doğurmadan gel duruselcim.
hayırlı haberler alırsın inş canım
ayy cnm aynı dert bende de var dogumdan cok sonrasını dusunuyorum bnm kv torun ıcın oluyo nerdeyse benı erken doguma aldırcak ruyalarda torunu görüyo hep ya emzırıyo ya altını degıstırıyo :) ewımızde karsı karsıya emınım benden cıkmıcak onceden cok strese gırıyodum ama sımdı kendımı hazaırlıyorum en en fazla 40 gun sonra bıtıcek hersey cok fazla mudahele edersede bebegıme bakmama ızın vermesse cunku ole bı hava var sımdıden mudahele ederım zorlada alcak deıl ya yada suratıma yansıtırım genelde suratıma cok yansır ozaman cekınır benden :) sende kendını hazırlamaya calıs cnm bn sutum gıtmesın dıye uzulmek ıstemıyorum cok kafama takıyom ama atmaya calısıyorum aklımdan öle yap gelmelerını engelleyebılıosan engelle bnm ole bı sansım yok
kızlar hastaneden geldik sabahtan beri karnımda bi acı vardı kasılma olduça canımı daha fazla yakıyrdu belimde de hafif hafif bi sancı vardı endişe ettim geçmeyince eşim işten geldi ve hastaneye gittik
nst çekildi sancı çıkmadı ama doktor altta muayene etti 1 cm açılman var dedi
şimdi eve git daha rahat edersin bu gece geri gelebilirsiniz ya da yarın belli olmaz yarında gelmezse çarşamba sabahı mutlaka gel göreyim seni dedi
ya heycandan sormadım daha benim kuzum kanala girmemişti cumartesi günü şimdi ne alemde çatım müsait mi acaba normal doğuma uff insan unutuyor işte
Kıyamam sana. Heroş arada ayrı kalmak iyi oluyor. Ben de ayrı kalınca felaket özlüyorum ve kıymetini çok daha iyi anlıyorum kocişkonun, tabi o da benim. Saatlerce sarılıp oturuyoruz, çok keyifli oluyor. Allah kavuştursun, ona sarılacağın dakikaları düşün
offffff dogurmak istiyorum ama sonrasindaki stresli durumu istemiyorum.... kaynana kayin peder elti gorumce kayin.....ufff bide hepsi gelecek 1i yeni yuruyen 3te cocuk 8 kisi
Annemle esim ben ve bebis 2+1 ev benim tek odada klima var ay allahim antalyanin sicaginda tatilemi geliyorlar dogumami belli degil cildircak gibi oluyorum dusundukceya ne bu insanlara gelmeyin desem esimle kavga edicez gelseler ben stresten olucem ayyyhh sutum bile kesilir....mutfaga girim yemek yapayimda yok onlarda yan gel osman yatar plaja gider gelirler dusundukce elim ayagim titriyo....zavalli annem banami bakicak onlara mi offfffff offfffffffffff
Bir bebiş daha mı geliyor:) Ne heyecanlı yaa. Saat 12den sonra aslan burcuna geçiyoruz topiğin ilk aslanı olcak sanırım seninki
bakalım gelecek mi yaa çok tuhaf bir duygu 1 cm açılma olunca doğuyormu hemen yoksa bi kaç güne mi doğar
aa evet hiç onu farketmemiştim hayırlısı bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?