2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok çoook geçmiş olsun... cana geleceğine mala gelsin.. sende bebeğinde eşinde iyisiniz ya daha ne olsun boşver giden araba olsun.. arabanın yenisi gelir ama canın gelmez.. Allah sizi birbirinze bağışlamış.. nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum canım kıyamam size... dikkat edin kendinize...

Amin canım...
Çok büyük geçmiş olsun...
Yavrulara bişey olmasın ya, olacaksa bize olsun insan dayanamıyor

maşallah subhanallah anammmmm ne tepki vereceğimi şaşırdım bu ne yahu çok güzel bir göbüş benimki yarısı kadar sanki bebiş yok bayıldım sana bide bydan resim koysana tam anlayamadım

Cok cook gecmis olsun. Allah korumus. Sadaka verin cnm.

cnm cok gecmıs olsun bnm yegenımde tek omzu kırık dıgerıde catlak dogdu ebe hatası catı dar oldugu halde normal dogum yapmıslar bebegın tek omzu bı ar sargıda kaldı cok cabuk ıyılesıyolar uzulmeyın bebeklerın kemıklerı daha cabuk kaynıyo yegenım suan 9 aylık ve turp gibi masallah bır ayda ıyılestı sıkma canını

REDcim canım çok geçmiş olsun içim ürperdi. Allah sebep olanı bildiği gibi yapsın. Çok şükür ki canınıza bişey olmamış giden araba olsun. Bebişe de çok üzüldüm kıyamam can acısıyla gelmiş dünyaya Allah daha kötü acı yaşatmasın hemen iyileşsin minik yavru

Aramıza hoşgelmiş oğluşunnnnnnn
Hayırlı olsun canım

Hadi gözün aydın atlatmışsın sen de. 1 hafta sonra ağrın falan kalmaz sık dişini canım
Kocaman tebrikler :))

Doğdum huleynnnnnnnnnnnnnnnnn der gibi oğlun :)))) Çoook tatlı

Allah minişlerimize uzun ve güzel ömürler versin
Sen de eşin de çok tatlısınız maşallah :) Oğlun da çok şeker :) Huzurlu ve rahat olduklarında eller yukarı pozisyonunda yatıyorlar çok şirinler :)
Maşallah normal doğum yapmış gibi görünüyorsun çok ağrın yok sanırım

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun şükürki sen eşîn ve bebeğin iyisiniz. Allah beterinden korusun trafikte o kadar çok maganda varki Allah bidaha yaşatmasın inşallah canım

Günü bilerek beklemek daha heyecanlı olsagerek :)
Hadi bakalım kavuşmaya az kalmış canım :)

Simdilik kontrolu elde tutmaya calisiyorum. Cok heyecanli panik olmak istemiyorum. Cunku o zaman epidutale d dayanamam bebisimi goremem diye dusunuyorum ama o an gelince kontrollu olabilecekmiyim gercekten bilmiyorum.

Bebisle araniz nasil. Dis dunyaya adapte olabildi mi kuzucuk.

hay ben o kocalara ne desem bilemedim geçen haftalarda benimkinin aybaşısı tutmuştu bana dünyayı zindan etti sonra hiç bşey yokmuş gibi devam ettik ama bebekler gerçekten çok etkileniyor iki haftada bir gram bile almamıştı ondan sonra çok dikkat ettim bakalım çarşamba günü gidicem inşallah normale dönmüştür bebişim hiç kafaya takma sal ipini gitsin herşey yoluna girecek inşallah sen üzülme bebeişide üzme http://www.kadinlarkulubu.com/rekse...ood.com/adserver/go.php?zid=344038&bid=112882

Merhaba kızlar sabah kontrolumuz yapildi pazartesi sezeryan olacağım tabi o gune kadar durursa doktorum eve gonderdi yatıyorum suyum hala geliyor cok gelirse hemen gideceğim. 36hafta da dogsa yeter yani pazartesi ye kadar beklemesi lazim kizimin dualariniz icin tesekkur ederim Rabbim hepimizin vaktinde dogum yapmasini nasip etsin.

Slm kızlar hastanedeyim hazırlıklar yapıldı yarım saate sezeryana alacaklar. Hepinizi öpüyorum duanizi eksik etmeyin cok heyecanlıyım cok m mutluyum .... Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah

Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi bakalımmmmmmmmmm
Bu saatlerde miniğin kucağındadır muhtemelen :))))
Gözün aydın canım :))))

canım çok geçmiş olsun çok sevindim senin bebeşinin ve eşinin iyi olmasına olan mala olsun ne yapcaksın herşey yerine gelir zamanla.canım yengenin bebeğine olanlara çok üzüldüm inşallah çarçabucak iyileşir Rabbim biran önce şifasını versin.red canım eminimki veriyorsundur ama söylemeden edemedim sadaka ver canım belayı defedermiş

Senin gibi kalbi kocaman birisi kafayı kazıtsa da çirkin olamaz kiiii
Bozma moralini eşşek :)

Cok cok gecmis olsun , Allah baska kaza bela vermesin , şükür ki size bisey olmamış , cok gecmis olsun Allah korumuş valla ..

Bebis de insallah bi an önce iyileşir , yazık daha cok küçük ..

offffff dogurmak istiyorum ama sonrasindaki stresli durumu istemiyorum.... kaynana kayin peder elti gorumce kayin.....ufff bide hepsi gelecek 1i yeni yuruyen 3te cocuk 8 kisi
Annemle esim ben ve bebis 2+1 ev benim tek odada klima var ay allahim antalyanin sicaginda tatilemi geliyorlar dogumami belli degil cildircak gibi oluyorum dusundukceya ne bu insanlara gelmeyin desem esimle kavga edicez gelseler ben stresten olucem ayyyhh sutum bile kesilir....mutfaga girim yemek yapayimda yok onlarda yan gel osman yatar plaja gider gelirler dusundukce elim ayagim titriyo....zavalli annem banami bakicak onlara mi offfffff offfffffffffff

ayy cnm aynı dert bende de var dogumdan cok sonrasını dusunuyorum bnm kv torun ıcın oluyo nerdeyse benı erken doguma aldırcak ruyalarda torunu görüyo hep ya emzırıyo ya altını degıstırıyo :) ewımızde karsı karsıya emınım benden cıkmıcak onceden cok strese gırıyodum ama sımdı kendımı hazaırlıyorum en en fazla 40 gun sonra bıtıcek hersey cok fazla mudahele edersede bebegıme bakmama ızın vermesse cunku ole bı hava var sımdıden mudahele ederım zorlada alcak deıl ya yada suratıma yansıtırım genelde suratıma cok yansır ozaman cekınır benden :) sende kendını hazırlamaya calıs cnm bn sutum gıtmesın dıye uzulmek ıstemıyorum cok kafama takıyom ama atmaya calısıyorum aklımdan öle yap gelmelerını engelleyebılıosan engelle bnm ole bı sansım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…