- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.441
kızlar merhaba, geçmişe bakamadım moralim bozuk biraz bi silm verip çıkıcam. dün eşimin kullandığı araçla kaza yaptık. döner kavşakta düz gelen araç süratle benim oturduğum tarafa çarptı bizi bariyerlere savurdu. araç kendi etrafında bi tur döndü sonrasında durabildik. vuran şahıs kaçtı. ambulans geldi hastane karakol vs derken adamı buldular.ancak şöför değişmişti. bize çarpan ve kaçan muhtemelen ya alkollü ya da ehliyetsizdi. aracı mahallenin muhtarı getirdi ve ben kullanıyordum dedi şaka gibi...
üstelik ben bunlara çarpmadım kavşağa çarptım dedi o kavşakta 5 mobese olduğunu unutarak. ben ve bebek iyiyiz eşimde öyle. ufak tefek çürüklerimiz var o kadar. araba pert durumda. babam adamı tehdit etti,eğer kızıma ve karnındaki torunuma bişey olursa kafana sıkarım paşa paşa yatarım dedi hemde polislerin yanında. araçta ikimiz vardık allahtan başka kimseye zarar gelmedi.
derken bu sabah yengem doğum yaptı;14 dikişi var. bebek doğum esnasında omuzunu kırmış kuzum nasıl canı yanıyor anlatamam. 2 gündür üst üste saçma sapan olaylar... rabbim beterinden saklasın.
İki gun kaldi saka gibi. 24 temmuzda dogum yapacak olanlar kimler? Surpriz anneler de olur tabiki..
çok sağolun hepiniz. gariptir ikimizde çok soğukkanlıydık korkmadım. zaten yapı olarak olaylara öyle yaklaşırım genelde. büyük kızımı annanesine bıraktık 1 saatliğine iyi ki yoktuve evet sanırım nazara geldik.
kuzenimin kulu çıkmamış omuzu kırılmış çocuk sadece parmaklarını oynatabiliyo yavrum benim yaa. doktor ve ebe hatası malesef. allah başımıza vermesin.
Eki Görüntüle 762166
Annişlerrr size göbek show yapmaya geldikkkkkkkAslında beklenilen doğum tarihim 14 ağustos-du ama bebek iri olunca sezeryana geçiş yapıldı artık günleri sayıyorumm..
Karnımı gören tanıdıklar kocaman olmasına şaşırıyor, zayıftım ondan olsa gerek, boy 1,80 çok fazla dikkat çekiyorum sanki hiç hamile kadın görmemiş gibiler. İşin komik tarafı ikizmi diye soranlar var
İri bebek olunca karın böyle oluyor, bizden komacan göbeklilere selaaaaaam
kızlar merhaba, geçmişe bakamadım moralim bozuk biraz bi silm verip çıkıcam. dün eşimin kullandığı araçla kaza yaptık. döner kavşakta düz gelen araç süratle benim oturduğum tarafa çarptı bizi bariyerlere savurdu. araç kendi etrafında bi tur döndü sonrasında durabildik. vuran şahıs kaçtı. ambulans geldi hastane karakol vs derken adamı buldular.ancak şöför değişmişti. bize çarpan ve kaçan muhtemelen ya alkollü ya da ehliyetsizdi. aracı mahallenin muhtarı getirdi ve ben kullanıyordum dedi şaka gibi...
üstelik ben bunlara çarpmadım kavşağa çarptım dedi o kavşakta 5 mobese olduğunu unutarak. ben ve bebek iyiyiz eşimde öyle. ufak tefek çürüklerimiz var o kadar. araba pert durumda. babam adamı tehdit etti,eğer kızıma ve karnındaki torunuma bişey olursa kafana sıkarım paşa paşa yatarım dedi hemde polislerin yanında. araçta ikimiz vardık allahtan başka kimseye zarar gelmedi.
derken bu sabah yengem doğum yaptı;14 dikişi var. bebek doğum esnasında omuzunu kırmış kuzum nasıl canı yanıyor anlatamam. 2 gündür üst üste saçma sapan olaylar... rabbim beterinden saklasın.
çok sağolun hepiniz. gariptir ikimizde çok soğukkanlıydık korkmadım. zaten yapı olarak olaylara öyle yaklaşırım genelde. büyük kızımı annanesine bıraktık 1 saatliğine iyi ki yoktuve evet sanırım nazara geldik.
kuzenimin kulu çıkmamış omuzu kırılmış çocuk sadece parmaklarını oynatabiliyo yavrum benim yaa. doktor ve ebe hatası malesef. allah başımıza vermesin.
Kizlar bugun saat 10:10 da oglumu kucagima aldim.. 2950 gr 48cm ufacik bir oglum oldu. Normal dogum yaptim. Biraz problem oldu dogumdan sonra. Ayrintilari ayrintili yazarim daha sonra. Herkesi opuyorum. Allah bir avazda kurtarsin hepinizi.. 19.07 dogumlu dogustan fenerli:)
Kizlar gecmisi cok fzla okuyamadim daha hastanedeyiz sezeryan oldugu icin bir hafta doogum hikayemi sabirsizlikla sizlere anlatmak istiyorum eve gectigimde internnetim yok su an arkadasin telden giriyorum bizde hersey yolunda cok sukur kisacaci 2945gr 49cm cok tatli ecem nurum darisi basiniza insallah hayatimin en guzel duygusunu onu emzirmeye basladiginda anladim cok guzel bir duygu
Kızlar Selam..Hepiniz Bebişlerinizle Birlikte İyisinizdir İnşallah. Ara Ara Geçmişe Baktım Ama Hepsini Okuyup Alıntı Yapacak Zamanı Bulamadım Henüz. Bizi Merak Eden. Tebrik Eden, Dua Eden, Heyecanımızı Paylaşan Herkese Çok Teşekkür Ederim.
Buraya Yazacağım Muhteşem Bir Doğum Hikayesiyle Sizi Heyecanlandırmayı Çok İsterdim. Aksiyon Dolu Bir Doğum Hikayem Olmayacağını Biliyordum, Ama Kendi Doğum Hikayemi Başkalarından Dinleyeceğim Aklıma Gelmemişti
Öncelikle Şunu Söyleyeyim Epiduralden Kesinlikle Korkmayın. Yok Efendim Baş Ağrısı Yapıyormuş, Bel Ağrısı Yapıyormuş, Kocaman Bir İğne Sokuyolarmış Kasıklarına Kadar Hissediyormuşsun. Hiç Öyle Birşey Yok. Kim Bulduysa Ellerinden Öpülesi Biri
Doğumum 16:00 Da Başlayacaktı. Ameliyathanenin Boşalmasıydı Vs. Derken 16:30 Gibi Girdim Ameliyathaneye.. Girene Kadar Heyecan Dorukta Tabi.. Hazırlandım, Damar Yolu Açıldı, Nst Bağlandı Bekliyorum Bir An Önce Gireyim Diye.. 16:30'Da Gelip Beni Odamdan Aldılar. Hemen Epidural Yapıldı. Hiç Acı Duymadım. Bir Tane Ebe Epidural Sırasında Gelip Bana Çok Destek Oldu. Hiç Tanımadığım Birine En Yakınımmış Gibi Sarıldım. Anında Uyuşma Başladı Zaten. O ara Çok Heyecanlıyım Birazdan Gelecek Oğlum Diyorum. Masaya Yattım, Önüme Perde Çekildi, Doktorum Geldi. Ve Ameliyat Başladı..
Karnımda Soldan Sağa Doğru Bir His Duydum. Ama Acı Yok.. Tükenmez Kalemle Çizgi Çekiyorlar Sanki.. Anladım Kesildiğini.. Ama Kesinlikle Acı Yok Sakın Korkmayın DoğumdanArkasından Karnımı Çekiştirdi Doktorum Bebeğimin Çıkış yolu Açılmıştı. Her Yaptığını Hissediyor, Ne Yapıldığını Anlıyor Ama Hiç Acı Duymuyordum. O Kadar Heyecanla Bekliyordum Ki Bebeğimi Göreceğim Anı..
Çok Uzun Süre Geçmeden Doktorum Bebeğimi Çıkardı. İçimde İnanılmaz Bir Boşluk Hissi, Arkasından Bebeğimin Ağlama Sesi.. Yaşadığım En Güzel An.. Duyduğum En Güzel Ses.. Perdenin Arkasında Gördüğüm En Güzel Yüz..
Herşey Çok Güzel Gidiyordu. Bebeğimi Sarmak İçin Götürdüler. Biraz Getirecekler Koklayacak Öpecektim Yavrumu.. Ne Olduysa O Zaman OlduDevamlı Perdede, Etrafta Olan Gözlerim Ameliyat Masasının Üstündeki Kocaman Lambaya Takıldı. Lambanın Önündeki Camda Yansımamı Gördüm. Karnım Leğen Gibi Açık Benim Film Koptu Tabi Orda.. Bir Panik, Bir Korku Başladı Bende.. Acı Duymadığım Halde, Acıyormuş Gibi Gelmeye Başladı, Burnuma Kan Kokusu Geliyordu Sanki.. Canım Acıyor Dedim Doktoruma..
Mümkün Değil Sen Acı Duysan Ben Şuan İşimi Bu Kadar Rahat Yapamazdım Dedi.. Ama Benim Canım Yanıyordu Sanki. Gözlerimde Ara Ara Lambaya Kayıyor Yine. Muhtemelen Gördüğümü Farketmiş Olacaklar. Ne Zaman Oldu Anlamadım Ama Narkozu Vermişler BanaGözümü Açtığımda Odamdaydım, Oğlumla Ne Zaman Karşılaştım, İlk Ne Zaman Dokundum, Kimler Vardı Hatırlamıyorum. Yaşamayı En Çok Arzuladığım Oğlumla Karşılaştığım Anı ( Resimler Aşağıda :) ) Hatırlamıyorum.
Başkalarından Duydum Hep, Eşimle Oğlumla Nasıl Karşılaştım, İlk Ne Dedim, Ne Zaman Ağladım, Kimlerle Ne Konuştum..
Öyle Böyle Atlattık Doğumumuzu, Herşeye Rağmen Yaşadığıım En Güzel Gündü O Gün.. Hala Da Çok Güzel Günler Yaşıyorum Miniğimle..
Normal Doğum Mu Sezeryan Mı Diye Sorarsanız, Normal Doğum Taraftarı Olmama Rağmen normal Doğum Yapamadım O Yüzden Karşılaştırma Yapamayacağım Ama Sezeryan Çok Risksiz ve Rahattı Benim İçin. Allah Hepinize Hayırlı Doğumlar Nasip Etsin. Sakın Korkmayın, Allah Dayanma Gücü Veriyor. Birazdan Bitecek ve Bebeğim Kucağımda Olacak Diye Teselli Edin Kendinizi.. Herşey Bittiğinde Dünyanın en Muhteşem Duygusunu Yaşacaksınız Çünkü..
Hepinize Tekrar Teşekkür Ediyorum. Hepiniz Sağlıkla Kucaklarınıza Alırsınız İnşallah Evlatlarınızı..
Birazda Resim Paylaşayım Size. Öpüyorum Hepinizi...
Doğumdan Önce..
Eki Görüntüle 760280
Oğlum Hayata Gelmenin Sevincini Yaşarken
Eki Görüntüle 760281
Yaşamayı En Çok İstediğim, Ama Baktığımda Başkasının Fotoğrafına Bakmışım Gibi Hissediyorum
Eki Görüntüle 760282
Eki Görüntüle 760284
Eki Görüntüle 760283
Günü bilerek beklemek daha heyecanlı olsagerek :)
Hadi bakalım kavuşmaya az kalmış canım :)
kızlar bugün doktora gittim ilk kez vainal muayene oldum çatı muayenesi allahtan doktorum çok anlayışlıydı canımı hiç acıtmadı normal doğum için uygun çatın dedi bebeğin pozisyonuda uygunmuş peki neden mi moralim sıfır bebeğin ölçümlerini yaptı kafası normal boyu 49 cm dedi ama kilosu 2.500 gr mış ve karın çevresi ölçümü 3 hafta geriye gitmiş doktor çok şaşırdı gelişimi durmuş suyu normal plesanta da iyi neden bu gelişmemiş dedihaftaya yine çağırdı eğer kilo almazsa gelişmezse karnında bekletmek zararlı bebek için sezeryana almam gerekir dedi. moralim çok bozuldu aslında biliyorum sebebini 3 haftadır eşimle sürekli kavga halindeyiz ve ben sabahlara kadar ağlıyorum doğru düzgün beslenmiyorum ekmek arası peynir domates tüm günü onunla geçiriyorum stres ve düzensiz beslenmem demekki bebeği bu hale getirdi tabi doktora birşey söyleyemedim offf
Slm kızlar hastanedeyim hazırlıklar yapıldı yarım saate sezeryana alacaklar. Hepinizi öpüyorum duanizi eksik etmeyin cok heyecanlıyım cok m mutluyum .... Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah
Dünüş bence görmeden alma canım. Zevkler çok değişkendir. Birinin ballandıra ballandıra çok güzel diye anlattığı şey bazen insanda hayal kırıklığı oluyor. Ben çok övdükleri kuaförden rezil bir biçimde çıktım. Bakma burda gülüp eğleniyorum şuan ama ciddi anlamda moralim bozuk. Hayatımda hiç kendimi bu kadar çirkin hissetmemiştim. En özel günüme çok az kala hem de. Sen de o gün için içine sinen bişey bulmaya çalış sonuçta fotoğraflarımız ömürlük bir anı olacak. Kendini iyi hissedince çık bi daha dolaş. Mutlaka gözden kaçırdığın bi yerler vardır.
offffff dogurmak istiyorum ama sonrasindaki stresli durumu istemiyorum.... kaynana kayin peder elti gorumce kayin.....ufff bide hepsi gelecek 1i yeni yuruyen 3te cocuk 8 kisi
Annemle esim ben ve bebis 2+1 ev benim tek odada klima var ay allahim antalyanin sicaginda tatilemi geliyorlar dogumami belli degil cildircak gibi oluyorum dusundukceya ne bu insanlara gelmeyin desem esimle kavga edicez gelseler ben stresten olucem ayyyhh sutum bile kesilir....mutfaga girim yemek yapayimda yok onlarda yan gel osman yatar plaja gider gelirler dusundukce elim ayagim titriyo....zavalli annem banami bakicak onlara mi offfffff offfffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?