- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.481
,herkeste aynı stres var cnm sıkma kendini bende bir an önce yalnız kalmak istiyorum
eskısı kadar takmıyorum zaten cnm enınde sonunda herkes kendı evıne gidicekkkk ! bizde bebısımızle yanlız kalıcaz
10 cm açılması bazen 1 hafta bile sürebiliyomuş canım hatta açılma durursa suni sancı veriyolarmış. Bakalım seninki kendisi açılacak mı. Açıl susam açıl
herkeste aynı stres var cnm sıkma kendini bende bir an önce yalnız kalmak istiyorum
eskısı kadar takmıyorum zaten cnm enınde sonunda herkes kendı evıne gidicekkkk ! bizde bebısımızle yanlız kalıcaz
,
Acaba sezeryanda ne kadar zaman sürüyo toparlanmak. 15-20 günde yemek yapacak duruma gelirsem ben de sepetliycem herkesleriNe demişler nerde çokluk orda dııııııııııııt
Canimcim bana da daha erken gibi geldi 28 si diye gördüm yanılmıyorsam.
CANIM cok zor bisey değil , tabi insan haliyle korkuo geriliyor, ben doktoruma canımın cok kıymetli olduğunu söyledimsagolsun kayganlastirici gibi bisey sürdü eline , bide vajinusmusum dedim. Oda kontrolden sonra vajinusmus olmayanlardan bile daha tepkisizdin seni rahat muayene ettim normal doğurabilirsin dedi.
Derin nefes al başka bisey duşun CANIM cok uzun sürmüyor doktor elini sokarken korkma böle icine çeker gibi yap .
Benim
Doktorun asistanı bide spot ışık tuttu kukumaalıştım artık göstermeye elletmeye
Ben başarabilirim diye mesaj yolla beynine, bide baskalarının kötü tecrubelerine kulak asma CANIM,guzel hikayelerden biri senin hikayen olacak buna inan.hep diyorum kıllarımızı almak daha zor.
,
Acaba sezeryanda ne kadar zaman sürüyo toparlanmak. 15-20 günde yemek yapacak duruma gelirsem ben de sepetliycem herkesleriNe demişler nerde çokluk orda dııııııııııııt
deme yavvv en iyisi ben bu gece dolanaym evin içinde ılık duş alayım hurma yiyeyim :)
doktor sancı 5dkda bire inince gel hastaneye dedi şimdi daha aralıkları uzun
oyyyy annemlerde gelecek bu gece Rabbim yardımcımız olsun
deme yavvv en iyisi ben bu gece dolanaym evin içinde ılık duş alayım hurma yiyeyim :)
aynen kızlar insan nasıl alışırsa öle gidio yalnızlığa çok kötü alışmış durumdayız
soruma cvp alamadım bebek bezi olarak prima premum ile prima mega paket farkı ne????????????????
sancıdan bi hal oldum bu akşam
canımmm bende aynı senin gibiyimmm. yürüyüşmm değiştii, dediğin gibii şeyimn kemikleri ağrıyorr. ama göbeğimm inmedi ya halaa. senin göbeğin indi mi..?
valla sezeyan olupta ıkı gunde ayaga kalkan bıle duydum cevremde kısıden kıseye degısıyo sanırım ama 15- 20 gune toplanırsın bence
kızlar bide bende fl değeri 75 yazıo bunu 7le çarpınca 52.50 oluo yaa benim kızın boyu bu mu yaniiibizim gibi uzun olcak herhaldede daha uzarsa kıyafetleride ol maaz mııı aceppp
valla sezeyan olupta ıkı gunde ayaga kalkan bıle duydum cevremde kısıden kıseye degısıyo sanırım ama 15- 20 gune toplanırsın bence
Galiba bi de göğüs ucunu uyarmak da doğumu tetikliyomuşAma sıkmadan tabi. Süt gelmemesi lazım Ne kadar doğru bilemem ama aklımda öyle kalmış sanki.
Sorma yaaa kalabalıkta insanın sinir kat sayısı artıyor. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ben tatillerde de hep sakin yerleri tercih etmişimdir.
canım aralarında ki farkı bilmem ama ben prima yenidoğan aldım.. halamda onu kullandı önerdi..
Benim eltinin de 6 aylık bebeği var hepsini denemişler sadece huggies'ten memnun kalmışlar. Bize ultra primayı unutun diyo. Hepsini denedik kaka taşması yaptı diyo. Şuan bende de ultra prima var bakalım memnun kalacak mıyım.
Benim eltinin de 6 aylık bebeği var hepsini denemişler sadece huggies'ten memnun kalmışlar. Bize ultra primayı unutun diyo. Hepsini denedik kaka taşması yaptı diyo. Şuan bende de ultra prima var bakalım memnun kalacak mıyım.
offffff dogurmak istiyorum ama sonrasindaki stresli durumu istemiyorum.... kaynana kayin peder elti gorumce kayin.....ufff bide hepsi gelecek 1i yeni yuruyen 3te cocuk 8 kisi
Annemle esim ben ve bebis 2+1 ev benim tek odada klima var ay allahim antalyanin sicaginda tatilemi geliyorlar dogumami belli degil cildircak gibi oluyorum dusundukceya ne bu insanlara gelmeyin desem esimle kavga edicez gelseler ben stresten olucem ayyyhh sutum bile kesilir....mutfaga girim yemek yapayimda yok onlarda yan gel osman yatar plaja gider gelirler dusundukce elim ayagim titriyo....zavalli annem banami bakicak onlara mi offfffff offfffffffffff
canım şimdiden bunlara kafanı takıpta strese girme zaman ola hayrola dur bakalım gelebilecklermi ya da br arkadaş yazmıştı burdan belki büyük ihtimalle rahat edemeyip erkenden dönecekler sen şimdi unut bu durumu zamanı gelince düşün ona göre davranırsınMerhaba kızlar sabah kontrolumuz yapildi pazartesi sezeryan olacağım tabi o gune kadar durursa doktorum eve gonderdi yatıyorum suyum hala geliyor cok gelirse hemen gideceğim. 36hafta da dogsa yeter yani pazartesi ye kadar beklemesi lazim kizimin dualariniz icin tesekkur ederim Rabbim hepimizin vaktinde dogum yapmasini nasip etsin.
çatı muayenesi hakkındaki yorumun beni çok rahatlattı sağol lepistess bende haftaya gideceğim inşallah bizimki de rahat geçer doktor bu muayeneye göre Sezercik olup olmayacağına karar verecek kızımınCanimcim bana da daha erken gibi geldi 28 si diye gördüm yanılmıyorsam.
CANIM cok zor bisey değil , tabi insan haliyle korkuo geriliyor, ben doktoruma canımın cok kıymetli olduğunu söyledimsagolsun kayganlastirici gibi bisey sürdü eline , bide vajinusmusum dedim. Oda kontrolden sonra vajinusmus olmayanlardan bile daha tepkisizdin seni rahat muayene ettim normal doğurabilirsin dedi.
Derin nefes al başka bisey duşun CANIM cok uzun sürmüyor doktor elini sokarken korkma böle icine çeker gibi yap .
Benim
Doktorun asistanı bide spot ışık tuttu kukumaalıştım artık göstermeye elletmeye
Ben başarabilirim diye mesaj yolla beynine, bide baskalarının kötü tecrubelerine kulak asma CANIM,guzel hikayelerden biri senin hikayen olacak buna inan.hep diyorum kıllarımızı almak daha zor.
Allah sizi korumuş red çok geçmiş olsun. küçük bebişe de acil şifalarçok sağolun hepiniz. gariptir ikimizde çok soğukkanlıydık korkmadım. zaten yapı olarak olaylara öyle yaklaşırım genelde. büyük kızımı annanesine bıraktık 1 saatliğine iyi ki yoktuve evet sanırım nazara geldik.
kuzenimin kulu çıkmamış omuzu kırılmış çocuk sadece parmaklarını oynatabiliyo yavrum benim yaa. doktor ve ebe hatası malesef. allah başımıza vermesin.
ayy ne güzel rahat geçmiş çatı kontrolü inşallah bizimde öyle olur tombiğine de maaşallah annesiBen geldim kızlar. Oğlum tam bir tosbik maşallah :-D
3600 gr (arti eksi 500 gr) ve 51 cm olmusuz. Sat a gore 38+4 boyutlarimiz a goreyse 39+6 gorunuyoruz.
1 ağustos tahmini dogum tarihimiz oldu. Umarım bu son olur
Cati muayenesi hic acitmiyor bu arada. Bi parmak kadar acikligimiz var. Kanala inmemis ama cok guzel bi yerdeymis. Nasil oldugunu sormayin ben de bilmiyorum
Nst kan ve idrar tahlilleri normal.
Suyun fazla dedi. Daha dogrusu üst sınırda dedi.
Sancilar rutine binince yada su gelince gitcez bakalim. Beklemedeyiz.
Rabbim vuslatimizi geciktirmesin inşallah. Hayirla saglikla...
yarın bizimde görüş günümüz...
tabi benim aklımda yine binbir soru birikti...
sanırım yarın nst'ye de giricez...
kızlar yaa bu nst'ye aç yada tok girmek çok farkediyormu?
yani ne bileyim girmeden önce tatlı bişeyler yememi tavsiye edermisiniz?
birde ben daha hiç göğüsüm için krem kullanmadım
artık başlamalımıyım sizce
genelde lansinoh kremden bahsediliyor sanki
[h=3]doktoruma şimdiden yazdırsam mı?
(göğüs kremlerinin doğumu tetiklediğini okumuştum, bu sebepten biraz tırsıyorum da
son olarak bu kremi sigorta karşılıyormu bilgisi olan varmı?[/h]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?