2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkeste aynı stres var cnm sıkma kendini bende bir an önce yalnız kalmak istiyorum

eskısı kadar takmıyorum zaten cnm enınde sonunda herkes kendı evıne gidicekkkk ! bizde bebısımızle yanlız kalıcaz
,

Acaba sezeryanda ne kadar zaman sürüyo toparlanmak. 15-20 günde yemek yapacak duruma gelirsem ben de sepetliycem herkesleri Ne demişler nerde çokluk orda dııııııııııııt

10 cm açılması bazen 1 hafta bile sürebiliyomuş canım hatta açılma durursa suni sancı veriyolarmış. Bakalım seninki kendisi açılacak mı. Açıl susam açıl

deme yavvv en iyisi ben bu gece dolanaym evin içinde ılık duş alayım hurma yiyeyim :)
doktor sancı 5dkda bire inince gel hastaneye dedi şimdi daha aralıkları uzun
oyyyy annemlerde gelecek bu gece Rabbim yardımcımız olsun

herkeste aynı stres var cnm sıkma kendini bende bir an önce yalnız kalmak istiyorum

eskısı kadar takmıyorum zaten cnm enınde sonunda herkes kendı evıne gidicekkkk ! bizde bebısımızle yanlız kalıcaz

,

Acaba sezeryanda ne kadar zaman sürüyo toparlanmak. 15-20 günde yemek yapacak duruma gelirsem ben de sepetliycem herkesleri Ne demişler nerde çokluk orda dııııııııııııt

aynen kızlar insan nasıl alışırsa öle gidio yalnızlığa çok kötü alışmış durumdayız

soruma cvp alamadım bebek bezi olarak prima premum ile prima mega paket farkı ne????????????????
sancıdan bi hal oldum bu akşam

cvbn için teşekkür ederim..içimi rahatlattın bi nebze bakalım başarabilecek miyim:26: inş. bnmkide kolay geçerde burada paylaşırım.insan netten bakınca bi sürü kötü örnek de çıkıyo karşısına yok kesemi patlattı dr. yk çk canım yandı normal doğum yapamazsın dedi dr. ...bide eşin var mıydı yanında onu bile düşünüyorum nasıl olucak die

,

valla sezeyan olupta ıkı gunde ayaga kalkan bıle duydum cevremde kısıden kıseye degısıyo sanırım ama 15- 20 gune toplanırsın bence

benim 10 gündür 2 cm sancılar artmayınca açılmada artmayacak sanırım....

kızlar bide bende fl değeri 75 yazıo bunu 7le çarpınca 52.50 oluo yaa benim kızın boyu bu mu yaniii bizim gibi uzun olcak herhaldede daha uzarsa kıyafetleride olmaaz mııı aceppp

Galiba bi de göğüs ucunu uyarmak da doğumu tetikliyomuş Ama sıkmadan tabi. Süt gelmemesi lazım Ne kadar doğru bilemem ama aklımda öyle kalmış sanki.

aynen kızlar insan nasıl alışırsa öle gidio yalnızlığa çok kötü alışmış durumdayız

Sorma yaaa kalabalıkta insanın sinir kat sayısı artıyor. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ben tatillerde de hep sakin yerleri tercih etmişimdir.

ayyy ne kadar heyecanlı güzel haberler verirsin canım bize.. Allah hayırlısını yazsın :)

soruma cvp alamadım bebek bezi olarak prima premum ile prima mega paket farkı ne????????????????
sancıdan bi hal oldum bu akşam

canım aralarında ki farkı bilmem ama ben prima yenidoğan aldım.. halamda onu kullandı önerdi..

valla sezeyan olupta ıkı gunde ayaga kalkan bıle duydum cevremde kısıden kıseye degısıyo sanırım ama 15- 20 gune toplanırsın bence

benimde arkadaş yaptı geçen seeryanla 4 gün olmuştu valla tıkır tıkır geziodu kimsede yoktu yanında

yaa herkeste bı hareket bende tık yok ben doguramıcakmıyım kıskanmaya basladım ne bı su ne bı nısan ne kasılma ama olmuyo böleee :) kendımı dogumu tetıkleyen konular ıceren sıteleri okurken buluyorum sankı hıc dogmıcak gibi gelıyo skldmmmm artık dogurmak ıstıyorum yaa

kızlar bide bende fl değeri 75 yazıo bunu 7le çarpınca 52.50 oluo yaa benim kızın boyu bu mu yaniii bizim gibi uzun olcak herhaldede daha uzarsa kıyafetleride olmaaz mııı aceppp

Benim de 33+4 de 50.5 cm çıkmıştı Ağustos bebişleri hep dalyan gibi olacak sanırım

Doğru söylüyosun ağrı eşiğiyle alakalı sanırım. Benim ağrı eşiğim yüksek çok şükür. Demek ki erken kurtulucam kalabalıktan. Kızımla başbaşa kalmak istiyorum

şaka maka benimde 2 haftam kaldı.. aslında doktor 10 u gibi almak istedi ama ben 5 ini istedim.. annem yanımda olsun diye. işe yeni başladı 3 günden fazla izin alamaz.. bayramla birleşince başımda 1 hafta kalabilcek.. o gidince de kv gelcekmiş.. doğuma gelecek aslında bebeği görüp gidicek.. annem ç.kaleye geri dönünce o gelicek.. ama nedense bana hiç doğurmucakmışım gibi geliyor. sanki doğduğumdan beri bu göbek bende var ve hep var olacak gibi

benimde olsun çabucak die göğsümü uyarasım varr bizde hep sakin yerlere gideriz bunalırım bende ayy bu yılda gidemedik bi yere geçen yıl da kuşadası güzelçamlıdaydık nasıl sakindi fok gibi yatıodum şezlongta

canım aralarında ki farkı bilmem ama ben prima yenidoğan aldım.. halamda onu kullandı önerdi..

Benim eltinin de 6 aylık bebeği var hepsini denemişler sadece huggies'ten memnun kalmışlar. Bize ultra primayı unutun diyo. Hepsini denedik kaka taşması yaptı diyo. Şuan bende de ultra prima var bakalım memnun kalacak mıyım.

aaaa neyse ki stok yapmadım.. beğenmezsek değiştirmemiz kolay olur.. halamda primadan memnun kaldı.. eniştemin kuzeni toptancı.. koli koli getirtiyo valla

primanın o beyaz olanları öleymiş sızdırıomuş ama yeşil olanlar iiymiş huggieste pek bulunmuo herzaman diolar ama en pamuklu ve iisi huggiesmiş bende bulamam alıştırmayım die prima aldım yeşillerden

canım şimdiden bunlara kafanı takıpta strese girme zaman ola hayrola dur bakalım gelebilecklermi ya da br arkadaş yazmıştı burdan belki büyük ihtimalle rahat edemeyip erkenden dönecekler sen şimdi unut bu durumu zamanı gelince düşün ona göre davranırsın

çatı muayenesi hakkındaki yorumun beni çok rahatlattı sağol lepistess bende haftaya gideceğim inşallah bizimki de rahat geçer doktor bu muayeneye göre Sezercik olup olmayacağına karar verecek kızımın

Allah sizi korumuş red çok geçmiş olsun. küçük bebişe de acil şifalar
ayy ne güzel rahat geçmiş çatı kontrolü inşallah bizimde öyle olur tombiğine de maaşallah annesi

nsteye tok git canım zaten ben iki kere girdim ikisinde de sordular doktorumda hatta kahvaltı yapmıştım 2-3 saat önce dememe rağmen tatlı birşeyler ye öyle gir demişti bebişin hareketlerine bakıyorlar ya o yüzden tok olman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…