2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa neyse ki stok yapmadım.. beğenmezsek değiştirmemiz kolay olur.. halamda primadan memnun kaldı.. eniştemin kuzeni toptancı.. koli koli getirtiyo valla

Bebişin bel yapısıyla mı alakalı acaba ya da hareketliliği ile. Bizimki durduğu yerde durmuyor. Senin halanın kızı küçük daha yeterince hareket edemiyodur. Ondan olabilir. Bakalım memnun kalmazsak değiştiricez artık. Ben de stok yapmıycam.

primanın o beyaz olanları öleymiş sızdırıomuş ama yeşil olanlar iiymiş huggieste pek bulunmuo herzaman diolar ama en pamuklu ve iisi huggiesmiş bende bulamam alıştırmayım die prima aldım yeşillerden

Ben de aynen böyle duydum canım. Benim bulma sıkıntım yok eşimin kardeşi eczacı o her zaman getirtebiliyor. Sormadan almış bulunduk biz primadan memnun kalmazsam hemen değiştiririm.

kızlar bnm persembe gunu randevum vardı bebegımın kılosu 2500 la 3 kg arası dedı nasıl yanı dedım ıkı bucuk mu uc mu ıkı bucugn bıraz üzeri dedi tam ölcemıyomus ozaman 2500 kıloysa zayıf dedım cunku gecen ay ıkı hafta önde gidiyodu gelısımı kılosu bızım için 2500 kıloyla 4000 kg normal dedı ama bnm içim rahat etmedı 1 aydır elevıtı ıcmıyorum alakası olabılırmı yada dr yanlısmı olctu acaba 3 defa sorduktan sonra cvp verdı saglıklı olsun önmlısı o tabı ama bı supriza yapıp gelırse yarın 38 e baslıcam 3 kg bıle olmaz

selamlaar biz yine iftardan geldik...

red cnm çok geçmş olsun iyiki bişi olmamış size yaa...düşünme o anı ..unutmaya çalış cnm çok şükür iisinizz..

gribeyazz haberlerini bekliyorus hadi bakalım...

çekirgemizde doğum yapmışşş oyy kuzucuklar çoğaldı...

Hiç bir ultrason tam ölçmüyo ki. Yaklaşık değerler veriyor. Aynı gün birkaç ultrasona gitsen emin ol hep değşik sonuçlarla karşılaşırsın. Bu yüzden bence ultrasona çok takılmamak lazım. Hem kilo iyi bişey değil canım yaa yoksa hayat boyu neden diyetle uğraşalım. Boşver zayıf olsun, sağlıklı olsun. Bebeklerde hep kiloluysa sağlıklıdır düşüncesi oluşmuş bence çok yanlış. Kilo ne zaman sağlık getirmiş.

haklısın saglıklı olsun o bana yeter sutum olursa cabucak kılo alır ama cevre ıster ıstemez etkılıyo karnım kucuk dıye zaaten herkesın yorumu bebek kucuk olucak galıba yok nerende bebek nereye sakladın gıbı bır suru laf sımdı bunuda ögrenın ıster ıstemez moralım bozuldu . kv yanımda devamlı bnm cocuklarım 4 kg dan buyuk dogardı yok bnm bı sutum olurdu kı tasardı gögsumden etkılıyolar

redcim buyuk gcms olsn verilmis sadakanz varmis cok sukur hepinz iyisinz.omzu nasi kirilmis bu nasi bi hata..bir an once iyilesr ins..allah hepimizi kazadan beladqn korusn

İyi geceler kızlar. Durumlar iyidir inşallah.. Benim canım nasıl bi sıkkın anlatamam. Bu güne kadar gerile gerile 'ayh benim hiiiç çatlağım yok' diyordum. Meğer karnımın altı çatır çatır çatlamış Ben oraları göremiyorum ya..bugün annemde otururken karnımı açtım çatlamadım falan diyerekten ve şok! Tam kahverengi çizgiden bi güzeeel aşağıya doğru...harita! Bide geçen gün mümessil arkadaşım sana çatlak ve kırışık görüntüsünü azaltıcı krem getirim dedi,bende artist gibi 'gerek yok canım,çatlağım yokki' dedim..aaaah ahh!

Öffff ne zaman kurtulucaz bu eski kafalardan. Bir de gurur yapmış allam yaa kilo ne zaman gurur meselesi oldu. tombiş olunca insanlara daha sevimli geliyor bebekler ondan yapıyolar sanırım bunu. Sonra obez nesiller oluşuyor. Benim bebeğim kilolu şuan ama hiç bişeyi kilo olsun diye yemedim sadece her vitamini alsın sağlıklı olsun diye yedim. Burda benimle aynı yiyen hatta daha iyi beslenen arkadaşların bazılarının bebekleri zayıf. Burdan kilonun yemeyle alakalı olmadığı, bünyeyle alakalı olduğu sonucunu çıkarabiliriz. Belki benim kızımdan çok çok daha sağlıklı olacaklar. Ben doğduğunda yemeye başladığında asla ekmeğe, çok şekerli şeylere alıştırmayı düşünmüyorum kızımı. Eskidenmiş ekmekle katık yapmak. Ekmeksiz yemek yediricem öyle alışsın. Zayıf, çıtı pıtı bişey olsun.

herkese selam

bugün çok yoğunduk
önce kontrolümüze gittik son kez
herşey yolundaymış 3200 gr 52 cm olmuş paşam

sonra kuaföre gittim ağda için
kızlar ya ilk defa böyle bişey başıma geliyo sanki üst derisi gitmiş şeyimin ya okadar çok acıyoki kıpkırmızı olmuş nasıl geçiricem ben bunu geçermi cumaya kadar?

sonra eve geldik koltukları yıkattım halıları yıkattım yarında temizlikçi gelcek ve tüm işlerimiz biticek inşallah

yarında bol hareketli bi gün bekliyor beni
iyi geceler hepinize öpüldünüz

ha bu arada bebek bezi ben huggies yenidoğan aldım en iyi bez huggies sonra molfix bilginiz olsun :)

Parmiş hazırladın mı kız ikramlıkları, neler yaptın kim bilir ama neyse söyleme isimlerini Gece gece bulamayız da.

Canım benimde göbüşüm küçük 6 aya kadar karnım hiç çıkmadı diyebilirim halbuki normal de hafif ayva göbeğim vardır ben hamileliğimde kapılara sığmıcamı düşünürdüm ama ne çok kilo aldım ne de göbeğim çok büyüde gören kimse bi aya doğuracağıma inanmıyor öle taşkınlığımda yok 7 aylık hamile gibi duruyorum. İç karnımız geniş sanırım ayrıca hiç çatlamadım ve ne bir yağ ne de bir krem kullandım hatta ilk 4 ayım çok ağır geçmişti susuzluktan derim pul pul döküldü doktor çabuk çatlarsın dedi krem verdi almadım bile :)) ama kem gözlere inanıyorum aa hiç çatlağın yok aa süt gibi karnın senin bebek küçük heralde die die sonunda büyümesi yavaşladı oğluşumun 31.haftada 2 kiloydu 34de 2400 bende ilk üzüldüm ama çok takmıyorum çünkü kilolu doğup çıroz kalmakta sınır tanımamışım kilo demek sağlık demek deil 4300 doğmuşum ama hiç gelişmemişim çocukluğum da doktor doktor gezdirdi annem beni kilo aldırmak için :)) önemli olan doğduktan sonrası üzme tatlı canını bırak mille konuşsun başkaları aferin desin die doğurmuyoru ayrıca herşeyimiz mükemmel bile olsa eleştirmek laf söylemek isteyen illa bulur bişi salla bebeim sağlıklı sıhhat şi olmaları için dua edelim

Canım geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın. Verilmiş sadakanız varmış yine de.Yeğenine geçmiş olsun.Tez zamanda iyileşir inşallah.

Senin durumn daha zor evet.
Ev kucukte balik istifide olsa yatio onlar daha oncede boyle cok geldiler ordan billiom.2satirda anlatilmio ki neyse artik en kisa surede gecer insallah bu surec canim tek istedigim bu....

y okurken bile içime daral geldi Allah kolaylık versin canım
dusunmemeye calissamda hep kafamda aksam ustu aradilar gene konu acildi...neyse artik

Bu arada red canim allah korumus bende hamileyken kaza gecirmistim ufak capli cok korkuyo I

Ben de bu kilo takıntısını anlamıyorum.Doktor normal dediği halde anneler iri olsun diye can atıyor. Doktorum hep söyler; bebeğin gelişiminin 2 hafta önde veya ileride olması sorun değil; ama sonra sorun diye.Bırakın normal sınırlarda olsun. Söylediklerinde çok haklısın.Arkadaşım hamini gırtlak yiyip 34-35 kg ile doğuma girdi; ama oğlu normal sınırlarda doğdu.Yedikleriyle ilgili olsaydı (Hamur işinin yanı sıra faydalı şeyler de yedi.) 4-5 kg olması gerekirdi.Kendisi de söyledi.Sen ne yersen ye, bebek alacağından fazlasını almıyor, bu bünyesiyle de alakalı diye. Tabii biz yine sağlıklı şeyler yiyelim.Hamur işinden, abur cuburdan mümkün oldukça uzak durup faydalı şeyler yiyelim. H. işi sadece bize kilo aldırır. Meyve, sebze, protein, kalsiyum ise bebek için faydalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…