- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.501
aaaa neyse ki stok yapmadım.. beğenmezsek değiştirmemiz kolay olur.. halamda primadan memnun kaldı.. eniştemin kuzeni toptancı.. koli koli getirtiyo valla
primanın o beyaz olanları öleymiş sızdırıomuş ama yeşil olanlar iiymiş huggieste pek bulunmuo herzaman diolar ama en pamuklu ve iisi huggiesmiş bende bulamam alıştırmayım die prima aldım yeşillerden
kızlar bnm persembe gunu randevum vardı bebegımın kılosu 2500 la 3 kg arası dedı nasıl yanı dedım ıkı bucuk mu uc mu ıkı bucugn bıraz üzeri dedi tam ölcemıyomus ozaman 2500 kıloysa zayıf dedım cunku gecen ay ıkı hafta önde gidiyodu gelısımı kılosu bızım için 2500 kıloyla 4000 kg normal dedı ama bnm içim rahat etmedı 1 aydır elevıtı ıcmıyorum alakası olabılırmı yada dr yanlısmı olctu acaba 3 defa sorduktan sonra cvp verdı saglıklı olsun önmlısı o tabı ama bı supriza yapıp gelırse yarın 38 e baslıcam 3 kg bıle olmaz
Hiç bir ultrason tam ölçmüyo ki. Yaklaşık değerler veriyor. Aynı gün birkaç ultrasona gitsen emin ol hep değşik sonuçlarla karşılaşırsın. Bu yüzden bence ultrasona çok takılmamak lazım. Hem kilo iyi bişey değil canım yaa yoksa hayat boyu neden diyetle uğraşalım. Boşver zayıf olsun, sağlıklı olsun. Bebeklerde hep kiloluysa sağlıklıdır düşüncesi oluşmuş bence çok yanlış. Kilo ne zaman sağlık getirmiş.
kızlar merhaba, geçmişe bakamadım moralim bozuk biraz bi silm verip çıkıcam. dün eşimin kullandığı araçla kaza yaptık. döner kavşakta düz gelen araç süratle benim oturduğum tarafa çarptı bizi bariyerlere savurdu. araç kendi etrafında bi tur döndü sonrasında durabildik. vuran şahıs kaçtı. ambulans geldi hastane karakol vs derken adamı buldular.ancak şöför değişmişti. bize çarpan ve kaçan muhtemelen ya alkollü ya da ehliyetsizdi. aracı mahallenin muhtarı getirdi ve ben kullanıyordum dedi şaka gibi...
üstelik ben bunlara çarpmadım kavşağa çarptım dedi o kavşakta 5 mobese olduğunu unutarak. ben ve bebek iyiyiz eşimde öyle. ufak tefek çürüklerimiz var o kadar. araba pert durumda. babam adamı tehdit etti,eğer kızıma ve karnındaki torunuma bişey olursa kafana sıkarım paşa paşa yatarım dedi hemde polislerin yanında. araçta ikimiz vardık allahtan başka kimseye zarar gelmedi.
derken bu sabah yengem doğum yaptı;14 dikişi var. bebek doğum esnasında omuzunu kırmış kuzum nasıl canı yanıyor anlatamam. 2 gündür üst üste saçma sapan olaylar... rabbim beterinden saklasın.
haklısın saglıklı olsun o bana yeter sutum olursa cabucak kılo alır ama cevre ıster ıstemez etkılıyo karnım kucuk dıye zaaten herkesın yorumu bebek kucuk olucak galıba yok nerende bebek nereye sakladın gıbı bır suru laf sımdı bunuda ögrenın ıster ıstemez moralım bozuldu . kv yanımda devamlı bnm cocuklarım 4 kg dan buyuk dogardı yok bnm bı sutum olurdu kı tasardı gögsumdenetkılıyolar
canım bende haftaya perşembe sezeryan olucam...benimde doktor tatilde..acaba dedim aynı doktoramı gidiyoruz dedim...istanbuldamı oturyosun
evet canım istanbuldayım bendebenim doktorumun adı funda senın doktorun kim
kızlar bnm persembe gunu randevum vardı bebegımın kılosu 2500 la 3 kg arası dedı nasıl yanı dedım ıkı bucuk mu uc mu ıkı bucugn bıraz üzeri dedi tam ölcemıyomus ozaman 2500 kıloysa zayıf dedım cunku gecen ay ıkı hafta önde gidiyodu gelısımı kılosu bızım için 2500 kıloyla 4000 kg normal dedı ama bnm içim rahat etmedı 1 aydır elevıtı ıcmıyorum alakası olabılırmı yada dr yanlısmı olctu acaba 3 defa sorduktan sonra cvp verdı saglıklı olsun önmlısı o tabı ama bı supriza yapıp gelırse yarın 38 e baslıcam 3 kg bıle olmaz
tüh benimki merve...aynı olsaydı ne güzel olurdu arka arkaya sezeryana beraber girerdik
Senin durumn daha zor evet.ayy cnm aynı dert bende de var dogumdan cok sonrasını dusunuyorum bninsan kv torun ıcın oluyo nerdeyse benı erken doguma aldırcak ruyalarda torunu görüyo hep ya emzırıyo ya altını degıstırıyo :) ewımızde karsı karsıya emınım benden cıkmıcak onceden cok strese gırıyodum ama sımdı kendımı hazaırlıyorum en en fazla 40 gun sonra bıtıcek hersey cok fazla mudahele edersede bebegıme bakmama ızın vermesse cunku ole bı hava var sımdıden mudahele ederım zorlada alcak deıl ya yada suratıma yansıtırım genelde suratıma cok yansır ozaman cekınır benden :) sende kendını hazırlamaya calıs cnm bn sutum gıtmesın dıye uzulmek ıstemıyorum cok kafama takıyom ama atmaya calısıyorum aklımdan öle yap gelmelerını engelleyebılıosan engelle bnm ole bı sansım yok
Ev kucukte balik istifide olsa yatio onlar daha oncede boyle cok geldiler ordan billiom.2satirda anlatilmio ki neyse artik en kisa surede gecer insallah bu surec canim tek istedigim bu....Yuhh yaa yapmazlar bu dediklerini sonuçta lohusa kadın var, bebek var. Seni görüp giderler canım belki dur bi sakin ol. Hem ev dediğin gibi küçükse sığmazsınız, rahat edemezler giderler bence. Evin büyük olmadığı için şanslısın. Doğumdan sonrasını düşünmekten son günlerimizi nasıl yaşıyoruz yasık bize
Canım benim yaaa
Geçmiş olsun red verilmiş sadakanız varmış. İyi olmanıza sevindim.
Maşallah çok tatlı görünüyosun :))
haklısın cnm sana bakmaya gelıyolar cocuklar ne alaka zorla kırdırıyosalr kırcaksın valla yapcak bısey yok bende aman kırmıyım etmıyım tepeme cıktılar sımdı ewıme giderken bıle hesap verıyodum ama sımdı yok öle bısey werıyorum cvplarını gecen kv de dıyo sen heralde bızı alıstırmaya calısıyon cocuk olunca ayrı olcan ewt dedım alısın cocuk olunca gelmıcem bence sıkma canını sole dusun kı uzaktalar ve gerı donucekler ya bnm napayım dıbımdeler keske bnmkılerde uzak olsaydı en azından gerı gıdıceklerını bılıosun
dusunmemeye calissamda hep kafamda aksam ustu aradilar gene konu acildi...neyse artiky okurken bile içime daral geldi Allah kolaylık versin canım
Öffff ne zaman kurtulucaz bu eski kafalardan. Bir de gurur yapmış allam yaa kilo ne zaman gurur meselesi oldu. tombiş olunca insanlara daha sevimli geliyor bebekler ondan yapıyolar sanırım bunu. Sonra obez nesiller oluşuyor. Benim bebeğim kilolu şuan ama hiç bişeyi kilo olsun diye yemedim sadece her vitamini alsın sağlıklı olsun diye yedim. Burda benimle aynı yiyen hatta daha iyi beslenen arkadaşların bazılarının bebekleri zayıf. Burdan kilonun yemeyle alakalı olmadığı, bünyeyle alakalı olduğu sonucunu çıkarabiliriz. Belki benim kızımdan çok çok daha sağlıklı olacaklar. Ben doğduğunda yemeye başladığında asla ekmeğe, çok şekerli şeylere alıştırmayı düşünmüyorum kızımı. Eskidenmiş ekmekle katık yapmak. Ekmeksiz yemek yediricem öyle alışsın. Zayıf, çıtı pıtı bişey olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?