2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol cnm ınsan ıste bole olumlu elestırıler beklıyo moral beklıyo ama nerde mılettn agzaı torba deılkı buzesın helede kv resmen yarısıyo saglıcakla alırız bebıklerımızı kucagımıza ıns.

Ablam pek çok bebek bezini denemiş ve Prima'yı beğenmiş. "Kesinlikle diğerlerinden esnek ve sızdırmıyor, bebeğin poposuna tam oturuyor." demişti. Arkadaşım da Prima öneriyor.Ben de Prima alacağım; ama bu konu ıslak mendil konusu gibi bence.Belki de bebeğinizin cildine daha ucuz bir marka uygun olacak.Ben o yüzden 1 paket alıp deneyeceğim. Islak mendil olarak kesinlikle Uni Baby Islak Pamuk Mendil alacağım.

kızlar merhaba, geçmişe bakamadım moralim bozuk biraz bi silm verip çıkıcam. dün eşimin kullandığı araçla kaza yaptık....

Redcm çok büyük geçmiş olsun Allah korumuş sizi gerçekten minik kuzuya da çok üzüldüm inşallah bir an önce iyileşir...

amanın hadi hayırlısı olsun canım..eli kulağında demek geliyor bebekinn ne güzel heyecanlar bunlar yaa....

gece kuşları hepinize iyi geceler bu saatte ne güzel bir kalabalık bu böylee

Parmiş hazırladın mı kız ikramlıkları, neler yaptın kim bilir ama neyse söyleme isimlerini Gece gece bulamayız da.

Daha henüz ikramliklara sıra gelmedi . Ben deli annem benden deli sürekli is yapıyor kadin temiz yıkandı o diyorum tekrar atıyor makineye dolapta kokmustur diye bütün kıyafetlerin tekrar yıkayım ütüledi :)

Yastıkları yıkıyor çıldıracam :) yazık hasta bide dinletemiyorum .

cnm bnmde hc catlagm yoktu..karnimn alt kismi kasinmaya bslayinca aynayla bi bakayim dedm bkmaz olaydm...buhun doktorum catlayacagn vrsa nr krem kullanirsan kullan catlarsn dedi dogruymus

bugün öğleden sonra sancım başladı buraya yazmaya bile takatim olmadı bide yalancı sancıdır diye yazmadım ama acının şiddeti çoğalınca arkadaşımı aradım dedim haberin olsun doğurabilirim malum kimse yok arkadaşım gelecek benimle.sancı devam ederken önce kızımı yıkadım sonra da bi yerde okumuştum eger duştan sonra geçerse yalancı doğum sancısıdır diye kızımdan sonra da kendim girdim duş almak iyi geldi ama akşam yemeğinden sonra yine başladı vurmaya şimdi de arada vurup kaçıyor sanırım kanala yerleşiyor bebeğim eger yarın doğurmazsam kalan tüm hazırlıkları bitirmem gerek

ay evt sagligi kiloyla olcmelerine sinir oluyorm..kv ne zman arasa ilk isi kilosunu sormk bnde gicik kptim artk cok sukur gayet sagliklo diyorm cvp olarak..

ben bu aslan burcuna acayip stres yaptım çok şükür ki artık aslan burcunun zamanı başladı kızım anne lütfen 23 ünden önce doğurma diye baskı yapıyor sebebi de yaşıt kuzeni yengeç burcu ve hiç anlaşamıyorlar kardeşi de onun gibi olursa diye korkuyormuş tövbe Yarabbi bugün sancımda gelince eyvah dedim kızım beni yiyip bitirecek bugün doğarsa sonra akşam babasıyla konuşunca duydu sancımın olduğunu nasıl sevindi ama dedim şimdi doğarsa yengeç olacak olsun olsun bişiy olmaz diyor
bide star tv de bi program başladı ufak çocuklarla aileleri yarışıyor orda finalde yumurtanın içinden çıkan para kazanılıyor o yarışmada yumurtayı kır yumurtayı kır diye yarışmacıya destek olunuyor benimki de benim karnıma doğru sürekli yumurtayı kır yumurtayı kır diye bağırıyor hay Yarabbim acaba içerde oğlum ablasının bu seslerini nasıl algılıyordur gaza gelip yakında yumurtayı kıracak herhalde

ben bugun kontroldeydm.bnm kv lern komsuda ordaydi o da bnm doktora gdiyomus..icik bicik herseyi sordu bebegn hareketlerine kdr..neyse asil bomba kocasndan geldi..bnm akilli kocam bebegn renkli resmini ultrason kagidndan cekip annesine gostermis.anneside butun koye...siz bebegn resmini nerden cktinz diye sordu once anlamadm snra caktim mevzuyu..ya bnm karnmdaki cocugun resmindrn kime ne bna sordnmu..bna bnu diyen adami bn ilk kez gordm..gen senede sagliksz gebelik yuzunden kurtaj oldm.bkac hfta snra bunlarn koye gittm hc tanimadgm insanlar bna noldu niye aldilar nasi aldilar bilmem ne bi dunya soru sordular yarami destikce destiler...bu nasi bi gerekszliktr ya suratina dicem ben bunu kv nin yter yani bu kadarda olmz..cocuguma tek bi cop almadi cok bayilir gbi millete ultrason resmi gosteriyo gorgusuz gbi cok duskun diye..snirlerm resmen zipladi

benim ilk çocuktan zaten çatlaklarım olduğu için bunda yenileri olmadı çokta kafama takmadım zaten doktorumda ne yaparsan yap sen çatlarsın cildin çok kuru demişti

ben tüm hazırlıklarımı tek başıma yaptım bitek temizliğe kadın geldi oda cam kapı kaba işleri yaptı alışverişlerim yıkanacaklar ütülenecekler çekmece dolap düzeni alınacaklar ikramlıklar hepsiyle kendim uğraşmak zorunda kaldım bi yandan da çalışırken ama çok yorulmuşum bugün evde kalınca anladım resmen doğum yapmaya takatim kalmamış yarın son bi enerji çıkıp kalanları alacağım ondan sonra da fırsatım olursa dinleneceğim inşallah yoksa bebeği doğurmaya gücüm olmayacak

kizlar sag elimin parmaklarini ciddi anlamda hissetmiyorum kolumdn itibaren cok uyustu aglicam.agridan doktorami gitsemmmm esimi kaldirip dayanilcak gibi degilllllll noluyor anlamiyorummm...

canım cahillik resmen yaptığı kocaman kadının yaptığına bak sinir olmamak elde değil seni çok iyi anlıyorum benimkide daha dogmamış bebeğin 2 ay öncesinde milleti mevlüte çağırmış neymiş kurban bayramında memlekette mevlüt yapılacakmış plan program yapmış banada kendini ayarla diyor hay Yarabbim

cnm benim bile sinirim zıpladı baştan sona haklısın benim kaynanamla görümcemde çocuğum olmuo die hiç tanımadığım birine sölemişlerdi o da ben,m kulağıma geldi nasılll delirdimmm anlatamam insan sinir oluo bide böle düşkün havalarına sinir oluorum sevmeyin arkadaş benim çocuğumu çöpte almayın şimdi beklikyorum bombayı yün yorgan istemiorum dedikçe yapmış getirme istemiorum diorum ama getirecek biliorum ve bileniyorum,normal doğum diorum her aramasında gün verdimi doktor dio bugünde bağırdım ne günü sorup duruon dedim ben sezeryan deil normali bekliorum normalde sıkıntı olursa sezeryan olacam dedim

kizlar sag elimin parmaklarini ciddi anlamda hissetmiyorum kolumdn itibaren cok uyustu aglicam.agridan doktorami gitsemmmm esimi kaldirip dayanilcak gibi degilllllll noluyor anlamiyorummm...

canım endişe edeceğine istersen bi doktora git ödemden dolayı bende de acı uyuşukluk oluyor ama kolumdan itibaren diyince bilemedim şimdi kendini kötü hissediyorsan doktora gitmekte fayda var bişiy yoktur ama dokordan duymak insanın içini rahatlatır

sennkide daha bi farkliymis cnm ya..kendini ayarla ne demk sen bna sordunmu emrivakilerden nefret ederim..ayy gercektn kor cahillik yani hmde

cnm magnezyum içmiomusun onun eksikliğinden olurmuş ya da bebek falan bi sinire mi baskı yaptı acaba bi git bence ihmal etme bence

algılamasında bi sorun var galiba normal doğumun ne tarihi olacak yün yorganı getirirse sende koy bi tarafa kullanma canım boşu boşuna laf anlatacağına sagol de gözünün görmediği bi tarafa koy zaten sıcak bebeğe ört demez herhalde

sennkide daha bi farkliymis cnm ya..kendini ayarla ne demk sen bna sordunmu emrivakilerden nefret ederim..ayy gercektn kor cahillik yani hmde

canım benim kayınvalidem öz babaanne değil ilk bebeğimde burnumdan getirdi 8 aylık hamileyken demediğini bırakmadı bana saçma sapan sebeplerden dolayı aradan zaman geçti aramız düzeldi ben suyuna gidersem eşimin hatrına iyiyiz.sanki mevlütte kendini mi yıpratacak tüm işi evdeki bekar görümceme yaptıracak biliyorum pilav tatlı ikramlıkları yaparlar mı bilmiyorum belki onu da eşim karşılayacak eee bende burdan bebek şekerlerini hediyelikleri götüreceğim adı bana bebek mevlütü yaptı olacak millete hava atmak için yapıyor ben 7 aylıkken başlamış millete bebek mevlütü yapacağım demeye işte kayınpederimle milletin gözüne girmek için yapıyor

cepten girdgmden sohbetlere katilamiyorm pek loptop yok suan ne yazkki ozledm sznle kaynatmayi..arasta kuaforzede olmusn cnm..bnmde basima gldi..ben bakir tonlarnda boyatirm sacimi yillardir.hamilelik planlayinca kndi dogal sac rengimden koyu boyattm..bu sefer cok uc bi degisiklik oldu aynalara küstm..arkadsm dediki aralara kahve incr golgeler attir rengi kirilsn hos olur dedi .bn gaza geldm.ertesi guni solugu kuaforde aldim.bn ince dedm adam kalip kalip yapti kahve tonlari dedim sari gbi bseydi..hle onler dahada kalin balyaj ..zebra gbi olmus kafam resmen.kocam cok tepki vrrmesn fiye topladm sacimi ama gordugndeki surat ifadesini anlatamm ucube gbi hssettm kndimiguzrl olmus diyo bna git be yalanci irenc oldm dedm aglamaya bsladm sonuc ertesi gun solugu kuaforda aldm dahada koyu boyatmk zorunda kldm iicr b.k ettm yani..yikadkca alttqn ckti o renkler.o ay hamile kaldm smdi saclarm uzadi uca indi hem koyu renk hmde o seritler dogmdm snra kestirip onlari tekrar bakira boyaticm ama insann asiri morali bozuliyo gerckten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…