- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.521
Canım benimde göbüşüm küçük 6 aya kadar karnım hiç çıkmadı diyebilirim halbuki normal de hafif ayva göbeğim vardır ben hamileliğimde kapılara sığmıcamı düşünürdüm ama ne çok kilo aldım ne de göbeğim çok büyüde gören kimse bi aya doğuracağıma inanmıyor öle taşkınlığımda yok 7 aylık hamile gibi duruyorum. İç karnımız geniş sanırım ayrıca hiç çatlamadım ve ne bir yağ ne de bir krem kullandım hatta ilk 4 ayım çok ağır geçmişti susuzluktan derim pul pul döküldü doktor çabuk çatlarsın dedi krem verdi almadım bile :)) ama kem gözlere inanıyorum aa hiç çatlağın yok aa süt gibi karnın senin bebek küçük heralde die die sonunda büyümesi yavaşladı oğluşumun 31.haftada 2 kiloydu 34de 2400 bende ilk üzüldüm ama çok takmıyorum çünkü kilolu doğup çıroz kalmakta sınır tanımamışım kilo demek sağlık demek deil 4300 doğmuşum ama hiç gelişmemişim çocukluğum da doktor doktor gezdirdi annem beni kilo aldırmak için :)) önemli olan doğduktan sonrası üzme tatlı canını bırak mille konuşsun başkaları aferin desin die doğurmuyoru ayrıca herşeyimiz mükemmel bile olsa eleştirmek laf söylemek isteyen illa bulur bişi salla bebeim sağlıklı sıhhat şi olmaları için dua edelim
ay evettt aynı gun hemde bnmde ayın 1i ne güzle olurdu
kızlar merhaba, geçmişe bakamadım moralim bozuk biraz bi silm verip çıkıcam. dün eşimin kullandığı araçla kaza yaptık....
deme yavvv en iyisi ben bu gece dolanaym evin içinde ılık duş alayım hurma yiyeyim :)
doktor sancı 5dkda bire inince gel hastaneye dedi şimdi daha aralıkları uzun
oyyyy annemlerde gelecek bu gece Rabbim yardımcımız olsun
Parmiş hazırladın mı kız ikramlıkları, neler yaptın kim bilir ama neyse söyleme isimleriniGece gece bulamayız da.
İyi geceler kızlar. Durumlar iyidir inşallah.. Benim canım nasıl bi sıkkın anlatamam. Bu güne kadar gerile gerile 'ayh benim hiiiç çatlağım yok' diyordum. Meğer karnımın altı çatır çatır çatlamışBen oraları göremiyorum ya..bugün annemde otururken karnımı açtım çatlamadım falan diyerekten ve şok! Tam kahverengi çizgiden bi güzeeel aşağıya doğru...harita! Bide geçen gün mümessil arkadaşım sana çatlak ve kırışık görüntüsünü azaltıcı krem getirim dedi,bende artist gibi 'gerek yok canım,çatlağım yokki' dedim..aaaah ahh!
Ben de bu kilo takıntısını anlamıyorum.Doktor normal dediği halde anneler iri olsun diye can atıyor. Doktorum hep söyler; bebeğin gelişiminin 2 hafta önde veya ileride olması sorun değil; ama sonra sorun diye.Bırakın normal sınırlarda olsun. Söylediklerinde çok haklısın.Arkadaşım hamini gırtlak yiyip 34-35 kg ile doğuma girdi; ama oğlu normal sınırlarda doğdu.Yedikleriyle ilgili olsaydı (Hamur işinin yanı sıra faydalı şeyler de yedi.) 4-5 kg olması gerekirdi.Kendisi de söyledi.Sen ne yersen ye, bebek alacağından fazlasını almıyor, bu bünyesiyle de alakalı diye. Tabii biz yine sağlıklı şeyler yiyelim.Hamur işinden, abur cuburdan mümkün oldukça uzak durup faydalı şeyler yiyelim. H. işi sadece bize kilo aldırır. Meyve, sebze, protein, kalsiyum ise bebek için faydalı.
ben bugun kontroldeydm.bnm kv lern komsuda ordaydi o da bnm doktora gdiyomus..icik bicik herseyi sordu bebegn hareketlerine kdr..neyse asil bomba kocasndan geldi..bnm akilli kocam bebegn renkli resmini ultrason kagidndan cekip annesine gostermis.anneside butun koye...siz bebegn resmini nerden cktinz diye sordu once anlamadm snra caktim mevzuyu..ya bnm karnmdaki cocugun resmindrn kime ne bna sordnmu..bna bnu diyen adami bn ilk kez gordm..gen senede sagliksz gebelik yuzunden kurtaj oldm.bkac hfta snra bunlarn koye gittm hc tanimadgm insanlar bna noldu niye aldilar nasi aldilar bilmem ne bi dunya soru sordular yarami destikce destiler...bu nasi bi gerekszliktr ya suratina dicem ben bunu kv nin yter yani bu kadarda olmz..cocuguma tek bi cop almadi cok bayilir gbi millete ultrason resmi gosteriyo gorgusuz gbi cok duskun diye..snirlerm resmen zipladi
ben bugun kontroldeydm.bnm kv lern komsuda ordaydi o da bnm doktora gdiyomus..icik bicik herseyi sordu bebegn hareketlerine kdr..neyse asil bomba kocasndan geldi..bnm akilli kocam bebegn renkli resmini ultrason kagidndan cekip annesine gostermis.anneside butun koye...siz bebegn resmini nerden cktinz diye sordu once anlamadm snra caktim mevzuyu..ya bnm karnmdaki cocugun resmindrn kime ne bna sordnmu..bna bnu diyen adami bn ilk kez gordm..gen senede sagliksz gebelik yuzunden kurtaj oldm.bkac hfta snra bunlarn koye gittm hc tanimadgm insanlar bna noldu niye aldilar nasi aldilar bilmem ne bi dunya soru sordular yarami destikce destiler...bu nasi bi gerekszliktr ya suratina dicem ben bunu kv nin yter yani bu kadarda olmz..cocuguma tek bi cop almadi cok bayilir gbi millete ultrason resmi gosteriyo gorgusuz gbi cok duskun diye..snirlerm resmen zipladi
kizlar sag elimin parmaklarini ciddi anlamda hissetmiyorum kolumdn itibaren cok uyustu aglicam.agridan doktorami gitsemmmm esimi kaldirip dayanilcak gibi degilllllll noluyor anlamiyorummm...
canım cahillik resmen yaptığı kocaman kadının yaptığına bak sinir olmamak elde de değil seni çok iyi anlıyorum benimkide daha dogmamış bebeğin 2 ay öncesinde milleti mevlüte çağırmış neymiş kurban bayramında memlekette mevlüt yapılacakmış plan program yapmış banada kendini ayarla diyor hay Yarabbim
kizlar sag elimin parmaklarini ciddi anlamda hissetmiyorum kolumdn itibaren cok uyustu aglicam.agridan doktorami gitsemmmm esimi kaldirip dayanilcak gibi degilllllll noluyor anlamiyorummm...
cnm benim bile sinirim zıpladı baştan sona haklısın benim kaynanamla görümcemde çocuğum olmuo die hiç tanımadığım birine sölemişlerdi o da ben,m kulağıma geldi nasılll delirdimmm anlatamam insan sinir oluo bide böle düşkün havalarına sinir oluorum sevmeyin arkadaş benim çocuğumu çöpte almayın şimdi beklikyorum bombayı yün yorgan istemiorum dedikçe yapmış getirme istemiorum diorum ama getirecek biliorum ve bileniyorum,normal doğum diorum her aramasında gün verdimi doktor dio bugünde bağırdım ne günü sorup duruon dedim ben sezeryan deil normali bekliorum normalde sıkıntı olursa sezeryan olacam dedim
sennkide daha bi farkliymis cnm ya..kendini ayarla ne demk sen bna sordunmu emrivakilerden nefret ederim..ayy gercektn kor cahillik yani hmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?