2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gosteris yapicak ele gune iste..zaten huylarina gdersen anlasrsn cnm biraz ters git hmen tirnaklarini cikariverirler

kıt anlaması valla yüz oldu sorduğu 28 haftalıkken bana ii tam 1 ayın kaldı diodu düşün erken doğsun die çabaya düştü psikolojimi bozdu noldu benim bebiş direnio inadınaDD

zaten herşey gösteriş için cnm aynen benimkide komsusu varsa arar beni yanında nasıl içten konuşurD

cnm magnezyum içmiomusun onun eksikliğinden olurmuş ya da bebek falan bi sinire mi baskı yaptı acaba bi git bence ihmal etme bence

cnm magnezyum nedir .dr vermedi bna ole bi ilac vitamin,balikhap,kalsiyum bide demir kullaniom bn..baska bisy kullnmiom..elim 2haftadir dr bole 4gundur fenaydi dr ortepdiye bi git dedi ama gitmedim.her sikaytimde hmn dr yoluo die ama bu gece fenalastimm duramiom.suan agridan...bebek nasil sinire baski yaparsa elime vururki agri gecmez)i sonra acba off..magneYumsa nie vermedi ilac bna

Valla Bende normal doğum yapamazsın çatın dar derler diye bekliyordum açıkcası. Bide etrafımda kim varsa normal düşünüyorum deyince bana uzayliymisism gibi bakiyorlar. İşyerine gelen müşteriler bile yorum yapıyorlardı biraz iyi örnek olmak lazım diye düşünüyorum.
Görümcemin böle kontrolü sırasında doktor suyunu patlatmış , ama acımadı dedi sadece sıcaklık hissettim iğıl iğıl biseyler akıp gidio onu hissediyorsun dedi.

Kontrolde eşimde yanımdaydi CANIM, ama odada bölme var o yan tarafa gecti doktor beni kurcalarken
Doktorum bayan ama onceden başka hastanede başka bir erkek doktora gidiyordum , orada doktor alttan muayene edip ultrasona bakıyordu, doktor ben esim hepimiz bir aradaydık monitörden küçük fasulyemize bakıyorduk .
Benim esim cok şükür anlayisli bu konularda bayan erkek farketmiyor. Cogu zaman erkek jinekolaklar daha hassas kibar oluyor bence.
Bı baska byan doktorum vardı karnıma ne bicim bastırıYordu
o ultrason cihazini.şimdiki doktorum kibar kibar sürüyor jeli karnıma. Bide bı defasında devlete gittim alttan bakmak istediler, ama o kdara suratsiz insanlardı ki , cesaret edip. Orada muayene. Olamamistim alttan. Allah eli hafif kibar doktorlara karşılaştırsın hepimizi.

Bu aralar benimde pek keyfim yok . Doguma eşimle başbasa gidicektik. Tek hayalim ve ondan tek istegim buydu . Ama evde kayınvalidemler var bisey olursa beni doktora götürmek içn geldiler. Zaten eşimde gelmeyin demedi sorsam sen yalnızsin ondan dicek. Halbuki kimseyi istemediğimi biliyor . ben anneme bile ısrar etmedim gel diye .ben dogum sırası içerde debelenirken , o dışarıda benim icin dualar edecekti. Simdiyse onlar 3 kisi dışarıda sohbet edicek . Ben içerde tek basıma hissedicem kendimi. Biliyorum ona heyecanlanma şöyle olma diye komutlar verilecek. Bense içeriye girerken Kocamla doyasıya öpüsmek beni ve bebeğimizi heyecan korku Ve mutluluk göz yaslariyla beklemesini istiyordum . Oysa onlar birlikte sigara keyfi yapacaklar beni içerde bırakıp beklemicek kapıda;(
Bense son günlerimi eşimde koklasarak oynasarak sarılarak aksam sancilanip sadece ikimiz birlikte doguma gitmek istiyordum.
Biliyorum simdi ona karışacaklar yok dogumda yanına girme yok sen onu yapma biz yaparız . Ben sadece esimi isitiyordum yanımda.
3 ümüz olucaktik ;(

Simdiyse esim ve ailesi ve aileye sonradan katılan gelinleri olucak orada . Halbuki ben 3 kisilik ailemle olmak istiyorum .
Kendi ailemi bile cagirmayacaktim kaldı ki anneme cok duskunumdur. En cok ihtiyacım olan zamanda bile annem demedim. Eşimse ailesine gelmeyin diyemedi. Tamam onlarda farklı amaçla iyi niyetle geldiler, ama böyle istemiyorum ben .

Kocamı öpemiyorum yanına bile rahat. Oturamiyorum,
Biliyorum cunku annesi cok kıskanç bakışlarıyla belli ediyor. Dili baska soyluyor bakislari ve yaydigi enerji baska soyluyor. Eşimde zaten sokulmuyor onlar varken . Ay bı beni öpüyor bir annesini kıskanmasın diye uyuz oluyorum bu duruma Öpmesin beni onun yanında daha iyi.
Bide annesi iş donusu esimi öperken şalap şulup nasil sesli öpüyor. Odadan ben duyayim d iye.Ama kocam beni öperken sessiz sessiz öpüyor kimse duymasın diye. Çekiniyor bilio demek annesinin kıskançlığın, onunda eşi var hiç sokulmuyor sevgi gösterisi yapmıyor kocasına kaldiki kayınpederim işveden cilveden guzel
Sözlerden anlayan biri. Biraz otoriter ama sevgi gösterse eşi ona hosuna gİder. Bizimki kocasına sokulup yanscagna varı yoğu aman oglu şu kadar emmiş , oglu ona cok duskunmus sözumden cikmaz benim hic diyor,aman o istemeymiş oglu beni almazmış, aman komşuları hep oğlunun telefonlarını istermiş bekarken kızları icin ama kaynanam istemirmiş hiçbirini o yuzden söylememiş oğluna , simdi bebek olucak ya merak etme bebeğede doyacak zamanla diyor bana. Yok sesine tahammül edemeZmis esim bir süre sonra. Yatak odasında istemecekmiş bebeği al götür Uyut diecekmiş.Yani kadının hayellerine bakarmisiniz? Cocuğuma bakmasını hiç istemiyorum hiç hemde.Bunlar tum gun gecen muhabbetler, o yuzden odama kapanıp uyuyorum uç sevmem gündüz uyumayı ama bunları dinlemektense uyuyorum . Gecelerim uykusuz gündüzlerim uykuyla geçiyor. Temiz kalplerinizin dualarına ihtiyacım var kiZlar.
Benimde bunlara CANIM sıkkın.

Yaa ben son günlerimde bunlarımı dinlicem (( Esime bisey demiyorum Demicemde ona kiyamiyorum annesinn cadi ve kiskanc oldugu gercegini benim sözlerim yerine Allah göstersin. ama cok mutsuzum , kendisi görür insallah bazı seyleri ama annesi o varken bôyle konuşmalar yapmiyorki
Keske yapsa eşimde 1 defa cevap versede yapamayacağını buna cesaret edememeyi öğrense . Bok gibi geçiyor anasının bitmek bilmeyen kiskandirma cabaları yüzünden son günlerim.
Neden böyle planlar kurup beni üzmeye çalışiyor bilmem inann cevap vermiyor susuyorum bide duygusal yapili biri oldugumu biliyor kaynanam. O Böyle yapınca yaşlandigimi ve tum iç organlarımın çalışmaktan yorulduğunu hissediyorum.
Oğluşum bile yavaşladı karnimda duydukları karsisinda .

Sırf kayınpederim kalsa keske. Adamcagiz yine gülüyor şakalaşiyor nazi yok kaprisi yok kıskançlığı yok karı koca biz cilvelessek hosuna gider. Annesi öyle değil ki ota boka sürat asar durup dururken anlamazsın bile noldunu.huzur kacirir kıskançligiy la. Ondan başka herkes kötü bı kendisi iyi , offfffff offff herkes evineee akşam oldu diye bağırasım var....

Bana bunları yaşatan ailesiyle beni son 20 gunümde annesinn huyunu suyunu bilip te evde beni yalnız bırakan sevgili kocama teşekkür ederim . ...
Bunları unutmayacağım....

Doğumumu yapıp kendi evimden kaçasım var....

telefondan yaziom kizlar k.bakmayin bisi anlasilmio yazdigim

Herkese iyi geceler kızlar,gün içinde bakmaya fırsatım olmadı foruma,şimdi uyumadan önce bir bakayım dedim ama iyi kaynatmışsınız yine,azmettim hepsini okudum.RED,çok geçmiş olsun canım size de yengenede.verilmiş sadakanız varmış,sıkıntıda yaratmış çarpan taraf ama inşallah çözümlenir.bebekte inşallah çok çabuk iyileşir.onun dışında herkes iyi çok şükür( ufak tefek şeyler ve can sıkıcı kişiler hariç).çekirgede yağmuruyladır şimdi,sabah dualarımızıda ettik onun için,heralde başka bişey atlamamışımdır,atladıysamda kusura bakmayın kızlar,önemsiz olduğu için değil,bugün çok yoğun geçti,Bursa'ya annemlere geldik,iftar, misafirler derken nakavt oldum.cevap yazacak mecalim kalmamış.hepimize iyi geceler ve tatlı rüyalar

cnm sanki senn durumndaki benmism gbi hissttm yasadgn stresi..tabiki esnle ylnz olmk istersn raht olmk istersn bu donemde ama annelerine laf etmzler kiyamzlar bnmkide oyle ailesnn ynnda kisilk degstirir.mesafeli olur habire sirnasan adam..bu durumda bni cok kasiyo dogal olarak kiskaniyolr ogullarini onlrda bunun farknda oldugu icn oyle davraniyolr

Kizlar son 2 saattir birden rahatsizlandm gözlerim akiyor ve hapsuruyorum ins.kuzu iydir bir posta terledim nane limon icip ama cok kotu hissediyorum...hamilelikte son haftalarda hamilelik nazlesi olur yazuyo ama nette saskinim nadil dogurcam boyle yaa:2: dokunsalar aglayacak gibiyim. Bu saatte sizden baska kimseyede danisamiyorum uyumayanlardan yrdm tavsiye Allah rizasi icin

Sevgili 2. Kez anne olacak arkadaşlar, hamilelikte yaşanan ter basmaları , yanmalar doğumdan sonraki süt verme döneminde de devam edecek mi yoksa biraz olsun hafifletecek mi?

cnm alerjik bsey ..bogaz agrin.flan olmasn atesin olmasn onemli olan o..hamilelikte nane yda limon icilirmi bilmiyorm ama suyun icine limon sikip ic cnm cok iyi gelr bde terlemeye calis atarsn vucudundan..gcmis olsn cnm stres ypma

cnm alerjik bsey ..bogaz agrin.flan olmasn atesin olmasn onemli olan o..hamilelikte nane yda limon icilirmi bilmiyorm ama suyun icine limon sikip ic cnm cok iyi gelr bde terlemeye calis atarsn vucudundan..gcmis olsn cnm stres ypma

Sagol canim, inan cok ktu hissediyorum.halsizim ins hemen iyilesirim

canım çok geçmiş olsun inş biran önce iyileşirsin........

Magnezyum miNeraldir, ilac degil :s gebelikle ilgili tibbi kaynaklarida okumayi ihmal etmeyelim lutfen, gebelikte en cok eksikligi gorulen magnezyum ve demirdir, tum gebeler bilir bunu. Ayrica doktorun seni ortapediye gondermisse, neden gitmedin? Magnezyum eksikligi olsa verirdi, demekki ortapediye gorunmen gerekmis.

Esim odada bana bisey varmi annem bisey diyomu diyor, sanki diyor desem bı seye cağre olacak . O yuzden susuyorum yok bisey demiyor diyorum ya sabır diyorum içimden annesi olunca eşimde bende kasiliyoruz. Ama ben kendi ailemin yanında cuk cuk opuyorum esimi çekinmiyorum cunku kiskanan yok. Kıskançlık cok kötü bizeymiş bunu ben Evlenince kayınvalidenden öğrendim.

Benimde oğlum olucak ama evladımı bôyle ikilemde böyle tavırlara huzursuz etmeyecegm. Kayınvalidem oğlunu kiskandigi kadar sevse oğlunun huzurunu kaçırmamak icin bôyle yapmaZdı. Onun kıskançlığı sevgisinden ağır basıyor . O Bu hayatta en cok kendisini seviyor oğlunu kıskanıyor ikisi farklı seyler . Bende oğlum büyüdüğünde ona olan sevgimden zaten oğluma kiyamaz o huzursuz olmasın diye bôyle davranmayacagim: cunku evladımı kendimden daha cok seviyorum şimdiden ....
Burada iş anneye düşüyor , ama anne anlayissizsa eslerin devreye girip annelerine sınırlarını öğretmeleri gerekiyor diye düşünüyorum.ben anne olunca evladıma bunları yasatmayacagİm.

Bide kaynanam keske evimde yaşlı biri olsa kaynanam falan olsa dedi bana dun yani kaynanası ölmüş kavgalar etmiş zamanında onunla . Ama simdi kendi herhalde bize yerleşmeye niyetli ılerde ağız arıyor .
Evinde ne kızını ne kendinanasini Ne torunlarini ne bir akrabasını 2 gun bile istemeyen kisi bana kaynanam yanımda olsa diyor.
Hay Allahım yarabbim eşim icin bana kızımdan daha düşkünüm diyor ay bir anne nasil evlat ayırabilir ya , bunu neden nasil söyler ki?
İnan Görümcem geçinmesi kolay merhametli biri bunu haketmiyor. Kızını oğlundan ayrı tutan birinin zaten gelinini sevmesi gercek değil oğlunu kaybetmemek içn görunurdedir diye dusunuyirum

bazı dr. magnezyumu doğumu geciktiriyor diye vermiyor belki o sebepten vermemiştir benim bir kaç gün kramplarım oldu ama dooktor son ay içme dedi.....doğumu geciktirici özelliği olabiliyo dedi bende bıraktım......ama gayet iyi sorun yok şükürler olsun..

evlat ayrimi nedr ya.ogullarina daha duskin oluyolar nedense..bde kndi kndne planlar ypiyo sana laf dokunduruyo ha bide size tasinsn bi o eksik icten pazarlikli insan ornegi

ooff çook geçmiş olsun red
verilmiş sadakanız varmış RABBİM beterinden korusun...
benim ablamda hamileyken sizinkin benzer bi kaza geçirmişti
yüreğimiz ağzımıza gelmişti resmen...
aman ALLAHIM MELEKLERİMİZİ KORUSUN amin...
buarada yengene de çoook geçmiş olsun
kuzucuğunuza da ALLAH şifa versin biran önce iyilişir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…