- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.581
kızlar günaydınnn
biz evdeyiz gece bişey olmadı aksine belimin ağrısı geçti sancımda yok bizim minik kuş oyun oynuyo sanırım bize
bugünde bişey olmazsa yarın kontrole çağırdı doktorum hadi bakalım hayırlısı
kızlar hastaneden geldik sabahtan beri karnımda bi acı vardı kasılma olduça canımı daha fazla yakıyrdu belimde de hafif hafif bi sancı vardı endişe ettim geçmeyince eşim işten geldi ve hastaneye gittik
nst çekildi sancı çıkmadı ama doktor altta muayene etti 1 cm açılman var dedi
şimdi eve git daha rahat edersin bu gece geri gelebilirsiniz ya da yarın belli olmaz yarında gelmezse çarşamba sabahı mutlaka gel göreyim seni dedi
ya heycandan sormadım daha benim kuzum kanala girmemişti cumartesi günü şimdi ne alemde çatım müsait mi acaba normal doğuma uff insan unutuyor işte
,
Acaba sezeryanda ne kadar zaman sürüyo toparlanmak. 15-20 günde yemek yapacak duruma gelirsem ben de sepetliycem herkesleriNe demişler nerde çokluk orda dııııııııııııt
soruma cvp alamadım bebek bezi olarak prima premum ile prima mega paket farkı ne????????????????
sancıdan bi hal oldum bu akşam
günaydın güzel annecikler... başım çatlıyor artık şu uyku bölünmelerinden... odama bi tane lazımlık almayı yada tuvalete yatak koymayı düşünüyorum.. başka türlü olmayacak..
canım senin bebiş aksiyonu seviyor demek kiseni sancılatıp şaka yaptım şaka yaptım diyip gülüyordur :)
lepites canım benimde en çok korktuğum şey ama sanki biraz kocana haksızlık ediyorsun gibi geldi.. eminim büyük bir heyecanla beklicektir oda bebeğini.. ikinizin bebeği o. niye sohbete dalıp heyecanla beklemesin ki seni. benim de annem kayınvalidem eşim kardeşim filan olcak.. hiç aklıma gelmedi sigara keyfi yapacakları.. ihtmalde vermem.. ne demişler. kadın 1 doğurana kadar adam 9 doğurur..
pencere canım geçmiş olsun.. alerjik olabilir.. bol bol dinlen... sıvı tüketimini arttır..
eveeeet geldik canım :)
daha iyiyiz çok şükür, dikiş acısı bitti, ara ara oluyor sadece. ama göbiş kaldı yaa
dün köpüşle yürüyüş yaparken komşulardan biri doğum ne zaman dedi oha
böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Canım 3 gün kadar sonra yürümem kolaylaşmıştı benim ama çok iyiyim demem 1 haftayı buldu. Kişiden kişiye de değişiyordur tabi. Ben evdeki misafirler beni iyi görüp evlerine gitsinler diye çok iyiyim numarası yaptım, kendimi zorladım birazdolayısıyla biraz uzadı iyileşmem
hepinize sonsuz kere teşekkürler dualarınız ve iyi dilekleriniz için ...
Magnezyum miNeraldir, ilac degil :s gebelikle ilgili tibbi kaynaklarida okumayi ihmal etmeyelim lutfen, gebelikte en cok eksikligi gorulen magnezyum ve demirdir, tum gebeler bilir bunu. Ayrica doktorun seni ortapediye gondermisse, neden gitmedin? Magnezyum eksikligi olsa verirdi, demekki ortapediye gorunmen gerekmis.
bazı dr. magnezyumu doğumu geciktiriyor diye vermiyor belki o sebepten vermemiştir benim bir kaç gün kramplarım oldu ama dooktor son ay içme dedi.....doğumu geciktirici özelliği olabiliyo dedi bende bıraktım......ama gayet iyi sorun yok şükürler olsun..
Gribeyazcım bugün gözümüz kulağımız sende olacak :) Ortalıktan kaybolursan hemen doğurdun mu acaba diye merak ederiz :18: Fundada telefonun var mı canım?
ayy canım benim teşekkür ederim evet fundada var benim numaram haberdar ederim mutlaka ama benim kızdan ses seda yok şimdilik
ben bugun kontroldeydm.bnm kv lern komsuda ordaydi o da bnm doktora gdiyomus..icik bicik herseyi sordu bebegn hareketlerine kdr..neyse asil bomba kocasndan geldi..bnm akilli kocam bebegn renkli resmini ultrason kagidndan cekip annesine gostermis.anneside butun koye...siz bebegn resmini nerden cktinz diye sordu once anlamadm snra caktim mevzuyu..ya bnm karnmdaki cocugun resmindrn kime ne bna sordnmu..bna bnu diyen adami bn ilk kez gordm..gen senede sagliksz gebelik yuzunden kurtaj oldm.bkac hfta snra bunlarn koye gittm hc tanimadgm insanlar bna noldu niye aldilar nasi aldilar bilmem ne bi dunya soru sordular yarami destikce destiler...bu nasi bi gerekszliktr ya suratina dicem ben bunu kv nin yter yani bu kadarda olmz..cocuguma tek bi cop almadi cok bayilir gbi millete ultrason resmi gosteriyo gorgusuz gbi cok duskun diye..snirlerm resmen zipladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?