2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel annecikler... başım çatlıyor artık şu uyku bölünmelerinden... odama bi tane lazımlık almayı yada tuvalete yatak koymayı düşünüyorum.. başka türlü olmayacak..

canım senin bebiş aksiyonu seviyor demek ki seni sancılatıp şaka yaptım şaka yaptım diyip gülüyordur :)

lepites canım benimde en çok korktuğum şey ama sanki biraz kocana haksızlık ediyorsun gibi geldi.. eminim büyük bir heyecanla beklicektir oda bebeğini.. ikinizin bebeği o. niye sohbete dalıp heyecanla beklemesin ki seni. benim de annem kayınvalidem eşim kardeşim filan olcak.. hiç aklıma gelmedi sigara keyfi yapacakları.. ihtmalde vermem.. ne demişler. kadın 1 doğurana kadar adam 9 doğurur..

pencere canım geçmiş olsun.. alerjik olabilir.. bol bol dinlen... sıvı tüketimini arttır..

Haberim Yok Gibi Çek Panpa

Eki Görüntüle 762639

Günaydınn Hepinize

HıHhh böylede nispet yapilmazki doğuran var doğurmayan böle bekleyen var ))
Yavrum masallah sabah sabah ne moral oldu yüzümü güldürdü yavruşun. Benimkide yatsın içerde sıpaaaa. Ayyy çokkkk özendimmm. 41 kere masallah bebisimize..
Heyyyy icerdekii çık artık oradan kucağıma gellll

Bir melek daha geliyor desene :)))
Hayırlısıyla, kolaylıkla al kucağına canım inşallah...

,

Acaba sezeryanda ne kadar zaman sürüyo toparlanmak. 15-20 günde yemek yapacak duruma gelirsem ben de sepetliycem herkesleri Ne demişler nerde çokluk orda dııııııııııııt

Canım 3 gün kadar sonra yürümem kolaylaşmıştı benim ama çok iyiyim demem 1 haftayı buldu. Kişiden kişiye de değişiyordur tabi. Ben evdeki misafirler beni iyi görüp evlerine gitsinler diye çok iyiyim numarası yaptım, kendimi zorladım biraz dolayısıyla biraz uzadı iyileşmem

soruma cvp alamadım bebek bezi olarak prima premum ile prima mega paket farkı ne????????????????
sancıdan bi hal oldum bu akşam

prima premum care, primanın en kaliteli ürünüymüş, kalite farkı var aralarında az da olsa. yenidoğan için premium care aldık biz, 5 kilodan sonra prima aktif baby'e geçmeyi düşünüyoruz.

CANIM Kocacigimmm. Maşallahi var eşya alırken bisey bakarken hep hevesliydi. Simdi bile çık artık diyor bebişimize hemen gözleri doluyor duygusaldir. Eminim kucağına alıncada ağlar. Ama bı 3 ümüzün o anları yaşayıp duygusal olması var daha rahat sekilde. Birde yanımızda baskaları varken icimize bastiracagumiz duygusallığımız var. Ben bakıp bakıp ağlarım yavruma ve onu bana veren esimin yuzune. Orada annesi. Hep sende böyleydin bende bunları yasadim sende. Bôyle yapardın deyip kendi anılarını. Anlatacak. Benim anım olmayacak biliyorum hep lafa girip öyle yapacak. Simdi bile hemen lafı kendi 35 yıl öncek Hamileleiğine. getiriyor her defasında.

Gribeyazcım bugün gözümüz kulağımız sende olacak :) Ortalıktan kaybolursan hemen doğurdun mu acaba diye merak ederiz :18: Fundada telefonun var mı canım?

Günaydın kızlar. Aslında iki saat önce uyandık.Bizim minnoş kedi iki gündür beni uyutmuyor. Sabahın köründe salona geçip biraz TV izledik.Sonra hanımefendinin keyfi yerine geldi de y. odasına geçtik.Halbuki dün o kadar da gezdi, eğlendi. Dün akşam eşimle yemeğe giderken tam yolun ortasında kalakaldım. Şiddetli bir acı.Hah dedim.Kasılma neymiş, öğrendin.Sağ tarafıma sanki şiddetli yumruk yemiş gibi oldum; ama kasılma değilmiş. 5-6 sn sonra geçti.Benim mink boksör canımı yakmış Bazen eşim "Kızım annenin canını yakma." diyor mazoşist annesinin sözleri: Yak kızım yak, vur, oooh. Acı çekmeye bayılır oldum. İlk bebeğimi iki aylıkken kaybettiğim için bunun mide bulantısı yapması, tekmeleriyle canımı yakması sağlığının yerinde old. gösterdiğinden hoşuma gidiyor.Daha doğrusu şükrediyorum.
Ödemlerim arttıkça ayak fetişisti de oldum.Dün akşam metrodaki kızların ayaklarına bakıp "Aaah aaah ne güzel, normal ayak böyle oluyor demek." diyorum.Çok çok şişmedi ayaklarım;ama böyle giderse daha da şişecek.Bir de dün gece sağ elim şişmeye başladı.Tek elin şişmesi normal mi?

Günaydın herkeslere :)) Sorunsuz, musmutlu bir gün olsun veee yine doğum haberleri alalım

Kedicikim daha rahmin toparlanmadı kuzum. Hala büyük ya ondan öyle duruyodur. Zamanla küçülüp eski halini alıcak )

Haberim Yok Gibi Çek Panpa

Eki Görüntüle 762639

Günaydınn Hepinize

Ayyy ne tatlı yaaa Maşalllah güne ne güzel başladık sayende Suloz :))

Ahahahah vay numaracıııı :)) Tamam güzel taktik ben de deniycem

Selam annişler,nasılsınız?
Sabah karşı biraz sancım vardı şimdi de ara ara gelip gidiyor ama çok kötü değil. :)
Şu suni sancı olayını merak ediyorum.Herkes normal sancıdan daha kötü onu verirlerse sakın alma,sezeryan ol diyor.
Suni sancı ile doğum yapan varmı acaba aramızda?

Suloz yine çok tatlısınız maşallahhhhhh.

Red çok geçmiş olsun canım hem size,hemde yengenin bebişine çok üzüldüm inş.hemen düzelir.

Canım nasılsın,bebişin nasıl,herşey yolundamı?
Hastahane ile ilgili tecrübelerini(iyi-kötü) müsait olduğunda benimle paylaşabilir misin?Özelden de yazabilirsin.

cnm bnm tup bebek o kaadar cok fazla ılac kullandımkı artık beynım almıyor ılac ısmı veyahut başka bırsyı doktor ne dıosa onu kullanıyorum 10 aydır ..doktora neden gıtmedım cunku bebek bıraz zor elde edıldıgı ıcın a desem başka doktorlara gonderıo bnm doktorum dedım belkı geçer gıtmedım ortopedıye ama gıdıcem dun geceden sonra dayanamıyorum cunku ağrıya artık..bu arada saol tatlım

yok cnm sanmıyorum bızım sezeryan olacak ztn

Gribeyazcım bugün gözümüz kulağımız sende olacak :) Ortalıktan kaybolursan hemen doğurdun mu acaba diye merak ederiz :18: Fundada telefonun var mı canım?

ayy canım benim teşekkür ederim evet fundada var benim numaram haberdar ederim mutlaka ama benim kızdan ses seda yok şimdilik

ayy canım benim teşekkür ederim evet fundada var benim numaram haberdar ederim mutlaka ama benim kızdan ses seda yok şimdilik

canım bende senin gibi 2 gündür sancılanıp duruyorum bizim bebekler doğum kanalına yerleşiyorlar sanırım doktora gittin mi sen benim bu perşembe nst ve kontrolüm var nişan yada su gelmediği için acile de gitmedim

ayhhh varya bukadar olur.bunun aynısı banada oldu aynı kişiler mi bunlar yoksaama kafaları tek yönlü çalıştığı kesin ne denir allah aşkına ben bilmiyorum ki bu insanlara.2010da evlendim 2ay sonra hamileyim gebeliğim sonlandırıldı doktorum sağlıksız bi gebelik dedi vs.neyse eşim sağolsun daha 40ım çıkmadan ankaraya kışın soğunda indirdi beni köye.sobalı evleri falan işte köy yani sonuçta.benim gebelik sonlandı ve ben normal doğum yaptım kayınvalideciğim o şahsiyette bütün köye bizim gelin kışın ortasında domates salatalık yedi işte hormonlu hormonlu bebek sakat oldu sonra gitti aldırdı falan demiş.ama varya kimi görsem köyde eve gelen bana beslenme dersleri veriyordu.en sonunda topladım valizi çıktım geliyorum bu aradada mikrop kapmışım köyde kanamam çok oldu.zaten hayallerim yıkılmış benim çektiğim acı bana yetiyor yavrumu kaybetmişim bide böyle şeylerle uğraştım.eşim ağzını bile açmadı yanında annnesi neler yaptı bana neler söyledi karışmadı bile hiç.topladım valizi gelirken artık takıldı geldi peşime.üstünden 2 sene geçti.tekrar hamileyim ve inşallah bebeğim sağlıklı bi şekilde doğacak.şimdi torun görmeye gelecekmişmiş yahu be kadın sen gelsen ne olur gelmesen ne olur benim yavrumu ben 5aylıkken normal doğumla doğurmak zorunda kalıp mezara koyarken kim vardı ki yanımda sadece kendi annem babam.eşim iş arkadaşlarıyla defnetti bebeğimizi şimdi bunları unuttum sanki ya ben ölümüze kimse gelmedi şimdi dirimize gelcekleşmiş maaa aile.otele rezervasyon yaptırır gibi yer ayırtıp geliyorlar bide.gelde küfür etme.ah işte şeytan diyorki... ama Allah var Allahtan korkuyorum ben.anlarlar diye bekliyorum hala yok bi anlayış.i
bide demezmiki kaynanam en çok mehmeti seviyorum o bi başka...öbür evlatlarından benim kocamı daha çok seviyormuş.bizdede bi laf var kasap sevdiği postu yerden yere vururmuş diye.o hesap...

kayın pederim daha 1ay olmadı tanımadığım 2 arkadşaınıda almış antalyaya tatile gelmiş benim evime.saf kocamda benden habersiz araba kiralamış gezdirmiş bunları.tiipik hayırlı evlat.ama karşısındakiler insan değil işte napıcaksın.

Allah'ım ben böyle insanların içinde çocuk büyütüp onlara dede babannne dedirtmek zorunda kalıcam.onların evlatlarına yaptıkları haksızlıkları ne olur bana yaptırtma.benim yavrumuda ne olur huyunu suyunu onlara benzetme.bebişlerimiz annesine babansına eşine çoluğuna çocuğuna vatanına milletine hayırlı evlat olur inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…