2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

orası öyle canım benim... hayatımızda yaşayacağımız en önemli en güzel en özel anlardan biri... ama yinede keyfini çıkarmaya bak.. başka çaremiz yok.. bende kalabalıktan sıkılıcam ama napalım.. annemiz babamız.. onlarında torunu.. onlarda yaşamak istiyor.. kendini üzmemeye çalış nolur..

mmlkk sende ödemden dolayı muhtemelen karpal tünel sendromu oluştu. Doktorun o yüzden ortopediciye yönlendirmiştir. İhmal etme bence.

günaydın güzel anneleeerrr.. Dün ben de doktordaydım miniğimin kalp atışları yüksek çıktığı için 3 kez nst'ye girdim. sonuncuda karnımı bir güzel doyurdum vee sonunda normal atmaya başladı kalbi, hareketleri yavaşladı hatta 3. nstde 1kez hareket etti karnı doyunca uyudu sanırım. minik kuzumun açlığa hiç tahammülü olmayacak galiba :))
Bu arada bütün gün hast.de olunca tüm hamilelerle kanka olduk. bir bayanın 40 haftası dolmuş ve yüksek tansiyonu olduğu için cuma hastaneye yatırmışlar. cumadan beri suni sancı veriyorlar ama hala ağrı hissetmiyordu. kadın dua ediyordu sancım olsun da doğuma alsınlar artık diye. onu görünce ben de dua etmeye başladım sancım olur inş. diye çünkü beklemek çok zor.

daha önce yazmıştım annem anneannemin rahatsızlığından dolayı şehirdışına gitmişti sabah aradı aramızdaki konuşmayı aynen yazıyorum

-uyuyormuydun

-yok ne uyuması uyuyamıyorum artık

-peynirlere baktın mı

- ne peyniri

-aşağıda dolapta peynir vardı da (annemin 2 evi var biri alt benimle aynı apartmanda digerinede bu sene taşındı müstakil ev yaptırıp)

-valla kendi evimdekine bakamadım anne

-bozulmadıysa al onları

-makinaya bulaşık koydum mu bilmiyorum bide ona bakarsın

-tamam iner bakarım anne

peynirler kadar merak etmiyor beni nasılsın yok kendi evimdekilere bakamadım diyince ne oldu bişiy mi var yoksa diye merak etmek yok ne diyeyim canı sagolsun

offf aynı dert bendede var..annemle kayınvalidem anlaşamıyor...ikisi aynı evde kaç gün boyunca nasıl olucak bilmiyorum.ben onlarımı idare edeyim bebeğimime bakayım kendi dikişlerimimi düşüneyim napim bilmiyorum..çok sıkılıyorum Allahım yardım etsin inş...dua eden kızlar ne olur annem evine dönene kadar bi sorun çıkmasın zaten yeni barıştılar annemle

ya sorma benim eşim denizci bide deniz kenarında olucaz hep.ben yabani değilim gelsinler gelmesinlerde değil am bi yerde otel olmak canımı sıkıyo normal beni aramayan sormayan görüşmediğim insanlar çat kapı yatılı misafir ya kullanılmak çok kötü bi şey.biz ankaraya gidince eşimin anne babasının evinden başka gittiğimiz biyer yok onlarda köyde zaten.ankarada daha bi yeri bile bilmem ben otobüsten in evlerine git bu kadar...
benim annemde şimdi doğuma gelicek bana bakıcak yedircek içircek temizliğimi yapıcak bana yemek yapıp onları nasıl ayırsın.ayırmasada hadi ben onlara hizmetçi oluyorum da anneme dayanamam..anneler can ya ben annemi kullanmalarına dayanamam...

canım öncelikle başın sagolsun.üzüldüm yaşadıkların için.inşallah bu bebeğini sağlıcakla kucağına alıptüm yaşadığın sıkıntıları unutacaksın.eşinde 40 günlükken ne gerek varmış ta seni köye götürmüş.ankaralı eşinin tarafı galiba çok iyi bilirim ankaralı adamların herşeye rağmen aileleri için yapamayacakları şey olmadığını.Allah tan uzakmışsınız yılda bi kere katlanmak daha kolay olur enazından

lesya_90 o turistik gezi olayı tatil gezileri gerçekten çok can sıkıcı bikaç yıldır bizde de var bursa yı gezmek isteyen kuzenler dayılar teyzeler fırsatını bulunca geliyorlar ki ben çalışıyorum eşim çalışıyor ama ne yaparsın kırk yılda bir mantığıyla bakıp sinir olmamaya çalışıyorum misafiri çok severim ama amaç bize gelmek değil daha eve girer girmez bize nereleri gezdireceksiniz demeye başlıyorlar bide gidince birbirlerine tafsiye ediyorlarmış gidin gezin çok güzel ağırlıyorlar diye güler misin ağlar mısın şimdi de burada mevlüt okutacağımı kaynanam söylemiş ben kendi evimde kadın kadına mevlüt okutacağım gelirse bi kaynanam görümcem geleceklerdi şimdi hala , teyze , dayı , yenge geleceklermiş öyle diyorlarmış kaynanamda memlekette mevlüt yapacağım diyince biz bursa yada gideceğiz diyorlarmış ne diyeyim buyursunlar gelsinler bide onlar için şimdiden sinirlerimi bozamıyacagım

Allah'ım hidayet ver ((

Sağolasın canım...ailesi için herşeyi yapar benim eşim.yapsında hiçbir zaman neden yaptın yada yaptıklarını eleştirmem ama iyilik bile şu dünyada helede bu zamanda hak edene... şurda var doğuma 23 dün yani ne diye canımı sıkıyorsunuz gelip burda tatsızlık çıkartacaklar bende dayanamıcam sayıcam lafları ondan sonra kıçlarına baka baka gidecekler.en son bu olur yani ama eşim arada kalıcak garibim ona üzülüyorum.insan ailesini seçemiyor biyerde şekillendirremiyorda eşim ailesinin yanında büyümemiş ilk okuldan sonra hep dışarda büyüdüğü için çok farklılar. ne diyeyim Allah'ım hidayet ver şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine...zaten zor sabrediyorum sütüm mütümde kesilirse bile çocuğumun rıskınada engel olursa bu olacak şeyler daha zaten kapatmam ağzımı.
Haberim Yok Gibi Çek Panpa

Eki Görüntüle 762639

Günaydınn Hepinize

ayhhh bu tambi küçük adam ama yaaaa.. kurulmuş tv izliyor gibi sanki nasılda tutmuş biberonu yerimmm senii yerimmmm maşallah annesi bebeğineeeee

Kizlar gecmisi okuyamadim bugun kontrol vardi nts de sanci cikti acilma yok ama ben sancilafi hissediyorum zaten bu erken dogum belirtsimi yoksa normalmi sizdede boyle bisey oldumu 35 haftaligim suan bu arada bebegim 2655 gr boyu 45 cm normalmi bu haftaya gore

Arayıp sorma işin düşünce ya da tatil aklına gelince hoooop çık gel . Bir de normal zaman değil yani doğum zamanı ; hiç mi düşünmüyorlar anlamıyorum ki.
Ben küçükken anneannem babaannem ( doğum günümüz olunca ya da annem hasta olunca ikisi beraber gelirdi ) gelirdi ; anneannem deli divane ortada dolanır babaannem sultan ya baş köşede otururdu . O yaşta garip gelirdi niye biri yapıyor diğerine diye , hala da anneme derim ; hayatta en sinir olduğum durumdur , kendini zeki zannedip karşıyı enayi yerine koyanlar . Kötü laf söylemek istemiyorum şu halimle ; Allah'a havale etmek en iyisi .

Valla ; annene söyle iş planı yapsınlar bir gün annen yemek yapıyor ise ertesi gün onlar yapsın . Anneninki de can ; sana bakacak , uykusuz kalacak , ev işi , yemek işi derken . Madem geliyorlar sebep de bebek görmek bahanesi o vakit işin ucundan tutacak baktın tutmuyor sen patron olacaksın planı yapıp söyleyeceksin .

Allah hepimize sabır versin canım

mmlkk sende ödemden dolayı muhtemelen karpal tünel sendromu oluştu. Doktorun o yüzden ortopediciye yönlendirmiştir. İhmal etme bence.

gidiyorum cnm doktora durdurmuyor ağrı zaten ...şimdi netten baktım evet o dedğin hastalığın belirtilerii

canım benim belmde hafif ağrı vardı onu çok önemsemdim ama karnımda bir acı vardı ki canım çıkıyor sandım karnım sertleşip kasıldıkça çok canımı yakıyordu artık dayanamadım eşim işten gelince gittik nst çekldi sancı bi tane çıktı dr alttan muayene etti 1 cm açıklık var dedi yatış yapmayalım evine git bu gece ya da yarın gelirsin geri dedi ama bende ne sancı var ne de bel ağrısı geçti
çarşamba sabahı gelrsin kontol etmem lazım dedi şimdi beklemedeyiz

benimde fikrim aynen öyle canım.ama gene durmaz eminim vikkk vikkk oğluna ötücek şöyle böyle.işine geliyorsa dicem anlarsa artık
Allah hepimize sabır versin canım
AMİNNNNNNNNN

Son düzenleme:

Üzgün surat yok , sakın haaa .
Öncelikle moralini yüksek tut , çok şükür 35.haftaya gelmişsin . Dinlen , kendini yorma . Zaten dr.un yönlendirmiştir seni .
Bizim buradan yorumumuz internetten okuduğumuz ya duyduklarımızla sınırlı olur ; ama içini ferah tut kilo ve boy haftasında olması gereken aralıkta ; zaten önemli olan organlarının gelişmesi ; çok kilo sağlık demek değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…