2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarrr bugünün suprizide benden gelebilir sabah nst cektirdik doktorumuz beğenmedi akşama tekrar çağırdı perşembeyi beklemeyebiliriz dedi akşam duruma göre doğuma alabilir..

Günaydınnn kızlarrr

Ayak tabanlarım çok ağrıyor yanıyor sizlerin nasıl?? :26:

hepsi aynılar cnm ilk günden beri erken doğacak dediler kızım direndi benimde ayaklarım çok ağrıo cnm uyanınca bile

kızlar selam artik geçmiş okuyamıyorum nolur kusuruma bakmayın gecede çok hastaydım bana yardımcı olmaya çalışan herkeze çok çok çok teşekkür ederim.şimdi biraz toparladım ama geceden beri sürekli sanki ishallmisim gibi bir karın ağrısı var arada benimde karnım da sancılar oluyo bizim hayta ignede olduktan sonra gelme kararı aldi sanırım..bi gelisme olursa hbr veririm. ...su son gunleri cok guzel gecirmek hepize nasip olsun kimse kimseyi uzemesin
Hepinizi cok seviyorum

Demek ki korkulacak bir durum yok , olsa hastaneye yatırırdı ya da yarın vs. gel derdi ; burada yazan arkadaşlar oluyordu ya dr. bir risk görünce mutlaka önlem alır boş bırakmaz , o nedenle rahat ol . Belki de sadece dinlenmen yetecek , bu arada strese yapıp hem kendini hem bebeği yorma sakın . Internette yazanlara çok takılmamak gerek , doğru yanlış bilemiyoruz ; yoksa herkes ona göre hareket eder hele bizim durumumuzda olanlar :) En iyisi güvenip gittiğimiz dr ; o da risk görse mutlaka uyarırdı seni , demek ki yavrun biraz daha seninle annesi :)

bende aynı durumda olanlardanım şaşırdım artık..dr hastaneye yatış diyo ebeler keşke yatsaydın diyo ama miyadı dolmadan 10 gün ne yapacam ben hastanede daha sıkıntı evimde en azından kafam dağılıyor şaşırdım kaldım...bu sancılar nişan gelmesinden sonra doğum süresini kısaltırmı acaba bilemedeim...hatsaneye 1.5 saat uzak bi mesafedeğim hastane il de ben ilçedeyim???????sizin açılmanız var mı bi de onu öğreneyim...

maşallah az bi zamanın kalmış koltuk kanepe diyorsun kendine ii güven ben iki adım yürüsem canım kalmıyor..yani iş yapmak istesemde belim çok ağrıyor...
Allahım herkese bol bol sabır versin...

Canim bence stres yapmani gerektirecek birsey yok, annenide suclu hissettirme yazik. Ben olsam sevinirdim, 4 nesil bir arada 4. Neslin gelisine sahit edecek anneannen :) bol bol resim cekinin bir arada, herkese kismet olmaz:)))

Hayırlı haberlerini bekliyoruz , kendine dikkat et :)

RED canım okudum yaşadıklarınızı çok üzüldüm çok geçmiş olsun çok şükür sizde bişiy yok Allahım korumuş...bebişede çok üzüldüm canım ya cok minnak kıyamam inş. hemencik iyileşir
SULOZ o nasıl bi güzellik maşallah yaa

sabahları uyanmak çok zor oluyorr Allahım bu son zamanlarda uykuya bağladım iyice son keyiflerimi yapmam için kızım fırsat tanıyoo sanırım annişine
cuma günüde annişim geliooo haftaiçide kayınvalidem falan gelirr sona yaklaşıyoruzzzzzz

Canım Allah sana sabır versin inşallah çok kalmayıp hemen giderler.

Senin cevaplarını duymazlıktan gelmiş resmen. O sadece söyliceğini söyleyip kapatmış. İnsan son zamanlarında daha çok dert anlatma ihtiyacı duyuyor ne var sanki dinleyiverse...

Dün akşam ben de kızımı sen bi çık bakalım ısırcam o ayaklarını diye tehdit ettim Çok acıtıyorlar artık canım büyüdüler kolay değil. Bir de benim gibi minyonsan yeri dar geliyor bebişlerin ne yapacaklarını şaşırıyorlar :)

Sen anlatırken ben yoruldum Normal elektrik süpürgesi bile zor tutuyorum eve

Kizlarrr bugünün suprizide benden gelebilir sabah nst cektirdik doktorumuz beğenmedi akşama tekrar çağırdı perşembeyi beklemeyebiliriz dedi akşam duruma göre doğuma alabilir..

Hadi bakalımmm bugün birisi doğursun artık ya alıştık her gün bebiş haberine Allah hayırlı doğum nasip etsin canım

Haklısın valla ; bu vurmalar çok hoşumuza gidiyor , olunca oh dedirten tek vurma :)
Valla ben de dr a sormayı unuttum ; benim de tek taraf bu hafta şişmeye başladı ; sağ el ve ayak ; sol da bir şey yok . İkisini inceleyince iki ayrı vücuttan birleştirme gibi duruyor ; sağ taraf el , ayak shrek gibi :)

maşallah az bi zamanın kalmış koltuk kanepe diyorsun kendine ii güven ben iki adım yürüsem canım kalmıyor..yani iş yapmak istesemde belim çok ağrıyor...
Allahım herkese bol bol sabır versin...

napalım canım.. ayın 5 inde sezeryanım var.. güya kardeşim gelicekti yardım edicekti ama buraya gelince sıcaktan onu gezmeye çıkartamıyorum evde sıkılıyor o yüzden gelişini geciktirmeye çalışıyor.. insanın kendinden başka dostu yok. o yüzden kendime güvenmek zorundayım.. hazır eşimde yokken evimi temizlim..kolay olmucak yavaş yavaş bitiririm evim 2 katlı. bi tek camlardan korkuyorum.. çok uzun ve büyükler.. onu anneme satcam artık nasıl olsa doğumdan 2 gün önce gelecek..

göbekini yirim haklısın kuzum az daha gayret etmem lazım.. normalde pek şikayetlenmem halimden aslında ama dünden beri aralıksız olunca bu maruz kaldığım şiddet, dayanamadım artık sanırım patlayıverdim

benim karnım çok büyümedi canım,oğlumun kilosu da yerinde maşallah dediğin gibi yeri dar geliyor herhalde benim zıpıra deminden beri karnımı okşuyorum,konuşuyorum,sakinleştirmeye çalışıyorum.. bakalım telkin yöntemi işe yarayacak mı

Kızlar ben artık oturamıyorum ya bacaklarımı yarım metre açarak oturabiliyorum çok indi benim bebiş. Herkesin böyle mi acaba?

aslında haklısın ben de kafayı yiyorum ama yapamıyorumda bende senin gğibi kendimden başka kimse yok annememi söyleyecem kayınvaldememi neyse kızım gelsin kendime gelince az az yaparım

Bisey sorabilir miyim? Bu bi parmak aciklik bi cm den kucuk mu oluo acaba? Acilma baslayinca ne kadar surerki doguma baslamak acaba?

Bugun dogurursam tum hastane personeli bayilir heralde. Azonce bir sogan yedim. Canim cekti. Manyakim ben, evet :-D

uykucu fıstık tünaydın
ohh ne güzel anneciğin geliyormuş gözün aydınn benimki de bugün uçak biletini aldı 5 ağustosa.. ondan önce de 1 ağustos'ta Arda mın küçük teyzesi gelecek Eskişehir'den.. her biri için ayrı gün sayıyorum resmenn çok ihtiyacım var onlara yaa gelsinler artık hayırlısıylaaaa

Ay teyzem geldi geçmişe de bakamadım hepinizi öpüyorum şimdilik kalkmam lazımmmm

Son düzenleme:

canım doktorlar 1 parmağı 1 cm olarak sayıyorlar.. önemli bir açıklık değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…