- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.641
Kizlarrr bugünün suprizide benden gelebilir sabah nst cektirdik doktorumuz beğenmedi akşama tekrar çağırdı perşembeyi beklemeyebiliriz dedi akşam duruma göre doğuma alabilir..
canım hepsi aynımıdır nedir.. benim kv de b.görümcede hep 34 te dogururssun görürsün bak diolardı.. Aldılar agızların payını benim kızımda direndi onlara inat çokk şükürr.. Bende hayır 37 e kadar durcak kızım dogmucak diodum annesini dinledi ve hala direniyorşimdide bir gün dursa faydası var diolar.. sanki o dogurursun bak görürsünü onlar dememiş gibii gıcık oluyorumm
Günaydınnn kızlarrr
Ayak tabanlarım çok ağrıyor yanıyor sizlerin nasıl?? :26:
Ya aslinda istiyorum bi an once gelsin 37 haftada bekliyorum oglumu ama 35 daha erken gibi geldi internette biraz baktim ama net cevap yazan biyer bulamadim acilma xok heralde bisry demedi acaba sanci tek basina dogum icin yeterlimi
Bu arada cevabin icin tesekkur canim
bende aynı durumda olanlardanım şaşırdım artık..dr hastaneye yatış diyo ebeler keşke yatsaydın diyo ama miyadı dolmadan 10 gün ne yapacam ben hastanede daha sıkıntı evimde en azından kafam dağılıyor şaşırdım kaldım...bu sancılar nişan gelmesinden sonra doğum süresini kısaltırmı acaba bilemedeim...hatsaneye 1.5 saat uzak bi mesafedeğim hastane il de ben ilçedeyim???????sizin açılmanız var mı bi de onu öğreneyim...Fundiş az kaldı ha gayret. Yerleri iyice daraldı, kocaman oldular artık hareketleri çok sert. Aynı acı bende de oluyor. Yerimden hoplatıyor resmen. Bi de bende göbek fıtığı gibi bişey oluştu gebelikten dolayı hele oraya vurunca mahvoluyorum. Zaten daha vurmadan acıyor bir de vurunca acıdan bayılıcam sanıyorum. Doğumdan sonra göbek fıtığı ameliyatı olucam büyük ihtimal. Sistit olduğumda radyolog siz daha önce de gelmiştiniz göbeğinizden tanıdım demiştiDüşün artık ne kadar belirgin olduğunu
maşallah az bi zamanın kalmış koltuk kanepe diyorsun kendine ii güven ben iki adım yürüsem canım kalmıyor..yani iş yapmak istesemde belim çok ağrıyor...bugün itibari ile doğum temizliğine yavaştan start verdim.. Allah razı olsun şu halı koltuk yıkama makinalarından.. kollarım koptu ama değdi.. ilginç olan kocamın oturduğu koltuktan ter temiz deterjanlı su çıktı.. ama benim oturduğum koltuktan pis su çıktı.. nasıl oluyor anlamadım.. sizede tavsiye ederim.. silince tekrar pislik su ile içinde kuruyor. içine işliyor.. ama su çeken makinalar çok iyi hemen temizleyip kurutuyor.. 2 çekyatım tamam.. sırada 2 halım var.. onlarında hakkından gelirim inş.. halılarım beyaz krem.. eşim balkonda sigara külüne basıp giriyor içeriye. halılarım kül içinde
Son günlerde herkese sinir olmaya başladım yaa sizde de var mı,eşim bile şaşırıyor halime kendi anneme hayatta kıyamazken ona bile sinir oldum haftasonu anneanneme bakıyo annem bir sürü teyze dayı var ama annem en küçükleri 85 yaşında anneannem,aynı şehirdeyiz anneme dedim kim alacak ben doğum yaptığımda oda onuda getircem yanımda size demez mi merak ediyo dedi anne dedim sen benimle mi uğraşacan anneannemle mi uğraşacan dedim ikinizlede uğraşırım ben 3 gün kalırız dedi,valla şaka gibi ama çok sinir oldum anneminkisi ne yardan ne serden geçerim hesabı oldu kayınvalideler deseniz aldılar başını gittiler evlerimiz yakındı akşamları yemeği yiyip eve gitmek bile çok büyk faydaydı düşünen yok bu kız çalışıyo zaten suya sabuna dokunmuyoruz kalalımda yemekte faydamız olsun diyen yok kii daha bir iğne almadı annem herşeyimi aldı bu zamana kadar 150 tl para harcadım daha doğurduktan sonra gelecek galiba ohh içimi döktüm rahatladım :99: sabah sabah sizide sıktıysam kusura bakmayın canlar
kızlar selam artik geçmiş okuyamıyorum nolur kusuruma bakmayın gecede çok hastaydım bana yardımcı olmaya çalışan herkeze çok çok çok teşekkür ederim.şimdi biraz toparladım ama geceden beri sürekli sanki ishallmisim gibi bir karın ağrısı var arada benimde karnım da sancılar oluyo bizim hayta ignede olduktan sonra gelme kararı aldi sanırım..bi gelisme olursa hbr veririm. ...su son gunleri cok guzel gecirmek hepize nasip olsun kimse kimseyi uzemesin
Hepinizi cok seviyorum
ayhhh varya bukadar olur.bunun aynısı banada oldu aynı kişiler mi bunlar yoksaama kafaları tek yönlü çalıştığı kesin ne denir allah aşkına ben bilmiyorum ki bu insanlara.2010da evlendim 2ay sonra hamileyim gebeliğim sonlandırıldı doktorum sağlıksız bi gebelik dedi vs.neyse eşim sağolsun daha 40ım çıkmadan ankaraya kışın soğunda indirdi beni köye.sobalı evleri falan işte köy yani sonuçta.benim gebelik sonlandı ve ben normal doğum yaptım kayınvalideciğim o şahsiyette bütün köye bizim gelin kışın ortasında domates salatalık yedi işte hormonlu hormonlu bebek sakat oldu sonra gitti aldırdı falan demiş.ama varya kimi görsem köyde eve gelen bana beslenme dersleri veriyordu.en sonunda topladım valizi çıktım geliyorum bu aradada mikrop kapmışım köyde kanamam çok oldu.zaten hayallerim yıkılmış benim çektiğim acı bana yetiyor yavrumu kaybetmişim bide böyle şeylerle uğraştım.eşim ağzını bile açmadı yanında annnesi neler yaptı bana neler söyledi karışmadı bile hiç.topladım valizi gelirken artık takıldı geldi peşime.üstünden 2 sene geçti.tekrar hamileyim ve inşallah bebeğim sağlıklı bi şekilde doğacak.şimdi torun görmeye gelecekmişmiş yahu be kadın sen gelsen ne olur gelmesen ne olur benim yavrumu ben 5aylıkken normal doğumla doğurmak zorunda kalıp mezara koyarken kim vardı ki yanımda sadece kendi annem babam.eşim iş arkadaşlarıyla defnetti bebeğimizi şimdi bunları unuttum sanki ya ben ölümüze kimse gelmedi şimdi dirimize gelcekleşmiş maaa aile.otele rezervasyon yaptırır gibi yer ayırtıp geliyorlar bide.gelde küfür etme.ah işte şeytan diyorki... ama Allah var Allahtan korkuyorum ben.anlarlar diye bekliyorum hala yok bi anlayış.i
bide demezmiki kaynanam en çok mehmeti seviyorum o bi başka...öbür evlatlarından benim kocamı daha çok seviyormuş.bizdede bi laf var kasap sevdiği postu yerden yere vururmuş diye.o hesap...
kayın pederim daha 1ay olmadı tanımadığım 2 arkadşaınıda almış antalyaya tatile gelmiş benim evime.saf kocamda benden habersiz araba kiralamış gezdirmiş bunları.tiipik hayırlı evlat.ama karşısındakiler insan değil işte napıcaksın.
Allah'ım ben böyle insanların içinde çocuk büyütüp onlara dede babannne dedirtmek zorunda kalıcam.onların evlatlarına yaptıkları haksızlıkları ne olur bana yaptırtma.benim yavrumuda ne olur huyunu suyunu onlara benzetme.bebişlerimiz annesine babansına eşine çoluğuna çocuğuna vatanına milletine hayırlı evlat olur inşallah....
daha önce yazmıştım annem anneannemin rahatsızlığından dolayı şehirdışına gitmişti sabah aradı aramızdaki konuşmayı aynen yazıyorum
-uyuyormuydun
-yok ne uyuması uyuyamıyorum artık
-peynirlere baktın mı
- ne peyniri
-aşağıda dolapta peynir vardı da (annemin 2 evi var biri alt benimle aynı apartmanda digerinede bu sene taşındı müstakil ev yaptırıp)
-valla kendi evimdekine bakamadım anne
-bozulmadıysa al onları
-makinaya bulaşık koydum mu bilmiyorum bide ona bakarsın
-tamam iner bakarım anne
peynirler kadar merak etmiyor beni nasılsın yok kendi evimdekilere bakamadım diyince ne oldu bişiy mi var yoksa diye merak etmek yok ne diyeyim canı sagolsun
günaydın kızlar..
dün geceden beri ben bende değilimmm :// oğlum içerde nasıl çalışmalar yapıyor tam olarak kestiremiyorum ama canımı çokk fena yakıyorşu an bile durmuyor oturdum ağladım dün gece çünkü naptıysam durmadı. uzandım,kalktım dolandım, oturdum..... çok sert hareketlerle vuruyor özellikle göğüs altım sanırım çürüdü bir yandan da kendime kızıyorum ne diye şikayetleniyorsun yuh sana diyorum ama gerçekten çok fena durumdayım.. siz de kızabilir kınayabilirsiniz hatta insan hiç bebeğinin hareketlerinden rahatsız olur mu diye.. ama beni az çok tanıdıysanız ve ben bu raddeye gelmişsem durum hiç normal değil
napacağımı bilmiyorum..bu aslında bir sorunun işareti mi kestiremiyorum kızlar
bugün itibari ile doğum temizliğine yavaştan start verdim.. Allah razı olsun şu halı koltuk yıkama makinalarından.. kollarım koptu ama değdi.. ilginç olan kocamın oturduğu koltuktan ter temiz deterjanlı su çıktı.. ama benim oturduğum koltuktan pis su çıktı.. nasıl oluyor anlamadım.. sizede tavsiye ederim.. silince tekrar pislik su ile içinde kuruyor. içine işliyor.. ama su çeken makinalar çok iyi hemen temizleyip kurutuyor.. 2 çekyatım tamam.. sırada 2 halım var.. onlarında hakkından gelirim inş.. halılarım beyaz krem.. eşim balkonda sigara külüne basıp giriyor içeriye. halılarım kül içinde
Kizlarrr bugünün suprizide benden gelebilir sabah nst cektirdik doktorumuz beğenmedi akşama tekrar çağırdı perşembeyi beklemeyebiliriz dedi akşam duruma göre doğuma alabilir..
Günaydın kızlar. Aslında iki saat önce uyandık.Bizim minnoş kedi iki gündür beni uyutmuyor. Sabahın köründe salona geçip biraz TV izledik.Sonra hanımefendinin keyfi yerine geldi de y. odasına geçtik.Halbuki dün o kadar da gezdi, eğlendi. Dün akşam eşimle yemeğe giderken tam yolun ortasında kalakaldım. Şiddetli bir acı.Hah dedim.Kasılma neymiş, öğrendin.Sağ tarafıma sanki şiddetli yumruk yemiş gibi oldum; ama kasılma değilmiş. 5-6 sn sonra geçti.Benim mink boksör canımı yakmışBazen eşim "Kızım annenin canını yakma." diyor mazoşist annesinin sözleri: Yak kızım yak, vur, oooh. Acı çekmeye bayılır oldum. İlk bebeğimi iki aylıkken kaybettiğim için bunun mide bulantısı yapması, tekmeleriyle canımı yakması sağlığının yerinde old. gösterdiğinden hoşuma gidiyor.Daha doğrusu şükrediyorum.
Ödemlerim arttıkça ayak fetişisti de oldum.Dün akşam metrodaki kızların ayaklarına bakıp "Aaah aaah ne güzel, normal ayak böyle oluyor demek." diyorum.Çok çok şişmedi ayaklarım;ama böyle giderse daha da şişecek.Bir de dün gece sağ elim şişmeye başladı.Tek elin şişmesi normal mi?
maşallah az bi zamanın kalmış koltuk kanepe diyorsun kendine ii güven ben iki adım yürüsem canım kalmıyor..yani iş yapmak istesemde belim çok ağrıyor...
Allahım herkese bol bol sabır versin...
göbekini yirimFundiş az kaldı ha gayret. Yerleri iyice daraldı, kocaman oldular artık hareketleri çok sert. Aynı acı bende de oluyor. Yerimden hoplatıyor resmen. Bi de bende göbek fıtığı gibi bişey oluştu gebelikten dolayı hele oraya vurunca mahvoluyorum. Zaten daha vurmadan acıyor bir de vurunca acıdan bayılıcam sanıyorum. Doğumdan sonra göbek fıtığı ameliyatı olucam büyük ihtimal. Sistit olduğumda radyolog siz daha önce de gelmiştiniz göbeğinizden tanıdım demiştiDüşün artık ne kadar belirgin olduğunu
benim karnım çok büyümedi canım,oğlumun kilosu da yerinde maşallahcnm arasıra benzer şeyler yaşıyoruz bence panik yapma kuzucukların yeri iyice daraldı malum yürüyüş yapacak alanları azaldı bi elini kaldırsa bi ayağını bizim karnımız deliniyo gbi oluyo Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. ciddi bi durum yoktur su gelse kan gelse git derim dr. a ama bu geçici bi şey gibi.kimsenin yaşadığı birbiriyle aynı değil asla kınama olmaz biz zaten bebişlerimizi çooooooookseviyoruz azıcık şikayetlensek bu sevmediğimiz anlamına gelmez ki
napalım canım.. ayın 5 inde sezeryanım var.. güya kardeşim gelicekti yardım edicekti ama buraya gelince sıcaktan onu gezmeye çıkartamıyorum evde sıkılıyor o yüzden gelişini geciktirmeye çalışıyor.. insanın kendinden başka dostu yok. o yüzden kendime güvenmek zorundayım.. hazır eşimde yokken evimi temizlim..kolay olmucak yavaş yavaş bitiririm evim 2 katlı. bi tek camlardan korkuyorum.. çok uzun ve büyükler.. onu anneme satcam artık nasıl olsa doğumdan 2 gün önce gelecek..
RED canım okudum yaşadıklarınızı çok üzüldüm çok geçmiş olsun çok şükür sizde bişiy yok Allahım korumuş...bebişede çok üzüldüm canım ya cok minnak kıyamam inş. hemencik iyileşir
SULOZ o nasıl bi güzellik maşallah yaa
sabahları uyanmak çok zor oluyorr Allahım bu son zamanlarda uykuya bağladım iyice son keyiflerimi yapmam için kızım fırsat tanıyoo sanırım annişine
cuma günüde annişim geliooo haftaiçide kayınvalidem falan gelirr sona yaklaşıyoruzzzzzz
Bisey sorabilir miyim? Bu bi parmak aciklik bi cm den kucuk mu oluo acaba? Acilma baslayinca ne kadar surerki doguma baslamak acaba?
Bugun dogurursam tum hastane personeli bayilir heralde. Azonce bir sogan yedim. Canim cekti. Manyakim ben, evet :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?