- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.661
uykucu fıstık tünaydın
ohh ne güzel anneciğin geliyormuş gözün aydınnbenimki de bugün uçak biletini aldı 5 ağustosa.. ondan önce de 1 ağustos'ta Arda mın küçük teyzesi gelecek Eskişehir'den.. her biri için ayrı gün sayıyorum resmenn çok ihtiyacım var onlara yaa gelsinler artık hayırlısıylaaaa
Canım Allah sana sabır versin inşallah çok kalmayıp hemen giderler.
Senin cevaplarını duymazlıktan gelmiş resmen. O sadece söyliceğini söyleyip kapatmış. İnsan son zamanlarında daha çok dert anlatma ihtiyacı duyuyor ne var sanki dinleyiverse...
Dün akşam ben de kızımı sen bi çık bakalım ısırcam o ayaklarını diye tehdit ettimÇok acıtıyorlar artık canım büyüdüler kolay değil. Bir de benim gibi minyonsan yeri dar geliyor bebişlerin ne yapacaklarını şaşırıyorlar :)
Sen anlatırken ben yoruldumNormal elektrik süpürgesi bile zor tutuyorum eve
Hadi bakalımmm bugün birisi doğursun artık ya alıştık her gün bebiş haberineAllah hayırlı doğum nasip etsin canım
canım doktorlar 1 parmağı 1 cm olarak sayıyorlar.. önemli bir açıklık değil...
Ayy kizlaaaaarrr kaynanamlarla esim küs olduğu için ilk kez mutlu oldum. Hic ole dusunmemistim. Gercekten de annemi hizmetci ederlerdi ellerinde sigaralar kahve dertleri de hic bitmez. Ayy nasil iyi bi durummus meger. Cocuk yasina girene kadar konusmasinlar. Ben de yalnizim die uzuluodum ahmak gibi.
Lesya cok guzel moral oldu bana canim. Senin icin de ben bisiler solemek isterdim ama cok haklisin.
Suloz oglun cok fena olcak. Masallah ne de cirkin. (Bizde guzel sevimli denmez. Yanlis anlama ;-) )
Gecmise dewam ediim de geri geliim
hepsi aynılar cnm ilk günden beri erken doğacak dediler kızım direndi benimde ayaklarım çok ağrıo cnm uyanınca bile
Sen benim acikligimi begenmiyon mu? Niye kucumsedin ki bi cm diye? Yarin buyur o! Buyuyunce hemen sana yazip hava atcam.:-D
Nur topu gibi bi cm acikligim var benim. O kadar sanci cektim en azindan bi parmak da olsa acilmis.
Kendimi avutuyom ya. Ilk dogumu olanlarin en uzun safhasi acilmanin 3 cm ye gelmesiymis. Gunler surermis. Poffff... Ama belki de bunyeyle alakalidir. Benim gibi olan var mi diye sordum da... :-(
Saglikli olsun, ama kavusalim artik. Bebegimi kollarima almayi cok ama coookk istiyorum... Sanci icin dua ediyom ya, gercekten problemliyim :-D
evet buyrun benim
tünaydın bebişim
evet canım benimde annişe çok ihtiyacım var bana sölemeden almış biletini bugün duyunca nasıl sevindimmmmmm
aynen gelsinler artık yaa yapılcak çok şey var
ayy fındığım çok az kaldı yaa p tesi belli olcak en geç 3 temmuz dedi doktorum 3 temmuzda kadir gecesiii
ahandaa minik Kadriye mi geliyor acaba nedirrrrrr cücüümm
orası öyle canım benim... hayatımızda yaşayacağımız en önemli en güzel en özel anlardan biri... ama yinede keyfini çıkarmaya bak.. başka çaremiz yok.. bende kalabalıktan sıkılıcam ama napalım.. annemiz babamız.. onlarında torunu.. onlarda yaşamak istiyor.. kendini üzmemeye çalış nolur..
offf aynı dert bendede var..annemle kayınvalidem anlaşamıyor...ikisi aynı evde kaç gün boyunca nasıl olucak bilmiyorum.ben onlarımı idare edeyim bebeğimime bakayım kendi dikişlerimimi düşüneyim napim bilmiyorum..çok sıkılıyorum Allahım yardım etsin inş...dua eden kızlar ne olur annem evine dönene kadar bi sorun çıkmasın zaten yeni barıştılar annemle
bende aynı durumda olanlardanım şaşırdım artık..dr hastaneye yatış diyo ebeler keşke yatsaydın diyo ama miyadı dolmadan 10 gün ne yapacam ben hastanede daha sıkıntı evimde en azından kafam dağılıyor şaşırdım kaldım...bu sancılar nişan gelmesinden sonra doğum süresini kısaltırmı acaba bilemedeim...hatsaneye 1.5 saat uzak bi mesafedeğim hastane il de ben ilçedeyim???????sizin açılmanız var mı bi de onu öğreneyim...
kızlar merhaba, geçmişe bakamadım moralim bozuk biraz bi silm verip çıkıcam. dün eşimin kullandığı araçla kaza yaptık. döner kavşakta düz gelen araç süratle benim oturduğum tarafa çarptı bizi bariyerlere savurdu. araç kendi etrafında bi tur döndü sonrasında durabildik. vuran şahıs kaçtı. ambulans geldi hastane karakol vs derken adamı buldular.ancak şöför değişmişti. bize çarpan ve kaçan muhtemelen ya alkollü ya da ehliyetsizdi. aracı mahallenin muhtarı getirdi ve ben kullanıyordum dedi şaka gibi...
üstelik ben bunlara çarpmadım kavşağa çarptım dedi o kavşakta 5 mobese olduğunu unutarak. ben ve bebek iyiyiz eşimde öyle. ufak tefek çürüklerimiz var o kadar. araba pert durumda. babam adamı tehdit etti,eğer kızıma ve karnındaki torunuma bişey olursa kafana sıkarım paşa paşa yatarım dedi hemde polislerin yanında. araçta ikimiz vardık allahtan başka kimseye zarar gelmedi.
derken bu sabah yengem doğum yaptı;14 dikişi var. bebek doğum esnasında omuzunu kırmış kuzum nasıl canı yanıyor anlatamam. 2 gündür üst üste saçma sapan olaylar... rabbim beterinden saklasın.
kızlar hastaneden geldik sabahtan beri karnımda bi acı vardı kasılma olduça canımı daha fazla yakıyrdu belimde de hafif hafif bi sancı vardı endişe ettim geçmeyince eşim işten geldi ve hastaneye gittik
nst çekildi sancı çıkmadı ama doktor altta muayene etti 1 cm açılman var dedi
şimdi eve git daha rahat edersin bu gece geri gelebilirsiniz ya da yarın belli olmaz yarında gelmezse çarşamba sabahı mutlaka gel göreyim seni dedi
ya heycandan sormadım daha benim kuzum kanala girmemişti cumartesi günü şimdi ne alemde çatım müsait mi acaba normal doğuma uff insan unutuyor işte
Kizlar son 2 saattir birden rahatsizlandm gözlerim akiyor ve hapsuruyorumins.kuzu iydir bir posta terledim nane limon icip ama cok kotu hissediyorum...hamilelikte son haftalarda hamilelik nazlesi olur yazuyo ama nette saskinim nadil dogurcam boyle yaa:2: dokunsalar aglayacak gibiyim. Bu saatte sizden baska kimseyede danisamiyorum uyumayanlardan yrdm tavsiye Allah rizasi icin
Merhaba arkadaşlar.Geçmişe şöyle bir bakayım dedim ama sadece dün yazılanları okuyabildim.Maşallah yine herzamanki gibi sayfalarca döktürmüşsünüz.
Doğum yapan arkadaşlar olmuş.Allah analı babalı büyütsün.Hayırlı uğurlu olsun.Bahtları açık olsun inşallah.
RED canım size ve minik yeğenine çok geçmiş olsun.Verilmiş sadakanız varmış.İnşallah yeğeninde biran önce iyileşir.
Kızlar eşim doğumdan hemen sonra işten ayrılıyor.Dua edinde şirket kendi çıkarttı göstersin.En azından tazminat alabilsin.Borcumuzda var.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Dualarınıza ihtiyacım var.
Ne güzel şekerleme yaptım, çok iyi geldiama şimdi yemek yapma zamanı :))
En son yoktu ama şimdi var mı bilmiyorum. Sancılarımda, kasılmalarımda belirgin bir artış var açılmaya başlamış olabilir de olmayabilir de :)) Cumartesi randevum var o zaman çıkAcak ortaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?