2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet buyrun benim
tünaydın bebişim
evet canım benimde annişe çok ihtiyacım var bana sölemeden almış biletini bugün duyunca nasıl sevindimmmmmm
aynen gelsinler artık yaa yapılcak çok şey var
ayy fındığım çok az kaldı yaa p tesi belli olcak en geç 3 temmuz dedi doktorum 3 temmuzda kadir gecesiii

canım benimmm bende öyleyim.. kocam iyice pasaklılığı ele aldın diyor hafta da 1 zor süpürge yapıyom hele tozu ayda 1 alıyorum nefret ederim toz almaktan.. ama zaman yaklaştı eve kadın almak istemiyorum.. istemem sonra arkamdan konuşur ne pis kadın be diye korka korka yapıyorum yavaş yavaş... yarında gardrobumu silip düzenlicem.. geriye süpür sil geç kalıcak alt kat için tabi.. oyyy mutfak dolapları var ama yağ sökücüler sağ olsun sık toz alır gibi sil geç yazarken de kendime güldüm değil bi yandan ben mi yapacam bunları diye.. kakılmış her yerde kakılmışş.. temizliğe devam

Merhaba arkadaşlar.Geçmişe şöyle bir bakayım dedim ama sadece dün yazılanları okuyabildim.Maşallah yine herzamanki gibi sayfalarca döktürmüşsünüz.

Doğum yapan arkadaşlar olmuş.Allah analı babalı büyütsün.Hayırlı uğurlu olsun.Bahtları açık olsun inşallah.

RED canım size ve minik yeğenine çok geçmiş olsun.Verilmiş sadakanız varmış.İnşallah yeğeninde biran önce iyileşir.

Kızlar eşim doğumdan hemen sonra işten ayrılıyor.Dua edinde şirket kendi çıkarttı göstersin.En azından tazminat alabilsin.Borcumuzda var.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Dualarınıza ihtiyacım var.

slmm kızlarr. bugün kontrolmmmz vardıı. kontrole gittim nst ye girdimmm sancımm çıktı .. ama ben hala sancı hissetmiyorummm. bakalımmm hayırlısııııı ne zamnn gelecekk kızıımmm??

canım doktorlar 1 parmağı 1 cm olarak sayıyorlar.. önemli bir açıklık değil...

Sen benim acikligimi begenmiyon mu? Niye kucumsedin ki bi cm diye? Yarin buyur o! Buyuyunce hemen sana yazip hava atcam. :-D

Nur topu gibi bi cm acikligim var benim. O kadar sanci cektim en azindan bi parmak da olsa acilmis.

Kendimi avutuyom ya. Ilk dogumu olanlarin en uzun safhasi acilmanin 3 cm ye gelmesiymis. Gunler surermis. Poffff... Ama belki de bunyeyle alakalidir. Benim gibi olan var mi diye sordum da... :-(

Saglikli olsun, ama kavusalim artik. Bebegimi kollarima almayi cok ama coookk istiyorum... Sanci icin dua ediyom ya, gercekten problemliyim :-D

kıymetini bil senin yerinde olmak isteyenler var canım

yapma bunu banaaaa çoookk kıskanırım olamaaaz..... hayırlısı olsun canım... emelbaha da 3 gündür 1 cm açıklıkla duruyor.. tabi bugün durum nedir bilinmez.. tabi yanlış hatırlamıyorsam.. açıklık olmazsa sezeryana girecekti perşembe günü

ahandaa minik Kadriye mi geliyor acaba nedirrrrrr cücüümm

Selâm kızlar
Herkes iyidir insallah , ilginç birşey oldu bugun ablamda geldi banyoyu temizledi şimdi yemek yapıyor :)

Ben annem ile ablamı arkama alınca cesaretlendim inci icin hastane beşiğine tülden sus yapıyorum ama çok zormus ve çok yoruluyorum . Yavaş yavaş yapıyorum bakalım dogmadan yetistirebilecekmiyim gaza geldim aldım malzeme ama bakalım :)

CANIM destegin icin sağol insanın bôyle seyleri duymaya ihtiyacı oluyor.bazen kafamdaki mantık telleri kopuyor duygusala bagliyirum...

Bu kötü olmuş ; madem anlaşamıyorlar önce annen gelse o gidince kayınvaliden gelse keşke . Ama doğar doğmaz yanında olmak istiyorlar :) İkisi de ayrı şehirlerden mi gelecek ; yoksa kayınvaliden senin bulunduğun yerde mi , eğer öyleyse biraz uğrar görür gider annen gidince de daha sık gelir , gerçi biz ne desek boş o kafaya ne koyduysa o olur da :)
Sıkılmanı anlayabiliyorum , zor bir durum ama stres sütü etkiliyor , elinden geldiğince rahat olmaya , kafaya takmamaya çalış canım .
Ah ah gördük geçirdik , biz büyüğüz , şöyleyiz böyleyiz demeye gelince deniyor madem öyle büyüklüğünü göster kardeşim ; lohusalıkta biraz daha verici ol , yeni anneyi düşün hadi anneyi düşünmüyorsun ona muhtaç olan torununu düşün ; inşallah düşünürler ne diyelim :)

Ne güzel şekerleme yaptım, çok iyi geldi ama şimdi yemek yapma zamanı :))

En son yoktu ama şimdi var mı bilmiyorum. Sancılarımda, kasılmalarımda belirgin bir artış var açılmaya başlamış olabilir de olmayabilir de :)) Cumartesi randevum var o zaman çıkAcak ortaya.

çok çok geçmiş olsun red. ucuz atlatmışınız. verilmiş sadakanız varmış...

gribeyaz seninki pek afacan çıktı valla:) gittiğinde unuttuğun herşeyi anlatır nasılsa doktor

pencere .ok geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede geçer...

Haberim Yok Gibi Çek Panpa

Eki Görüntüle 762639

Günaydınn Hepinize
maşallah yakışıklıya tam ısırmalık valla.

Allah ; şu mübarek günlerde , hamilenin duasını kabul eder inşallah .
İnşallah tazminat alır canım ve en kısa zamanda da daha iyi bir iş bulur . Eminim ; yavrunuz uğurlu gelecek , nasibi ile ve sıkıntı çekmeyeceksiniz.

şekerleme gibisi yok valla canım...
şu yemek olayı son zamanlarda tam bi işkence oldu
gerçi pek bişiy yaptığımda yok hep kolay şeyler yapıyorum kocişim isyan etmiyoo Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…