2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah seninle hemen hemen aynı haftalardayız senin bebiş baya önde nasıl besleniyorsun maşallah subhanallah

cnmm Allah sağlıklı uzun ömürler wersin bebişinee...çook sewindimmm :) maşallah sağlıklıca doğdu bebiş darısı bize:)

Seni cok iyi anliyrum ayni seyleri bende yasiyorum insan evinde oturmak istiyor pijamasiyla esofmaniyla benimkide hergun aramami beklet aramassam arar yemk var burda yiyin der bende duzen oturtma cabalarindayim Rabbim yardimcimiz olsun

amin cnm ıns bebısler gelınce duzene gırer hersey

topiğimizin annesi şimdi gerçekten anne olmuş hadi gözünaydın darısı bizlere hayırlısıyla artık tecrübelerinizi bekliyoruz bebişler fırsat verdikçe yağmur bebeği öp benim için de birdee fotoğraf istiyoruz pamuk şekeri kızının

Kızlar bugün doğurursam şayet kayınvalidemle kızım aynı gün doğmuş olacak. Ben 23'ü sanıyodum oh be bugünü de atlattık diyodum ama meğer yanlış hatırlamışım. Bugünmüş Kadın acayip diktatör benim kız da bugün doğup benzerse yandık valla. Eşim bile bugün doğmasın diyo hadi ben gelinim

gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına artık :)

Kanımca artık hepsi Aslan burcu olacakları icin hepsi dediğim dedik olacak. Olsun iste hayatta kendilerini ezdirmezler.

Herkese iyi geceler arkadaşlar 2013 Eylül annesiyim bir slm vereyim dedim bizim topikte kimsecikler kalmamış 32 haftalık hamileyim doğumdan çok korkuyorum doğum heyecanı sardı beni Allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı en yakın zamanda nasip etsin inşallah hepinizi öpüyorum ve tabi minnışlarınızı da

Gün henüz yeni başladı canım sen en iyisi kızını şimdiden tembihlemeye başla :)

o kadar vahım yani :) dusundumde bende istemezdm heralde kv aynı gun tam bı övunc olurdu onun ıcın soyle snn kızada dursun bugun :)

Canm çok sevindim senin adına.. Gayet iyi yapıyorsun böyle devam et. Biraz da senin istediğin gbi olsun.. Ama saygı sevgi hep olsun aman dikkat et yüz göz olma. Sana karşı tavır içindeyse anlamamazlıktan gel. Gördüğünde de güler yüzlü ol ama dediğini de yap. Kararlılığını anladığında herkes kabullenicektir. Oh be ben de rahatladım senin adına Allah yardımcın olsun, niyetin kötü değil sadece olması gereken bu ..

o kadar vahım yani :) dusundumde bende istemezdm heralde kv aynı gun tam bı övunc olurdu onun ıcın soyle snn kızada dursun bugun :)

1 saat kadar önce 2 adet sancı girdi 5 dak. arayla dur İdoş dedim , dayan gızım gendini deslim etme dedim Şimdilik duruyo bakalım hihihihi

ayy cnm cok saol bole benı anlayan ınsanları görunce nasıl mutlu oluyorum :) gercekten nıyetım kotu deıl amacım tamamen bagı koparmkta deıl sadece kv bızım bı ewımız oldugunu aıle oldugumuzu anlamasını saglamak saygısızlık ıstesemde yapamam kı zaaten ben hıc kımseye karsı kırıcı olamamısımdır kızlar desteklerınızle sankı daha fazla guclenıyorum :):)

ayy kayınvaliden ne kadar çok sevinirrr torunum benimle aynı gün doğdu diye...ben olsam çok sinir olurdumm

sen cok eglencelısın ya cıvıl cıvılsın gulduruyosun bızı gece gece allahta senı guldursun ıns :)

Amin canım. Hep birlikte gülelim inş. hem o zaman çabuk yaşlanmayız. Gülme kaslarının insanı genç tutma gibi bir özelliği var

ayy kayınvaliden ne kadar çok sevinirrr torunum benimle aynı gün doğdu diye...ben olsam çok sinir olurdumm

Ben sinir olmam da tırsarım Hitleriye2 geliyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…