- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.781
hayırlı akşamlar arkadaşlar, bugün bizimde kontrolümüz vardı nst de sancılarımız çıktı yine ama idare eder seni dedi doktorumuzz :44: nihanım da büyümüş tombik olmuş 3540 olmuş, inşallah normal doğurabilirim, birde sormak istediğim bir şey var sizlere, normal doğumda doğuma girerken o hastane kıyafetini mi giydiriyorlar yoksa kendi geceliğimizi mi giyiyoruz, ben bir tane doğum için bir tane doğumdan çıkış için gecelik koydum çantama birde pijama takımı aldım, merak ediyorum nasıl olacak
Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Hepinize cok teşekkür ederim. Dualarını esirgemeyenlerden allah razı olsun.
Umarım hepinizin dogumlari kolay geçer bebekleriniz sağlıklı olur :)
Hepinizi. Dominik oluyoruz kızımın teyzeleri
Seni cok iyi anliyrum ayni seyleri bende yasiyorum insan evinde oturmak istiyor pijamasiyla esofmaniyla benimkide hergun aramami beklet aramassam arar yemk var burda yiyin der bende duzen oturtma cabalarindayim Rabbim yardimcimiz olsun
Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Cok kizip kiriliodur da kendince belli etmemeye calisiyor. Senin kazandigini kabul etmemek icin. Hamilelikten sonra duzelecegini de dusunuyor olabilir. En basindan beri hatirladigim kadariyla cabaliosun. Bence dik dur pes etme. Buraya kadar geldikten sonra basa donmeni istemem. Yarin obur gun toplaninca laf arasinda gidip gelmediginden yakinacaktir kocana. Bence cok detaya inmeden esine citlat. " bugun cok yorgun hissediyorum zaten annen de cagirdi gidemedim. Artik evden cikasim gelmio. Vs." Lac arasinda sokusturursan esin annesinin yaninda sasirip seni incitecek bi pot kirmamis olur. Bu yontemi cok kullanirdim ben. Amacin baska aslinda gitmek istemiyorsun mesafe koymak icin. Kaynanan cok iyi farkinda. Ama kocan yorgun oldgn icin gtmedgni sancak. Miiissss, tertemiz.
Ayy cok fena bi kaynana olcam. Yazik benim oglana :-D[/QUOTE
aynen bakalım bız nasıl kaynana olcaz esıme dıorum acaba bende annen gibi olurmuyum oglana cok duskun ben bunları yasadım gelınıme yasatmıcam dıorum :)taktıklerını uygulucam cnm saol ewt cok yol aldım pes edersem en basa donerım dırenıcem :)
Slm kizlarbiz geldik.
Kızlar bugün doğurursam şayet kayınvalidemle kızım aynı gün doğmuş olacak. Ben 23'ü sanıyodum oh be bugünü de atlattık diyodum ama meğer yanlış hatırlamışım. BugünmüşKadın acayip diktatör benim kız da bugün doğup benzerse yandık valla. Eşim bile bugün doğmasın diyo hadi ben gelinim
Gün henüz yeni başladı canım sen en iyisi kızını şimdiden tembihlemeye başla :)Kızlar bugün doğurursam şayet kayınvalidemle kızım aynı gün doğmuş olacak. Ben 23'ü sanıyodum oh be bugünü de atlattık diyodum ama meğer yanlış hatırlamışım. BugünmüşKadın acayip diktatör benim kız da bugün doğup benzerse yandık valla. Eşim bile bugün doğmasın diyo hadi ben gelinim
Kızlar bugün doğurursam şayet kayınvalidemle kızım aynı gün doğmuş olacak. Ben 23'ü sanıyodum oh be bugünü de atlattık diyodum ama meğer yanlış hatırlamışım. BugünmüşKadın acayip diktatör benim kız da bugün doğup benzerse yandık valla. Eşim bile bugün doğmasın diyo hadi ben gelinim
Kanımca artık hepsi Aslan burcu olacakları icin hepsi dediğim dedik olacak. Olsun iste hayatta kendilerini ezdirmezler.
Gün henüz yeni başladı canım sen en iyisi kızını şimdiden tembihlemeye başla :)
kızlar daha once yazmıstım belkı bılırsnız bnm kv de bana cok yakın durmadan arayıp cagırıyodu benı yemege gelın otrmaya gelın devamlı tacız edıyodu anlıcanz :) bende ramazaan gırdıgınden berı yavs yavas tavrımı koydum arada bı gıtmedım yemege gunduz bı saat ugradım ewıme geldım kv bozuluyo tabı sız burda gidersnz bn napıcam demekkı uzak olsanz hıc gelmezsınız fln dedı bende alısın cocuk olunca ewımde olucam dedım sen bızı alıstrmaya calısıyon ozaman dedı bende güldüm ewıme gıttım. neyse kv bıraz kabullendı gibi durumu ama bu seferde durmadan arayıp agrın varmı sancın varmı ne yedın ac ac oturuyonmu sankı ewde yemek yıyemıyom kızdım bende yalandan dedım bı annem arıyo bı sen bı esım zaten bısey olsa arar soylerım ıkıdebır sancın varmı sancın varmı kızıyorm dedm ıkı gundur araymıyo ve ben ıkı gundurde ust uste hıc gıtmıyorm bugunde gitmedm bı ılk oldu nerdeyse ama kesın kararlıyım cocuk olunca tamamen degıstırıcem duzaenımı aza önce gorumcem msj attı arayamıyoya cocuga msj attırıyo napıyon dıye ıyıyım dedm yatıorum uzerımı degısıp gelmek zor gelıyo aksam abın sıze tatlı getrmıstı gelde al cnm dedım gelırkende bıraza yaprak getrde sarma sarıcam gözüm alırsa dedım aza önce geldı koca bıdonun hepsını getrmıs nıye dedım hepsını getrdın annem ayırmak zor olur dedı hepsını sararsın ıste dedı gıtttı ben sokk yapragıda annem vermıstı ona memleketten gelmıstı sızce bu bana karsı bı tavırmı ?
o kadar vahım yani :) dusundumde bende istemezdm heralde kv aynı gun tam bı övunc olurdu onun ıcın soyle snn kızada dursun bugun :)
Canm çok sevindim senin adına.. Gayet iyi yapıyorsun böyle devam et. Biraz da senin istediğin gbi olsun.. Ama saygı sevgi hep olsun aman dikkat etyüz göz olma. Sana karşı tavır içindeyse anlamamazlıktan gel. Gördüğünde de güler yüzlü ol ama dediğini de yap. Kararlılığını anladığında herkes kabullenicektir. Oh be ben de rahatladım senin adına Allah yardımcın olsun, niyetin kötü değil sadece olması gereken bu ..
1 saat kadar önce 2 adet sancı girdi 5 dak. arayla dur İdoş dedim , dayan gızım gendini deslim etme dedimŞimdilik duruyo bakalım hihihihi
sen cok eglencelısın ya cıvıl cıvılsın gulduruyosun bızı gece gece allahta senı guldursun ıns :)
ayy kayınvaliden ne kadar çok sevinirrr torunum benimle aynı gün doğdu diye...ben olsam çok sinir olurdumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?