2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok sevindim iyi olmanıza. Maaşallah bebişe de sana da:)

)) ha gayret oturacak herşey yerine inş .. Tabiki kötü değil niyetin. Kim olsa aynısını ister.. Bir özel hayat, ev huzuru, kafa dinlemek , kendi evinin tadını çıkarmak herşeye değer.. Kimse kusura bakmasın. Özel hayat başka saygı sevgi başka,)

AYyy bugun 2. Sancım bu hissettiğim , bu sefer belime girdi ohhh ohhh oğlum da içerde fikir fikir .
Komşuda sahur icin hamurlu bisiler pişirdi ohhh miss gibi koktu CANIM cekTi

Bide bisey sorudan kiZlar bizim bağırsaklar göğsümüzün altinami çıktı ? Ben artık hep orada hissediyorum gaz hareketlerini sesini

Selam kızlar
Sizce Mina ismi nasıl? İsmimiz yok yahu daha, karar veremiyorum
Söylenişi zor mu sizce? Bir de Masal ve Elif var seçenekler arasında.

canım bende mina koyucam..ben rüyamda görmüştüm o yüzden mina ya karar verdik..ben alıştım bile kızımın ismine

Sancı girince ohh ohh diyoruz artık di mi :) Atlattık tehlikeli dönemi artık rahatız. Koku olayına gelince apartmanda oturmanın en sıkıntılı yanı o mis gibi kokular şükür ki ben duymuyorum yoksa kimde duysam dayanırdım kapısına çok yüzsüzümdür

selam kızlar takvimime bakıyım dedim :)) birde dün gaz sancısı gibi sancı çektim 5-6 saat 1er saar aralıklarla ama daha sonra gitti ve bugün hiç sancım yok artık gelsin paşam yaa :) 4 haftadır nst de sancı var 1 cm açılma var bebek doğum kanalın da ama gelmek bilmedi bu şekilde beklemek daha zor

canım maalesef antalyada yaşamıyorum ben kilosunu 60 tl ye yaptırdım inşallah kimsenin canı çekmez içi bütün fındık ve bütün antep fıstığı dolu sade sütlü olanlarında kilosu zaten 55 tl imiş. yuvarlak benimkiler ama bayag büyük ve kalın yuvarlaklar bi kısmı beyaz çikolatalı bi kısmı normal çikolatalı tanesi 5 tl den bebek mevlütüne yapılan okadar şık şeyler yaptırabilirsin ki çok pahalı tanesi 5 tl

kızlar 2 gündür pek giremiyorum geçmişe bir bakayım dedim ama maşalahınız var doldurmuşsunuz yine :)
bu arada uyku tutmayan ne çok hamişimiz var

amaninn bu olay doğrudan bizi de etkiler o zamann Gestapo gelin biraz tehlike arz edebilir İdoşş yavrucum 1 gün daha sık dişini gariii
ayy çok güldürdün beni canım yaa sen iyice mazoşist olma yolunda ilerliyosun ahhh ahh değil ohh ohh demek ha valla bravo

Aman doğurmuşta,iyileşmiş ve bizlere mesaj yazmış.maşşallah size.tosbikcim sağlık,huzur ve mutlulukla büyüt yavrunu.iyi olmanıza çok sevindim tombik kızınla birlikte.size ve vatana hayırlı evlat olsun.

canım ne mutlu sana darısı biz kalan hamişlerin başına inşallah güle güle büyüt yağmur unu maşallah bol bol sütün olsun yağmurumuza yarasın inşallah

arasta ben bile tanımadan tırstım kayınvalidenden eşinde doğmasın diyorsa düşünemiyorum

kızlar 2 gündür pek giremiyorum geçmişe bir bakayım dedim ama maşalahınız var doldurmuşsunuz yine :)
bu arada uyku tutmayan ne çok hamişimiz var

aynen canım yaa uykusuz geceler şimdiden başladı bebişlere hazırlık sanırım

Kızlar ya doğum yapanların hepsi sezaryen oldu dmi? Normal doğumları merak ediyorum çok.. Bu akşam gene sancım oldu ay of diye kıvrandım. Bir de görümcemlerdeydik. Ödüm koptu milletin içinde ay diye zıplarım diye:/ mutfakta koltukta uzandım ben de.. Cuma gününü iple çekiyorum.. Yumuşama başlamıştı, açılma olmuşmudur acaba? Ptesi temizlik olcak acele etmesin kızım:)))

Arastaninda dediği gibi riskli gunleri atlatik arttik kavuşsak diyoruz Daha önce hiç doğurmadım ya cahil cesareti benimki sanırım
YaşayYip görücez.

Hikayem iyi olursa hemen anlaticcam size. Umduğum gibi olmazsa İyi gecmis gbi kandıracam sizi korkmayın diye

maşallah gözün aydın canım yaaa herkes patır patır dökülmeye başladı beni de bir korku sardı

valla bende geçen ona dikkat ettim sanırım şimdiye kadar normal yapan olmadı daha
ki zaten ağustos topiği burası ama bizim bebekler erken gelmeye başladı
sanırım normal doğumlar ağustos ayında başlayacak
bende normal doğum isteyenlerdenim bi aksilik çıkmazsa tabi
o yüzden normal doğum hikayelerini merak etmekteyim

Bak öyle dedin 5 dak arayla 2 kasılmam oldu çok söz dinliyo benim kız çok

OMG! tamam biz susalım en iyisi kuzum fazla dillendirmeyelim olayı artık

sorma canım ben de sürekli "normal doğum yapcam ben" diyip duruyorum daaa neyime güveniyorum bilmem hakkımızda hayırlısı olsun dediğin gibi yaşayıp görcezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…