- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.801
Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Hepinize cok teşekkür ederim. Dualarını esirgemeyenlerden allah razı olsun.
Umarım hepinizin dogumlari kolay geçer bebekleriniz sağlıklı olur :)
Hepinizi. Dominik oluyoruz kızımın teyzeleri
Amin canım. Hep birlikte gülelim inş. hem o zaman çabuk yaşlanmayız. Gülme kaslarının insanı genç tutma gibi bir özelliği var
Ben sinir olmam da tırsarım Hitleriye2 geliyor diye
ayy cnm cok saol bole benı anlayan ınsanları görunce nasıl mutlu oluyorum :) gercekten nıyetım kotu deıl amacım tamamen bagı koparmkta deıl sadece kv bızım bı ewımız oldugunu aıle oldugumuzu anlamasını saglamak saygısızlık ıstesemde yapamam kı zaaten ben hıc kımseye karsı kırıcı olamamısımdır kızlar desteklerınızle sankı daha fazla guclenıyorum :):)
Selam kızlar
Sizce Mina ismi nasıl? İsmimiz yok yahu daha, karar veremiyorum
Söylenişi zor mu sizce? Bir de Masal ve Elif var seçenekler arasında.
AYyy bugun 2. Sancım bu hissettiğim , bu sefer belime girdi ohhh ohhhoğlum da içerde fikir fikir .
Komşuda sahur icin hamurlu bisiler pişirdi ohhh miss gibi koktu CANIM cekTi
Bide bisey sorudan kiZlar bizim bağırsaklar göğsümüzün altinami çıktı ? Ben artık hep orada hissediyorum gaz hareketlerini sesini
cnm bence çok uyguna yaptırmışsın...ben burda (ilçedeyiz) pastanede sordum kalp şeklinde çikolatası üzerinde bebiş var tanesi 5 lira dedi...cnm antalyada yaptırdıysan nerde yaptırdınöğrenebilir miyim?
Kızlar bugün doğurursam şayet kayınvalidemle kızım aynı gün doğmuş olacak. Ben 23'ü sanıyodum oh be bugünü de atlattık diyodum ama meğer yanlış hatırlamışım. BugünmüşKadın acayip diktatör benim kız da bugün doğup benzerse yandık valla. Eşim bile bugün doğmasın diyo hadi ben gelinim
ayy çok güldürdün beni canım yaa sen iyice mazoşist olma yolunda ilerliyosunAYyy bugun 2. Sancım bu hissettiğim , bu sefer belime girdi ohhh ohhhoğlum da içerde fikir fikir .
Komşuda sahur icin hamurlu bisiler pişirdi ohhh miss gibi koktu CANIM cekTi
Bide bisey sorudan kiZlar bizim bağırsaklar göğsümüzün altinami çıktı ? Ben artık hep orada hissediyorum gaz hareketlerini sesini
Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Kızlar bugün doğurursam şayet kayınvalidemle kızım aynı gün doğmuş olacak. Ben 23'ü sanıyodum oh be bugünü de atlattık diyodum ama meğer yanlış hatırlamışım. BugünmüşKadın acayip diktatör benim kız da bugün doğup benzerse yandık valla. Eşim bile bugün doğmasın diyo hadi ben gelinim
kızlar 2 gündür pek giremiyorum geçmişe bir bakayım dedim ama maşalahınız var doldurmuşsunuz yine :)
bu arada uyku tutmayan ne çok hamişimiz var
amaninn bu olay doğrudan bizi de etkiler o zamannGestapo gelin biraz tehlike arz edebilir İdoşş yavrucum 1 gün daha sık dişini gariii
ya havleeeeeBugün doğ İdoş Funda da gelin görsün
ya havleeeeedoğ kızım doğ bugün hatta tıpatıp da babaannene benze oldu mu dünüş hatunn
Sancı girince ohh ohh diyoruz artık di mi :) Atlattık tehlikeli dönemi artık rahatız. Koku olayına gelince apartmanda oturmanın en sıkıntılı yanı o mis gibi kokular şükür ki ben duymuyorum yoksa kimde duysam dayanırdım kapısına çok yüzsüzümdür
amaninn bu olay doğrudan bizi de etkiler o zamannGestapo gelin biraz tehlike arz edebilir İdoşş yavrucum 1 gün daha sık dişini gariii
ayy çok güldürdün beni canım yaa sen iyice mazoşist olma yolunda ilerliyosunahhh ahh değil ohh ohh demek ha valla bravo
Slm kizlarbiz geldik.
Kızlar ya doğum yapanların hepsi sezaryen oldu dmi? Normal doğumları merak ediyorum çok.. Bu akşam gene sancım oldu ay of diye kıvrandım. Bir de görümcemlerdeydik. Ödüm koptu milletin içinde ay diye zıplarım diye:/ mutfakta koltukta uzandım ben de.. Cuma gününü iple çekiyorum.. Yumuşama başlamıştı, açılma olmuşmudur acaba? Ptesi temizlik olcak acele etmesin kızım:)))
Bak öyle dedin 5 dak arayla 2 kasılmam oldu çok söz dinliyo benim kız çok
Arastaninda dediği gibi riskli gunleri atlatik arttik kavuşsak diyoruzDaha önce hiç doğurmadım ya cahil cesareti benimki sanırım
YaşayYip görücez.
Hikayem iyi olursa hemen anlaticcam size. Umduğum gibi olmazsa İyi gecmis gbi kandıracam sizi korkmayın diye
OMG!tamam biz susalım en iyisi kuzum fazla dillendirmeyelim olayı artık
sorma canım ben de sürekli "normal doğum yapcam ben" diyip duruyorum daaa neyime güveniyorum bilmemhakkımızda hayırlısı olsun dediğin gibi yaşayıp görcezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?