2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebişin dahada dirensin canım inşallahhh..

ohaaa habere şok oldummm asıl senın yaptıgın terbiyesizlik... sanki karnımızdaki bir günahmış gibii yazık yaa böyle düşünenlere.. çenesinde sakalı var die kendisini hoca sanmış utanmazz..

günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de

aaa cnım hoşgeldin bebeğinleee.. seni burda görmekkk çok güzell.. rabbim sanada bu uzun yolculğu nasip etsin inşallahh

Biraz once okudum sinirden oluyorum yeter ya biz bunları dinlemek zorundamiyiz hem de devletin televizyonunda

ayyyy gıcıkkkk oldum adama valla bütün tüylerim diken diken oldu hamile kadının dışarı çıkması ayıpmış asıl seni o programa çıkaran ayıp etmiş

merhaba kızlar Antalya da yaşıyorum.ağustosda doğum yapıcam 35 haftamdayım.2.ci kızım olacak.5 yaşında bir kızım var.şimdiye kadar çalıştığımdan yoğunluğumdan giremedim bundan sonra sohbetlerinize katılmaya çalışıcam.

Allahın cezası adam ya geri kafalı pis yobaz! ayy sinirlerim tavan yaptı izleyince boğazlayasım geldi resmen! Özge Özpirinççi

çok güzel yorum yapmış "Anneniz size hamileyken çıkıp sokakta biraz dolaşsa temiz hava alsa belki böyle olmayacaktı ama ne yapalım olan olmuş..." aynen katılıyorummm

Günaydın sayın bağyanlar

Dün akşam anneme posta koydum. Dedim doğumumda burda olmazsan bi daha da gelme benim misafire ihtiyacım yok anneye ihtiyacım var dedim. İzin koparmış kocasından geliyomuş. Demek ki neymiş isteyince oluyomuş:))

Bugün, Cumartesi için son randevumu aldım kızlar, bir dahaki randevu doğum için olacak. İçim bir garip oldu son randevu, bugünleri de görecek miydik

Neyse dünü yavrulamadan atlattım, artık yavrulayabilirim, kızım ne zaman isterse gelsin. 2 Ağustosu beklemesi şart değil, laf aramızda benim de işime gelir

Dün gece davulcu gittikten 1 saat kadar sonra uyuyabildim. Şu davulcuya bi bakayım dedim. Bi motor ışığı görünüyo bi de ses geliyo dambudu dumbudu. Bi de baktım biri motoru kullanıyo, davulcuda motora ters oturmuş çala çala geçiyo Akla bak yormuyo adam kendini ahahaha.

Bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Gözünüz aydın kızlar. Bebişleriniz de iyiymiş. Ağrılarınız sızılarınız tez zamanda geçsin inşallah. Darısı bize. Bu arada kaç olduk yaa sayamadım doğuran doğrana

Arasta, çok tatlısın ya :)

Hepimiz tatlıyız ki :))

Eki Görüntüle 763787 Eki Görüntüle 763788

İşte İnci kızın el emegi göz nuru anne elinden cıkma hastane beşiği tülü :)

Yavyum ellerine sağlık. Ne cevherler varmış sende. Hazır gibi olmuş. Çok güzel olacak İnci'nin doğduğu oda. Zaten güzel olması için senin orda olman yeterli ya neyse

Ha Ha.. Sesli Güldüm Resmen Alemsin Canım Yaa

Kızlar kötü şeylerin yanı sıra güzel şeyler de oluyor. Tahmin ettiğiniz gibi çooook çooook nadir bunlar. Akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz.Çoğunlukla aynı güzergahı kullanıyoruz.Bir gün apartmanın birinden bir teyze çıktı ve yanımızdan geçerken bana "Allah kurtarsın." dedi (Belki de bebişşime demiştir. Malum 9 aydır mapushane mahkumu.) Bu teyzeyi biz iki kez daha gördük.Son görüşümüzde de yine aynı dilekte bulundu.Teravih için namaza gidiyor olmalı ki, gülerek "Senin için dua etmeye gidiyorum." dedi. Allah razı olsun ondan.Gelelim benim eşime yaptığım diğer yorumlara.Teyze beyaz başörtülüydü ve temiz yüzlüydü. Ben eşime dönüp "Aşkım, aksakallı dede yerine acaba bu teyze mi geldi? Baksana akşam vakti ve biz buradan geçerken karşımıza çıkıp duruyor." dedim. Bir ara tırsmış olabilirim de.E hamileyiz olacak o kadar fantazi

merhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalım ben hala çalışmaya devam ederek kendimi geçtim bebeğime mi eziyet ediyorum sizce pazartesi çatı muayenemiz var normal mi sezeryanmı ona bakılacak. ben bu cuma mı ayrılsam yoksa pazartesi muayenenin durumuna göre 1 hafta daha mı sıksam dişimi bilemedim:26:

ah anneler ah.hiç umurlarında değiliz gibi.bende diyorum anneme gel diye.pek hevessiz daha doğummu oldu ne yapım şimdiden gelipde diyor.evde yalnız kalıyor halbuki.ilk doğumumda geldiği gün doğurdum.doğurduğum saat ayaktaydım yemek yapma derdinde.annem kaynanam babannem vardı onlar bana bakmaya geldi güya ben onlara baktım.kaynanam zaten hiç dokunmaz rezil olmamı sever.annemde ben yapıyorum o niye yapmıyor diye oturdu.babannem zaten yaşlı.bide 3 günümde beni evde yalnız bıraktılar gezmeye gittiler.ne çocuk bakmışım hayatımda ne birşey. şimdi de gelmelerini pek istemiyorum.evde 5 yaşında kızım olcak.birgün hastanede kalıcam.mecbur birinin gelmesi lazım tabi oda annemden başkası olmaz yinede.

kaç haftalıksın cnm.valla bu günler geri gelmiyor dinlenmeye azda olsa vakit ayır biraz.raporunu aldıysan çalışma derim.

Oglumu emzirdim, kakasini aldim. Sisligi de indi. Sonuc kocaman kirmizi bal dudaklar. Kizlariniza sahip olun ustaaa... cok deli bisi gelio
Hey maşallah beklesin bizide , alemlere akarlar beraber ogluşlar

Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.
Gecmis olsun canım , insallah en kısa zamanda iyilesirsin , geçecek insallah hepsi

Yuh yani , eve hapsolalim ozaman , bu adama biri bekara karı boşamak kolaydır lafını hatırlatsın kendi otursun bakalım 5-6 ay hic evden çıkmadan ...sonra gelsin lohusalik depresyonu , dogum sonrası depresyon , bebeğe faydadan cok zararımız dokunsun Allah korusun

canım suyun gelmişti sanırım doğum başlamadı sancın gelirsemi gel dedi.. doktor . sancın kasılman varmı.......

seninle aynı durumdayım o yüzden soruyorum

aynen aynen canım en fazla 30 dk yürüyebilirim sonra da adet sancıları sertleşmeler oluyor.ilk hamileliğim öyle değildi sonuna kadar ne ağrı ne sızlı şimdi ise ilk gününden beri ağrılarım var.hayırlasıyla sağlam bevbişler gelsinler ne zaman kısmet ise.

Hastaneye gitmedik, az once uyandigmda agri nerdeyse yok denicek kadar azdi ama pedimin kenarindan su sizip bacagimi islattgini farkettim, az bisi suyum geldi sanirim

haberler ne ay seni çok merak ettim.

Oglumu emzirdim, kakasini aldim. Sisligi de indi. Sonuc kocaman kirmizi bal dudaklar. Kizlariniza sahip olun ustaaa... cok deli bisi gelio

maşallah canım annalı babalı büyüsün yavru

Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.
dualarımız senin için olur canım İnşallah çabucak toparlanırsın.

ah canım ne zor durumlardan geçmişsin.Allah yardım eder canım bol bol dinlen bizim görevimiz bu:)videoyu izledim deli bu adam boş verin boş kafa ne deyim.

hoş geldin canım benim de 5 yaşında oğlum vare:)

vallahi hayran kaldım nasıl yapabilirsin ne çalışıyorsun umarım aykta değilsin.maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…