- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.161
Taze anneler hepinizi tebrik ederim, maşallah hepinize. Çok yazamıyorum burda ama sürekli takipteyim. Şöyle bi düşündüm de ne çektin be:) dedim kendime. Önce vajinismusla uğraştım tedaviyle geçti, sonra bebek için uğraştım o da geçti. neyse hamiş kaldım rahatladım dedim ilk günden kanama ve düşük tehdidiyle 16. haftaya kadar kıpırdamadım, 32. haftada öylesine kontrole gittim erken doğum dedi nst de 80 lerde sancılar cıktı yine yatış yolları göründü bana:). #Direnbebeğim dedikçe direndi bebeğim. Allah'a şükür bugünlere geldik. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah. Akşama kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.
Bu arada şöyle bi video gordüm, bu insanlarla aynı dünyada yaşadığım için üzüldüm.
"BÖYLE KARINLA SOKAKTA DOLAŞILMAZ! AYIPTIR AYIP!" - Hürriyet TV Haber
günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de
günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de
Biraz once okudum sinirden oluyorum yeter ya biz bunları dinlemek zorundamiyiz hem de devletin televizyonunda
Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.
hala şaaka gibi gelıooo cıvcıvım sanada olemiii???
Arasta, çok tatlısın ya :)
Eki Görüntüle 763787 Eki Görüntüle 763788
İşte İnci kızın el emegi göz nuru anne elinden cıkma hastane beşiği tülü :)
Ha Ha.. Sesli Güldüm ResmenAlemsin Canım Yaa
kızlar günaydın. ben şuan 34+5 deyim. Kızım olucak inşallah. ilk gebeliğim. Kaçıncı haftada doğumlar oluyor genel olarak. 40 ı doldurur mu?
merhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalım ben hala çalışmaya devam ederek kendimi geçtim bebeğime mi eziyet ediyorum sizce pazartesi çatı muayenemiz var normal mi sezeryanmı ona bakılacak. ben bu cuma mı ayrılsam yoksa pazartesi muayenenin durumuna göre 1 hafta daha mı sıksam dişimi bilemedim:26:
selam rana,seninle günlerimiz aynı.benimde ilk gebeliğim ve benimde kızım olucak.doğum şeklin belli mi.
Hey maşallah beklesin bizide , alemlere akarlar beraber ogluşlarOglumu emzirdim, kakasini aldim. Sisligi de indi. Sonuc kocaman kirmizi bal dudaklar. Kizlariniza sahip olun ustaaa... cok deli bisi gelio
Gecmis olsun canım , insallah en kısa zamanda iyilesirsin , geçecek insallah hepsiDun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.
Taze anneler hepinizi tebrik ederim, maşallah hepinize. Çok yazamıyorum burda ama sürekli takipteyim. Şöyle bi düşündüm de ne çektin be:) dedim kendime. Önce vajinismusla uğraştım tedaviyle geçti, sonra bebek için uğraştım o da geçti. neyse hamiş kaldım rahatladım dedim ilk günden kanama ve düşük tehdidiyle 16. haftaya kadar kıpırdamadım, 32. haftada öylesine kontrole gittim erken doğum dedi nst de 80 lerde sancılar cıktı yine yatış yolları göründü bana:). #Direnbebeğim dedikçe direndi bebeğim. Allah'a şükür bugünlere geldik. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah. Akşama kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.
Bu arada şöyle bi video gordüm, bu insanlarla aynı dünyada yaşadığım için üzüldüm.
Beni de alttan muayene etti bugun, agrim vardi, bagirdim resmenesim kotu oldu cok, kanamam olmus cunku dr parmaklarini sokunca. Sanirim esimin doguma girmesi iyi bi fikiir diil. Muayeneden sonra o muayeneyi olan oymus gibi eve gelip uzandi cok kotuyum diye :)))) yazmak istememistm bunlari arkadaslari korkutmamak icin ama herkeste ayni aciyi vermiomus bu muayene. Verse de hazirlikli olmak gerek sanirim, ben beklwmiodum boyle olucani
hoşbuldukk canımmm:)))benimkii galiba sabırsızzz sıvısıda fazlaymışş erkenn gelebilir....karnımda çok sertleşiyorr yürürkenn rahatsız oluyorummmm bakalımmmm sabırsızlıkla bekliyoruz heran gelebilirr...
Hastaneye gitmedik, az once uyandigmda agri nerdeyse yok denicek kadar azdi ama pedimin kenarindan su sizip bacagimi islattgini farkettim, az bisi suyum geldi sanirim
Oglumu emzirdim, kakasini aldim. Sisligi de indi. Sonuc kocaman kirmizi bal dudaklar. Kizlariniza sahip olun ustaaa... cok deli bisi gelio
dualarımız senin için olur canım İnşallah çabucak toparlanırsın.Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.
hoş geldin canım benim de 5 yaşında oğlum vare:)merhaba kızlar Antalya da yaşıyorum.ağustosda doğum yapıcam 35 haftamdayım.2.ci kızım olacak.5 yaşında bir kızım var.şimdiye kadar çalıştığımdan yoğunluğumdan giremedim bundan sonra sohbetlerinize katılmaya çalışıcam.
merhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalım ben hala çalışmaya devam ederek kendimi geçtim bebeğime mi eziyet ediyorum sizce pazartesi çatı muayenemiz var normal mi sezeryanmı ona bakılacak. ben bu cuma mı ayrılsam yoksa pazartesi muayenenin durumuna göre 1 hafta daha mı sıksam dişimi bilemedim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?