2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar temizlikçiye iht. var. Komşu birini tavsiye etti; ama içime pek sinmedi. "Şurası şöyle, baştan söyleyeyim ben burayı silemem." triplerindeymiş kadın.Mecbur kalırsam onu çağırırım da... Sizin bildiğiniz, işini iyi yapan biri var mı?Temizlik şirketlerini aradım, fiyatlar uçuyor.Beğenirsem 15 günde bir çağıracağım için 70-75 civarı ödemek istiyorum.Eski temizlikçi 70e geliyordu; ama memnun değildim.

Ne güzel kilo almamışsın.Ben şu ödemler yüzünden bu ay hızlıca kilo aldım.Bir türlü ödemden kurtulamıyorum.Sende ödem yok mu?İştahın azaldığı için mi kilo almadın?

Yalova öncelikle başın sağolsun canım bende kaçırmışım,o söylenenleride takma benim başıma dün ne geldi onu anlatıcam bak,reoc ben alacağımı aldım ama canım yaa sen düzenli gitmişsin ben toplamda 20 kilo aldım zaten hatta 6. ayda bir ayda 6 kilo birden almıştım diyetten sonra yavaşladım hatta durdum,ödem olmaz mı canım ayakları,bacakları bi görsen bakmaya korkuyorum aşağı sallanmakdan oluyo canım yoksa o şaşakınların söyledikleri albüm falan değil rahat ol,dün akşam evden çıkmışım zar zor kendimi bi eve atsam diye bakıyorum yaşlı bi teyze zor yürüyo ben anlamadım başda kendi kendine konuşuyo tam yanından geçerken aa bide baksam bana konuşuyomuş meğersem tüü Allah danda korkmuyor bu halde sokaklarda geziyo ben bir şokk neye uğradığımı şaşırdım dönmekle dönememk arasında kaldım ağlıcam ama dönsem teyze keyfimden değil çalışıyorum desemmi dedim ama dönmedim çok gücüme gitti Allaha havale ettim,eşime anlattım oda sende dönüp bi ayağın çukurda ölüp gidecen sen utanmıyonmu sokaklarda gezmeye diyemedin mi dedi valla aklıma gelmedi dedim,şimdi bu kadın beni o halde üzdü nerde kaldı bunun tuttuğu oruç ettiği ibadet sabah eşime diyorum sokağa çıkmayada korkuyorum

Eki Görüntüle 763787 Eki Görüntüle 763788

İşte İnci kızın el emegi göz nuru anne elinden cıkma hastane beşiği tülü :)
Parmecim çok hoş olmuş;yoruldun ama çok güzel bişey çıkmış ortaya değmiş yani İnci kız güzel güzel uyusun içinde:))

Yalovacim başın sağolsun gözümden kaçmış. İnsanların konuşmalarını takma diyeceğim ama ben de takmadan duramıyorum. Aynen benim de içtiğim çaya kahveye laf ediyorlar. Çayımı da içmesem gün içinde ayılamıyorum ki... Hele kilo konusundaki muahbbetleri çok komikmiş. Hepsi 13 kilo almışmış.Düşün düşün gül sende

Fundacım haber verdiğin için teşekkürler. Emel cnaım bebeğinin küveze girmemesine çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün.
Hayırlı evlat olsun inşallah.

kızlar siz göğüs kalkan aldınız mı?bugun aldım ama bu nasıl bir şey taktım ama çok komik duruyor ya ben kullanamma gibeme geliyor.
Ben aldım ama hiç denemedim. Kullanabilir miyim bilmiyorum ben de.

Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.
Geçmiş olsun canım. Ağrıların için ağrı kesici vermiyorlar mı? Umarım bebeğin sağlıklıdır. Hayırlı evlat olur inşallah.

Kelimesi kelimesine aynı annemin lafları. Hatta nasıl içime oturduysa bebeğimin kız olacağını öğrendiğimde aklıma gelmişti bu sözler.Göbeğin küçük diye bana da diyorlar. Bi de sürekli aaaa aşağıya inmiş... Yeni nesil konusundaki fikirlerine katılıyorum. Bizim yetiştirdiğimiz çocuklar yeni nesili oluşturacak. Umarım onları en güzel şekilde yetiştirebiliriz.

Ayyy edilen lafa bak yaaaa.... Vallahi çok güzel cevap vermişsin. Ben şapşallaşır kalırdım heralde. Çok görüşmemeye çalış komşunla canım. Hele lohusalıkta iyice insanın sinirini bozar bunlar

Tövbe tövbeeee... Valla bugün okuduklarımdan sonra insanlara şaşırmamam gerek ama buna yuhhhhh demek istiyorum. Deli midir nedir?Aslında delirip bağıra çağıra cevap vermek lazım ama ben de senin gibi kalırdım öyle heralde. Sıkma canını ayrıca. Az kaldı zaten. Biz bilmiyoruz sanki evde oturmayı hey allahım ya.

Aynen canim benim de şişlikler cok fena. Ayaklardan sonra şimdi de ellerim sismeye basladi.sabah kalktigimda ellerim kapanmiyor resmen ve uyusuyor.. Hayır anlamiyorum o halde olup disari ciksan nolur sanki ne kadar densizce laflar. Hem ne varmis halinde sanki hamilelik yatalak hasta olmayi gerektiriyor. Takma canim bosver. Dun ben bu halimle eminonune gittim o kalabalikta buram buram bebek sekeri baktim. :) allah a havale et. Üzme tatli canını

Günaydın hanımlar:3
Umarım kolay geçen bir gün olur hepimiz için. son kalan işlerimi tamamlamaya çalışıyorum. Sanırım en fazla bu hafta yoruldum.. Ellerim ayaklarım davul gibi. Son aldığım kilolara o kadar sinir oluyorum ki. Umarım bebeğim de almıştır da bana biraz moral olur...
Gözlerim arada hep sizde....

Canım doğum sancıları regl ağrısı şeklinde başlıyor ve kuvvetleniyor. Uyanık ol regl sancın varsa...

Oyyyyy ne güzel o da küveze girmemişşşş
Sağlıkla büyüsün inşallah mis kokulu :)

İlk zamanlar çok uyuyorlar uyansa da sevsem diyorsun :)
Sonra geceleri ah bi uyusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyorsun tabi

Simdi arayip sordum nobetci doktora, bir ped daha koyup o da islanirsa gitmemi, yoksa sabahki randevuya kadar bekleyebilecegimi soyledi. Cok tsekkurler cnm, sen de nobetcisin galiba bugun :)

Canım ne yaptın merak ettim... nasılsın?

Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.

Çok geçmiş olsun... 1 haftaya hepsi geçecek. Sık dişini güzel anne...

Bebeğin hayırlı olsun, kavuştunuz sonunda bak :)

Merhaba nasılsınız teyzoşlar?

Dün takip edemedim sanırım doğum yapan arkd.olmuş.

Emel,Sumuhabelisi,Rüzgar daha varmı bilmiyorum.
Çok çok tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün inş.

Bakalım ben ne zaman doğum yapıcam. :)))
Sancılarım var ama kuzunun yeri iyi gelmek istemiyor sanırım. :) Maşallah öylede hareketli ki karnım bir o yana,bir bu yana gidiyor nasıl tekmeler atıyor o minik ayağı ile :) ölürüm ben ona :))
Birde son zamanlar hareketler azalır derlerdi hiç olmadı bende. :)
Yarın kontrolüm var çatıma bakacak dr.şimdiye kadar hep normal doğum dedi ama bakalım çatım buna müsaitmi.
Eğer doğum filan olursa fundaya msj atarım.

Kendinize ve kuzularınıza çok iyi bakın,öpüyorum...

aynen canım.. bebeğimin kız olduğunu sölediğimde üstüne birde ben sana sölemiştim senin kızın olcak diye. bak gör 2. bebeğinde kız olcak dedi.. nasıl sinir oldum.. Allah hayırlısını versin demiyoda kız olsun senin yaptıklarını yapsın diyolar.. bu beddua değildir de nedir acaba? bayılıyorlar tahmin edip doğru çıktığında ben sana demiştim demeye.. ben kızıma asla böyle yapmıcam.. beni bekarlığımda o kadar sıktılar ki sayelerinde asabi biri oldum... baktılar sıkınca olmuyor kardeşimi de çok rahat bıraktılar.. ben nişanlıyken bile eve giriş saati koyuyorlardı.. 11 de evdesin diye.. kardeşim 17 yaşında. erkek arkadaşı olduğunda eve girip çıkıyor rahatça.. bir ortasını bulamadılar.. kardeşimi kıskanmıyorum.. hayatı hep rahat hep mutlu geçsin.. ama bu kadar rahatta bırakılmamalı.. ortasını bulmalı.. ben bu dengeyi kızımda bulabilceğime inanıyorum..

herkese günaydın kızlarrr. umarımm hekes iyidir.. kzçemm e bir bakalımmm neler yapıyrr. bu arada göbeğimm hala inmedii 39 bitiyor bugünn..

kızlar günaydın. ben şuan 34+5 deyim. Kızım olucak inşallah. ilk gebeliğim. Kaçıncı haftada doğumlar oluyor genel olarak. 40 ı doldurur mu?

Canım ne yaptın merak ettim... nasılsın?

Çok geçmiş olsun... 1 haftaya hepsi geçecek. Sık dişini güzel anne...

Bebeğin hayırlı olsun, kavuştunuz sonunda bak :)

Canim doktordan geldik simdi, dogum baslamamis ama bugun yarin baslar dedi... kilosunu 3800 olctu, ben biraz fazla olctum ama zaten dogumun daha gecikmesin sikinti olabilir dogumda dedi... kasigima girip cikan agrilar aynen devam, sanirim dogum sancisina cevirecek sonra??

günaydın kuzular annem burda iki haftadır haftada 1 kan vermesi lazım eşim götürüo hast. 10.50de kalktıkki gitmişler kardeşimle hastane uzak doğru düzgün yol bilmezler nasıl sinirlendim yaa aradım uyuyodunuz rahatsız etmedim dio gece konuştuk yattık daha yok yok ben memlekete tayin falan istemicem yaa zor çok zor,bugün benim evlilik yıldönümüm kızçemde hala gelmio bu arada RÜZGAR EMEL DOĞURMUŞ GÖZÜNÜZ AYDIN KIZLAR

Hayırlı sabahlar gece hiç uyuyamadim karnımda Asır'ı bir rahatsızlık vardı sancım ağrım yoktu ama hiç uyuyamadim şimdide temizlik eden bayan var sen yap ben uyuyorumda diyemedim bakalım bu gün ne olur

Yazdıklarını okuyunca ben heyecanlandım. Sanki 6 günü kalan benim.Allah kucağına almayı nasip etsin.

saol canım sağlıkla hepimiz inşallah amin... banada yavaştan heycan giriyor sanki pazar gününden sonra daha cok çarpacak kalbim gibi gelıyor şaka maka, zaman geçiyorrrr valaaa

kızlar hastaneden gelıyorum nst de sancım cıktı alttan muane ettıler acılmam yok cnm cok yandı resmen butun parmaklarını soktu sankı ılk defa dogumun bu kadar yaklastıgını farkettım öyle cok korktum kı agladım dr suyun kanaman yada sancın artarsa gel dedı cok hafıf bı bel agrısı var dogum sancısımı ınsan bılemıyo kı ılk olunca nstdekı sancıları hıssettım cok fena kasıldım sımdı hafıf belım agrıyo belkı bı gun sonra belkı on gun sonra olur dedı dr bellı olmazmız hem cok heycanlıyım hem korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…