- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.121
Aşkolsun Funda'cım,gündem o kadar yoğun ki bu aralar hepimizin gözünden kaçaniliyor böyle şeyler.bana hep telefondan bağlanmak kolay geldiği için ve her an sizi takip edebildiğimden herkese bişeyler yazmak istesemde pc gibi her okuduğumu alıntı yapıp cevaplayamadığım için çoğu kere bende üzülüyorum ama hepimiz biliyoruz ki gönlümüzden herbirimiz için hep güzel şeyler geçiyor.şimdide hep kafam sizlerde,doğuranlar nasıllar,doğuracaklar naptılar, bugünün sürprizi kim acaba?hep kafa meşgul.bi de var ya insanlar gerçekten bizler gibi değil,zehirleri var ve akıtacak insan arıyorlar.bugün tanımadığım kadının biri ben çay içerken 'anne,ne ayıp sen çay mı içiyorsun,koyu o çay sana' dedi.nasıl sinir etti beni terbiyesizliğiyle.sen kimsin bana anneliğimle ilgili laf söyleyecek diyecektimde işte cenaze evinde olunca gerilim yaratmak olmuyor.valla ben psikopat derecesinde kasamam kendimi yeme-içme olarak.çay ikram edilirse içerim 2-3 tane.kahve de içiyorum ikram edilirse ama hergün zaten yapayımda içeyim alışkanlığım yok.millet ne sensiz.hadi ben yine gider,iftar sofrası kurmaya yardım edeyim,öptüm
Ne güzel kilo almamışsın.Ben şu ödemler yüzünden bu ay hızlıca kilo aldım.Bir türlü ödemden kurtulamıyorum.Sende ödem yok mu?İştahın azaldığı için mi kilo almadın?
Yatis yaptim. Birazdansezeryan olacagim. Nolur dua edin. Cok korkuyorum. Allahim sen buyuksun.
Parmecim çok hoş olmuş;yoruldun ama çok güzel bişey çıkmış ortaya değmiş yaniEki Görüntüle 763787 Eki Görüntüle 763788
İşte İnci kızın el emegi göz nuru anne elinden cıkma hastane beşiği tülü :)
Yalovacim başın sağolsun gözümden kaçmış. İnsanların konuşmalarını takma diyeceğim ama ben de takmadan duramıyorum. Aynen benim de içtiğim çaya kahveye laf ediyorlar. Çayımı da içmesem gün içinde ayılamıyorum ki... Hele kilo konusundaki muahbbetleri çok komikmiş. Hepsi 13 kilo almışmış.Düşün düşün gül sendeCivcivim,mt2010,HAYATIMSIN,kedicik ve diğer tüm canlarım,hepinize dilekleriniz için çok teşekkür ederim.arada doğum yapan var mı diye hızlı hızlı sayfaları tarıyayım dedim,ismini unuttuğum arkadaşlarımdan özür dilerim.yalova yine görev başına döner.malum yaklaşan iftar,yapılanda son görev (tabi kendimi çok yormuyorum)yine uyumadan gözlere mandal takıp tüm günü okuycam.hepinizi çoooook seviyorum.
Fundacım haber verdiğin için teşekkürler. Emel cnaım bebeğinin küveze girmemesine çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün.kızlar az önce Emel ile konuştum.. bebeğini dünyaya getirmiş.. 2400 gr. 43 cm miş meleğiiyi haber ciğerleri geliştiği için küveze gerek olmamış çok şükür.. kendisinin de ağrıları varmış tabi..eve geçip toparlanınca ayrıntıları yazacakmış..
yeni bebeğimiz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahannemizin de bir an önce iyileşmesi dileğiyle...
Ben aldım ama hiç denemedim. Kullanabilir miyim bilmiyorum ben de.kızlar siz göğüs kalkan aldınız mı?bugun aldım ama bu nasıl bir şey taktım ama çok komik duruyor ya ben kullanamma gibeme geliyor.
Geçmiş olsun canım. Ağrıların için ağrı kesici vermiyorlar mı? Umarım bebeğin sağlıklıdır. Hayırlı evlat olur inşallah.Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.
Kelimesi kelimesine aynı annemin lafları. Hatta nasıl içime oturduysa bebeğimin kız olacağını öğrendiğimde aklıma gelmişti bu sözler.Göbeğin küçük diye bana da diyorlar. Bi de sürekli aaaa aşağıya inmiş... Yeni nesil konusundaki fikirlerine katılıyorum. Bizim yetiştirdiğimiz çocuklar yeni nesili oluşturacak. Umarım onları en güzel şekilde yetiştirebiliriz.bende en çok anne olunca anlıcaksın sözüne kızardım.. Annem bana Allah sana kız versin senin bana yaptıklarını yapsın derdi. bende ona ben senin bana yaptıklarını yapmayacağım o yüzden o da yapmaz merak etme derdim.. evet insanlar bayılıyor kıyaslama yapmaya.. biri çok şişmişsin diyor kimi aaaa hiç kilo almamışsın göbeğin küçük yoksa bebekte mi küçük diyor.. bunların hepsi cehaletten kaynaklanıyor.. şimdi hamilileklerini kıyaslıyorlar sonra da çocukları yarışa sokucaklar.. yeni nesili değiştirmek bizim elimizde.. çocuklarımızın özeleştirisi olsun ama dışarıya karşı eleştirisi kararında olsun.. değiştirmek bizim elimizde.. hadi bakalım :)
Ayyy edilen lafa bak yaaaa.... Vallahi çok güzel cevap vermişsin. Ben şapşallaşır kalırdım heralde. Çok görüşmemeye çalış komşunla canım. Hele lohusalıkta iyice insanın sinirini bozar bunlarKesinlikle katiliyorum canim her nesil bi oncekinin yaptigi hatalari yapmamaya calistikca duzelicek insallah.sacma sapan elestirilere ve kiyaslamalara nekadar dayanicam bilemiyorum.gecen alt komsum soyle diyo.berkay 51cm 3750gram dogdu kocamandi bakalim seninki nekadar olucak ama karnin kucuk seninki okadar olmaz. :))) bikac defa daha soyleyince artik dedim kavaktada boy var ama anca kereste oluyo saglikli sihatli olsunda ve en onemli hayirli olsun gerisinde gozum yok kaldiki benim oglum haftasiyla uyumlu gidiyor sen sikma canini dedim.kapakkkkk
Yalova öncelikle başın sağolsun canım bende kaçırmışım,o söylenenleride takma benim başıma dün ne geldi onu anlatıcam bak,reoc ben alacağımı aldım ama canım yaa sen düzenli gitmişsin ben toplamda 20 kilo aldım zaten hatta 6. ayda bir ayda 6 kilo birden almıştım diyetten sonra yavaşladım hatta durdum,ödem olmaz mı canım ayakları,bacakları bi görsen bakmaya korkuyorumaşağı sallanmakdan oluyo canım yoksa o şaşakınların söyledikleri albüm falan değil rahat ol,dün akşam evden çıkmışım zar zor kendimi bi eve atsam diye bakıyorum yaşlı bi teyze zor yürüyo ben anlamadım başda kendi kendine konuşuyo tam yanından geçerken aa bide baksam bana konuşuyomuş meğersem tüü Allah danda korkmuyor bu halde sokaklarda geziyo ben bir şokk neye uğradığımı şaşırdım dönmekle dönememk arasında kaldım ağlıcam ama dönsem teyze keyfimden değil çalışıyorum desemmi dedim ama dönmedim çok gücüme gitti Allaha havale ettim,eşime anlattım oda sende dönüp bi ayağın çukurda ölüp gidecen sen utanmıyonmu sokaklarda gezmeye diyemedin mi dedi valla aklıma gelmedi dedim,şimdi bu kadın beni o halde üzdü nerde kaldı bunun tuttuğu oruç ettiği ibadet sabah eşime diyorum sokağa çıkmayada korkuyorum
Yalova öncelikle başın sağolsun canım bende kaçırmışım,o söylenenleride takma benim başıma dün ne geldi onu anlatıcam bak,reoc ben alacağımı aldım ama canım yaa sen düzenli gitmişsin ben toplamda 20 kilo aldım zaten hatta 6. ayda bir ayda 6 kilo birden almıştım diyetten sonra yavaşladım hatta durdum,ödem olmaz mı canım ayakları,bacakları bi görsen bakmaya korkuyorumaşağı sallanmakdan oluyo canım yoksa o şaşakınların söyledikleri albüm falan değil rahat ol,dün akşam evden çıkmışım zar zor kendimi bi eve atsam diye bakıyorum yaşlı bi teyze zor yürüyo ben anlamadım başda kendi kendine konuşuyo tam yanından geçerken aa bide baksam bana konuşuyomuş meğersem tüü Allah danda korkmuyor bu halde sokaklarda geziyo ben bir şokk neye uğradığımı şaşırdım dönmekle dönememk arasında kaldım ağlıcam ama dönsem teyze keyfimden değil çalışıyorum desemmi dedim ama dönmedim çok gücüme gitti Allaha havale ettim,eşime anlattım oda sende dönüp bi ayağın çukurda ölüp gidecen sen utanmıyonmu sokaklarda gezmeye diyemedin mi dedi valla aklıma gelmedi dedim,şimdi bu kadın beni o halde üzdü nerde kaldı bunun tuttuğu oruç ettiği ibadet sabah eşime diyorum sokağa çıkmayada korkuyorum
hadi sağlıkla kolaylıkla kavuş bebeğine inşallah canım...
korkma diycem ama elinde değildir eminim..aslında korkacak bişey yok ama bizim psikolojimiz,bilmediğimiz bi durum oluşu normal yani korkmak...güzel haberlerini bekliyoruz
bu arada benim kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor arada son günlerde...normal dimi bu da? daha vaktimiz var çünkü..ve erken doğum riski vs yok...
kızlar az önce Emel ile konuştum.. bebeğini dünyaya getirmiş.. 2400 gr. 43 cm miş meleğiiyi haber ciğerleri geliştiği için küveze gerek olmamış çok şükür.. kendisinin de ağrıları varmış tabi..eve geçip toparlanınca ayrıntıları yazacakmış..
yeni bebeğimiz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahannemizin de bir an önce iyileşmesi dileğiyle...
Tahmin ettiğiniz gibi 16.30 sularında oğluma kavustum. Sezeryan oldum, mecburen. 49 cm 3300 gr. Mehmethan im oyle guzelki kizlar. Anneme bana mi ole gelio yoksa sahiden güzel mi dedim. Cok güzel dedi. Belki ona da ole gorunuyodur :-D
Agrilarim var biraz. Ama bugun burda sizle olcam. Foto tlfdan yuklenmio malesef..
Bu arada oglum cok uykucu. Zaten hep nstlerde hareketsz cikardi. Hala hareketsz. Emmek icin bile uyanmiyo. Masallah deyin. Ben buralarda olcam.
Arkadaslar son 2-3 saattir kasigimda adet agrisi gibi girip cikan agrilarim oluyo, oyle 5-10 dk da bir gelip atiyorm 50 sn suren degil de surekli bi agri halim var, dakkada bir felan girip cikio. Dogum sancisina pek benzetemedim ama bu kadar sik oldugu icin de korkmaya basladm. Doktoru bu saatte aramak istemiyorim, sizce hastaneye gitmelimiyim? Zaten sabah 9 da randevum vardi, onu beklesem mi
Simdi arayip sordum nobetci doktora, bir ped daha koyup o da islanirsa gitmemi, yoksa sabahki randevuya kadar bekleyebilecegimi soyledi. Cok tsekkurler cnm, sen de nobetcisin galiba bugun :)
Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.
Kelimesi kelimesine aynı annemin lafları. Hatta nasıl içime oturduysa bebeğimin kız olacağını öğrendiğimde aklıma gelmişti bu sözler.Göbeğin küçük diye bana da diyorlar. Bi de sürekli aaaa aşağıya inmiş... Yeni nesil konusundaki fikirlerine katılıyorum. Bizim yetiştirdiğimiz çocuklar yeni nesili oluşturacak. Umarım onları en güzel şekilde yetiştirebiliriz.
Canım ne yaptın merak ettim... nasılsın?
Çok geçmiş olsun... 1 haftaya hepsi geçecek. Sık dişini güzel anne...
Bebeğin hayırlı olsun, kavuştunuz sonunda bak :)
Yazdıklarını okuyunca ben heyecanlandım. Sanki 6 günü kalan benim.Allah kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?