2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnn

Kızlar geceleri 1 saatte bir lavaboya gitmekten usandımm utanmasam bebek gibi mızmızlanıcam gitmek istemiyorum die (( kalkınca dalamıyorumda sabah kocişi gönderiorum 1- 2 saat dalabiliorsam dalıyorum. bütün gün güçsüz gezinip duruyorum..

Kocişte kızımızı çok özlüyor hergün dio hadi gelsin artık kızımız babasının sözünü dinlemiyorum sıpamm nazlı olacak belkide :)

canım 36 haftalıkken aynılarını banada dedi hala bekliyoruz bakalım.. hayırlısıyla gelsinlerr artıkk yaa

Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.Darısı bizim başımıza artık,herkes gün saymaya başladı heyecan dorukta. Bugün kontrolümüz var bizim de çok heyecanlıyım.Bakalım ne diyecek doktorumuz.İnşallah herşey yolundadır.Belki günümüz belli olur bugün,ayy çok heyecanlıyım :)

Eşinle Nice güzell yıllara canım, daha gün bitmedi bellide olmaz. Biz normali beklediğimiz için nezaman geleceğini bilemiyoruz ki

Canım gözün aydın,sağlıkla büyüt inşallah yavrularını.ağrılarında geçecek merak etme,daha çok yeni dikişlerin.2-3 gün birazcık sık dişini lütfen.eminim ağrın çoktur ama ha gayret be muhallebi.dualarımız seninle

günaydın kızlar trt de anne elimi tutsana war onu izliyim die uyandım

karnım çok ağrıo adet sancısı gibi

yrn dr a gidiyorum çalışamaz raporumu alıcamm

Canım eşinle ve bebeğinizle daha nice güzel yıllar dilerim.bebeğiniz seneye eşlik etsin size annesi,bu yıl gelmek istemiyor heralde,bu yıl son defa başbaşa ve sakin geçirin istiyor heralde

Beni de alttan muayene etti bugun, agrim vardi, bagirdim resmen esim kotu oldu cok, kanamam olmus cunku dr parmaklarini sokunca. Sanirim esimin doguma girmesi iyi bi fikiir diil. Muayeneden sonra o muayeneyi olan oymus gibi eve gelip uzandi cok kotuyum diye :)))) yazmak istememistm bunlari arkadaslari korkutmamak icin ama herkeste ayni aciyi vermiomus bu muayene. Verse de hazirlikli olmak gerek sanirim, ben beklwmiodum boyle olucani

günaydın can kuşlar nedense bugün içimde bir sıkıntı var hayırlara çıksın inşallah... dün nasıl enerjiktim bügün nasılım.. dengesizlik diz boyu böyle olduğumda kendimi hiiçç çekemiyorum size de yansıtmayım bugün kendimi fazla.. ruh hali bulaşıcıdır malum
Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.

canım benim geçmiş olsun ve tabi ki gözünüz aydın inşallah hemen geçer ağrıların ve meleğinle olmanın keyfini çıkarmaya başlarsın

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun Duruselcm bir ömür mutlu olun inşallah.. anneciğine de çok kızma ya yazık rahatsız etmek istememiş kadın.. kendi halletmek istemiş işini size yük olmamak için herhalde

Taze anneler hepinizi tebrik ederim, maşallah hepinize. Çok yazamıyorum burda ama sürekli takipteyim. Şöyle bi düşündüm de ne çektin be:) dedim kendime. Önce vajinismusla uğraştım tedaviyle geçti, sonra bebek için uğraştım o da geçti. neyse hamiş kaldım rahatladım dedim ilk günden kanama ve düşük tehdidiyle 16. haftaya kadar kıpırdamadım, 32. haftada öylesine kontrole gittim erken doğum dedi nst de 80 lerde sancılar cıktı yine yatış yolları göründü bana:). #Direnbebeğim dedikçe direndi bebeğim. Allah'a şükür bugünlere geldik. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah. Akşama kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.

Bu arada şöyle bi video gordüm, bu insanlarla aynı dünyada yaşadığım için üzüldüm.

"BÖYLE KARINLA SOKAKTA DOLAŞILMAZ! AYIPTIR AYIP!" - Hürriyet TV Haber

günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de

geçmiş olsun canım..inş bi an önce geçer bebeişinin sarılığı

azz önce izledimm yuhh dedim yaa bu ne cahillik...6.aydan sonra ewde oturcakmşızı..karın gösterilmezmiş..gelde sen taşı 3 ay o karınla ewde otur bakalım dicen şu adama...bide ayıpmıdır yaa bebek o göbek deilki...walla deli oldummm...

sumuhallebisi hayırlı olsun cnmmm Allah sağlıklı uzun ömürler wersnn ağrıların geçsin hemen inş.

Bu kadarına da pes doğrusu. Ben de dışarıdayım mümkün oldukça. Hem iş için de değil, seve seve gezip tozuyorum.Öyle şey mi olur? Hamileyim diye evde oturacağım.Birkaç gün önce eşimle bu konuyu konuşuyorduk."Eskiden insanlar son aylarını hep evde yatarak geçirirlermiş, şimdi ne güzel dışarıdayız." dedim.Kim ne derse desin, gücüm yetene kadar gezip tozacağım. Benim psikolojimi olumlu yönde etkileyen şeylerden niye vazgeçeyim? İyi sabretmişsin canım. Kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap.Dışarıya hiç çıkmayan birinin ruh halinden daha iyi bir ruh haline sahip old. kesin bence.

Biraz once okudum sinirden oluyorum yeter ya biz bunları dinlemek zorundamiyiz hem de devletin televizyonunda

Canım doğum sancıları regl ağrısı şeklinde başlıyor ve kuvvetleniyor. Uyanık ol regl sancın varsa...

deme yaa :18: daha öncede yani önceki aylarda da oluyordu bazen o zaman dr.a sorduğumda normal demişti..gerçi şimdiki farklı olabilir artık 36.haftadayız ne de olsa..ayy öyle bişey mi acaba...sancı şeklinde değil ama benim ki...ara sıra özellikle ayakta kaldığımda hafif bi ağrı oluyor adet olacakmşı gibi...daha yeni kontrole gittik herhangi bi durum yoktu...
olmadı arar sorarım bi ara devanm ederse...sağol canım...

oh ne güzel gaz sorunu olmayışı..ben de şimdiden var aylardır o zaman nolur bilmiyorum...gaz çıkarmadan hastaneden çıkarmıyorlar mı ?? ee nası anlıyolar çıkardığını başınd amı duruyorlar

peki sonradan bel sırt ağrısı vs oldu mu? aslında ben ameliyat kısmından çok o uyuşturma,iğneyi yapma kısmından çekiniyorum biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…