- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.141
kızlar hastaneden gelıyorum nst de sancım cıktı alttan muane ettıler acılmam yok cnm cok yandı resmen butun parmaklarını soktu sankı ılk defa dogumun bu kadar yaklastıgını farkettım öyle cok korktum kı agladımdr suyun kanaman yada sancın artarsa gel dedı cok hafıf bı bel agrısı var dogum sancısımı ınsan bılemıyo kı ılk olunca nstdekı sancıları hıssettım cok fena kasıldım sımdı hafıf belım agrıyo belkı bı gun sonra belkı on gun sonra olur dedı dr bellı olmazmız hem cok heycanlıyım hem korkuyorum
canım 36 haftalıkken aynılarını banada dedi hala bekliyoruz bakalım.. hayırlısıyla gelsinlerr artıkk yaa
günaydın kuzular annem burda iki haftadır haftada 1 kan vermesi lazım eşim götürüo hast. 10.50de kalktıkki gitmişler kardeşimle hastane uzak doğru düzgün yol bilmezler nasıl sinirlendim yaa aradım uyuyodunuz rahatsız etmedim dio gece konuştuk yattık daha yok yok ben memlekete tayin falan istemicem yaa zor çok zor,bugün benim evlilik yıldönümüm kızçemde hala gelmiobu arada RÜZGAR EMEL DOĞURMUŞ GÖZÜNÜZ AYDIN KIZLAR
kızlar hastaneden gelıyorum nst de sancım cıktı alttan muane ettıler acılmam yok cnm cok yandı resmen butun parmaklarını soktu sankı ılk defa dogumun bu kadar yaklastıgını farkettım öyle cok korktum kı agladımdr suyun kanaman yada sancın artarsa gel dedı cok hafıf bı bel agrısı var dogum sancısımı ınsan bılemıyo kı ılk olunca nstdekı sancıları hıssettım cok fena kasıldım sımdı hafıf belım agrıyo belkı bı gun sonra belkı on gun sonra olur dedı dr bellı olmazmız hem cok heycanlıyım hem korkuyorum
Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.
günaydın kuzular annem burda iki haftadır haftada 1 kan vermesi lazım eşim götürüo hast. 10.50de kalktıkki gitmişler kardeşimle hastane uzak doğru düzgün yol bilmezler nasıl sinirlendim yaa aradım uyuyodunuz rahatsız etmedim dio gece konuştuk yattık daha yok yok ben memlekete tayin falan istemicem yaa zor çok zor,bugün benim evlilik yıldönümüm kızçemde hala gelmiobu arada RÜZGAR EMEL DOĞURMUŞ GÖZÜNÜZ AYDIN KIZLAR
Ne guzel, ben hamilelik gunlerimi cok ozledim..
dogumdan beru icim de bir bosluk
Hiic acele etme sonra ozleniyor bu gunler..
Benim yavruma da saririk teshisi koydular
Bu gece hastanede. Bu gece bitmek bilmedi..
Rabbim kimseyi evladindan ayirmasin
Ruzgar ve emel dogum yapmis sanirim
Allah anali babali buyutsun gozunuz aydin olsun
Bu gun hastanede dogumhanenin kapisinda bekleyenleri gordum
Ammaan ne heyecan iceriden daha heycanli valla
Insanlarin gozlerinde heyecan ve mutluluk gormek ne kadar guzel
Bebekleri cikti costular, bur yandan kizlari icin kaygilandilar..
Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.
Taze anneler hepinizi tebrik ederim, maşallah hepinize. Çok yazamıyorum burda ama sürekli takipteyim. Şöyle bi düşündüm de ne çektin be:) dedim kendime. Önce vajinismusla uğraştım tedaviyle geçti, sonra bebek için uğraştım o da geçti. neyse hamiş kaldım rahatladım dedim ilk günden kanama ve düşük tehdidiyle 16. haftaya kadar kıpırdamadım, 32. haftada öylesine kontrole gittim erken doğum dedi nst de 80 lerde sancılar cıktı yine yatış yolları göründü bana:). #Direnbebeğim dedikçe direndi bebeğim. Allah'a şükür bugünlere geldik. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah. Akşama kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.
Bu arada şöyle bi video gordüm, bu insanlarla aynı dünyada yaşadığım için üzüldüm.
"BÖYLE KARINLA SOKAKTA DOLAŞILMAZ! AYIPTIR AYIP!" - Hürriyet TV Haber
veee bizde bugun itibari ile hafta içindeyiz teyzoşlarr.......kaldı 6 gün
1ağustos kavuşmaa inşallahh
bizimdeeeeçok heycanlıyımmmm
Yalova öncelikle başın sağolsun canım bende kaçırmışım,o söylenenleride takma benim başıma dün ne geldi onu anlatıcam bak,reoc ben alacağımı aldım ama canım yaa sen düzenli gitmişsin ben toplamda 20 kilo aldım zaten hatta 6. ayda bir ayda 6 kilo birden almıştım diyetten sonra yavaşladım hatta durdum,ödem olmaz mı canım ayakları,bacakları bi görsen bakmaya korkuyorumaşağı sallanmakdan oluyo canım yoksa o şaşakınların söyledikleri albüm falan değil rahat ol,dün akşam evden çıkmışım zar zor kendimi bi eve atsam diye bakıyorum yaşlı bi teyze zor yürüyo ben anlamadım başda kendi kendine konuşuyo tam yanından geçerken aa bide baksam bana konuşuyomuş meğersem tüü Allah danda korkmuyor bu halde sokaklarda geziyo ben bir şokk neye uğradığımı şaşırdım dönmekle dönememk arasında kaldım ağlıcam ama dönsem teyze keyfimden değil çalışıyorum desemmi dedim ama dönmedim çok gücüme gitti Allaha havale ettim,eşime anlattım oda sende dönüp bi ayağın çukurda ölüp gidecen sen utanmıyonmu sokaklarda gezmeye diyemedin mi dedi valla aklıma gelmedi dedim,şimdi bu kadın beni o halde üzdü nerde kaldı bunun tuttuğu oruç ettiği ibadet sabah eşime diyorum sokağa çıkmayada korkuyorum
azz önce izledimm yuhh dedim yaa bu ne cahillik...6.aydan sonra ewde oturcakmşızı..karın gösterilmezmiş..gelde sen taşı 3 ay o karınla ewde otur bakalım dicen şu adama...bide ayıpmıdır yaa bebek o göbek deilki...walla deli oldummm...
sumuhallebisi hayırlı olsun cnmmm Allah sağlıklı uzun ömürler wersnn ağrıların geçsin hemen inş.
Canım doğum sancıları regl ağrısı şeklinde başlıyor ve kuvvetleniyor. Uyanık ol regl sancın varsa...
Evet canım epidural oldu. Canım ameliyat Sonrası Narkozlu Olduğumdan Tam Hatırlamıyorum Ama Kendime Geldiğimde Ayaklarımda His Vardı. Kalçalarda biraz Daha Sonra Oluyor. Ameliyattan 6 Saat Sonra Yürüttüler Beni, herhangi Bİr Sorun yaşamadım. Gaz Problemi Olmadı Bende. Hiç Gazım Yoktu HattaGaz Çıkarmadan Hastaneden De Çıkarmıyorlar O Yüzden Taburcu Olma Saatimden 4 Saat Sonra Çıkabildik Hastanede. Zorla Gaz Çıkarttırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?