- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.181
cok fena kasılıyorum belım agrıyo bnm dogum yaklastı galıba korkuyum evın içinde yuruyup duruyorum
canım açıkası ben herkesi sildim diyoprum Allah eşime sağlık versin en büyük desteğim en büyük yardımcım.anne baba kardeş değerli ama gördüm ben ne olursa olsun ilk ve son ana kadar şartsız tek eşim yanımda.ben de bir anne olark düşünüyorum yaşlayınca ben de öyle bencil olcam bilmem.ilk doğumda ben de 4 günde yapa yalnız kaldım dikişlerim vardı bebek emek istemiyordu ama Allah güç veriyor daha da iyti oldu diyorum öyle bebepğimle birbirimizi daha iyi tanıdık daha ııı demeden ne istediğini anlıyordum.şimdi de kayınvalidem,demem diyor gelecekmış 10 gün kalmaya cevap vermedim ama İnşallah her şey yoluna gitsin kimseyi istemiyorum.annem de işten izin alacakmış gelirmiş ama ne zmana belli değil ilk doğumda 20 gün sonra gelmişti de.ah anneler ah.hiç umurlarında değiliz gibi.bende diyorum anneme gel diye.pek hevessiz daha doğummu oldu ne yapım şimdiden gelipde diyor.evde yalnız kalıyor halbuki.ilk doğumumda geldiği gün doğurdum.doğurduğum saat ayaktaydım yemek yapma derdinde.annem kaynanam babannem vardı onlar bana bakmaya geldi güya ben onlara baktım.kaynanam zaten hiç dokunmaz rezil olmamı sever.annemde ben yapıyorum o niye yapmıyor diye oturdu.babannem zaten yaşlı.bide 3 günümde beni evde yalnız bıraktılar gezmeye gittiler.ne çocuk bakmışım hayatımda ne birşey. şimdi de gelmelerini pek istemiyorum.evde 5 yaşında kızım olcak.birgün hastanede kalıcam.mecbur birinin gelmesi lazım tabi oda annemden başkası olmaz yinede.
canım yatabilirsen iyi olur dinlen gecer.artık çok az kaldı canım her an güzel haberler alırız senden:)cok fena kasılıyorum belım agrıyo bnm dogum yaklastı galıba korkuyum evın içinde yuruyup duruyorum
canım suyun gelmişti sanırım doğum başlamadı sancın gelirsemi gel dedi.. doktor . sancın kasılman varmı.......
seninle aynı durumdayım o yüzden soruyorum
Günaydın sayın bağyanlar
Dün akşam anneme posta koydum. Dedim doğumumda burda olmazsan bi daha da gelme benim misafire ihtiyacım yok anneye ihtiyacım var dedim. İzin koparmış kocasından geliyomuş. Demek ki neymiş isteyince oluyomuş:))
canım yatabilirsen iyi olur dinlen gecer.artık çok az kaldı canım her an güzel haberler alırız senden:)
Günaydın sayın bağyanlar
Dün akşam anneme posta koydum. Dedim doğumumda burda olmazsan bi daha da gelme benim misafire ihtiyacım yok anneye ihtiyacım var dedim. İzin koparmış kocasından geliyomuş. Demek ki neymiş isteyince oluyomuş:))
Bugün, Cumartesi için son randevumu aldım kızlar, bir dahaki randevu doğum için olacak. İçim bir garip oldu son randevu, bugünleri de görecek miydik
Neyse dünü yavrulamadan atlattım, artık yavrulayabilirim, kızım ne zaman isterse gelsin. 2 Ağustosu beklemesi şart değil, laf aramızda benim de işime gelir
Dün gece davulcu gittikten 1 saat kadar sonra uyuyabildim. Şu davulcuya bi bakayım dedim. Bi motor ışığı görünüyo bi de ses geliyo dambudu dumbudu. Bi de baktım biri motoru kullanıyo, davulcuda motora ters oturmuş çala çala geçiyoAkla bak yormuyo adam kendini ahahaha.
Bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Gözünüz aydın kızlar. Bebişleriniz de iyiymiş. Ağrılarınız sızılarınız tez zamanda geçsin inşallah. Darısı bize. Bu arada kaç olduk yaa sayamadım doğuran doğrana
Hepimiz tatlıyız ki :))
Yavyum ellerine sağlık. Ne cevherler varmış sende. Hazır gibi olmuş. Çok güzel olacak İnci'nin doğduğu oda. Zaten güzel olması için senin orda olman yeterli ya neyse
sana da günaydın güzel baaayan
annen için en iyisini yapmışsın :128: hem ne demişler "azıcık gider tüm sorunları çözer"demişlerdir kesin yani :))
evet cnm doğum başlamamış. zaten pek doğum sancısı gibi diil kasıklarıma giren ağrı. doğum başlamamış ama bugun yarın başlar dedi. zaten hep suyun sancın kanaman gelirse gel diyo canım... şuanda herşey normal. kasığıma da son 1 saattir felan ağrı girmiyor.
aynen canım çok iyi yapmışsın gelsin tabi annen alla alla...benimde pazartesi son randevumm perşembede kızım kucağımda inş teyzesi
Merhabaa kizlar biz geldikkkkkk;
Oglum 3000gram olmus 49cm de boyu var doktorum 3500gram civari olur doguma kadar dedi.cati muayenesi olduk hic acimadi korkulcak bisey yokmus ama agda acisi berbattttttcatim normal doguma musaitmis.ama ben korkuyorum normal dogumdan dedim 20saat sunii sanciyla dogum yapinca artik cekmek istemiorum dedim epidural yapalim dedi (1500tl oluo ozaman) istersen sezeryan yapayim dedi ama esim istemiyor mecbur kalmadikca sezeryani.zaten olursa spinal istiyorum (1800tl ) oluyo oda fitatlar cok fazla hele yenidogan sunneti 650tl dediler kararsizim sezeryan olmaya daha yakin gibiyim artik aci cekmek istemiyorum ama iste yine bilemiyorum haftaya kadar dusun dedi doktorum.:18:...bizde haberler boyle.
Gelirkende evtipi ana kucagimizida aldik tiny love 3 kahvrrengi.
Basta icin tutu yapan arkadasim cok guzel olmus gule gule kullan.eline saglik
yatınca gecmıyo kı yuruyunce hafıflıyo yürüdükten sonra rahatlıyorum bişey olursa haber werırım zaten ayırt edemıyorum gercek sancımı yalancımı
canım yürü yürü iyi gelir hurma varsa ye rahim çabuk açılıyormuş..........
bende biraz suyum geldi sancı bekliyorum ama gelmedi şimdilik bende evde yürüdüm sabah yarım saat hurma yemeye başladım bir arkadaşım söylemişti doğuma yakın oranı zeytinyağla diye onu yaptım sonra peçete koydum çamaşırıma .................. keşke biraz sancım olsaydı
sanırım seninki doğum sancısı geçmiyor dedi çünkü sancıların sıklaşınca git dkk tut erkenden gitme bence
benim ilk doğumum sancıyyla olmuştu ama erken gitmiştim.......çok bekledim gerek yok hastanede beklemeye...
Canım Gaz Çıkarıp Çıkarmadığını, Tuvalete Çıkıp Çıkmadığını Soruyorlar Devamlı. Sezeryan Sonrası Gaz Çıkaramama Sorun Çünkü.
deme yaa :18: daha öncede yani önceki aylarda da oluyordu bazen o zaman dr.a sorduğumda normal demişti..gerçi şimdiki farklı olabilir artık 36.haftadayız ne de olsa..ayy öyle bişey mi acaba...sancı şeklinde değil ama benim ki...ara sıra özellikle ayakta kaldığımda hafif bi ağrı oluyor adet olacakmşı gibi...daha yeni kontrole gittik herhangi bi durum yoktu...
olmadı arar sorarım bi ara devanm ederse...sağol canım...
oh ne güzel gaz sorunu olmayışı..ben de şimdiden var aylardıro zaman nolur bilmiyorum...gaz çıkarmadan hastaneden çıkarmıyorlar mı ?? ee nası anlıyolar çıkardığını başınd amı duruyorlar
peki sonradan bel sırt ağrısı vs oldu mu? aslında ben ameliyat kısmından çok o uyuşturma,iğneyi yapma kısmından çekiniyorum biraz...
İnşallah çok kolay olur doğumlarınız kızlar.heyecanınızı ve korkularınızı bende hissediyorum.dualarım sizinle.Allah yardımcınız olsun,çok acı çekmeden inşallah yavrularınızı alırsınız kucağınıza.güzel haberlerinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?