- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.201
canım açıkası ben herkesi sildim diyoprum Allah eşime sağlık versin en büyük desteğim en büyük yardımcım.anne baba kardeş değerli ama gördüm ben ne olursa olsun ilk ve son ana kadar şartsız tek eşim yanımda.ben de bir anne olark düşünüyorum yaşlayınca ben de öyle bencil olcam bilmem.ilk doğumda ben de 4 günde yapa yalnız kaldım dikişlerim vardı bebek emek istemiyordu ama Allah güç veriyor daha da iyti oldu diyorum öyle bebepğimle birbirimizi daha iyi tanıdık daha ııı demeden ne istediğini anlıyordum.şimdi de kayınvalidem,demem diyor gelecekmış 10 gün kalmaya cevap vermedim ama İnşallah her şey yoluna gitsin kimseyi istemiyorum.annem de işten izin alacakmış gelirmiş ama ne zmana belli değil ilk doğumda 20 gün sonra gelmişti de.
salı günü yeni yatak odamız geldi görümcem ve kayınvalidem birkaç bina mesafedeler ama gelip de bir parça alıp yerleştiremdiler.hala poşetler duruyor eşimin kıyafetleri kaldı.kaynaan da çok yorma kedini diyor bana.dedim ben yormuyorum zaten istesem de yapamıyorum ağrılarım sancılarım var oğlkun yoruluoy ben yatıyorum karşısında sadece söylüyorum bunu buray bunu oraya koy diye.yapsın yapsın dedi....kötü insanlar değil ama çok tembeller ya görümcemle gelseydiler 2 saatte biterdi oda ama neyse eşime sağlık canım benim yaıyor herşey.
Ladybird,canım sağlıkla büyüt miniğini.ömrü boyunca hep mutlu olsun.Funda'cım herzaman Eşref saatimizde olacak değiliz ya,biz seni her türlü çekeriz,hem belki enerjin yükselir buraya takılınca.Arasta'cım ha şöyle yumruğu vur masaya,gerçi yanlış anlama ama ben zorla yaptırılan şeyden bir hayır görüleceğini pek sanmam ve gönülsüz yapılan iş istemem ama bu senin suçun değil ayrıca gönülsüz yapılacak bişey mi bu yaaaaaa,torun bu!!!!inşallah çok keyifli geçer ve annen arastanın annesi,ida'nın ananesi olmanın tadına varır.sayılı günü kalan kızlar,zor geçer heralde bu günler.su gibi akıp geçsin inşallah son 6 günleri.banada aksine hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor.sanki en geç 1 ay sonra karnım yine eskisi gibi dümdüz ve kaslı :)))))) haline geri dönecekmiş gibi geliyor.biz yine kocamla başbaşa kalıcakmışız gibi.görücem ben 1 ay sonra hanyayı konyayı.hepimize süper ötesi Birgün dilerim canlarım benim.
yok korkmuyorum ve sakinim sadece beklemek yoruyor insanı.........2. doğumum ondan rahatım heralde
inşallah seninde kolay olur doğumun benim ilki zordu buda bir garip oldu umarım bu kolay olur
İnşallah çok kolay olur doğumlarınız kızlar.heyecanınızı ve korkularınızı bende hissediyorum.dualarım sizinle.Allah yardımcınız olsun,çok acı çekmeden inşallah yavrularınızı alırsınız kucağınıza.güzel haberlerinizi bekliyoruz
selam annelerrr..
şimdi kızımla kontrolden geldik sonunda baş geliş olmuş her gittiğimde acaba geri mi döndü diye korkuyorum umarım bundan sonra tekrar dönmez de hayırlısıyla normal doğururum herbişey yolunda her hafta geleceksin artık dedi dr. benim dr izinde olduğu için bi defaya mahsus başka bi doktora gittim 3kg olduğunu görünce usg cihazı sana torpil geçti bu haftada bu kadar tombul bebek maşallah boyuda uzun olcak dedi :)) 40ı beklemez inşallah 38 39 da gelir dedi . hatta şimdi doğsa hiçbir sıkıntı çekmez dedi bu haberler içimi rahatlattı artık bol yürüyüüş yapıp hurma yemeye başlayabilirim :)
Sezeryanda spinal daha iyi epiduralde kasilmalari hissetmiorsun cok azda olsa vucudunu hissediorsun sezeryanda doktor 7kat deri kesicek epiduralle olmaz ki.yani bunu doktor soyledi farkida buymus.epidural normal dogum icin uygunmus canim.canım neden spinal istiyorsun öğrenebilir miyim..niye epidural değil de spinal ?
günaydın can kuşlarnedense bugün içimde bir sıkıntı var hayırlara çıksın inşallah... dün nasıl enerjiktim bügün nasılım.. dengesizlik diz boyu böyle olduğumda kendimi hiiçç çekemiyorum size de yansıtmayım bugün kendimi fazla.. ruh hali bulaşıcıdır malum
canım benim geçmiş olsun ve tabi ki gözünüz aydıninşallah hemen geçer ağrıların ve meleğinle olmanın keyfini çıkarmaya başlarsın
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun Duruselcm bir ömür mutlu olun inşallah..anneciğine de çok kızma ya yazık rahatsız etmek istememiş kadın.. kendi halletmek istemiş işini size yük olmamak için herhalde
Eşinle Nice güzell yıllara canım, daha gün bitmedi bellide olmaz. Biz normali beklediğimiz için nezaman geleceğini bilemiyoruz ki
Canım eşinle ve bebeğinizle daha nice güzel yıllar dilerim.bebeğiniz seneye eşlik etsin size annesi,bu yıl gelmek istemiyor heralde,bu yıl son defa başbaşa ve sakin geçirin istiyor heralde
canım benim bu 2. doğumum ama her doğum farklıymış gerçekten oğlumda sancım gelmişti öyle gittim ama biraz evde bekleyip gitseydim daha iyi olurdu hastanede çok bekledim...........
gece bendende bir miktar çamaşırımı ıslatacak kadar su geldi uzanmıştım ılık ılık birşylerin aktığını hissetdim devamı gelseydi suyun dr gidicektim...
ama devamı gelmedi şimdi ara ara kasılmalarım oluyor ama sancı yok sancısız gitmek istemiyorum ....... sabah yürüyüş yaptım evde yarım saat hurma yemeye başladım .........yani doğum yakın yakında sancı başlaması için yürüyüş lazım .....
hakkımızda hayırlısı ..........
selam annelerrr..
şimdi kızımla kontrolden geldik sonunda baş geliş olmuş her gittiğimde acaba geri mi döndü diye korkuyorum umarım bundan sonra tekrar dönmez de hayırlısıyla normal doğururum herbişey yolunda her hafta geleceksin artık dedi dr. benim dr izinde olduğu için bi defaya mahsus başka bi doktora gittim 3kg olduğunu görünce usg cihazı sana torpil geçti bu haftada bu kadar tombul bebek maşallah boyuda uzun olcak dedi :)) 40ı beklemez inşallah 38 39 da gelir dedi . hatta şimdi doğsa hiçbir sıkıntı çekmez dedi bu haberler içimi rahatlattı artık bol yürüyüüş yapıp hurma yemeye başlayabilirim :)
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm bizde bekliyoruz dört gözle
teşekkür ederim kızlar biraz öncede kapı çalındı eşimde evde baksana dedim lavaboya girdi açtım neyse bi buket çiçek geldi ayy çok mutlu oldumD annemede kızdım geride yumuşadım eşim gitti aldı getirdi hastaneden şu trtdeki adamın videosunu açamadım ama okudum haberi böle mal kafalı insanlar töbe yarabbi mübarek gün insanı günaha sokarlar..
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Birlikte çooook uzun ve mutlu yıllar geçirin inşallah :))
maşallah bebeğine annesini de üzmemiş dönmüş aşağıya canım bende yürüyüşe başladım akşamları fırsat buldukça yürüyorum hurma da yemeye başladım hurmayı günde kaç tane yemeliyiz biliyor musun ben günde toplam 4 tane falan ancak yiyorum
Benim de cuma. Çok heyecanlıyım onun ağzını burnunu yemek istiyorum
TRT ekranlarnda oke eden szler - Hrriyet GNDEM
Şaka gibi yaa hadi bana söylenen teyze cahil bu kadarına da pes yani
galiba bebişin heycanından çok ,,insanlarla nasıl baş edeceğim annemle kayınvalıdemle nasıl idare edeceğim bu kafamı yoruyor kızlar yaaa...dün gece annem ve kayınvalıdem burdaydı cocugun ısmının kım okuyacağı konusu bıle açıldı biride çocuklar kım ıstıosa o olsun der.annem dedemi soluo kaynanam eskı komsuları bı adamı..annem de döndü sız kim istiosanız o olsun dedi insan derki çocuklar kım ıstıosao olsun derrr herkez biz anne babası degılmısız gıbı kararlar alınca delırıyorummmmama konuşacağım annemlede diyeceğim eski zamanlar değil benı önemsetmek senin elinde diyeceğim .kafa eskılerde kalmış kadının kaynana kayınpeder ne derse o olur bılıncınde hala benı ezdiriyor bu bir örnek sağdece dahası varda yaz yaz bıtmez..anne kızını önemsemesse kimse önemsemez değilmii..annem kaynanamın yanında daha soğuk eleştirel davranır öle görmüş ya kızıma terbıye verıyorum mantığı farkında değil bni ezdiğinin ...bu nedenlede ben ınsanlar tarafından saygı görmez oluyorum bunu nasıl anlatırım anneme onuda bılemıyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?