2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam annelerrr..
şimdi kızımla kontrolden geldik sonunda baş geliş olmuş her gittiğimde acaba geri mi döndü diye korkuyorum umarım bundan sonra tekrar dönmez de hayırlısıyla normal doğururum herbişey yolunda her hafta geleceksin artık dedi dr. benim dr izinde olduğu için bi defaya mahsus başka bi doktora gittim 3kg olduğunu görünce usg cihazı sana torpil geçti bu haftada bu kadar tombul bebek maşallah boyuda uzun olcak dedi :)) 40ı beklemez inşallah 38 39 da gelir dedi . hatta şimdi doğsa hiçbir sıkıntı çekmez dedi bu haberler içimi rahatlattı artık bol yürüyüüş yapıp hurma yemeye başlayabilirim :)

evet tek destekçimiz eşlerimiz.bende anladım.3 gün uyumamıştı çocuk uykusuz ve yorgundum halbuki sütüm yokmuş aç olduğundan uyumuyormuş.biriside git ben çocuğa bakarım uyu biraz bu çocuk niye bu kadar ağlıyorki demedi.kaynanam tam uyucam vakit sabah ezanında uyandırırdı.deli olurdum.en sonunda patlamıştım hepsine 20 gün sonra gittiler.ben yaşlanınca bencil olmak istemiyorum benim çektiğimi çekmesin kızım.

ayy Yalovacanmm yaa kadının dibisin sen valla :)) bir level yükselttin bile enerjimi sağol kuzum

yok korkmuyorum ve sakinim sadece beklemek yoruyor insanı.........2. doğumum ondan rahatım heralde

inşallah seninde kolay olur doğumun benim ilki zordu buda bir garip oldu umarım bu kolay olur

merhaba canım benimde 2. doğumum ilki normaldi senin ki nasıldı benimde ikinci biraz zor oldu acemilikler aksilikler ama çok şükür sağlıklı bi kızım oldu bunda da biraz endişeleyim yine aynı şeyler olur mu diye ama daha bilinçliyim tabiki Allah hepimizin yardımcısı olsun

amin cnm cok saol dogum normal olacagı ıcın cok korkuyorum ates basıyo sanırım heycandan korkudan ben galıba dogurcamın yenı farkına vardım soguk soguk terlıyorum :)

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm bizde bekliyoruz dört gözle

canım neden spinal istiyorsun öğrenebilir miyim..niye epidural değil de spinal ?
Sezeryanda spinal daha iyi epiduralde kasilmalari hissetmiorsun cok azda olsa vucudunu hissediorsun sezeryanda doktor 7kat deri kesicek epiduralle olmaz ki.yani bunu doktor soyledi farkida buymus.epidural normal dogum icin uygunmus canim.

Eşinle Nice güzell yıllara canım, daha gün bitmedi bellide olmaz. Biz normali beklediğimiz için nezaman geleceğini bilemiyoruz ki

Canım eşinle ve bebeğinizle daha nice güzel yıllar dilerim.bebeğiniz seneye eşlik etsin size annesi,bu yıl gelmek istemiyor heralde,bu yıl son defa başbaşa ve sakin geçirin istiyor heralde

teşekkür ederim kızlar biraz öncede kapı çalındı eşimde evde baksana dedim lavaboya girdi açtım neyse bi buket çiçek geldi ayy çok mutlu oldumD annemede kızdım geride yumuşadım eşim gitti aldı getirdi hastaneden şu trtdeki adamın videosunu açamadım ama okudum haberi böle mal kafalı insanlar töbe yarabbi mübarek gün insanı günaha sokarlar..

evet ya yürüyüş lazım ama bu sıcakta nasıl olucak o iş yani bilmiyorm dr bugün yarın başlar dedi ama ben hiç doğurmucam gibi hissediyorum nedense :)))

maşallah bebeğine annesini de üzmemiş dönmüş aşağıya canım bende yürüyüşe başladım akşamları fırsat buldukça yürüyorum hurma da yemeye başladım hurmayı günde kaç tane yemeliyiz biliyor musun ben günde toplam 4 tane falan ancak yiyorum

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Birlikte çooook uzun ve mutlu yıllar geçirin inşallah :))

galiba bebişin heycanından çok ,,insanlarla nasıl baş edeceğim annemle kayınvalıdemle nasıl idare edeceğim bu kafamı yoruyor kızlar yaaa...dün gece annem ve kayınvalıdem burdaydı cocugun ısmının kım okuyacağı konusu bıle açıldı biride çocuklar kım ıstıosa o olsun der.annem dedemi soluo kaynanam eskı komsuları bı adamı..annem de döndü sız kim istiosanız o olsun dedi insan derki çocuklar kım ıstıosao olsun derrr herkez biz anne babası degılmısız gıbı kararlar alınca delırıyorummmm ama konuşacağım annemlede diyeceğim eski zamanlar değil benı önemsetmek senin elinde diyeceğim .kafa eskılerde kalmış kadının kaynana kayınpeder ne derse o olur bılıncınde hala benı ezdiriyor bu bir örnek sağdece dahası varda yaz yaz bıtmez..anne kızını önemsemesse kimse önemsemez değilmii..annem kaynanamın yanında daha soğuk eleştirel davranır öle görmüş ya kızıma terbıye verıyorum mantığı farkında değil bni ezdiğinin ...bu nedenlede ben ınsanlar tarafından saygı görmez oluyorum bunu nasıl anlatırım anneme onuda bılemıyorumm..

evet teyzesi üzmedi çok şükür ama sağı solu belli olmaz bizim afacanın ben hazır pozisyonunu bulmuşken iice yerleşsin die elimden geleni yapcam gerisi artık kısmet . hurmada çok yememek gerektiğini biliyorum içindeki bi madde hormonları tetikliyormuş herşeyin fazlası zarar bir ikincisi hem mide yanması yapıor hem diş ağrısı yapıor son haftalarda kaş yapalım derken göz çıkarmayalım 4 iyidir devam :))

kızlar selamm bugün daha iyiyim allahıma çok şükür sizlerde iyisinizdir inş doğumu bekleyen arkadaşlara allahım sabırlar versin geçmişi okumadım durumlardan haberim yok...:26::26: sizlere bişey sorucam özel hastanede doğum yapıcam doktorum göğüs pompası,göbeği için babusol losyon,müştelanın şampuanı,banyoköpüğü alın dedi bunları hastaneye getirirsiniz diye söyledi sizden de bu tür istekleri oldu mu hastanenin onu merak ettim..kendin için bişeye gerek yok bebek için bunları getir dediler sizde nasıl oldu:26:

bence anneni karşına alıp konuşmalısın canım...sinir olmakta haklısın...offf of her ağızdan bi laf çıkıyo bizi rahat bıraksalar dha çok fayda sağlamış olucaklar aslındaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…