2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ağrınız gelince ılık bi duş alın duş rahatlatıyor ve sancı geçiyorsa yalancı doğum sancısı oluyor ama sancı geçmiyorsa zaten doğuruyorsunuz demek ti ben geçen denedim ve geçti duştan sonra sancım

geçmişi okuyamadım ama buraya uğramadan da duramıyorum ben çalışmaya devam edeyim inşallah annem bugün geliyor işler bitince yemek yapayımda yoldan gelince yemeğe çağırayım görüşürüz kızlar doğumu olacaklar varsa Rabbim yardımcıları olsun nasıl olup bittiğini bile anlamasınlar inşallah sağlıcakla bebişlerini kucaklarına alsınlar ....

günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de
Ladycim çok sevindim senin adına. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ne zamandır görünmüyordun güzel haberlerle döndün. Bu arada çok güzel bi zamanda doğum yapacaksın. Yaza kadar bebişin büyüyecek yazın beraber denize de gidersiniz ohhh misss:)))

Valla sabahki insanların densiz lafları muhabbetinden ve şu TRT 'de konuşan adamın laflarından (İçimden söylediklerimi buraya yazarsam kötü olabilir) bu okuduklarım çok iyi geldi. Ne kadar hoş bir davranış... Hele de tanımadığı biri için "Senin için dua edicem demesi" ... İyi moral olmuştur size.

Kızlar, fotoğrafları yükleyemiyorum, nasıl fotoğraf yüklüyosunuz açtığınız konuya? Ben denedim, ama link olarak atıyo. Ben resim olarak yüklenmesini istiyorum.Kızım için hazırlıklarım başlığı altında fotoğraf yüklemek istiyorum.. Anlatabilirmisiniz acaba?

Oh çok sevindim annen ile ilgili olaya en iyisini yapmissin arada terslenip uyarmak gerekiyor :) asıl mutlu eden beni senin mutlu olman tabi bu duruma :)

Ya bu arada ne Tatli seysin sen öyle o ne guzel iltifatlar . Öpüyorum seni muck muck

o neymiş öyle yaaa eczane ismi de verdi mi doktorun bunları alman için ?? hadi göğüs pompasını anlarım da banyo köpüğü niyeymiş ya alla alaaa...

Ben yemek yapıp, duşa girip sonra da biraz uzanırım kızlar size iyi sohbetler :)

kolay gelsin kuzu sanırım ben de tutamicam kendimi uyuycam birazdan. gözler kayıyor arada çünkü

bence anneni karşına alıp konuşmalısın canım...sinir olmakta haklısın...offf of her ağızdan bi laf çıkıyo bizi rahat bıraksalar dha çok fayda sağlamış olucaklar aslındaaaa

bugun anneme geçersem kesinlikle karşıma alıp konuşacağım cnm kesin ve net yoksa bu endişe tırsımlarla yaşanmaz ... şimdiden bu sitres beni sardıysa çocuk olduktan sonra neler olacak kım bılır ..korkudan eşimin tüm izinlerini doğuma getırttırdım benı yalnız bırakmasın kaynanam ve annemle diee..ikisi yanyana gelince tüylerim diken diken geziyorum..

canım msj yazdığın kısmın 1 altında diğer seçenekler var ya orada eklenti ekle kısmından yükleyebilirsin. orayı tıklayınca dosya ekle falan çıkıyor seçtikten sonra işaretlemeyi unutma...

selam rana,seninle günlerimiz aynı.benimde ilk gebeliğim ve benimde kızım olucak.doğum şeklin belli mi.

selam pukethr şimdilik normal doğum gibi görünüyor, ben öyle istiyorum. İnşallah öyle olur. Senin belli mi? acaba kaçıncı haftada doğum olur? şimdiden sabırsızlanıyorum.

eve bende geçen gün kayınvaliemi aldım karşıma konuştum biraz...konuşmak iyi oluyo cnm...birazda olsa içim rahat şu an...aynen bende ikisini yanyana düşününce stres basıyo her an tartışırlar filan die...Allah yardım etsin bize bu sorunlarla uğraşıyoruz tövbe tövbe bu kadar doğum stresinin içindee

selam pukethr şimdilik normal doğum gibi görünüyor, ben öyle istiyorum. İnşallah öyle olur. Senin belli mi? acaba kaçıncı haftada doğum olur? şimdiden sabırsızlanıyorum.

benim doğum şeklim de tam olarak belli değil ama büyük bi ihtimal sezeryan olacak.çünkü tüp bebekle hamile kaldım doktorum daha doğru olacağını düşünüyor.aslında bende normal doğum istiyorum ama tüp bebekleri hep sezeryana alıyorlar.hayırlısı artık.normal doğumda ne zaman geleceği pek belli olmaz sanırım.41.hafta da bile doğum yapanlar var.tamamen süpriz yani.

Biraz once okudum sinirden oluyorum yeter ya biz bunları dinlemek zorundamiyiz hem de devletin televizyonunda

Kizlar son yillarda koltuga giden yol dangalakca konusmaktan geciyor, bunlar hadlerini astikca, edep sinirlarini zorladikca bir kesimin hosuna gidiyor biyik altindan guluyorlar, sandik cilalama calismalari bunlar...

Beyimizin arabasina binip hava alacakmisiz... Ben bu armut kafaliyi beyimin arabasinin arkasina baglayip dolastirmak istiyorum, oksijeni neresine alirsa alsin...

Su yasli teyzeninde cahilligine veriyorum, bunamistir ama ben olsam agzinin payini verirdim...

Canim dun yazdim buraya cevap alamadim galiba senin bilgin var hurma konusunda ben iki gundur gunde 4 tane yemege basladim dogum kolay olsun diye ama bazi sitelerde erken doguma neden oldugu yaziyo dogrumur acaba benim sali gunu randevum vardi ntsde sanci cikti hurma dahada tetiklemez insallah suan 35 deyim 37 olsun da ciksin 40. Haftayi beklemek istemiyorum sabirsizlaniyorum

Ha bide ntsde sanci cikmasi erken dogum belirtisi olabirmi sence yani belki etrafinda duydugun biseyler olabilir diye soruyorum

benimde ilk doğumum normaldi ama çok zor oldu acemilikte var......şimdide inşallah normal olur hakkımızda hayırlısı.....

ben sinirden ağlamim de kim ağlasın? biliyosunuz 3 gündür temizlik yapmaya çalışıyorum.. güya kardeşim gelicekti yardıma.. 5 inde doğumum var. kardeşime sordum ne zaman geliyosun hadi gel çok işimiz var yapamıyom çok fazla ev berbat diye. bana ne dese beğenirsiniz? 29 unda arkadaşının doğum günü varmış onu kutlucakmış ondan sonra gelcekmiş.. bende, annem 3 ünde gelcek zaten ondan 2 gün önce gelmenin faydası yok ben o zamana kadar bitiririm.. arkadaşın benden daha kıymetliymiş dedim çıktım netten.. 20 kilo almışım kendimi ayaklarımı ağrımı geçtim kimse karnımda kine acımıyor arkadaş... siz olsanız ne yapardınız? çok gücüme gitti çoook

bence 37den sonra başla bende şimdi yemeye başladım suyum geldi biraz sancım yok oyuzden başladım

birde herkesde aynı tepkiyi vermeyebiliyormuş .....

burda arkadşldan biri 35 te yemişti sanırım erkendoğum oldu pek iyi olmadı ooobilmeden yemişti bence sen biraz daha bekle küçük bebk bakımı zor olur.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…