- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.221
Ladycim çok sevindim senin adına. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ne zamandır görünmüyordun güzel haberlerle döndün. Bu arada çok güzel bi zamanda doğum yapacaksın. Yaza kadar bebişin büyüyecek yazın beraber denize de gidersiniz ohhh misss:)))günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de
Valla sabahki insanların densiz lafları muhabbetinden ve şu TRT 'de konuşan adamın laflarından (İçimden söylediklerimi buraya yazarsam kötü olabilir) bu okuduklarım çok iyi geldi. Ne kadar hoş bir davranış... Hele de tanımadığı biri için "Senin için dua edicem demesi" ... İyi moral olmuştur size.Kızlar kötü şeylerin yanı sıra güzel şeyler de oluyor. Tahmin ettiğiniz gibi çooook çooook nadir bunlar. Akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz.Çoğunlukla aynı güzergahı kullanıyoruz.Bir gün apartmanın birinden bir teyze çıktı ve yanımızdan geçerken bana "Allah kurtarsın." dedi (Belki de bebişşime demiştir. Malum 9 aydır mapushane mahkumu.) Bu teyzeyi biz iki kez daha gördük.Son görüşümüzde de yine aynı dilekte bulundu.Teravih için namaza gidiyor olmalı ki, gülerek "Senin için dua etmeye gidiyorum." dedi. Allah razı olsun ondan.Gelelim benim eşime yaptığım diğer yorumlara.Teyze beyaz başörtülüydü ve temiz yüzlüydü. Ben eşime dönüp "Aşkım, aksakallı dede yerine acaba bu teyze mi geldi? Baksana akşam vakti ve biz buradan geçerken karşımıza çıkıp duruyor." dedim. Bir ara tırsmış olabilirim de.E hamileyiz olacak o kadar fantazi
Günaydın sayın bağyanlar
Dün akşam anneme posta koydum. Dedim doğumumda burda olmazsan bi daha da gelme benim misafire ihtiyacım yok anneye ihtiyacım var dedim. İzin koparmış kocasından geliyomuş. Demek ki neymiş isteyince oluyomuş:))
Bugün, Cumartesi için son randevumu aldım kızlar, bir dahaki randevu doğum için olacak. İçim bir garip oldu son randevu, bugünleri de görecek miydik
Neyse dünü yavrulamadan atlattım, artık yavrulayabilirim, kızım ne zaman isterse gelsin. 2 Ağustosu beklemesi şart değil, laf aramızda benim de işime gelir
Dün gece davulcu gittikten 1 saat kadar sonra uyuyabildim. Şu davulcuya bi bakayım dedim. Bi motor ışığı görünüyo bi de ses geliyo dambudu dumbudu. Bi de baktım biri motoru kullanıyo, davulcuda motora ters oturmuş çala çala geçiyoAkla bak yormuyo adam kendini ahahaha.
Bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Gözünüz aydın kızlar. Bebişleriniz de iyiymiş. Ağrılarınız sızılarınız tez zamanda geçsin inşallah. Darısı bize. Bu arada kaç olduk yaa sayamadım doğuran doğrana
Hepimiz tatlıyız ki :))
Yavyum ellerine sağlık. Ne cevherler varmış sende. Hazır gibi olmuş. Çok güzel olacak İnci'nin doğduğu oda. Zaten güzel olması için senin orda olman yeterli ya neyse
o neymiş öyle yaaakızlar selamm bugün daha iyiyim allahıma çok şükürsizlerde iyisinizdir inş doğumu bekleyen arkadaşlara allahım sabırlar versin geçmişi okumadım durumlardan haberim yok...:26::26: sizlere bişey sorucam özel hastanede doğum yapıcam doktorum göğüs pompası,göbeği için babusol losyon,müştelanın şampuanı,banyoköpüğü alın dedi bunları hastaneye getirirsiniz diye söyledi sizden de bu tür istekleri oldu mu hastanenin onu merak ettim..kendin için bişeye gerek yok bebek için bunları getir dediler sizde nasıl oldu:26:
Ben yemek yapıp, duşa girip sonra da biraz uzanırım kızlar size iyi sohbetler :)
bence anneni karşına alıp konuşmalısın canım...sinir olmakta haklısın...offf of her ağızdan bi laf çıkıyo bizi rahat bıraksalar dha çok fayda sağlamış olucaklar aslındaaaa
Kızlar, fotoğrafları yükleyemiyorum, nasıl fotoğraf yüklüyosunuz açtığınız konuya? Ben denedim, ama link olarak atıyo. Ben resim olarak yüklenmesini istiyorum.Kızım için hazırlıklarım başlığı altında fotoğraf yüklemek istiyorum.. Anlatabilirmisiniz acaba?
selam rana,seninle günlerimiz aynı.benimde ilk gebeliğim ve benimde kızım olucak.doğum şeklin belli mi.
bugun anneme geçersem kesinlikle karşıma alıp konuşacağım cnm kesin ve net yoksa bu endişe tırsımlarla yaşanmaz ... şimdiden bu sitres beni sardıysa çocuk olduktan sonra neler olacak kım bılır ..korkudan eşimin tüm izinlerini doğuma getırttırdım benı yalnız bırakmasın kaynanam ve annemle diee..ikisi yanyana gelince tüylerim diken diken geziyorum..
selam pukethr şimdilik normal doğum gibi görünüyor, ben öyle istiyorum. İnşallah öyle olur. Senin belli mi? acaba kaçıncı haftada doğum olur? şimdiden sabırsızlanıyorum.
Yalova öncelikle başın sağolsun canım bende kaçırmışım,o söylenenleride takma benim başıma dün ne geldi onu anlatıcam bak,reoc ben alacağımı aldım ama canım yaa sen düzenli gitmişsin ben toplamda 20 kilo aldım zaten hatta 6. ayda bir ayda 6 kilo birden almıştım diyetten sonra yavaşladım hatta durdum,ödem olmaz mı canım ayakları,bacakları bi görsen bakmaya korkuyorumaşağı sallanmakdan oluyo canım yoksa o şaşakınların söyledikleri albüm falan değil rahat ol,dün akşam evden çıkmışım zar zor kendimi bi eve atsam diye bakıyorum yaşlı bi teyze zor yürüyo ben anlamadım başda kendi kendine konuşuyo tam yanından geçerken aa bide baksam bana konuşuyomuş meğersem tüü Allah danda korkmuyor bu halde sokaklarda geziyo ben bir şokk neye uğradığımı şaşırdım dönmekle dönememk arasında kaldım ağlıcam ama dönsem teyze keyfimden değil çalışıyorum desemmi dedim ama dönmedim çok gücüme gitti Allaha havale ettim,eşime anlattım oda sende dönüp bi ayağın çukurda ölüp gidecen sen utanmıyonmu sokaklarda gezmeye diyemedin mi dedi valla aklıma gelmedi dedim,şimdi bu kadın beni o halde üzdü nerde kaldı bunun tuttuğu oruç ettiği ibadet sabah eşime diyorum sokağa çıkmayada korkuyorum
azz önce izledimm yuhh dedim yaa bu ne cahillik...6.aydan sonra ewde oturcakmşızı..karın gösterilmezmiş..gelde sen taşı 3 ay o karınla ewde otur bakalım dicen şu adama...bide ayıpmıdır yaa bebek o göbek deilki...walla deli oldummm...
sumuhallebisi hayırlı olsun cnmmm Allah sağlıklı uzun ömürler wersnn ağrıların geçsin hemen inş.
Bu kadarına da pes doğrusu. Ben de dışarıdayım mümkün oldukça. Hem iş için de değil, seve seve gezip tozuyorum.Öyle şey mi olur? Hamileyim diye evde oturacağım.Birkaç gün önce eşimle bu konuyu konuşuyorduk."Eskiden insanlar son aylarını hep evde yatarak geçirirlermiş, şimdi ne güzel dışarıdayız." dedim.Kim ne derse desin, gücüm yetene kadar gezip tozacağım. Benim psikolojimi olumlu yönde etkileyen şeylerden niye vazgeçeyim? İyi sabretmişsin canım. Kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap.Dışarıya hiç çıkmayan birinin ruh halinden daha iyi bir ruh haline sahip old. kesin bence.
Biraz once okudum sinirden oluyorum yeter ya biz bunları dinlemek zorundamiyiz hem de devletin televizyonunda
Allahın cezası adam ya geri kafalı pis yobaz!ayy sinirlerim tavan yaptı izleyince boğazlayasım geldi resmen! Özge Özpirinççi
çok güzel yorum yapmış "Anneniz size hamileyken çıkıp sokakta biraz dolaşsa temiz hava alsa belki böyle olmayacaktı ama ne yapalım olan olmuş..." aynen katılıyorummm
canım yürü yürü iyi gelir hurma varsa ye rahim çabuk açılıyormuş..........
bende biraz suyum geldi sancı bekliyorum ama gelmedi şimdilik bende evde yürüdüm sabah yarım saat hurma yemeye başladım bir arkadaşım söylemişti doğuma yakın oranı zeytinyağla diye onu yaptım sonra peçete koydum çamaşırıma .................. keşke biraz sancım olsaydı
sanırım seninki doğum sancısı geçmiyor dedi çünkü sancıların sıklaşınca git dkk tut erkenden gitme bence
benim ilk doğumum sancıyyla olmuştu ama erken gitmiştim.......çok bekledim gerek yok hastanede beklemeye...
merhaba canım benimde 2. doğumum ilki normaldi senin ki nasıldı benimde ikinci biraz zor oldu acemilikler aksilikler ama çok şükür sağlıklı bi kızım oldu bunda da biraz endişeleyim yine aynı şeyler olur mu diye ama daha bilinçliyim tabiki Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canim dun yazdim buraya cevap alamadim galiba senin bilgin var hurma konusunda ben iki gundur gunde 4 tane yemege basladim dogum kolay olsun diye ama bazi sitelerde erken doguma neden oldugu yaziyo dogrumur acaba benim sali gunu randevum vardi ntsde sanci cikti hurma dahada tetiklemez insallah suan 35 deyim 37 olsun da ciksin 40. Haftayi beklemek istemiyorum sabirsizlaniyorum
Ha bide ntsde sanci cikmasi erken dogum belirtisi olabirmi sence yani belki etrafinda duydugun biseyler olabilir diye soruyorum
Canim dun yazdim buraya cevap alamadim galiba senin bilgin var hurma konusunda ben iki gundur gunde 4 tane yemege basladim dogum kolay olsun diye ama bazi sitelerde erken doguma neden oldugu yaziyo dogrumur acaba benim sali gunu randevum vardi ntsde sanci cikti hurma dahada tetiklemez insallah suan 35 deyim 37 olsun da ciksin 40. Haftayi beklemek istemiyorum sabirsizlaniyorum
Ha bide ntsde sanci cikmasi erken dogum belirtisi olabirmi sence yani belki etrafinda duydugun biseyler olabilir diye soruyorum
bence 37den sonra başla bende şimdi yemeye başladım suyum geldi biraz sancım yok oyuzden başladım
birde herkesde aynı tepkiyi vermeyebiliyormuş .....
o neymiş öyle yaaaeczane ismi de verdi mi doktorun bunları alman için ?? hadi göğüs pompasını anlarım da banyo köpüğü niyeymiş ya alla alaaa...
aynen rizede bi tane eczane var orada bulursun oradan al dedi bende pompa hariç diğerlerini aldım..hastanede bunları alıp geri vereceklermi ki anlamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?