2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de

Ladycim ben yerim senin o fındığını
Çok çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına minnoşunu
Habersiz bırakma bizi
Bizim içinde iyi dileklerini unutma
Öperiz çok

BUNLARA VERİCEN REGL AĞRISINI HER AY, DOĞUM SANCISINI DA DAYİCAN 2-3 SENEDE BİR BAK BAKALIM BİDAHA KADINA DİL UZATIYOLAR MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biraz once okudum sinirden oluyorum yeter ya biz bunları dinlemek zorundamiyiz hem de devletin televizyonunda

bi de o kanala faturalarda trt katkısı diye vergi ödettiriyolar haram zıkkım olsun

Canım çok geçmiş olsun... Çabucak kavuşun inşallah...

günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de

ooooo hoşgeldin hayırlı olsunnnnnn

Merhaba kızlar,
Az önce facebook ta bir haber gördüm ve inanılmaz sinirlendim .TRT nin Ramazamn Sevinci adlı bir programında kendini din adamı zanneden Ömer Tuğrul İnançer isimli bir konuğumudur nedir ama insan olmadığı kesin bir mahlukun açıklaması buradan buyurun "

"Hamileliği davul çalarak ilan etmek bizim terbiyemize aykırıdır. Böyle karınla sokakta gezilmez. Her şeyden önce estetik değildir. 7-8 aydan sonra anne adayı biraz hava almak için beyinin otomobiline biner, biraz dolaşır. Sonra akşam üstü çıkarlar... Şimdi ise maşallah, kanatlısı kanatsızı televizyonlarda uçuşuyor. Ayıptır ayıp. Bunun adı realizm değildir. Bunun adı terbiyesizliktir." Dedim yalandır yaa işte videosu Ömer Tuğrul İnançer: "Hamile kadının sokakta gezmesi uygun değildir" - YouTube .Bu kişiye ne denebilir acaba???

en ıyısını yapmışsın cnm sende. gerekırse onlada konuşmayı dusunurum burnuma kadar geldı gece uyku uyumadım bu yüzden kurdum durdum kafamda cümleler...dedıgın gıbı bu kadr stresın ıcınde bıde bole seler yoruo bızi..en ıyısı konuşup kanayan yaraayı koparmak bak cesaret geldı banada

Kızlar çatı muayenesi bu kadar zorumu ki
Benim normalde elle muayene fobim vardı
Henüz evli değilken adet düzensizliğim nedeniyle gittiğim bir doktor beni elle muayene etmişti
Ki defalarca evli olmadığımı yani hiç bir ilişkim olmadığını ve bu şekilde muayene olmak istemediğimi söylediğim halde
Doktor genç kızları da böyle muayene ediyoruz bi şey olmaz merak etme falan deyip beni çatala yatırmıştı
Daha sonra o gün benden bolca kan gelmişti
Çok korkmuştum o yüzden elle muayene benim için kabus gibi bir şey
Ama hamile kalınca ve yabancı bir ülkede de usül nasılsa ona ayak uyduruyorninsan
Buradaki doktorum sürekli alttan muayene etti ve eli o kadar hafif ki
Hiç rahatsız etmedi beni
Her seferinde de tüm elini koyuyor nerdeyse
Benimde çatı muayenem olak yakında
Şimdi burda kanama falan olanları duyunca tekrar fobim depreşti
Normal muayeneden farkkımı çatı muayenesi
Dahamı çok acı veriyor

Canım ya kıyamam, daha 5ine çok var temizlik için kasma bence bu kadar kendini, yormada, uzat ayaklarını otur. Ben senin yerinde olsam onlar gelene kadar hiç bir şey yapmam.. Geldiklerinde ikisi birlikte bitirirler iki günde.. Kardeşinin düşüncesizliği üzüyor seni anlıyorum.. Ama bırak artık şu temizlik işini yapma, ben yoruluyorum valla sen temizledikçe Bak benimde 5inde olcak bi kızımın odasını temizledim o kadar yeter, uğraşamam bu sıcakta.. Hadi uzat ayaklarını bebişini sev azcık, bak 10 günümüz kaldı, tadını çıkar.

E ben yandım o zaman: Beyimin arabası yok kiiii. Ben doğurana kadar evde miyim yani şimdi?

Bedn geç kalmışım izlemekte zihniyetleri bozuk bunların yaa....

Selam güzeller sabahtan beri giremedim malum son haftam herkes yakama yapışmış vaziyette... Bu kadar sıkıştırınca sallamasyon yapıyorum artık hızlı hızlı :) Ben bi geçmişe uzanayım bakayım neler dönmüş sabah :)

slm takvimimize bakmak için biraz geç kaldık bugün ama olsun :)

canım daha önce sana özelden mesaj yollamıştım şimdi burdanda sorayım,sen bahçelievlerde olduğunu yazmıştın orda yeni açılan Vital hastanesi hakkında bir bilgin var mı acaba ? birde bebeğin gelişimi geriden mi gidiyordu senin yoksa başka bir arkadaşmıydı karıştırmışsam kusura bakma :)

Çok üzgünüm ben kızlar ya, abime söz yapma hazırlığındaydık. 4 senedir bereber olduğu kız arkıyla dün akşam ayrılmışlar evlenme teklif etmişti aylar önce tek taş yüzük almıştık sürpriz hazırlamıştı.. Ailesiyle tanışmaya gittik kadın kadına . Bir sonraki sefer de isteme olcaktı., bir bahane bulundu gidemedik., ertelendi. Bayadır araları kötüymüş.dün annemle memleketten geldi Abi'm. Köyden gelen herşeyden koyup kızın yanına gitti bi solukta. İftar masasından kalktık. Camdan abimin arabasıyla geldiğini gördük. Arabadan inmedi baya sonra eve çıktı. İftarı ne ara yaptın geldin dedik hiç bişey belli etmedi. Meğer ayrılmış kız, yüzükleri hedîyelerini bile vermiş. Abi'm iftar bile yapmadan hiç bişey belli etmeden oturmuş bizimle , kırmızı gözlerle... Bugün öğreniyoruz. Abimin çok hayalleri vardı evlilik yolunda ilerliyorlardı .. Öyle kötüyüm ki birazdan anneme gidicem abimin karşısında ağlayıp onu üzmekten korkuyorum((((

slm canım özel msj gelmedi şimdi yine kontrol ettim ama yok bahçelievlerde oturuyorum doğru hatırlamışsın vital hastanesini gördüm ama hiç bir bilgim yok açıkçası hizmet hastanesini ve doktorlarını biraz duydum biliyorum o kadar. bebeğim kilo olarak 2 hafta geri diyorlar doğru hatırlıyorsun gerçi benim bu yememle eminim 1 haftada normal haline döner diye umut ediyorum:)

amin cnm cok saol dogum normal olacagı ıcın cok korkuyorum ates basıyo sanırım heycandan korkudan ben galıba dogurcamın yenı farkına vardım soguk soguk terlıyorum :)

Canım bu kadar korkuyosan epidural olursun, o kadar rahat bişey ki. Bulandan allah bin kere razı olsun. Yaptırmak da çok kolay hiç acımıyor (ben aşıdan bile tırsarım)

zihniyetine ettiklerim. hamilelik ayip ona gore.bz o gobusle gurur duyuyorz can tasiyorz..bz orumcek kafayida bunlari soz sahibi eden yobazlarida allaha havale ediyrm mubarek gun. kurunun yannda yasta yaniyo.burasi ataturkun cumhuriyeti....unutanlara unuttrmicaz yeni nesiller geliyo

Ya sanırım benim mesaj ayarlarında bir sorun var daha öncede arkadaşa attım oda aynısını dedi . hizmet hastanesini bende biliyorum iyiymiş ama çok tuzlu yaa bu hastane yeni açıldı bana çok yakında değil ama araştırdım ablamın arkadaşıda orda doğum yaptı memnun kalmış birde fiyatları diğer hastanelere göre uygun sayılır.. şimdi oraya gitmeye başladım bende doktorun adı Cİvan Kalafat belki duymuşsundur.. benim bebeğimde doktorun demesine göre haftasıyla uyumlu ama burdan araştırdığım kadarıyla biraz az gibi geldi bana yani geride değilse bile öyle tombul bir bebekte değil zaten demişti doktor çok tombul bir bebek olmayacak diye ee neler yedin canım ben artık hiçbişey yiyemiyorum iştahsızlık var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…