- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.241
günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de
Taze anneler hepinizi tebrik ederim, maşallah hepinize. Çok yazamıyorum burda ama sürekli takipteyim. Şöyle bi düşündüm de ne çektin be:) dedim kendime. Önce vajinismusla uğraştım tedaviyle geçti, sonra bebek için uğraştım o da geçti. neyse hamiş kaldım rahatladım dedim ilk günden kanama ve düşük tehdidiyle 16. haftaya kadar kıpırdamadım, 32. haftada öylesine kontrole gittim erken doğum dedi nst de 80 lerde sancılar cıktı yine yatış yolları göründü bana:). #Direnbebeğim dedikçe direndi bebeğim. Allah'a şükür bugünlere geldik. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah. Akşama kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.
Bu arada şöyle bi video gordüm, bu insanlarla aynı dünyada yaşadığım için üzüldüm.
"BÖYLE KARINLA SOKAKTA DOLAŞILMAZ! AYIPTIR AYIP!" - Hürriyet TV Haber
Biraz once okudum sinirden oluyorum yeter ya biz bunları dinlemek zorundamiyiz hem de devletin televizyonunda
Ne guzel, ben hamilelik gunlerimi cok ozledim..
dogumdan beru icim de bir bosluk
Hiic acele etme sonra ozleniyor bu gunler..
Benim yavruma da saririk teshisi koydular
Bu gece hastanede. Bu gece bitmek bilmedi..
Rabbim kimseyi evladindan ayirmasin
Ruzgar ve emel dogum yapmis sanirim
Allah anali babali buyutsun gozunuz aydin olsun
Bu gun hastanede dogumhanenin kapisinda bekleyenleri gordum
Ammaan ne heyecan iceriden daha heycanli valla
Insanlarin gozlerinde heyecan ve mutluluk gormek ne kadar guzel
Bebekleri cikti costular, bur yandan kizlari icin kaygilandilar..
günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de
eve bende geçen gün kayınvaliemi aldım karşıma konuştum biraz...konuşmak iyi oluyo cnm...birazda olsa içim rahat şu an...aynen bende ikisini yanyana düşününce stres basıyo her an tartışırlar filan die...Allah yardım etsin bize bu sorunlarla uğraşıyoruz tövbe tövbe bu kadar doğum stresinin içindee
o neymiş öyle yaaaeczane ismi de verdi mi doktorun bunları alman için ?? hadi göğüs pompasını anlarım da banyo köpüğü niyeymiş ya alla alaaa...
aynen rizede bi tane eczane var orada bulursun oradan al dedi bende pompa hariç diğerlerini aldım..hastanede bunları alıp geri vereceklermi ki anlamadım :26:
ilaç olarak söylemesine bişey dememde göğüs pompası banada garip geldi :S sen nerdesin canım Rize de mi bende Rizeliyimde :)
ben sinirden ağlamim de kim ağlasın? biliyosunuz 3 gündür temizlik yapmaya çalışıyorum.. güya kardeşim gelicekti yardıma.. 5 inde doğumum var. kardeşime sordum ne zaman geliyosun hadi gel çok işimiz var yapamıyom çok fazla ev berbat diye. bana ne dese beğenirsiniz? 29 unda arkadaşının doğum günü varmış onu kutlucakmış ondan sonra gelcekmiş.. bende, annem 3 ünde gelcek zaten ondan 2 gün önce gelmenin faydası yok ben o zamana kadar bitiririm.. arkadaşın benden daha kıymetliymiş dedim çıktım netten.. 20 kilo almışım kendimi ayaklarımı ağrımı geçtim kimse karnımda kine acımıyor arkadaş... siz olsanız ne yapardınız?çok gücüme gitti çoook
aynen rizede bi tane eczane var orada bulursun oradan al dedi bende pompa hariç diğerlerini aldım..hastanede bunları alıp geri vereceklermi ki anlamadım :26:
Merhaba kızlar,
Az önce facebook ta bir haber gördüm ve inanılmaz sinirlendim .TRT nin Ramazamn Sevinci adlı bir programında kendini din adamı zanneden Ömer Tuğrul İnançer isimli bir konuğumudur nedir ama insan olmadığı kesin bir mahlukun açıklaması buradan buyurun "
"Hamileliği davul çalarak ilan etmek bizim terbiyemize aykırıdır. Böyle karınla sokakta gezilmez. Her şeyden önce estetik değildir. 7-8 aydan sonra anne adayı biraz hava almak için beyinin otomobiline biner, biraz dolaşır. Sonra akşam üstü çıkarlar... Şimdi ise maşallah, kanatlısı kanatsızı televizyonlarda uçuşuyor. Ayıptır ayıp. Bunun adı realizm değildir. Bunun adı terbiyesizliktir." Dedim yalandır yaa işte videosu Ömer Tuğrul İnançer: "Hamile kadının sokakta gezmesi uygun değildir" - YouTube .Bu kişiye ne denebilir acaba???
ilaç olarak söylemesine bişey dememde göğüs pompası banada garip geldi :S sen nerdesin canım Rize de mi bende Rizeliyimde :)
hemen süt gemlezse dye söylüyorum dedi ne biliym :26: ben artvindeyim de rizeye doğuma gidicem inş..buralı değilim görev icabı buradayızama rizeliyle karşılaştığıma çok sevindim sende rizede misin?
Kizlar son yillarda koltuga giden yol dangalakca konusmaktan geciyor, bunlar hadlerini astikca, edep sinirlarini zorladikca bir kesimin hosuna gidiyor biyik altindan guluyorlar, sandik cilalama calismalari bunlar...
Beyimizin arabasina binip hava alacakmisiz... Ben bu armut kafaliyi beyimin arabasinin arkasina baglayip dolastirmak istiyorum, oksijeni neresine alirsa alsin...
Su yasli teyzeninde cahilligine veriyorum, bunamistir ama ben olsam agzinin payini verirdim...
hemen süt gemlezse dye söylüyorum dedi ne biliym :26: ben artvindeyim de rizeye doğuma gidicem inş..buralı değilim görev icabı buradayızama rizeliyle karşılaştığıma çok sevindim sende rizede misin?
Bilmem belki iyi niyetlide olabilir.. Ne güzel bende çok sevindim : yok canım evlenip İstanbula yerleştim maleseff Rizemi çok özledim bu yıl gidemedim malum
slm takvimimize bakmak için biraz geç kaldık bugün ama olsun :)
canım daha önce sana özelden mesaj yollamıştım şimdi burdanda sorayım,sen bahçelievlerde olduğunu yazmıştın orda yeni açılan Vital hastanesi hakkında bir bilgin var mı acaba ? birde bebeğin gelişimi geriden mi gidiyordu senin yoksa başka bir arkadaşmıydı karıştırmışsam kusura bakma :)
amin cnm cok saol dogum normal olacagı ıcın cok korkuyorum ates basıyo sanırım heycandan korkudan ben galıba dogurcamın yenı farkına vardım soguk soguk terlıyorum :)
Merhaba kızlar,
Az önce facebook ta bir haber gördüm ve inanılmaz sinirlendim .TRT nin Ramazamn Sevinci adlı bir programında kendini din adamı zanneden Ömer Tuğrul İnançer isimli bir konuğumudur nedir ama insan olmadığı kesin bir mahlukun açıklaması buradan buyurun "
"Hamileliği davul çalarak ilan etmek bizim terbiyemize aykırıdır. Böyle karınla sokakta gezilmez. Her şeyden önce estetik değildir. 7-8 aydan sonra anne adayı biraz hava almak için beyinin otomobiline biner, biraz dolaşır. Sonra akşam üstü çıkarlar... Şimdi ise maşallah, kanatlısı kanatsızı televizyonlarda uçuşuyor. Ayıptır ayıp. Bunun adı realizm değildir. Bunun adı terbiyesizliktir." Dedim yalandır yaa işte videosu Ömer Tuğrul İnançer: "Hamile kadının sokakta gezmesi uygun değildir" - YouTube .Bu kişiye ne denebilir acaba???
slm canım özel msj gelmedi şimdi yine kontrol ettim ama yokbahçelievlerde oturuyorum doğru hatırlamışsın vital hastanesini gördüm ama hiç bir bilgim yok açıkçası hizmet hastanesini ve doktorlarını biraz duydum biliyorum o kadar. bebeğim kilo olarak 2 hafta geri diyorlar doğru hatırlıyorsun gerçi benim bu yememle eminim 1 haftada normal haline döner diye umut ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?