2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım daha 10 gün var ama onlar hepsini 1 günde yapamazlar ki bıraksam.. 5 oda 1 salon 2 tuvalet teras nasıl bitsin 1 günde. yine olan bana olur.. temizlik sonrası oturmadan doğuma giderim.. çok düşüncesiz heralde.. yeğenim doğcak demiyoda arkımın doğum günü var diyo. sana bende her sene doğum yapıyom.. ev o kadar dağınık ki halı malı hiç bişi bırakmadım temizleyip kaldırdım.. ev toz içinde. toplim dedikçe dağılıyor anlamadım.. bunaldım dağınıklıktan.. bitmeden huzur bulamam ben.. uyuyamam bile.. çok korkuyorum bitmeden doğurcam diye.. sırtım o kadar ağrıyor ki ağlayabilirim.. bugün anca yatak odamı temizleyebildim.. yatak altında kaldı aklım ama oraya yapcak bişi yok

slm kızlar sürekli yazılanları okuyorum. Hele izine ayrıldıktan sonra hiç burdan çıkmıyorum ama yazamıyorum nedense :) Benim doktorum devlet hastanesinde özele geçiş yapacak o yüzden izinli ayın 1inde başlayacak ben de o başladığı gün gitcem ve bu zamana kadar nst ye girmedim. Hemen hemen hepiniz girdiniz acaba 1 hafta daha beklesem mi herhangi bi sancı hissetmiyorum evin herşeyini annem yapıyo ben de bol bol dinleniyorum.

He bu da benim kızımın hastane beşik tütüsü. Bir de anı defteri yaptım ama süslemesi tam bitmedi.

canım sen çok üzmemeye çalış kendini bişey olur allah koruusun.. şuna inanırım,insan nasibinden ötesine ne yaparsa yapsın sahip olamıyor... kısmetlerinde ne varsa hayırlısıyla o nasip olsun.. Allah abine güç versin cnm

selam enneler, yine dr den geldik haftalık rutin kont. nst normal. kızımız başını aşağı çevirmeye karar vermiş, baş geliş pozisyonda ama tan yerleşmeiş, her an yine karar değiştirebilir :) normal doğum istiyordum hep inşallah normal olur bi daha dönmez yukarı aşağı....

3 kilo 100 gr civarındayız. çatı muayenemizde tamam. zaten ilk doğumunda zor doğum değildi. geriye kızımızı beklemek kalıyor....

Yok acımıyor korkma normal muayene gibi

Canım doğum tarihlerimiz aynı seninle ben daha 1 sefer girdim nst ye .. Ondan önce bebeğin hareketlerini iyi gördüğü içn gerek duymamıştı.Ama yinede sen bilirsin..Bu arada beşik tütüsünü ilk defa gördüm ve çok tatlı olmuş...Bende anneme yaptırsam mı?

vuvuuvvvvv biizm ev 1+1 ve ben nasıl yetiştiricem diye düşünüyorum buzdolabı kapılar ve avizeler var silinecek bakayım belki yeğenim gelir hafta sonu bir umut onu bekliyorum :) ablalarım var bir sürü yarısı bana uzak yarısı yakınımda ama ben onalarada bişey diyemiyorum onlarında çoluğu çocuğu vs.. kendim yapabildiğim kadar yapıcam zaten bebek odasına baya yardım ettiler sağolsunlar.. başka kimse yok mu cnm ?

Göbeğime yer aaçççççççççççıııııııııııınnnnnnnnnnn biz geldikkkkkkkkkk Nasılsınız kızlar ??

evet hizmet biraz fazla tuzlu giden arkadaşlarımdan biliyorum. vitali ve doktorlarını bilmiyorum. ben medipol bağcılara gidiyorum çok memnunum doğum fiyatlarıda bayağı ucuz diye biliyorum. tek sıkıntı mesai saatleri dışında nöbetçi doktorlar doğuma giriyor ama bütün doktorları iyi diye biliyorum. yenidoğan ünitesi var büyük ve yeni bir hastane doğum sonrası sıkıntıda müdahale iyi olur diye gidiyorum açıkças :) benim kızımda malesef zayıf 49cm boyu var ama 2.550 gr kilo almıyor gerçi sıcaklardan bende yiyemiyorum. ama 3 gündür hergün birkaç tane ceviz badem bir bardak süt 1 kase yoğurt 1 yumurta bol meyve ayrıca kırmızı et tüketiyorum. bunlara ilaveten sağlık ocağındaki ebem bulgurda tüketmemi söyledi bunları yersen 1 haftada 200 gr fark atar kısa sürede toparlar kendini dedi. yiyorum ama gel bana sor ölecek gibiyim bulantıdan ama napim kızım biraz kilo alsın yeter :) anneside kilo alamıyor kızıda. ben hamilelik boyunca 9 kilo alabildim

sevindim canım cesaret almana benden..birbirimiza destek olalım...önemli olan kayınvalidenle konuşman bence annenle nasıl olsa bi şekilde konuşursun sonuçta annen...bende öyleydim kafamda hep bu konu ama konuştuktan sonra rahatım birazda olsa....salla gitsin bizi üzmelerine izin vermeyelim

Densiz adam ya , çıplak geziyoruz sokakta sanki!!
Ben Ankara'dayim oturdugum cevrede boyle ufak kafalı insan yok cok sukur ama simdi küçük yerlerde yaşayan boyle densiz insanlar , bu adamdan da güç alarak boş boş konuşacaklar , niye hamileleri hedef haline getiriyorsun ki densiz adam
Hayır neden utanacakmisiz ki , cocuk bu , ayıp olan ne ! Valla aklım almadı hiçbir yonden

VALLAHİ BENDE BÜTÜN GEBELİĞİM BOYUNCA ÇOK DOKTOR DEĞİŞTİRDİM MALESEFF ilk başlarda devletede gittim tahliller için özelede .. öyle böyle derken bu zamana geldik ve hala belli bir doktorum yoktu bende netten araştırdım bu hastaneyi buldum ve gittim açıkçası hastaneden çokta emin değilim ama artık değiştirmekte olmaz nerdeyse doğurucam :) sağlık ocağına gittiğimde ebe ilk önce doktor bulabildimmi onu soruyor
Annesi kızın çıtır bir kız olcak demekki olsun napalım formunu koruyor belliki Annesi gibi :) artık benim uşağımda zayıf doğarsa eveririz onları belkim hihihih süt ve et hariç diğerlerini düzenli yiyorum ben ama bulguru iyikide hatırlattın bende severim hemde ne yemek yapıcam derdinden kurtulurum :) ben çok tombik hamile kaldım 70 ile başladım şimdi 80 olsun 9 kilo iyidir aferin sana

günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de

cnmm hayrlı olsun..cok sevdnmm sag sağlım al bebısını kucağına ıns..dualarımz sennle sende bze dua et olurmu..son ayların sıcağa kalmıyor ohh mısss optumm:)

çok güzel olmuş canım

Canim hangi ulkedesin benimde doktorum surekli alttan muayene ediyor hatta 5 ayligimdan beri her randevuda bende senin gibi aci hussetmiyorum gecek aklima takildi acaba cati bumu yoksa farklimi diye biraz arastirdim cati muayenedi iki parmakla ve 5-10 saniyelik biseymis yani biz surekli cati muayenesi oluyor bize yapilandan farkli bisey degilmis anladigim kadariyla

Ben vajinismus gecmisi olan biriyim ilk zamanlar bu muayeneye alismak zor oldu ama hic aci hissetmiyorum korkmamiza gerek yok sanirim

malesef canım bi eşim bi ben başka kimsemiz yok istanbulda.. komşum bile konuştuğum.. senin kolay yahu... bizim köpek var büyük onun için teraslı ev tuttuk.. yoksa 2 kişiyiz ne yapayım 5 odayı.. ama pisleniyo işte.. biri depo biri eşimin sigara odası. biri ütü odası biri yatak odası biri kızımın odası.. yinede heryer kullanılıyo

ne güzel şanslıymışsın canım bizimde burda kimsemiz yok ama insanlar cok sıcak yabancılık yok çok şükür...şara bende nasıl desem böyle içim bi türlü ısınamadı desem yeridir,beril hanım var orada onu cok methettiler ona gittik 1 defa iyi gibiydi ama ben 8.ayıma kadar kaçkar devlet hastanesine gittim tuğba atasarala iyiydi memnundum.ama devlet hastanelerinde de ilgi alaka dediğin gibi kötü olur mu ki diye özele gitsek dedik ama özelede güvenemiyorum nedense..ben cok fazla soru sorcam canım kusuruma bakma sen benim halimden anlarsın şarda ne gibi şeyler duydun yada gördün bana anlatırmısın?? bu arada sanırım sizin gelinin gittiği doktoru biliyorum bülent demir..ona da gittim gercekten çok ilgili doktor ama sadece sezeryan yaptırıyomuş şarda..

Kızlar bu arada o hamileler sokakta gezmesin diyen adam müsvettesinin programını dün izlemiştim. Neymiş efenim " bi kere estetik değil" mişşşş. Bunlar her yerde adnan hocanın şişme bebekleri gibi kadınlar görmek istiyor herhalde... Kusura bakma efendi! Birilerinin göz zevkini bozmayayım diye evde oturacak değilim. Adresini bulup, toplu halde evinin önünde bikini üstüyle dolaşmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…