- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.261
Canım ya kıyamam, daha 5ine çok var temizlik için kasma bence bu kadar kendini, yormada, uzat ayaklarını otur. Ben senin yerinde olsam onlar gelene kadar hiç bir şey yapmam.. Geldiklerinde ikisi birlikte bitirirler iki günde.. Kardeşinin düşüncesizliği üzüyor seni anlıyorum.. Ama bırak artık şu temizlik işini yapma, ben yoruluyorum valla sen temizledikçeBak benimde 5inde olcak bi kızımın odasını temizledim o kadar yeter, uğraşamam bu sıcakta.. Hadi uzat ayaklarını bebişini sev azcık, bak 10 günümüz kaldı, tadını çıkar.
Çok üzgünüm ben kızlar ya, abime söz yapma hazırlığındaydık. 4 senedir bereber olduğu kız arkıyla dün akşam ayrılmışlarevlenme teklif etmişti aylar önce tek taş yüzük almıştık sürpriz hazırlamıştı.. Ailesiyle tanışmaya gittik kadın kadına . Bir sonraki sefer de isteme olcaktı., bir bahane bulundu gidemedik., ertelendi. Bayadır araları kötüymüş.dün annemle memleketten geldi Abi'm. Köyden gelen herşeyden koyup kızın yanına gitti bi solukta. İftar masasından kalktık. Camdan abimin arabasıyla geldiğini gördük. Arabadan inmedi baya sonra eve çıktı. İftarı ne ara yaptın geldin dedik hiç bişey belli etmedi. Meğer ayrılmış kız, yüzükleri hedîyelerini bile vermiş. Abi'm iftar bile yapmadan hiç bişey belli etmeden oturmuş bizimle , kırmızı gözlerle... Bugün öğreniyoruz. Abimin çok hayalleri vardı evlilik yolunda ilerliyorlardı .. Öyle kötüyüm ki birazdan anneme gidicem abimin karşısında ağlayıp onu üzmekten korkuyorum ((((
Kızlar çatı muayenesi bu kadar zorumu ki
Benim normalde elle muayene fobim vardı
Henüz evli değilken adet düzensizliğim nedeniyle gittiğim bir doktor beni elle muayene etmişti
Ki defalarca evli olmadığımı yani hiç bir ilişkim olmadığını ve bu şekilde muayene olmak istemediğimi söylediğim halde
Doktor genç kızları da böyle muayene ediyoruz bi şey olmaz merak etme falan deyip beni çatala yatırmıştı
Daha sonra o gün benden bolca kan gelmişti
Çok korkmuştum o yüzden elle muayene benim için kabus gibi bir şey
Ama hamile kalınca ve yabancı bir ülkede de usül nasılsa ona ayak uyduruyorninsan
Buradaki doktorum sürekli alttan muayene etti ve eli o kadar hafif ki
Hiç rahatsız etmedi beni
Her seferinde de tüm elini koyuyor nerdeyse
Benimde çatı muayenem olak yakında
Şimdi burda kanama falan olanları duyunca tekrar fobim depreşti
Normal muayeneden farkkımı çatı muayenesi
Dahamı çok acı veriyor
slm kızlar sürekli yazılanları okuyorum. Hele izine ayrıldıktan sonra hiç burdan çıkmıyorum ama yazamıyorum nedense :) Benim doktorum devlet hastanesinde özele geçiş yapacak o yüzden izinli ayın 1inde başlayacak ben de o başladığı gün gitcem ve bu zamana kadar nst ye girmedim. Hemen hemen hepiniz girdiniz acaba 1 hafta daha beklesem mi herhangi bi sancı hissetmiyorum evin herşeyini annem yapıyo ben de bol bol dinleniyorum.
He bu da benim kızımın hastane beşik tütüsü. Bir de anı defteri yaptım ama süslemesi tam bitmedi.
Eki Görüntüle 764341
canım daha 10 gün var ama onlar hepsini 1 günde yapamazlar ki bıraksam.. 5 oda 1 salon 2 tuvalet teras nasıl bitsin 1 günde. yine olan bana olur.. temizlik sonrası oturmadan doğuma giderim.. çok düşüncesiz heralde.. yeğenim doğcak demiyoda arkımın doğum günü var diyo. sana bende her sene doğum yapıyom.. ev o kadar dağınık ki halı malı hiç bişi bırakmadım temizleyip kaldırdım.. ev toz içinde. toplim dedikçe dağılıyor anlamadım.. bunaldım dağınıklıktan.. bitmeden huzur bulamam ben.. uyuyamam bile.. çok korkuyorum bitmeden doğurcam diye.. sırtım o kadar ağrıyor ki ağlayabilirim.. bugün anca yatak odamı temizleyebildim.. yatak altında kaldı aklım ama oraya yapcak bişi yok
Ya sanırım benim mesaj ayarlarında bir sorun var daha öncede arkadaşa attım oda aynısını dedi . hizmet hastanesini bende biliyorum iyiymiş ama çok tuzlu yaa bu hastane yeni açıldı bana çok yakında değil ama araştırdım ablamın arkadaşıda orda doğum yaptı memnun kalmış birde fiyatları diğer hastanelere göre uygun sayılır.. şimdi oraya gitmeye başladım bende doktorun adı Cİvan Kalafat belki duymuşsundur.. benim bebeğimde doktorun demesine göre haftasıyla uyumlu ama burdan araştırdığım kadarıyla biraz az gibi geldi bana yani geride değilse bile öyle tombul bir bebekte değil zaten demişti doktor çok tombul bir bebek olmayacak diyeee neler yedin canım ben artık hiçbişey yiyemiyorum iştahsızlık var yaa
Bilmem belki iyi niyetlide olabilir.. Ne güzel bende çok sevindim : yok canım evlenip İstanbula yerleştim maleseff Rizemi çok özledim bu yıl gidemedim malum
işte hersey tam tersi oluyo benimde ailem istanbulda ama sağlık olsun hep böyle özlemler olsun rabbim baska zorluklar vermesinbişey sorcam sana biliyomusun bilmiyorum ama şar hastanesi hakkında hiç bilgin var mı nasıldır? özel diye oraya gideyim dedim ama pişman olcam dye cok korkuyorum
en ıyısını yapmışsın cnm sende. gerekırse onlada konuşmayı dusunurum burnuma kadar geldı gece uyku uyumadım bu yüzden kurdum durdum kafamda cümleler...dedıgın gıbı bu kadr stresın ıcınde bıde bole seler yoruo bızi..en ıyısı konuşup kanayan yaraayı koparmakbak cesaret geldı banada
zihniyetine ettiklerim. hamilelik ayip ona gore.bz o gobusle gurur duyuyorz can tasiyorz..bz orumcek kafayida bunlari soz sahibi eden yobazlarida allaha havale ediyrm mubarek gun. kurunun yannda yasta yaniyo.burasi ataturkun cumhuriyeti....unutanlara unuttrmicaz yeni nesiller geliyo
evet hizmet biraz fazla tuzlu giden arkadaşlarımdan biliyorum. vitali ve doktorlarını bilmiyorum. ben medipol bağcılara gidiyorum çok memnunum doğum fiyatlarıda bayağı ucuz diye biliyorum. tek sıkıntı mesai saatleri dışında nöbetçi doktorlar doğuma giriyor ama bütün doktorları iyi diye biliyorum. yenidoğan ünitesi var büyük ve yeni bir hastane doğum sonrası sıkıntıda müdahale iyi olur diye gidiyorum açıkças :) benim kızımda malesef zayıf 49cm boyu var ama 2.550 gr kilo almıyor gerçi sıcaklardan bende yiyemiyorum. ama 3 gündür hergün birkaç tane ceviz badem bir bardak süt 1 kase yoğurt 1 yumurta bol meyve ayrıca kırmızı et tüketiyorum. bunlara ilaveten sağlık ocağındaki ebem bulgurda tüketmemi söyledi bunları yersen 1 haftada 200 gr fark atar kısa sürede toparlar kendini dedi. yiyorum ama gel bana sor ölecek gibiyim bulantıdan ama napim kızım biraz kilo alsın yeter :) anneside kilo alamıyor kızıda. ben hamilelik boyunca 9 kilo alabildim
işte hersey tam tersi oluyo benimde ailem istanbulda ama sağlık olsun hep böyle özlemler olsun rabbim baska zorluklar vermesinbişey sorcam sana biliyomusun bilmiyorum ama şar hastanesi hakkında hiç bilgin var mı nasıldır? özel diye oraya gideyim dedim ama pişman olcam dye cok korkuyorum
amin cnm benim burda ablalarım abimde var Allahtan .. Şar ı biliyorum canım ama çokta iyi olduğu söylenemez.. ama Rizede başka özel hastane olmadığından insanlar mecbur orayı tercih ediyorlar.. devlette ilgi meselesi birazda.. ama yinede çokta kötü değildir heralde bizim gelinimizde gebe benden hemen sonra oda kararsızdı sonunda özelde muayenesi olan bir doktor buldu oraya gidiyor o adamda şarda doğum yaptırıyormuş.. bir öncekini devlette doğurmuştu o
günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de
slm kızlar sürekli yazılanları okuyorum. Hele izine ayrıldıktan sonra hiç burdan çıkmıyorum ama yazamıyorum nedense :) Benim doktorum devlet hastanesinde özele geçiş yapacak o yüzden izinli ayın 1inde başlayacak ben de o başladığı gün gitcem ve bu zamana kadar nst ye girmedim. Hemen hemen hepiniz girdiniz acaba 1 hafta daha beklesem mi herhangi bi sancı hissetmiyorum evin herşeyini annem yapıyo ben de bol bol dinleniyorum.
He bu da benim kızımın hastane beşik tütüsü. Bir de anı defteri yaptım ama süslemesi tam bitmedi.
Eki Görüntüle 764341
Kızlar çatı muayenesi bu kadar zorumu ki
Benim normalde elle muayene fobim vardı
Henüz evli değilken adet düzensizliğim nedeniyle gittiğim bir doktor beni elle muayene etmişti
Ki defalarca evli olmadığımı yani hiç bir ilişkim olmadığını ve bu şekilde muayene olmak istemediğimi söylediğim halde
Doktor genç kızları da böyle muayene ediyoruz bi şey olmaz merak etme falan deyip beni çatala yatırmıştı
Daha sonra o gün benden bolca kan gelmişti
Çok korkmuştum o yüzden elle muayene benim için kabus gibi bir şey
Ama hamile kalınca ve yabancı bir ülkede de usül nasılsa ona ayak uyduruyorninsan
Buradaki doktorum sürekli alttan muayene etti ve eli o kadar hafif ki
Hiç rahatsız etmedi beni
Her seferinde de tüm elini koyuyor nerdeyse
Benimde çatı muayenem olak yakında
Şimdi burda kanama falan olanları duyunca tekrar fobim depreşti
Normal muayeneden farkkımı çatı muayenesi
Dahamı çok acı veriyor
vuvuuvvvvv biizm ev 1+1 ve ben nasıl yetiştiricem diye düşünüyorumbuzdolabı kapılar ve avizeler var silinecek bakayım belki yeğenim gelir hafta sonu bir umut onu bekliyorum :) ablalarım var bir sürü yarısı bana uzak yarısı yakınımda ama ben onalarada bişey diyemiyorum onlarında çoluğu çocuğu vs.. kendim yapabildiğim kadar yapıcam zaten bebek odasına baya yardım ettiler sağolsunlar.. başka kimse yok mu cnm ?
amin cnm benim burda ablalarım abimde var Allahtan .. Şar ı biliyorum canım ama çokta iyi olduğu söylenemez.. ama Rizede başka özel hastane olmadığından insanlar mecbur orayı tercih ediyorlar.. devlette ilgi meselesi birazda.. ama yinede çokta kötü değildir heralde bizim gelinimizde gebe benden hemen sonra oda kararsızdı sonunda özelde muayenesi olan bir doktor buldu oraya gidiyor o adamda şarda doğum yaptırıyormuş.. bir öncekini devlette doğurmuştu o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?