2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yazdıklarınızı alıntılayım dedim bi karıştı bişeyler oldu beceremedim. hepinize ayrı ayrı teşekkür ettik. dualarım sizinle. Sizi seviyorum.

Allah yardım etsin valla bana zor gelir yaa ama şimdi doğum olacak bi şekilde birinin yardım etmesi lazım tabii koca ev bitermi öyle kolay :)

Kizlar az once doktordan geldim ve bir sok yasadim 15gun once 2300gr olan benim kucuk oglum bugun 3kilo olmus iki haftada ne kadr buyumus ayin 25gibi soyluyor dogum tarihimi bayrami gecirdikten sonrami evimi temizletsem diyorum birde bugun ilk defa nst ile tanistik sancida hareketlerde normal cikti

oyy maşallah cok sevindim ii olmalarına küvezede gerek kalmamış inş. hemencik toparlar ağrıları diner bebişinin keyfini çıkarır

gözün aydın canım sağlıkla kucaklamışsın oğluşunu darısı başımıza

Eki Görüntüle 763787 Eki Görüntüle 763788

İşte İnci kızın el emegi göz nuru anne elinden cıkma hastane beşiği tülü :)

çokkkkk güzel olmuş tatlış ya ellerine sağlık incinin hamarat annişiiiiii

ruh halimiz öle değişken ki fındığım günümüz bi diğerini tutmuyoo bende sahurdan sonra bi türlü uyuyamadım gün ışıdııı kaç kere tuvalete gittim sıcaktıda dün gece sonra dalmışım 11 de uyandım yinee

ohh ii yapmışsın annene posta koymakla kuzum arada sesini çıkarıtıcaksın valla biraz sorumluluk yüklensinlerrdünüde atlattın ya sırtın yere gelmez artıkidoş ne zaman istersen gell annen seniii dört gözle beklioodavulcu çok komik yaa bizimkide kamyonetle geciyoooone çaldığıda belirsiz rastgele vuruyooooooo gürültü kirliliğii

günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de

oyy nasıl sevindimm tatlışım yaa günün en güzel haberiiiiiiii
gözün aydınnnn
doğum zamanında çok güzel bi döneme denk gelicek inş..hamişliğin tadını çıkar şimdiiiiiiiöpüyorum en kocamanından

kızlar yazdıklarınızı alıntılayım dedim bi karıştı bişeyler oldu beceremedim. hepinize ayrı ayrı teşekkür ettik. dualarım sizinle. Sizi seviyorum.

Canım hoşgeldin gelip haber verdiğin çok iyi oldu çok sevindim senin adına hayırlı olsun bebişinnn ben de sana çok dua etmiştim şimdi de hayırlısıyla kucağına alman için dua edeceğim ... Gerçekten çok sevindim tatlımmm :))

evet cnm sıcaktır karadeniz insanı.. aslında kendim hiç muayene için gitmedim ama yıllardır orda yaşadım biliyorum az çok özellikle bişey duymadım aslında ama doktorlarıda pek iyi denilemez.. birde dediğin gibi özele güvenmek biraz şans işi oldu evet dediğin dktor Bülent beydi doğrudur. hımm onu bilmiyordum ama zaten bizim gelin mecbur sezeryan olcak öncekide sezeryandı .. sen normal mi istiyorsun

Kizlar bende bekarken bahcelievlerdeydim simdide haznedardayim gerci cok uzak sayilmaz hizmet hastanesine gidiyordum son anda nisa hastanesine karar verdim ordanda memnunum

Sezeryanda spinal daha iyi epiduralde kasilmalari hissetmiorsun cok azda olsa vucudunu hissediorsun sezeryanda doktor 7kat deri kesicek epiduralle olmaz ki.yani bunu doktor soyledi farkida buymus.epidural normal dogum icin uygunmus canim.

olur mu canım ya epidural de sezaryen de kullanılıyor..ben epidural sezaryen olucam mesela..onun için sordum neden epidural değil de spinal diye...ikisinin arasındaki farklar da spinal de omurilik sıvısına kadar giriliyor uyuşturucu için epidural de o aradaki boşluğa yapılıyor anestezi..bir de epidural de kateder takılıyor bele daha sonraki ağrılarda vs ordan ağrı kesici uygulayabilmek için...

o senin dediğin epidural normal doğum o farklı bişey...doktorun da bunu bilmiyor muymuş :26:

oh sağol canım ya valla içimi rahatlattı senin deneyimlerin :) aslında ben zaten hiç korkmuyordum ve eskiden beri ne olursa olsun bu yöntemi istedim...bebeğimi anında görmek için..genel anesteziyi hiç istemiyorum ben de...

sadece son bi kaç gündür biraz heyecan ve stres oldum e o kadarı da normal sanırım zaman azaldı ne de olsa...haa bir de şunları sorucam lavman yapıldı mı ameliyat öncesi? bir de sonda takıldı mı? takıldıysa uyuştırduktan sonra takılabiliyor mu?

evet normal istiyorum bülent bey 5.aydan beri normal doğum yapabilirsin diyo..hatta son gittiğimde bebek doğum pozisyonu almış dedi.bende öyle anladım canım doktorları biraz ilgisiz mi desem tecrübesiz mi bilemedim..ama beril hanımı okadar övdüler ki şaşırdım bizim bi arkadaş vardı burada okadar memnun kalmış ki kızının ismini beril koymuş bizde ona dayanarak gittik ama bi fark göremedim acıkcası..randevu sistemleri de sürekli muamma şar da.arıyoruz santraldeki kızlar da hep böyle neden arıyosun gibi bi tavır var sorduğuna aradığına pişman olursun randevu alcaksın bi sürü eziyet..bunları görünce işte aklımız karıştı acaba doğum nasıl olur dye ?
sizin gelin devlet hastanesinden memnunmuydu peki? ben olmazsa kaçkar devlet hastanesine giderim tuğba hanıma..bi de bende kadın takıntısı var erkek istemiyorum tabi zorda kalırsam bişey yapamamda.

yani bende onu dicektimde diyecek kelime bulamadım bi an :) hastane sanki tecrübesiz gibi biraz yıllardır olmasına rağmen ... sen iyisimi git devlete paranda sana kalır :) eğer o bayandan memnunsan devam et ona canım devlet hastanesi işte.. ama bir sorunda yaşamadı , rizede Hanife hanıma gidiyordu sanırım arada ona gidiyor hala ama pekte ilgili değilmiş çok kalabalıkmış .. yada üniversite hastanes,ne gidersin orasıda baya teşekküllü hem

TRT ekranlarnda oke eden szler - Hrriyet GNDEM
Şaka gibi yaa hadi bana söylenen teyze cahil bu kadarına da pes yani

ben hiç de yadırgamıyorum. Aksine çok takdir ederim Ömer beyi... ve dedikleri doğru. İSlama göre , edebe göre, bizim ananelerimize göre de bu böyleydi zaten... uslubu biraz kaba olmuş. Ama söyledikleri doğru bence de... hiç de cahil bir insan değildir ayrıca...

tatlim bunlar gereksz insanlar. yobaz at gozlugu takmislar..erkek jinekologlara gitmkte ayip o zamn...evimize ebe cagrmaliyz sancilannca eski hesap...kafa 20.yuzyil nerdeyse.allah tez zamnda kurtarsn bzi bunlardn colugumzdan cocugmzdqn uzak olsunlar..

aynı düşüncedeyiz desene..hep aklıma son anda bişeyler çıkacak da sezeryana alınacakmışım gibi şeyler geliyo ve hiç güvenemiyorum şara...evet en iyisi ya tuğba hanım ya araştırma.araştırmada emine hanım varmış o normal doğum yanlısıymış onu da duydum öle yapayım...sen ne yapacaksın normal mi? nerede oturuyosun bu arada istanbulda

çok uzak kaldım sayfaya. öyle arada bakıp çıkıyorum ama annemlerin evinde yaşamak eziyetlerin en büyüğü sürekli tartışıyorlar olur olmaz her şey için kızım ne yapsa kabahat. duş aldığı zaman bile dikkat etmesi gerekiyor. diyelim ki havuza inecek havlusunu aldı ve sonra bikinisini giyinecek ,yasak! önce bikini giyilecek kolluk takılacak en son havlu alınacak kural bu!!! yani o sıralam değişirse annem deliriyor. kızımda rahat bi anneye sahip olduğu için çok üzülüyor haliyle. bu akşam evime dönüyorum yarın eşim gelecek. keşke evimde kalmama müsade etseydi daha az gerilirdim içimden sürekli ağlamak geliyor. yarın kontrolümüz var doktor cumartesi ya da pazartesi alalım bebeğimizi demişti en son gittiğimizde. ama inanın içimde heves falan kalmadı ışığımı söndürdüler 3 gün içinde. bebek şekerimi eline alıp bakmadı bile ne gerek varmış bunlara,hastane odasın için tül aldım "anne bunun kenarını dikip lastik geçirelim hastane beşiği güzel görünür "dedim uğraşamam dedi ya daha neler neler. günlerdir yaptığımız kazayı konuşuyorlar. psikolojim alt-üst oldu. rabbim sen aklımı koru...

Azirucum Kuran'da bana taşıdığınız bebekleri belli etmeyecek şekilde giyinin ya da 6. aydan sonra dışarı çıkmayın denen bir ayet veya sure göster doğuma kadar arabadan inmiycem söz. Ayrıca karında bebek taşımanın edeple alakasını kuramadım. Bir zahmet onu da açıklar mısın lütfen?

onayliyomusn....bnce kadinlari ikinci sinif insan kategorisine sokuyo..hamile olmanin dogasi gobegn buyumesi.millet evleremi kapaniyomus..can tasiyorz bz ayip ne ya. bunun orfle ne ilgsi var o zamn bz farkli toplumlardn geliorz bn hc boyle bsey duymadm ...

bde o zamn sen disari ckmiyosndr kontrollere flan nasi gdiyosn ayipsa insan icine cikmaman lazm..resmen kadinlar assagilaniyo bnu onayliyosn bi kadin olarak cok garipsedm

araştırmada çok iyi doktorlar var diye biliyorum orayada bak mutlaka.. hemde biliyorsun Başbakanın kesin emri varmışya orda kesinlikle normal doğurtuyorlar haberin ola :) ben onu duyunca Yusuf Yusuf oldum bu yorumumdanda anlayacağın gibi vajinal doğum beni ürkütüyor,tabiki doğal ama ben çok korkağım valla umarım erken gelmezse ben sanırım bu gidişimde sezeryan isticem Ben Fatih deyim cnm geldiğinde beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…