- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.281
malesef canım bi eşim bi ben başka kimsemiz yok istanbulda.. komşum bile konuştuğum.. senin kolay yahu... bizim köpek var büyük onun için teraslı ev tuttuk.. yoksa 2 kişiyiz ne yapayım 5 odayı.. ama pisleniyo işte.. biri depo biri eşimin sigara odası. biri ütü odası biri yatak odası biri kızımın odası.. yinede heryer kullanılıyo
kızlar az önce Emel ile konuştum.. bebeğini dünyaya getirmiş.. 2400 gr. 43 cm miş meleğiiyi haber ciğerleri geliştiği için küveze gerek olmamış çok şükür.. kendisinin de ağrıları varmış tabi..eve geçip toparlanınca ayrıntıları yazacakmış..
yeni bebeğimiz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahannemizin de bir an önce iyileşmesi dileğiyle...
Tahmin ettiğiniz gibi 16.30 sularında oğluma kavustum. Sezeryan oldum, mecburen. 49 cm 3300 gr. Mehmethan im oyle guzelki kizlar. Anneme bana mi ole gelio yoksa sahiden güzel mi dedim. Cok güzel dedi. Belki ona da ole gorunuyodur :-D
Agrilarim var biraz. Ama bugun burda sizle olcam. Foto tlfdan yuklenmio malesef..
Bu arada oglum cok uykucu. Zaten hep nstlerde hareketsz cikardi. Hala hareketsz. Emmek icin bile uyanmiyo. Masallah deyin. Ben buralarda olcam.
Eki Görüntüle 763787 Eki Görüntüle 763788
İşte İnci kızın el emegi göz nuru anne elinden cıkma hastane beşiği tülü :)
günaydın can kuşlarnedense bugün içimde bir sıkıntı var hayırlara çıksın inşallah... dün nasıl enerjiktim bügün nasılım.. dengesizlik diz boyu böyle olduğumda kendimi hiiçç çekemiyorum size de yansıtmayım bugün kendimi fazla.. ruh hali bulaşıcıdır malum
canım benim geçmiş olsun ve tabi ki gözünüz aydıninşallah hemen geçer ağrıların ve meleğinle olmanın keyfini çıkarmaya başlarsın
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun Duruselcm bir ömür mutlu olun inşallah..anneciğine de çok kızma ya yazık rahatsız etmek istememiş kadın.. kendi halletmek istemiş işini size yük olmamak için herhalde
Günaydın sayın bağyanlar
Dün akşam anneme posta koydum. Dedim doğumumda burda olmazsan bi daha da gelme benim misafire ihtiyacım yok anneye ihtiyacım var dedim. İzin koparmış kocasından geliyomuş. Demek ki neymiş isteyince oluyomuş:))
Bugün, Cumartesi için son randevumu aldım kızlar, bir dahaki randevu doğum için olacak. İçim bir garip oldu son randevu, bugünleri de görecek miydik
Neyse dünü yavrulamadan atlattım, artık yavrulayabilirim, kızım ne zaman isterse gelsin. 2 Ağustosu beklemesi şart değil, laf aramızda benim de işime gelir
Dün gece davulcu gittikten 1 saat kadar sonra uyuyabildim. Şu davulcuya bi bakayım dedim. Bi motor ışığı görünüyo bi de ses geliyo dambudu dumbudu. Bi de baktım biri motoru kullanıyo, davulcuda motora ters oturmuş çala çala geçiyoAkla bak yormuyo adam kendini ahahaha.
Bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Gözünüz aydın kızlar. Bebişleriniz de iyiymiş. Ağrılarınız sızılarınız tez zamanda geçsin inşallah. Darısı bize. Bu arada kaç olduk yaa sayamadım doğuran doğrana
Hepimiz tatlıyız ki :))
Yavyum ellerine sağlık. Ne cevherler varmış sende. Hazır gibi olmuş. Çok güzel olacak İnci'nin doğduğu oda. Zaten güzel olması için senin orda olman yeterli ya neyse
günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de
kızlar yazdıklarınızı alıntılayım dedim bi karıştı bişeyler oldu beceremedim. hepinize ayrı ayrı teşekkür ettik. dualarım sizinle. Sizi seviyorum.
ne güzel şanslıymışsın canım bizimde burda kimsemiz yok ama insanlar cok sıcak yabancılık yok çok şükür...şara bende nasıl desem böyle içim bi türlü ısınamadı desem yeridir,beril hanım var orada onu cok methettiler ona gittik 1 defa iyi gibiydi ama ben 8.ayıma kadar kaçkar devlet hastanesine gittim tuğba atasarala iyiydi memnundum.ama devlet hastanelerinde de ilgi alaka dediğin gibi kötü olur mu ki diye özele gitsek dedik ama özelede güvenemiyorum nedense..ben cok fazla soru sorcam canım kusuruma bakma sen benim halimden anlarsınşarda ne gibi şeyler duydun yada gördün bana anlatırmısın?? bu arada sanırım sizin gelinin gittiği doktoru biliyorum bülent demir..ona da gittim gercekten çok ilgili doktor ama sadece sezeryan yaptırıyomuş şarda..
Ya sanırım benim mesaj ayarlarında bir sorun var daha öncede arkadaşa attım oda aynısını dedi . hizmet hastanesini bende biliyorum iyiymiş ama çok tuzlu yaa bu hastane yeni açıldı bana çok yakında değil ama araştırdım ablamın arkadaşıda orda doğum yaptı memnun kalmış birde fiyatları diğer hastanelere göre uygun sayılır.. şimdi oraya gitmeye başladım bende doktorun adı Cİvan Kalafat belki duymuşsundur.. benim bebeğimde doktorun demesine göre haftasıyla uyumlu ama burdan araştırdığım kadarıyla biraz az gibi geldi bana yani geride değilse bile öyle tombul bir bebekte değil zaten demişti doktor çok tombul bir bebek olmayacak diyeee neler yedin canım ben artık hiçbişey yiyemiyorum iştahsızlık var yaa
evet hizmet biraz fazla tuzlu giden arkadaşlarımdan biliyorum. vitali ve doktorlarını bilmiyorum. ben medipol bağcılara gidiyorum çok memnunum doğum fiyatlarıda bayağı ucuz diye biliyorum. tek sıkıntı mesai saatleri dışında nöbetçi doktorlar doğuma giriyor ama bütün doktorları iyi diye biliyorum. yenidoğan ünitesi var büyük ve yeni bir hastane doğum sonrası sıkıntıda müdahale iyi olur diye gidiyorum açıkças :) benim kızımda malesef zayıf 49cm boyu var ama 2.550 gr kilo almıyor gerçi sıcaklardan bende yiyemiyorum. ama 3 gündür hergün birkaç tane ceviz badem bir bardak süt 1 kase yoğurt 1 yumurta bol meyve ayrıca kırmızı et tüketiyorum. bunlara ilaveten sağlık ocağındaki ebem bulgurda tüketmemi söyledi bunları yersen 1 haftada 200 gr fark atar kısa sürede toparlar kendini dedi. yiyorum ama gel bana sor ölecek gibiyim bulantıdan ama napim kızım biraz kilo alsın yeter :) anneside kilo alamıyor kızıda. ben hamilelik boyunca 9 kilo alabildim
Sezeryanda spinal daha iyi epiduralde kasilmalari hissetmiorsun cok azda olsa vucudunu hissediorsun sezeryanda doktor 7kat deri kesicek epiduralle olmaz ki.yani bunu doktor soyledi farkida buymus.epidural normal dogum icin uygunmus canim.
Canım Gaz Çıkarıp Çıkarmadığını, Tuvalete Çıkıp Çıkmadığını Soruyorlar Devamlı. Sezeryan Sonrası Gaz Çıkaramama Sorun Çünkü.
Epiduralden Hiç Korkma, Beni De Çok Korkuttular Kocaman İğne Batırıyolar, Çok Ağrıyor, Bel Ağrısı Yapıyor Vs. Diye. Hiçbirşey Olmadı. Çok Hafif Boynuma Vurdu Ağrı, Rahatsız Olduğumda Hemşireyi Çağırıp Ağrı Kesici İstedim Rahatladım. Hiç Korkma İyi Ki Bulmuşlar Epidurali
evet cnm sıcaktır karadeniz insanı.. aslında kendim hiç muayene için gitmedim ama yıllardır orda yaşadım biliyorum az çok özellikle bişey duymadım aslında ama doktorlarıda pek iyi denilemez.. birde dediğin gibi özele güvenmek biraz şans işi oldu evet dediğin dktor Bülent beydi doğrudur. hımm onu bilmiyordum ama zaten bizim gelin mecbur sezeryan olcak öncekide sezeryandı .. sen normal mi istiyorsun
evet normal istiyorum bülent bey 5.aydan beri normal doğum yapabilirsin diyo..hatta son gittiğimde bebek doğum pozisyonu almış dedi.bende öyle anladım canım doktorları biraz ilgisiz mi desem tecrübesiz mi bilemedim..ama beril hanımı okadar övdüler ki şaşırdım bizim bi arkadaş vardı burada okadar memnun kalmış ki kızının ismini beril koymuş bizde ona dayanarak gittik ama bi fark göremedim acıkcası..randevu sistemleri de sürekli muamma şar da.arıyoruz santraldeki kızlar da hep böyle neden arıyosun gibi bi tavır var sorduğuna aradığına pişman olursun randevu alcaksın bi sürü eziyet..bunları görünce işte aklımız karıştı acaba doğum nasıl olur dye ?
sizin gelin devlet hastanesinden memnunmuydu peki? ben olmazsa kaçkar devlet hastanesine giderim tuğba hanıma..bi de bende kadın takıntısı var erkek istemiyorum tabi zorda kalırsam bişey yapamamda.
TRT ekranlarnda oke eden szler - Hrriyet GNDEM
Şaka gibi yaa hadi bana söylenen teyze cahil bu kadarına da pes yani
Densiz adam ya , çıplak geziyoruz sokakta sanki!!
Ben Ankara'dayim oturdugum cevrede boyle ufak kafalı insan yok cok sukur ama simdi küçük yerlerde yaşayan boyle densiz insanlar , bu adamdan da güç alarak boş boş konuşacaklar , niye hamileleri hedef haline getiriyorsun ki densiz adam
Hayır neden utanacakmisiz ki , cocuk bu , ayıp olan ne ! Valla aklım almadı hiçbir yonden
yani bende onu dicektimde diyecek kelime bulamadım bi an :) hastane sanki tecrübesiz gibi biraz yıllardır olmasına rağmen ... sen iyisimi git devlete paranda sana kalır :) eğer o bayandan memnunsan devam et ona canım devlet hastanesi işte.. ama bir sorunda yaşamadı , rizede Hanife hanıma gidiyordu sanırım arada ona gidiyor hala ama pekte ilgili değilmiş çok kalabalıkmış .. yada üniversite hastanes,ne gidersin orasıda baya teşekküllü hem
Tesekkur ederim canım beğenmene çok sevindim
ben hiç de yadırgamıyorum. Aksine çok takdir ederim Ömer beyi... ve dedikleri doğru. İSlama göre , edebe göre, bizim ananelerimize göre de bu böyleydi zaten... uslubu biraz kaba olmuş. Ama söyledikleri doğru bence de... hiç de cahil bir insan değildir ayrıca...
ben hiç de yadırgamıyorum. Aksine çok takdir ederim Ömer beyi... ve dedikleri doğru. İSlama göre , edebe göre, bizim ananelerimize göre de bu böyleydi zaten... uslubu biraz kaba olmuş. Ama söyledikleri doğru bence de... hiç de cahil bir insan değildir ayrıca...
aynı düşüncedeyiz desene..hep aklıma son anda bişeyler çıkacak da sezeryana alınacakmışım gibi şeyler geliyo ve hiç güvenemiyorum şara...evet en iyisi ya tuğba hanım ya araştırma.araştırmada emine hanım varmış o normal doğum yanlısıymış onu da duydum öle yapayım...sen ne yapacaksın normal mi? nerede oturuyosun bu arada istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?