2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KıZlarrrrrrrr bugün tekrar nst'ye bağlandım 50 de sancım çıktı. Zaten adet olursun da sökülemezsin bacaklarına vurup çekme yapar halinde sancım vardı dünden beri. 2 Ağustos da saat 8 de hastanede olup saat 10 da doğuma alınıcam. Çocuk tamamen gömmüş kafayı doğum kesesi beyaz olmuş dedi doğuma hazır. Heran sancım arta bilir, suyum gelebilir doğum başlayabilir. Annemdeyim şimdi sancılar çok olur 5 dk inerse 2 ağustosu beklemiycez. Gelirse şimdi sorun olmaz ama 2 Ağustos içinde dayansın meleğim

diyanet zaten karşı çıktı bu görüşe yazıklar olsun bunları okutan eğitenlere. çok yadırgadım çok...

güzeller cvp vermeye bile değmez böle bi zihniyet yok....çok yazık
az önce eşimle şok içinde izledik kocitom bu adam ne saçmalıyoo kafayımı yemişş diyip durduuuu

Kızlar hamileyken bizi sokakta istemeyen adamın okula barbi bebekli çanta, kalem kutusu gibi seksi objelerle gelmeyin diyen müdürle kanka olma ihtimali var mı sizce?

Dinimizce hamilelik ayıp mı? Bu şekilde düşünebildiğinize inanamıyorum ama saygı duyuyorum ve lütfen evden dışarı çıkmayın ....

ayy canım yaa niye böle yapıyoo anlam veremiyorum gercekten üzme kendini böle yaptığı için kendi vicdanı sızlasın...
evine dönüyomuşsun bunun için sevindim ....insanın evi ,eşi gibisiii yokkk

ayyy cok heyecanlıı bi anda nasıl çoğaldıkk artık sayamıyorummm 15 ağustosa kadar herkes kucaklamış olcak sanırımmmmminş. hepimiz sağlıkla kucaklarız minişlerimiziiii

Kızlar hamileyken bizi sokakta istemeyen adamın okula barbi bebekli çanta, kalem kutusu gibi seksi objelerle gelmeyin diyen müdürle kanka olma ihtimali var mı sizce?

yüksek ihtimalll :)

kızlar odamız hazır ama ben resimleri yükleyemedim bir türlü yğkleniyor diyor ama aradan 3 saat geçti ve hala yüklüyor diyor neden acep bilen var mı

Red az kalmış boşver canım. Görme, duyma. Bak biz varız bizimle sohbet et rahatla

hadi ya bak sevindm şimdi benim zaten istediğim normal doğum yanlısı bir hastane bulmaktı cok teşşkkür ederim canım benim inş hersey gönlünce olur senin de allah kolaylıklar versin her işinde.. istekli sezeryan olma derim korkma bnde korkuyorum ama ameliyat olmak daha mı iyi düşünsene ameliyattansa ben sancıya razıyım mesela...ama tabi yine sen bilirsin fatih güzeldir ya alışveriş açısından falan güzel şeyler bulmuşundur sen teşşekkür ederimm annemlerde avcılarda bizde bekleriz

Kızlar yeşil çay içiyor musunuz? Ben daha önce içmiyordum; ama iki gündür günde 2-3 kupa içiyorum. Bazı yerlerde 2 fincan içilebileceği bazı yerlerde de içilmemesi gerektiği yazıyor. Doktora h. sonu gideceğim. O güne kadar sizin fikirlerinizi almak istedim.

ahh kızlar ya bir derdim var benim.. bu akşam bir yere iftara davetliyiz. ama ben şimdi nasıl çıkarım bilemedim. bu göbeğimle,bu hamile halimle çıkınca terbiyesizlik yapmış olmaz mıyım? insanların göz zevkini,abdestini bozmaz mıyım? ne yapsam da kimse beni görmeden evin içine girsem? bu konuda bana fikir verebilecek olan var mı? ya da en iyisi evde kalayım ben ya bizimkiler gitsin,dışarı çıkmak benim ne haddime şimdi!!!!

ne demek cnm rica ederimm allah razı olsun seninde herşey gönlünce olsun ..
devlet hastanelerinin çoğu öyle oldu zaten cnm merak etme :) bende hangi akla hizmetse sezeryan istiyorum ama ondanda korkuyorum tabii offf başka bir doğum şeklide olsaydı keşke hem ağrısız hem kesiksiz ne iyi olurdu
giyim için çok seçenek var evet ahh gel görki bu halimle dışarı çıkmak ölüm sürekli idrara sıkışıyorum bebekten sonrada bakalım nasıl olcak :)

Ahh canım kıyamam. Şimdi hemen çözümünü söylüyorum. Sen arabaya biniyosun, camları da açıyosun, onlar sofrada ne varsa arabaya getiriyolar orda edebinle yiyosun, mis gibi havadar yer İnsan daha ne ister.

senin ne haddine bakıyım dışarı çıkmak kır dizini evinde otur milletin göz zevkini bozmaa bize düşen evde beklemek eşlerimiz akşamdan akşama arabayla bi iki tur attırırsa ne alaaaaa alaa alaaa
gülermisin ağlarmısın ne günlere kaldıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…