2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlim disariya ckmayi dusunmen bile yanlis ne iftar daveti ya...sen hla disari cikiyomusun kocam 12den snra cikariyo bni disari el ayak cekilince arqbayla sole bi turluyorz snra gzli sakli giriyorz malum vebali gbi bseyiz cikamayiz disari

kızlar merhaba belki beni hatırlayan olur geçen torba yasası hakkında bilgisi olan var mı diye sormuştum ayın 17 sinde minik oğlum TOPRAK daha fazla beklememe gerek yok deyip aramıza katıldı bende normal doğum yanlısı idim ama sabah çatı muayenemde pelvik çıkımda darlık tespit edilince ve akşamında pırt diye suyum gelince mecbur sezaryen ile doğdu oğlum. doğum hikayemi de anlatmak istiyorum size en kısa zamanda o kadar komikdi ki sakın sezaryenden korkmayın mecbursa olacak bide sakın 2 takım hastane çıkışı falan yeter demeyin bol bol bebeğinize kıyafet götürün ... inşallah benimki kadar kolay ve güzel bi doğum yaşarsınız .... hepinizi kucaklıyorum ...az kaldı kızlar #direnağustosannesi

kızlar bebiş kasıldıkçamıdır nedir midem bulancakmış gibi oluyor baskı yapıncaa böle tuhaf hasta olcakmısım gibi bi his oluo geçio:44::44:

tatlim disariya ckmayi dusunmen bile yanlis ne iftar daveti ya...sen hla disari cikiyomusun kocam 12den snra cikariyo bni disari el ayak cekilince arqbayla sole bi turluyorz snra gzli sakli giriyorz malum vebali gbi bseyiz cikamayiz disari

hiçç yani bu fındıktaa dışarı çıkıcam falan diyooo bide ne haddimize bizimmm
genç kızlarada kötü örnek oluyomuşuz zatennnn

kızlar şu hamileyken dışarı çıkma konusunda bende bişeyler söylemek istedim affınıza sığınarak...dışarı çıkmak ayıp,gezilmesin dye konuştu ogün trtdeki hoca söylem kaba tabirdi katılıyorum..hamile olmak ayıp mı ki de dışarı çıkmıcan yürümüycen insan içinde.o sokaktaki teyzede ayıp etmiş işte insanlarımız hep böyle yapıp,ağızlarından çıkan kelimeleri ölçüp tartmadıkları iiçin bizleri gençleri herseyden soğutup eskiye olan saygımızı yitirmemize neden oluyorlar...halbuki güzel dille oluruna göre anlatılsa hiçbirimiz bu kadar kötü anlayıp bu durumdan bu kadar rencide olmayız.evet eskiler karınlarını saklarlarmış neden hamile oldukları belli olmasın dye inanış da şu hamileliğini cok belli etmessen doğumunda kolay olurmuş mantığı,doğru yanlış bilinmez ama büyüklerimiz bunu böyle yapmış.bazı şeyler bu kadar ortada yaşanmazmış aslında hep bi sınır varmış insanların hayatlarına dair özel hayatlarına dair...oyüzden şimdi onlara kötü geliyo yeni yaşam tarzlarımızdaki rahatlık oyüzden de tepkileride ağır oluyor haliyle.hamile insan hep dikkat çeker oldu sokakta mesela aynısını bende yaşıyorum herkes bakıyor üzerimde bi tişört var yumurta çatlamış bebek içinde sevimliliği dikkat çekiyor belki de ama insanlar bakıyor sonuçta.bazen bende bu bakışlardan rahatsız olmuyo değilim yani neden gözler benim üzerimde olsun kii? hamileyim sonuçta cok doğal dediğimiz gibi neyi var yani.işte bu giyim tarzımdan oluyo ben bunu kabul ediyorum işte.eskileriimizin dediği şeyde bu dışarı çıkmayın değil giyim tarzınıza dikkat edin sadece..ben daha nicelerini görüyorum mesela seçim onların herkes hür kimse kimseye karışamaz ama hamilesin o karnını bu kadarda göze batacak şekilde taşımanın ne anlamı var demekten kendimi alamıyorum o kadar dar badi sağlığınada zarar sonuçta dar kıyafetler sakıncalı da deniliyor neden dikkat edilmiyo diye düşünüyorum..cok uzattım ama eleştirilen bu aslında arkadaşlar dışarı çıkmamız değil inş anlatabilmişimdir

Kızlar kontrolden geldik biz.oğluşumum kilosu 2850 boyu 49 cm olmuş.Herşey yolundaymış.nst çok güzel çıktı dedi dr.bu arada günümüz de belli oldu.14 AĞUSTOS.Anestezi için kan tahlilleri yapıldı onlar da normal çıktı.ben epidural olsun istiyordum fakat anestezi doktoru spinal yaparız dedi.epidurali daha çok normal doğumda kullanıyoruz dedi.kafam karıştı biraz.aranızda spinal olmuş ya da olacak olan var mı?

hayırlı olsun canım benim ... teşşekkür ederriz özel hastanede mi doğurdun bu arada?

Ahh canım kıyamam. Şimdi hemen çözümünü söylüyorum. Sen arabaya biniyosun, camları da açıyosun, onlar sofrada ne varsa arabaya getiriyolar orda edebinle yiyosun, mis gibi havadar yer İnsan daha ne ister.

kopardınız beniiiii ipim de koptu bu arada tutmayın beni çıkıyorum huleyyyynnnnn

hiçç yani bu fındıktaa dışarı çıkıcam falan diyooo bide ne haddimize bizimmm
genç kızlarada kötü örnek oluyomuşuz zatennnn

cucum koca gobusunden sen sorumlusn suclusn cikamzsn sokaga ha cok istiyosan gce 12den snra cik cuval giy gobusn gorumesn insanlara bunu ypmaya hakkn yokaaa ne orf kaldi ne adet cnm iyice yozlastik

bende başta öle diyodum nasıl cıkcak bu diye hatta çıkmasın dediğim zaman bile oldu bi şekilde gelcek allah hayırlısı olanı versin hakkımızda yapcak bişey yok normal dye başlıyosun bi aksilik çıkıyo sezeryana dönüyosun oyüzden aslında ne desen boş...doğru dolaşılmıyo artık hele de istanbulda cıkmazsın olsun bebişin büyüyünce gidersiniz birlikte şimdilik kalsın alışveriş

hayırlı olsun canım benim ... teşşekkür ederriz özel hastanede mi doğurdun bu arada?

sağol canım evet özel hastanede takipliydim özel hastanede saat 01:51 de kendi doktorum yaptı sezaryeni... izmirde yaşıyorum doktorum izmirin sayılı hocalarından biri 'bence' ( hocam söz konusu olunca mütevazı olamadım kusura bakmayın) onu ameliyathanede görünce çook rahatladım inşallah sizinde güvendiğiniz ve pişman olmayacağınız insanlar yönetir bu güzel saatlerinizi

aynen her bi şeyi düşünür olduk zaten :) aslında ikisinede şartlandırmamak en iyisi son ana kadar ne olacağı belli olmaz ki nasipte ne varsa o olacak zaten ne desek boş evet ..

Aynı bizimkiler de öyle , oyuzden seni cok iyi anlıyorum canım . Fazla gitmemeye çalışıyorum bende, inanın kvdenin evinde cok daha rahat ediyorum , kendi annem dün bize gelmişti , bu sıcakta cocuklara atlet giydir diye tutturdu, cocuklarin ustunde azicik leke olsa babamda o da rahatsiz oluyor niye kirli giydiriyorsun diye laf ediyorlar , ya bu cocuk, her dakka kirletiyor ustunu..ben mı cok rahatım onlar mı cok pimpirikli anlamadım ama ben halimden memnunum cok şükür .

Tam kesin bilmiyorum ama baslarda düşüğe sebep oluyor diye yazmıştı bir arkadas , oyuzden hamileliğim boyunca hic içmedim canım

Funda yani senin yaptığın da işmi simdi , ne haddine senin iftar filan , ayıp etmissin canım ,hic yakıştırmadım otur evinde, beyin arabayla çıkarmıyorsa hele hic çıkma dışarı
Bende az önce cocukları parka götürdüm , cok terbiyesizlik ettim yani, herkes bana dik dik baktı

Canım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun bebeğin,bende izmirde yapacağım nasipse senin doktorun kimdi sorun olmayacaksa?

Senden hiç beklemezdim meltowski Şimdi dar giyinip göbeğini iyice belli de etmişsindir. İnsanlar kınamıştır aaa bak bebek var karnında diye. Ayıp ayıp hiç edep kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…