- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.321
ahh kızlar ya bir derdim var benim.. bu akşam bir yere iftara davetliyiz. ama ben şimdi nasıl çıkarım bilemedim. bu göbeğimle,bu hamile halimle çıkınca terbiyesizlik yapmış olmaz mıyım? insanların göz zevkini,abdestini bozmaz mıyım? ne yapsam da kimse beni görmeden evin içine girsem? bu konuda bana fikir verebilecek olan var mı? ya da en iyisi evde kalayım ben ya bizimkiler gitsin,dışarı çıkmak benim ne haddime şimdi!!!!
tatlim disariya ckmayi dusunmen bile yanlis ne iftar daveti ya...sen hla disari cikiyomusunkocam 12den snra cikariyo bni disari el ayak cekilince arqbayla sole bi turluyorz snra gzli sakli giriyorz malum vebali gbi bseyiz cikamayiz disari
neyse güzeller size doyum olmaz ben mutfağa gidiyorummmmm
hava kararmadan sakın ha sakın dışarı çıkmayınn
kızlar merhaba belki beni hatırlayan olur geçen torba yasası hakkında bilgisi olan var mı diye sormuştumayın 17 sinde minik oğlum TOPRAK daha fazla beklememe gerek yok deyip aramıza katıldı bende normal doğum yanlısı idim ama sabah çatı muayenemde pelvik çıkımda darlık tespit edilince ve akşamında pırt diye suyum gelince mecbur sezaryen ile doğdu oğlum. doğum hikayemi de anlatmak istiyorum size en kısa zamanda o kadar komikdi ki sakın sezaryenden korkmayın mecbursa olacak bide sakın 2 takım hastane çıkışı falan yeter demeyin bol bol bebeğinize kıyafet götürün ... inşallah benimki kadar kolay ve güzel bi doğum yaşarsınız .... hepinizi kucaklıyorum ...az kaldı kızlar #direnağustosannesi
Ahh canım kıyamam. Şimdi hemen çözümünü söylüyorum. Sen arabaya biniyosun, camları da açıyosun, onlar sofrada ne varsa arabaya getiriyolar orda edebinle yiyosun, mis gibi havadar yerİnsan daha ne ister.
senin ne haddine bakıyım dışarı çıkmak kır dizini evinde oturmilletin göz zevkini bozmaa bize düşen evde beklemek eşlerimiz akşamdan akşama arabayla bi iki tur attırırsa ne alaaaaa alaa alaaa
gülermisin ağlarmısın ne günlere kaldıkk
tatlim disariya ckmayi dusunmen bile yanlis ne iftar daveti ya...sen hla disari cikiyomusunkocam 12den snra cikariyo bni disari el ayak cekilince arqbayla sole bi turluyorz snra gzli sakli giriyorz malum vebali gbi bseyiz cikamayiz disari
hiçç yani bu fındıktaa dışarı çıkıcam falan diyooo bide ne haddimize bizimmm
genç kızlarada kötü örnek oluyomuşuz zatennnn
ne demek cnm rica ederimm allah razı olsun seninde herşey gönlünce olsun ..
devlet hastanelerinin çoğu öyle oldu zaten cnm merak etme :) bende hangi akla hizmetse sezeryan istiyorum ama ondanda korkuyorum tabii offf başka bir doğum şeklide olsaydı keşke hem ağrısız hem kesiksiz ne iyi olurdu
giyim için çok seçenek var evet ahh gel görki bu halimle dışarı çıkmak ölüm sürekli idrara sıkışıyorum bebekten sonrada bakalım nasıl olcak :)
hayırlı olsun canım benim ... teşşekkür ederrizözel hastanede mi doğurdun bu arada?
bende başta öle diyodum nasıl cıkcak bu diyehatta çıkmasın dediğim zaman bile oldu bi şekilde gelcek allah hayırlısı olanı versin hakkımızda yapcak bişey yok normal dye başlıyosun bi aksilik çıkıyo sezeryana dönüyosun oyüzden aslında ne desen boş...doğru dolaşılmıyo artık hele de istanbulda cıkmazsın olsun bebişin büyüyünce gidersiniz birlikte şimdilik kalsın alışveriş
çok uzak kaldım sayfaya. öyle arada bakıp çıkıyorum ama annemlerin evinde yaşamak eziyetlerin en büyüğüsürekli tartışıyorlar olur olmaz her şey için kızım ne yapsa kabahat. duş aldığı zaman bile dikkat etmesi gerekiyor. diyelim ki havuza inecek havlusunu aldı ve sonra bikinisini giyinecek ,yasak! önce bikini giyilecek kolluk takılacak en son havlu alınacak kural bu!!! yani o sıralam değişirse annem deliriyor. kızımda rahat bi anneye sahip olduğu için çok üzülüyor haliyle. bu akşam evime dönüyorum yarın eşim gelecek. keşke evimde kalmama müsade etseydi daha az gerilirdim içimden sürekli ağlamak geliyor. yarın kontrolümüz var doktor cumartesi ya da pazartesi alalım bebeğimizi demişti en son gittiğimizde. ama inanın içimde heves falan kalmadı ışığımı söndürdüler 3 gün içinde. bebek şekerimi eline alıp bakmadı bile ne gerek varmış bunlara,hastane odasın için tül aldım "anne bunun kenarını dikip lastik geçirelim hastane beşiği güzel görünür "dedim uğraşamam dedi ya daha neler neler. günlerdir yaptığımız kazayı konuşuyorlar. psikolojim alt-üst oldu. rabbim sen aklımı koru...
Kızlar yeşil çay içiyor musunuz? Ben daha önce içmiyordum; ama iki gündür günde 2-3 kupa içiyorum. Bazı yerlerde 2 fincan içilebileceği bazı yerlerde de içilmemesi gerektiği yazıyor. Doktora h. sonu gideceğim. O güne kadar sizin fikirlerinizi almak istedim.
ahh kızlar ya bir derdim var benim.. bu akşam bir yere iftara davetliyiz. ama ben şimdi nasıl çıkarım bilemedim. bu göbeğimle,bu hamile halimle çıkınca terbiyesizlik yapmış olmaz mıyım? insanların göz zevkini,abdestini bozmaz mıyım? ne yapsam da kimse beni görmeden evin içine girsem? bu konuda bana fikir verebilecek olan var mı? ya da en iyisi evde kalayım ben ya bizimkiler gitsin,dışarı çıkmak benim ne haddime şimdi!!!!
sağol canım evet özel hastanede takipliydim özel hastanede saat 01:51 de kendi doktorum yaptı sezaryeni... izmirde yaşıyorum doktorum izmirin sayılı hocalarından biri 'bence' ( hocam söz konusu olunca mütevazı olamadım kusura bakmayın) onu ameliyathanede görünce çook rahatladım inşallah sizinde güvendiğiniz ve pişman olmayacağınız insanlar yönetir bu güzel saatlerinizi
Funda yani senin yaptığın da işmi simdi , ne haddine senin iftar filan , ayıp etmissin canım ,hic yakıştırmadım otur evinde, beyin arabayla çıkarmıyorsa hele hic çıkma dışarı
Bende az önce cocukları parka götürdüm , cok terbiyesizlik ettim yani, herkes bana dik dik baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?