2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.

Hala hastanedeyiz. Oglum iyi sukur. Fakat ben cok kotuyum. Karnim 7-8 aylik hamile gibi sisti. Dr. Ameliyat esnasinda bagirsaklarimin cok gazli oldugunu soyluyor. Fakat lavman bile ise yaramadi. Genel cerrah bakti. İki ilac da o verdi. Hala cok bi gelisme yok. Ustelik bugun sabah sonda cikarildiktan5-6 saat sora bile cis yapamadim. İdrar sokturucu serum verdiler. 3-4 kez ciktim. Sfakat dkalarca ugrasiyorum cok zor yapiyorum. Dun gece hemsireye agrimi soyledim fakat gaz icin yurumemei soyledi. Ama o kadar sis olunca yurumek cok zor dikislerim cok aciyor. Hadi gazi anladim diyelim cisimi neden yapamiyorum. Duyan yasayan bilen varsa ozelden msj atabilir mi. Sayfalar okymam mumkun degil. Nasil yazdim bilmiyorum. İdare edin.

Süper o zaman Havva'cım çünkü bende ta en baştan alttan muayene oldum
İlginç bi şekilde hiç acımadı bugüne kadar
Hiç acıma kanama falan olmadı
Sen fransadaydın sanırım ben tunustayım burada herşey Fransız usülü
Sadece 3 kez ultrasona giriyorsun elle muayene oluyorsun
Fransa'daki gibi

Cami çokkkk geçmiş olsun
En kısa sürede atlatırsın umarım
Sanırım birazda psikolojik gaz stresle de ilgili olabiliyor
Bebişine sarıl sıkı sıkı o şu an ilaçlardan bile iyi gelecektir

cnm çook geçmş olsunnn ben bilmiyorum bişi ama umarm iyileşirsinn en kısa zmnda yürümeye çalışş

cnm amelyttan once lavman yptilarmi..bndr cok gazliyim asiri gazim oluyo aylrdr sen boyle diyince bnde korktm..ama idrarini neden yapamiyosn acaba...cok gcms olsn.bzide hbersz birakma

arkdaşlar bugün daha önce de msj attım ama cvp atan olmadı.:2: ben hamileliğinin başından beri normal doğum isteyen birisiyim. fakat bebeğim 32. haftadan beri ters duruyor, bugün gittik hala terss. doktor bu durumda sezeryan yapmak gerektiğini söyledi ve ben şu anda çok üzgünüm. benimle aynı durumu yaşamış olan varmı, yada en azından öle birini tanıyan.

çok geçmiş olsun...Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sezeryan olduğunda bu gaz problemi ve idrara çıkamam problemi oluyor sanırım.
arasta aynı gün günümüz bitiyor sanırım nasıl gidiyor günlerin nasıl geçiyor yazılanları fazla takip edemiyorum...

benim 36 dönmüştü sanki...ya neden bu kadar erken sezeryan normal karar verebiliyorlar...daha 8 haftanvar bence belli olmaz..birisi bana çocuk karar veriyor hangi yolla geleeceğine demişti...bak benim son haftam ama dr daha şöle olr demedi
zamanı gelince düşünmek lazım..bence kendini üzme derim ben...

yok benim 36 haftam doldu bugün 37 ye girdim.bu zamana kadar bekledik zaten ama bundan sonra mucize olur dönerse dedi.(

Bir kadının böyle düşünmesine ancak üzülebilirim sizin adınıza ve yetiştireceğiniz çocuk adına çok üzüldüm.

Kuzum sen boşver anneni gel bizimle paylaş heyecanını biz burdayız

Gözünaydın canım güle oynaya büyüsün bebişin

Canım çok geçmiş olsun inşallah bi çözümü bulunur sıkıntılarının

doğum tarihimi söylemek için bi arkadaşımla konuştmm saolsunn nie sezeryan normal olsaydın dio...

hem cesaretm yok hem bebek iri hemde doğuramam kendime güwenmiyorum dedimm sezeryanda zor uyanınca çok ağrın olcak falan dedi saol içimi kararttın dedm..

ben sezeryana hazırladm kendimi..farzetki apandistinde patladı yine ameliyat olcan buda bi ameliyat bence...bebişimiz için ameliyat sonrası ağrıyıda çekicezz ağrı kesiciler saolsun...

doğumdada sancı çekilio dimi acısızz bişi yok

off rahatladm

Lavman Normal Doğumda Yapılıyor Canım Benim Bİldiğim Sezeryanda Gerek Yok. Sonda Takılıyor, Ben Epiduralden Sonra Takılmasnı Rica Ettim Öyle Taktılar. Sende Söyleyebilirsin.

bugün doktora gittim ve bebeğim ters duruyor ( bu durumda normal doğum yapmam çok riskli olurmuş. benimle aynı durumda olan var mı acaba(
Ben varım canım bizim bebek de ters duruyor dönmeye de pek niyeti yok gibi görünüyor ... Sağlık olsun ...

Canım tebrikler sen de kucağına almışsın bebişi ama yaşadıklarına çok üzüldüm geçmiş olsun ...

Okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu ülkede kadın olmak gerçekten zor... Önce doğum şekli diye diye kurcaladılar oramızı buramızı şimdi de göbeklere laf geldi böylelerine söylenecek tek söz "seni anan doğurmamış s*çmış keşke de kabız olsaymış" ... Ayrıca bilip bilmeden her konuya dini alet etmeleri de bambaşka bir olay ve hemcinslerimin bunları onaylaması da çok utanç verici bence Söylenecek çok şey var da ...

Karnim burnumda, esimle veya arkadaslarimla, gunduz veya gece sokakta da geziyorum, bikini ile denize de giriyorum. Allah kismet ederse bir erkek cocuk dunyaya getirecegim. Cocugumu kadinlara saygi duyan, kadinin degerini bilen bir bir erkek olarak yetistirecegim. Erkek olmanin bir ayricalik olmadigini, kadinlarin gobegi ile gogsu ile kalcasi ile bir seks objesi olmadigini ogretecegim.

yok benim 36 haftam doldu bugün 37 ye girdim.bu zamana kadar bekledik zaten ama bundan sonra mucize olur dönerse dedi.(

benimki de bu hafta döndü bi kaç gün var aramızda benim doktorum 40. hafta dönen bebek gördüm demişti o yüzden sıkma canını olumlu düşünmeye çalış hayırlısı neyse o olsun ..

arkadaşlar ben hiç polemiğe girmem ama bu konu canımı çok sıktı. ben inançlı bir insanım aynı zamanda kültürümüze de sahip çıkıp saygı duyarım.ama hamile kadın dışarı çıkamaz ayıp gibi lafları söyleyen din adamına ve ona katılan arkadaşlarımıza gerçekten hayret ediyorum.katılan arkadaşlarımız sadece uslubu kaba diye yazmış bir din adamı yani dine yönlendiren sevdiren bir adam bu konuda eğitim almış üstelik belli bir yaşın sahibi bir insan kaba konuşamaz bunun izahı yok affıda yok
gelelim böyle gezme olayının günah ve ayıbına 1.hamile kadının duası kabul olur doğumda ölürse günahları affolur ve en önemlisi cennet ayağının altındadır.
2-buluğ çağına girmemeiş çocuk günahsızdır ve melaikedir.
şimdi bizim ve bebegimizin dışarı çıkmayacak kadar günahımız nedir bilmek istiyorum.ayrıca ben hiç sokakta çıplak gezen veya açık saçıp giyinipte o göbekli haliyle teşircilik yapan bayan görmedim.

Evet mecburi sezaryen zaten şekerli anne olduğum için de sezaryen olacaktım bu da tuzu biberi oldu ...

anladım canım, hayırlısı olsun napalım kısmetten öte yol yok... bizim bebekler %2-3 arasında demekki. umarım huyları ters olmaz :)

benimki de bu hafta döndü bi kaç gün var aramızda benim doktorum 40. hafta dönen bebek gördüm demişti o yüzden sıkma canını olumlu düşünmeye çalış hayırlısı neyse o olsun ..

öyle ya.. illa normal doğum die tutturuyodum ama hayatta hiçbişey için bu kadar tutturmamak lazımmış onu anladım. hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…