- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.341
Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.
Canim hangi ulkedesin benimde doktorum surekli alttan muayene ediyor hatta 5 ayligimdan beri her randevuda bende senin gibi aci hussetmiyorum gecek aklima takildi acaba cati bumu yoksa farklimi diye biraz arastirdim cati muayenedi iki parmakla ve 5-10 saniyelik biseymis yani biz surekli cati muayenesi oluyor bize yapilandan farkli bisey degilmis anladigim kadariyla
Ben vajinismus gecmisi olan biriyim ilk zamanlar bu muayeneye alismak zor oldu ama hic aci hissetmiyorum korkmamiza gerek yok sanirim
Hala hastanedeyiz. Oglum iyi sukur. Fakat ben cok kotuyum. Karnim 7-8 aylik hamile gibi sisti. Dr. Ameliyat esnasinda bagirsaklarimin cok gazli oldugunu soyluyor. Fakat lavman bile ise yaramadi. Genel cerrah bakti. İki ilac da o verdi. Hala cok bi gelisme yok. Ustelik bugun sabah sonda cikarildiktan5-6 saat sora bile cis yapamadim. İdrar sokturucu serum verdiler. 3-4 kez ciktim. Sfakat dkalarca ugrasiyorum cok zor yapiyorum. Dun gece hemsireye agrimi soyledim fakat gaz icin yurumemei soyledi. Ama o kadar sis olunca yurumek cok zor dikislerim cok aciyor. Hadi gazi anladim diyelim cisimi neden yapamiyorum. Duyan yasayan bilen varsa ozelden msj atabilir mi. Sayfalar okymam mumkun degil. Nasil yazdim bilmiyorum. İdare edin.
Hala hastanedeyiz. Oglum iyi sukur. Fakat ben cok kotuyum. Karnim 7-8 aylik hamile gibi sisti. Dr. Ameliyat esnasinda bagirsaklarimin cok gazli oldugunu soyluyor. Fakat lavman bile ise yaramadi. Genel cerrah bakti. İki ilac da o verdi. Hala cok bi gelisme yok. Ustelik bugun sabah sonda cikarildiktan5-6 saat sora bile cis yapamadim. İdrar sokturucu serum verdiler. 3-4 kez ciktim. Sfakat dkalarca ugrasiyorum cok zor yapiyorum. Dun gece hemsireye agrimi soyledim fakat gaz icin yurumemei soyledi. Ama o kadar sis olunca yurumek cok zor dikislerim cok aciyor. Hadi gazi anladim diyelim cisimi neden yapamiyorum. Duyan yasayan bilen varsa ozelden msj atabilir mi. Sayfalar okymam mumkun degil. Nasil yazdim bilmiyorum. İdare edin.
çok geçmiş olsun...Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sezeryan olduğunda bu gaz problemi ve idrara çıkamam problemi oluyor sanırım.Hala hastanedeyiz. Oglum iyi sukur. Fakat ben cok kotuyum. Karnim 7-8 aylik hamile gibi sisti. Dr. Ameliyat esnasinda bagirsaklarimin cok gazli oldugunu soyluyor. Fakat lavman bile ise yaramadi. Genel cerrah bakti. İki ilac da o verdi. Hala cok bi gelisme yok. Ustelik bugun sabah sonda cikarildiktan5-6 saat sora bile cis yapamadim. İdrar sokturucu serum verdiler. 3-4 kez ciktim. Sfakat dkalarca ugrasiyorum cok zor yapiyorum. Dun gece hemsireye agrimi soyledim fakat gaz icin yurumemei soyledi. Ama o kadar sis olunca yurumek cok zor dikislerim cok aciyor. Hadi gazi anladim diyelim cisimi neden yapamiyorum. Duyan yasayan bilen varsa ozelden msj atabilir mi. Sayfalar okymam mumkun degil. Nasil yazdim bilmiyorum. İdare edin.
arkdaşlar bugün daha önce de msj attım ama cvp atan olmadı.:2: ben hamileliğinin başından beri normal doğum isteyen birisiyim. fakat bebeğim 32. haftadan beri ters duruyor, bugün gittik hala terss. doktor bu durumda sezeryan yapmak gerektiğini söyledi ve ben şu anda çok üzgünüm. benimle aynı durumu yaşamış olan varmı, yada en azından öle birini tanıyan.
benim 36 dönmüştü sanki...ya neden bu kadar erken sezeryan normal karar verebiliyorlar...daha 8 haftanvar bence belli olmaz..birisi bana çocuk karar veriyor hangi yolla geleeceğine demişti...bak benim son haftam ama dr daha şöle olr demedi
zamanı gelince düşünmek lazım..bence kendini üzme derim ben...
ben hiç de yadırgamıyorum. Aksine çok takdir ederim Ömer beyi... ve dedikleri doğru. İSlama göre , edebe göre, bizim ananelerimize göre de bu böyleydi zaten... uslubu biraz kaba olmuş. Ama söyledikleri doğru bence de... hiç de cahil bir insan değildir ayrıca...
çok uzak kaldım sayfaya. öyle arada bakıp çıkıyorum ama annemlerin evinde yaşamak eziyetlerin en büyüğüsürekli tartışıyorlar olur olmaz her şey için kızım ne yapsa kabahat. duş aldığı zaman bile dikkat etmesi gerekiyor. diyelim ki havuza inecek havlusunu aldı ve sonra bikinisini giyinecek ,yasak! önce bikini giyilecek kolluk takılacak en son havlu alınacak kural bu!!! yani o sıralam değişirse annem deliriyor. kızımda rahat bi anneye sahip olduğu için çok üzülüyor haliyle. bu akşam evime dönüyorum yarın eşim gelecek. keşke evimde kalmama müsade etseydi daha az gerilirdim içimden sürekli ağlamak geliyor. yarın kontrolümüz var doktor cumartesi ya da pazartesi alalım bebeğimizi demişti en son gittiğimizde. ama inanın içimde heves falan kalmadı ışığımı söndürdüler 3 gün içinde. bebek şekerimi eline alıp bakmadı bile ne gerek varmış bunlara,hastane odasın için tül aldım "anne bunun kenarını dikip lastik geçirelim hastane beşiği güzel görünür "dedim uğraşamam dedi ya daha neler neler. günlerdir yaptığımız kazayı konuşuyorlar. psikolojim alt-üst oldu. rabbim sen aklımı koru...
kızlar merhaba belki beni hatırlayan olur geçen torba yasası hakkında bilgisi olan var mı diye sormuştumayın 17 sinde minik oğlum TOPRAK daha fazla beklememe gerek yok deyip aramıza katıldı bende normal doğum yanlısı idim ama sabah çatı muayenemde pelvik çıkımda darlık tespit edilince ve akşamında pırt diye suyum gelince mecbur sezaryen ile doğdu oğlum. doğum hikayemi de anlatmak istiyorum size en kısa zamanda o kadar komikdi ki sakın sezaryenden korkmayın mecbursa olacak bide sakın 2 takım hastane çıkışı falan yeter demeyin bol bol bebeğinize kıyafet götürün ... inşallah benimki kadar kolay ve güzel bi doğum yaşarsınız .... hepinizi kucaklıyorum ...az kaldı kızlar #direnağustosannesi
Lavman Normal Doğumda Yapılıyor Canım Benim Bİldiğim Sezeryanda Gerek Yok. Sonda Takılıyor, Ben Epiduralden Sonra Takılmasnı Rica Ettim Öyle Taktılar. Sende Söyleyebilirsin.
olur mu canım ya epidural de sezaryen de kullanılıyor..ben epidural sezaryen olucam mesela..onun için sordum neden epidural değil de spinal diye...ikisinin arasındaki farklar da spinal de omurilik sıvısına kadar giriliyor uyuşturucu için epidural de o aradaki boşluğa yapılıyor anestezi..bir de epidural de kateder takılıyor bele daha sonraki ağrılarda vs ordan ağrı kesici uygulayabilmek için...
o senin dediğin epidural normal doğum o farklı bişey...doktorun da bunu bilmiyor muymuş :26:
oh sağol canım ya valla içimi rahatlattı senin deneyimlerin :) aslında ben zaten hiç korkmuyordum ve eskiden beri ne olursa olsun bu yöntemi istedim...bebeğimi anında görmek için..genel anesteziyi hiç istemiyorum ben de...
sadece son bi kaç gündür biraz heyecan ve stres oldum e o kadarı da normal sanırım zaman azaldı ne de olsa...haa bir de şunları sorucam lavman yapıldı mı ameliyat öncesi? bir de sonda takıldı mı? takıldıysa uyuştırduktan sonra takılabiliyor mu?
Ben varım canım bizim bebek de ters duruyor dönmeye de pek niyeti yok gibi görünüyor ... Sağlık olsun ...bugün doktora gittim ve bebeğim ters duruyor( bu durumda normal doğum yapmam çok riskli olurmuş. benimle aynı durumda olan var mı acaba (
Ben varım canım bizim bebek de ters duruyor dönmeye de pek niyeti yok gibi görünüyor ... Sağlık olsun ...
.
ee sezeryan kararı aldınız mı doktorunuzla?
yok benim 36 haftam doldu bugün 37 ye girdim.bu zamana kadar bekledik zaten ama bundan sonra mucize olur dönerse dedi.(
Evet mecburi sezaryen zaten şekerli anne olduğum için de sezaryen olacaktım bu da tuzu biberi oldu ...
benimki de bu hafta döndü bi kaç gün var aramızda benim doktorum 40. hafta dönen bebek gördüm demişti o yüzden sıkma canını olumlu düşünmeye çalış hayırlısı neyse o olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?