2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 763986
bizde bunu aldık :) arkdaşım almıştı çok memnundu bide jokerde indirimdeydi (chicco duo today)annemlerde hediye aldı :)

kaça aldın canım geçen bende buna benzer bir şey bakmıştım chicconun çok ta beğenmiştim ama 700 lira dediler

valla bende düşünüyorum temizlikçi
kendim yarım yamalak yapmaya çalışıyorum şimdilik ama kuyruk sokumum çok ağrı yapıyo sonra
temizlik olayı sıkıntı yani :44:

aynen canım yaa sürekli tuvalete gidiyorum sonra da uykuya dalamıyorum öyle cin gibi dönüp duruyorum yatakta o da ne dönmek
bir yandan bir yana dönmek işkence gibi

şu haberlere benimde canım sıkıldı ne istiyorlar kadınlardan yaa
zihniyetleri kötü bunların
herşeye dini alet ediyorlar sanki hamile gezenler dinsiz imansız kafir
öfff darlandım

neyse doğuran arkadaşlara maşallah diyorum darısı bizim başımıza
beninmde kontrolüme 5 gün kaldı inşallah zayıf ve uzun boylu kızım normal haftasına gelmiş kilosunu almıştır

Canım dönebilir de heran. Sen kafanı çok fazla buna takma oluruna bırak kim bilir bi bakmışsın dönmüş

Canim ben almanyadayim ama fransada yengem var oda alttan muayene oluyo yani biz bastan alistiriliyoruz ne guzel bendede hic kanama olmadi bu gune kadar sanirim kanama ve aci kendini sikanlarda oluyo cunku benim doktor parmaklarini bi sokuyo taaa dibine kadar itiyo

once insanlarn sezeryanina kurtajina karistilar cocuk sayimizi belirlediler..nerdeyse elimize bi takvm vericekler ne zamn kocalarmzla napicamizi onlar belirlicek smdide bu cikti hamileym kardesmm karnimo cok seviyorm cnku orda bnm tum dunyqm var ve turkiyenn gelecegi var....sizn gbi zihniyetlere karsi gelicek bi evlat yetistiricem...buni onaylayan kadinlarinda kndilerini bu sekilde assagilamalarina inanamiyorm bde nr guzel onayladndan bhsediyo tovbe yarabbim.hangi yuzyida yasiyosunz..bunlara inat bikini giyip alin sze gobek diyesm.geliyo

Cnm bnmki 3 kere dondu..bi hfta gdiyorm bas gelis diyo ertesi hfta gdiyorm makat gelis diyo...beynim donmustu..2 hftadr kafa assagida amq hc belli olmz gne donebilir cnku benimki bunu oyun yapti sanirm kendine..fir fir

Cepten yazdgm icin harfler yanlis oluyo bazen yazdgmda olmus ama yazmak istemistim baska bisey olmus..ozur dilerm kizlar

Cok gecmis olsun , insallah iyilesirsin bi an önce

Üslubu kabaymis filan , bosversene ona mı düşmüş bu konuda konuşmak

hayırlasıyla canım beş sene önce ilk oğlumu 14 ağustosta doğudu beraber kutlarız:)

Sen evli barkli degilsin herhalde ne kadar ayıp başka bir adamı takdir ediyorsun. Bizim edebimizde yok böyle baska adam hakkinda yorum yapip takdir etmek ' öğrenememissin bunlari.Tv izliyorsun İnternet'e girip yabancı bir adamı savunuyorsun çokkkk ayıp sEyler bunlar.
Sen evde otur tv falan izleme nete girme bunlar cok terbiyesizz seyler. Hele ki birde o koca göbekle dışarı çıkarsan yazıklar olsun sana!!!!

Canım dönebilir de heran. Sen kafanı çok fazla buna takma oluruna bırak kim bilir bi bakmışsın dönmüş

e artık belirlediğimiz tarihe kadar dönerse döner dönmezse sezaryen napalım artık.

Cnm bnmki 3 kere dondu..bi hfta gdiyorm bas gelis diyo ertesi hfta gdiyorm makat gelis diyo...beynim donmustu..2 hftadr kafa assagida amq hc belli olmz gne donebilir cnku benimki bunu oyun yapti sanirm kendine..fir fir

yaramaza bak sen.. sanki ufacık tefecik artık maaşallah kocaman oldular ama dönmeyi başarabiliyorlar hala..

Cepten yazdgm icin harfler yanlis oluyo bazen yazdgmda olmus ama yazmak istemistim baska bisey olmus..ozur dilerm kizlar

yanlış yazdıın anlaşılıyo cnm

Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.

allah yardımcın olsun canım hem bebişine hem sana sağlık versin

günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de

ben biliyordum senin bize yetişeceğini ladycim çooookkk sevindim. yerim senin fındığını. Allah hepimize kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin

OMer BEY denen amcayi taktir etme, Allah muhafaza aklimiza kotu seyler geliyor, zihniyetimiz kotu. Ha birde, kendisini izlemen ve sesini dinlemende caiz degil, boyle seylere dikkat et lutfen, islama ve bizim ananelerimize gore buda boyle zaten.

Ha son olarak, internet seytan icadidir, aniden karsina zararli bir icerik cikabilir, penis buyutme reklamlari gibi... Hemen kapattirin bu interneti, bir bilgi lazimsa esine soyle o sana bulup getirsin, onlara hersey serbest birsey olmaz nasilsa...

kızlar 2 saatlik bir yolculuğa çıkmayı dşünüyorum orda 1 gece kalıp ertesi günde 2 saatte dönüş yolum olcak özel araçla bişey olmaz dimi 36. haftasında ben gibi gezen var mı???

CANIM bisiler yemek istio ama aklıma gelmiyor,,,Ne yesem ne yesem

iyi geceler canlarım.
bugün son günümüzdü.
yarın sabah saat 8de yatış yapıcaz öğlen 12 gibi sezeryana giricem
benim için dua edin.
inşallah kızımda olduğu gibi rahat ve kolay geçer.
içimde hem heyecan hemde korku var
sabah erken kalkmam lazım.
toparlanır toparlanmaz yazarım ayrıntıları inşallah
Allaha emanet olun
öpüyorum kokulu kokulu

Canim bu bayanin iletisini gorunce hemen cevap yazdim bende, sonra gecmisi okumaya devam ettim ve ikimizinde tami tamina ayni seyleri yazdigimizi gorup guldum :))) aklin yolu birdir diyelim :)))

Allah yardimcin olsun canim :) simdiden gozunuz aydin :))

[QUOTE;31320895]

olur mu canım ya epidural de sezaryen de kullanılıyor..ben epidural sezaryen olucam mesela..onun için sordum neden epidural değil de spinal diye...ikisinin arasındaki farklar da spinal de omurilik sıvısına kadar giriliyor uyuşturucu için epidural de o aradaki boşluğa yapılıyor anestezi..bir de epidural de kateder takılıyor bele daha sonraki ağrılarda vs ordan ağrı kesici uygulayabilmek için...

o senin dediğin epidural normal doğum o farklı bişey...doktorun da bunu bilmiyor muymuş :26:

oh sağol canım ya valla içimi rahatlattı senin deneyimlerin :) aslında ben zaten hiç korkmuyordum ve eskiden beri ne olursa olsun bu yöntemi istedim...bebeğimi anında görmek için..genel anesteziyi hiç istemiyorum ben de...

sadece son bi kaç gündür biraz heyecan ve stres oldum e o kadarı da normal sanırım zaman azaldı ne de olsa...haa bir de şunları sorucam lavman yapıldı mı ameliyat öncesi? bir de sonda takıldı mı? takıldıysa uyuştırduktan sonra takılabiliyor mu?
[/QUOTE]elbetteki ben kisaca acikmak istemistim. Canim doktorunun tercihi bisey diyemem epiduralde tamamen hissiz olmuyorsun spinalde ramamen hissiz oluyorsun.dedigin gibi biri omur ilige biri dis kismina yapiliyor.epidural tam uyusturmuyo tam uyusursan normal dogumda ikanamaya biliyorsun yada cok ikana biliyorsun buyuzden normal dogum icib epudural sezeryana spinal denildi bana internetteki arastirmalarim boyle soyluyo ama kafan karismasin doktorun ne demisse odur saygi duyarim
Evet elbetteki.k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…