- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.361
Eki Görüntüle 763986
bizde bunu aldık :) arkdaşım almıştı çok memnundu bide jokerde indirimdeydi (chicco duo today)annemlerde hediye aldı :)
Kızlar temizlikçiye iht. var. Komşu birini tavsiye etti; ama içime pek sinmedi. "Şurası şöyle, baştan söyleyeyim ben burayı silemem." triplerindeymiş kadın.Mecbur kalırsam onu çağırırım da... Sizin bildiğiniz, işini iyi yapan biri var mı?Temizlik şirketlerini aradım, fiyatlar uçuyor.Beğenirsem 15 günde bir çağıracağım için 70-75 civarı ödemek istiyorum.Eski temizlikçi 70e geliyordu; ama memnun değildim.
Günaydınnnn
Kızlar geceleri 1 saatte bir lavaboya gitmekten usandımm utanmasam bebek gibi mızmızlanıcam gitmek istemiyorum die(( kalkınca dalamıyorumda sabah kocişi gönderiorum 1- 2 saat dalabiliorsam dalıyorum. bütün gün güçsüz gezinip duruyorum..
Kocişte kızımızı çok özlüyor hergün dio hadi gelsin artık kızımızbabasının sözünü dinlemiyorum sıpamm nazlı olacak belkide :)
Karnim burnumda, esimle veya arkadaslarimla, gunduz veya gece sokakta da geziyorum, bikini ile denize de giriyorum. Allah kismet ederse bir erkek cocuk dunyaya getirecegim. Cocugumu kadinlara saygi duyan, kadinin degerini bilen bir bir erkek olarak yetistirecegim. Erkek olmanin bir ayricalik olmadigini, kadinlarin gobegi ile gogsu ile kalcasi ile bir seks objesi olmadigini ogretecegim.
anladım canım, hayırlısı olsun napalım kısmetten öte yol yok... bizim bebekler %2-3 arasında demekki. umarım huyları ters olmaz :)
öyle ya.. illa normal doğum die tutturuyodum ama hayatta hiçbişey için bu kadar tutturmamak lazımmış onu anladım. hayırlısı..
kaça aldın canım geçen bende buna benzer bir şey bakmıştım chicconun çok ta beğenmiştim ama 700 lira dediler
valla bende düşünüyorum temizlikçi
kendim yarım yamalak yapmaya çalışıyorum şimdilik ama kuyruk sokumum çok ağrı yapıyo sonra
temizlik olayı sıkıntı yani :44:
Sen de mi Bursa'dasın canım? Ben haftaya birini alacağım; ama kadın duyduklarıma göre biraz uyanık.Komşumuz çağırmış, daha işe başlar başlamaz "Aaa ben yatağın altını çekip silemem, baştan söyleyeyim.Şunu yapamam, baştan söyleyeyim..." deyip duruyormuş.İki kez tel.de konuştum.Bıraksam hayatını anlatacak. Konuşmayı seven biriyim;ancak yerine ve kişisine göre konuşmalısın.Tanımadığım kişilerle mesafeli konuşurum.Bu aldı başını gidiyor bıraksam.Neyse...Yeni birini bulana dek çağırırım.Belki de iyidir de yanılmış olurum.
Süper o zaman Havva'cım çünkü bende ta en baştan alttan muayene oldum
İlginç bi şekilde hiç acımadı bugüne kadar
Hiç acıma kanama falan olmadı
Sen fransadaydın sanırım ben tunustayım burada herşey Fransız usülü
Sadece 3 kez ultrasona giriyorsun elle muayene oluyorsun
Fransa'daki gibi
Okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu ülkede kadın olmak gerçekten zor... Önce doğum şekli diye diye kurcaladılar oramızı buramızı şimdi de göbeklere laf geldi böylelerine söylenecek tek söz "seni anan doğurmamış s*çmış keşke de kabız olsaymış" ... Ayrıca bilip bilmeden her konuya dini alet etmeleri de bambaşka bir olay ve hemcinslerimin bunları onaylaması da çok utanç verici benceSöylenecek çok şey var da ...
anladım canım, hayırlısı olsun napalım kısmetten öte yol yok... bizim bebekler %2-3 arasında demekki. umarım huyları ters olmaz :)
öyle ya.. illa normal doğum die tutturuyodum ama hayatta hiçbişey için bu kadar tutturmamak lazımmış onu anladım. hayırlısı..
Cok gecmis olsun , insallah iyilesirsin bi an önceHala hastanedeyiz. Oglum iyi sukur. Fakat ben cok kotuyum. Karnim 7-8 aylik hamile gibi sisti. Dr. Ameliyat esnasinda bagirsaklarimin cok gazli oldugunu soyluyor. Fakat lavman bile ise yaramadi. Genel cerrah bakti. İki ilac da o verdi. Hala cok bi gelisme yok. Ustelik bugun sabah sonda cikarildiktan5-6 saat sora bile cis yapamadim. İdrar sokturucu serum verdiler. 3-4 kez ciktim. Sfakat dkalarca ugrasiyorum cok zor yapiyorum. Dun gece hemsireye agrimi soyledim fakat gaz icin yurumemei soyledi. Ama o kadar sis olunca yurumek cok zor dikislerim cok aciyor. Hadi gazi anladim diyelim cisimi neden yapamiyorum. Duyan yasayan bilen varsa ozelden msj atabilir mi. Sayfalar okymam mumkun degil. Nasil yazdim bilmiyorum. İdare edin.
arkadaşlar ben hiç polemiğe girmem ama bu konu canımı çok sıktı. ben inançlı bir insanım aynı zamanda kültürümüze de sahip çıkıp saygı duyarım.ama hamile kadın dışarı çıkamaz ayıp gibi lafları söyleyen din adamına ve ona katılan arkadaşlarımıza gerçekten hayret ediyorum.katılan arkadaşlarımız sadece uslubu kaba diye yazmış bir din adamı yani dine yönlendiren sevdiren bir adam bu konuda eğitim almış üstelik belli bir yaşın sahibi bir insan kaba konuşamaz bunun izahı yok affıda yok
gelelim böyle gezme olayının günah ve ayıbına 1.hamile kadının duası kabul olur doğumda ölürse günahları affolur ve en önemlisi cennet ayağının altındadır.
2-buluğ çağına girmemeiş çocuk günahsızdır ve melaikedir.
şimdi bizim ve bebegimizin dışarı çıkmayacak kadar günahımız nedir bilmek istiyorum.ayrıca ben hiç sokakta çıplak gezen veya açık saçıp giyinipte o göbekli haliyle teşircilik yapan bayan görmedim.
kaça aldın canım geçen bende buna benzer bir şey bakmıştım chicconun çok ta beğenmiştim ama 700 lira dediler
valla bende düşünüyorum temizlikçi
kendim yarım yamalak yapmaya çalışıyorum şimdilik ama kuyruk sokumum çok ağrı yapıyo sonra
temizlik olayı sıkıntı yani :44:
Sen de mi Bursa'dasın canım? Ben haftaya birini alacağım; ama kadın duyduklarıma göre biraz uyanık.Komşumuz çağırmış, daha işe başlar başlamaz "Aaa ben yatağın altını çekip silemem, baştan söyleyeyim.Şunu yapamam, baştan söyleyeyim..." deyip duruyormuş.İki kez tel.de konuştum.Bıraksam hayatını anlatacak. Konuşmayı seven biriyim;ancak yerine ve kişisine göre konuşmalısın.Tanımadığım kişilerle mesafeli konuşurum.Bu aldı başını gidiyor bıraksam.Neyse...Yeni birini bulana dek çağırırım.Belki de iyidir de yanılmış olurum.
evet canım bende bursadayım temizlikçi çağırsam mı diye düşünüyorum ama
geçen eşime dedim de annemle yapın dedi bende kv ile temizlik nasıl olcak onu bilemiyorum :44:
anlattığın kişiyi sanırım ben çağıramam çağırırsam katil olurumama umarım iyidir de doğum öncesi bide buna kafa yormak zorunda kalmazsın
hayırlasıyla canım beş sene önce ilk oğlumu 14 ağustosta doğudu beraber kutlarız:)Kızlar kontrolden geldik biz.oğluşumum kilosu 2850 boyu 49 cm olmuş.Herşey yolundaymış.nst çok güzel çıktı dedi dr.bu arada günümüz de belli oldu.14 AĞUSTOS.Anestezi için kan tahlilleri yapıldı onlar da normal çıktı.ben epidural olsun istiyordum fakat anestezi doktoru spinal yaparız dedi.epidurali daha çok normal doğumda kullanıyoruz dedi.kafam karıştı biraz.aranızda spinal olmuş ya da olacak olan var mı?
ben hiç de yadırgamıyorum. Aksine çok takdir ederim Ömer beyi... ve dedikleri doğru. İSlama göre , edebe göre, bizim ananelerimize göre de bu böyleydi zaten... uslubu biraz kaba olmuş. Ama söyledikleri doğru bence de... hiç de cahil bir insan değildir ayrıca...
Canım dönebilir de heran. Sen kafanı çok fazla buna takma oluruna bırak kim bilir bi bakmışsın dönmüş
Cnm bnmki 3 kere dondu..bi hfta gdiyorm bas gelis diyo ertesi hfta gdiyorm makat gelis diyo...beynim donmustu..2 hftadr kafa assagida amq hc belli olmz gne donebilir cnku benimki bunu oyun yapti sanirm kendine..fir fir
Cepten yazdgm icin harfler yanlis oluyo bazen yazdgmda olmus ama yazmak istemistim baska bisey olmus..ozur dilerm kizlar
Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.
günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de
ben hiç de yadırgamıyorum. Aksine çok takdir ederim Ömer beyi... ve dedikleri doğru. İSlama göre , edebe göre, bizim ananelerimize göre de bu böyleydi zaten... uslubu biraz kaba olmuş. Ama söyledikleri doğru bence de... hiç de cahil bir insan değildir ayrıca...
Sen evli barkli degilsin herhalde ne kadar ayıp başka bir adamı takdir ediyorsun. Bizim edebimizde yok böyle baska adam hakkinda yorum yapip takdir etmek ' öğrenememissin bunlari.Tv izliyorsun İnternet'e girip yabancı bir adamı savunuyorsun çokkkk ayıp sEyler bunlar.
Sen evde otur tv falan izleme nete girme bunlar cok terbiyesizz seyler. Hele ki birde o koca göbekle dışarı çıkarsan yazıklar olsun sana!!!!
iyi geceler canlarım.
bugün son günümüzdü.
yarın sabah saat 8de yatış yapıcaz öğlen 12 gibi sezeryana giricem
benim için dua edin.
inşallah kızımda olduğu gibi rahat ve kolay geçer.
içimde hem heyecan hemde korku var
sabah erken kalkmam lazım.
toparlanır toparlanmaz yazarım ayrıntıları inşallah
Allaha emanet olun
öpüyorum kokulu kokulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?