- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.441
canım bende korkuyorum ama 37+4 de sezeryan olucam bende.. oda annem yanımda olsun diye. hemde artık dayanamıyorum.. inş bişi olmaz..
Kizlar sabahlari ve aksamlari ellerinde, parmaklarida uyusma olan var mi?(
Yaşasınnn son gün ne güzel bişey tatilin şimdiden hayırlı olsun bebişini beklerken bol bol dinlen
Bana sağlık ocağındaki ebe hanım kendin yapıyorsan artık yapma dedi. Ben kendim yapmıyorum bu hafta son kez gidicem doğuma giderken zaten anlık bişey olacak hemen jiletle halledilir. Bence sen de zorlama kendini 2-3 kere jilet yapmaktan bişey olmaz zaten hamilelikten baya azaldı tüyler.
Kizlar bnm takvimi paylasirmisnzz.cepten giriyormm
Hadi bakalım güzel haberlerle gel canım :) Herkes erken doğurmasın ya gününüzü bekleyin sabredin anacım cık cık cık(Herkesten sonra doğuracağını bilen kıskanç hamileden sevgilerle :))
Canım ya lansinohunki nasıl bişey? Mağazalarda görmedim hiç belki dikkatimi çekmedi bilemiyorum :26: İnternetten bakmıştım manuel süt pompasına benziyordu o kadar büyük mü? Sen nerden aldın internetten mi?
Takvimin kuzucum
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 26-08-2013Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 31 gün kaldı.
Bebeğinizin diş etleri artık mahyalı (kapanmış) ve ilk dişler çıkacakmış gibi görünüyor. Siz çok tercih etmesenizde bebeğinizin besine ihtiyacı var. Çeşitli küçük öğünler bu noktada birçok kadın için en iyisidir. Fotograf makinanızı çantanıza koymayı unutmayın.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2700 gr. - Yaklaşık boyu : 47.4 cm. (Baştan Topuğa)
inşallah canım...
yalnız dayanamadığından ve annen yanında olsun diye sezaryen olmana dr ne diyo? erken değil mi? ben normal tarihten 10 gün öncesini bile dediğimde dur bakalım o öyle istemekle olmuyor işte fln dedi...
uyuşma değil ama sabahları çok şiş oluyo ellerim...ve bütün gün parmak eklemlerim acıyo,açıp kapatırken fln..elimde bişey tutmakta da zorlanır oldum biraz...
hadi yaa..ama ben yapmak zorundayım..jiletten nefret ediyorum :/ kuaföre fln da gidemem hayatta...zaten çok özenmiycem bu sefer malum..temiz olsun yeter...oturup karşıma ayna koyarak yapmıştım bi 7.aydı sanırım...evet çok çıkmıyor eskisi gibi...yine öyle yapıcam fazla eğilip bükülmeden...haftaya yapayım ben ya artık daha sonrası sakat olabilir...doğuma kadar çıkar yine biraz 15 günde ama o kadardan da bişey olmaz
İnanmıyorum ha geldi ha gelecek derken 1 hafta mı kaldı :18:
kızlar bu arada dün gece o kadar güzel bir rüya gördüm ki... bu onu rüyamda 3. görüşüm.. kimden bahsediyorum.. ATATÜRK. ATA'm.. o kadar yaşlıydı ki.. ama o kadar asildi ki.. size anlatırken bile ağlayabilirim.. niye gizli buluştuk Ata'm dedim.. Yasak çocuk bilmiyor musun? benimle görüşmek yasak dedi.. seni çok özledim dedim. güldü... bana kalın bir kemer hediye etti.. takmaya çalıştım.. izin vermedi.. haydi çocuk zaman doldu git artık dedi.. orda uyandım... az önce rüya tabirlerine baktım.. kemerin iki anlamı var.. takmıyorsan evlat sahibi olmaya.. takarsan sevdiğin bi yakınının ölümüne işaretmiş.. Ata'm bana onu taktırmadı.. eğer biz şuanda ömer bey ve onu savunanlar gibi yobaz değilsek, kocamızın tek karısıysak, çalışabiliyorsak, sözümüz geçiyorsa, istediğimiz gibi gezip şarkı söyleyip dans edebiliyorsak bu Atam'ın sayesinde.. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki Atatürk gibi bir liderimiz var.. Allah ondan razı olsun... inş bizim çocuklarımızda Allah a şükredip Atatürk e minnettar olur.. inş hepimizin yavruları onun yolundan yürür onun düşüncelerini benimser..
Kizlar sabahlari ve aksamlari ellerinde, parmaklarida uyusma olan var mi?(
Sennki 40 hfta flan diyo o zamn sezeryan icn.bebekler 37ye grdgnde gelisimini tamamlamis olurmus..bn hftaya ilaclari birakiyorm byramdan once veya byramda sezeryan olucm sanirm crsamba belli olucak...gunlermz ayni sennle cnm bi bi akrabqnn doktoru 40 hftq bkletti kizi 40.hfta sancilanmis o zamn almis sezeryana
Günaydın güzel annişler ve bebişleri:) Bu hafta da bitti. Ağustosa girmemize çok az kaldı, bu da demek oluyor ki herkesin doğumuna çok az kaldı.
slmmmm kızlarrrr doğuran herkesin gözü aydın darısı başımıza ayy herkes soruyo nekadar var doğum ne zaman heyecanım arttı iyice son zamanlar 38 hafta olmuşum kıızmda 38+6 da doğurmuştum bakalım bu ne zaman gelecek yarın kontrolüm var dr ne diyecekkk ooffff ter bastııı....
angys günlerimiz aynı.Bayram öncesine veya bayrama dr. mu karar verdi yoksa sen mi istedin? Ben biraz daha kalsın diye sonrasına istiyorum tabii şartlar uygun olursa. Bir sorun varsa tabii ki beklemem de.Biz yarın konuşuruz herhalde doğumu.Bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?