2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende korkuyorum ama 37+4 de sezeryan olucam bende.. oda annem yanımda olsun diye. hemde artık dayanamıyorum.. inş bişi olmaz..

inşallah canım...

yalnız dayanamadığından ve annen yanında olsun diye sezaryen olmana dr ne diyo? erken değil mi? ben normal tarihten 10 gün öncesini bile dediğimde dur bakalım o öyle istemekle olmuyor işte fln dedi...

Kizlar sabahlari ve aksamlari ellerinde, parmaklarida uyusma olan var mi? (

uyuşma değil ama sabahları çok şiş oluyo ellerim...ve bütün gün parmak eklemlerim acıyo,açıp kapatırken fln..elimde bişey tutmakta da zorlanır oldum biraz...

hadi yaa..ama ben yapmak zorundayım..jiletten nefret ediyorum :/ kuaföre fln da gidemem hayatta...zaten çok özenmiycem bu sefer malum..temiz olsun yeter...oturup karşıma ayna koyarak yapmıştım bi 7.aydı sanırım...evet çok çıkmıyor eskisi gibi...yine öyle yapıcam fazla eğilip bükülmeden...haftaya yapayım ben ya artık daha sonrası sakat olabilir...doğuma kadar çıkar yine biraz 15 günde ama o kadardan da bişey olmaz

Kizlar bnm takvimi paylasirmisnzz.cepten giriyormm

Takvimin kuzucum

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 26-08-2013 Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 31 gün kaldı.

Bebeğinizin diş etleri artık mahyalı (kapanmış) ve ilk dişler çıkacakmış gibi görünüyor. Siz çok tercih etmesenizde bebeğinizin besine ihtiyacı var. Çeşitli küçük öğünler bu noktada birçok kadın için en iyisidir. Fotograf makinanızı çantanıza koymayı unutmayın.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2700 gr. - Yaklaşık boyu : 47.4 cm. (Baştan Topuğa)

ben de aldım lansinohun o ürününü...küçük bişey vakumluyo meme ucunu e bebekten aldık biz ama mağazasından...int.sitesinde de vardır mutlaka

Saol canikom

Sennki 40 hfta flan diyo o zamn sezeryan icn.bebekler 37ye grdgnde gelisimini tamamlamis olurmus..bn hftaya ilaclari birakiyorm byramdan once veya byramda sezeryan olucm sanirm crsamba belli olucak...gunlermz ayni sennle cnm bi bi akrabqnn doktoru 40 hftq bkletti kizi 40.hfta sancilanmis o zamn almis sezeryana

İnanmıyorum ha geldi ha gelecek derken 1 hafta mı kaldı :18:

Evet şimdiden heyecan bastı o günü düşünmekten uyuyamıyorum. Korkum yok çok şükür ama kızıma kavuşuacağım için çok çok çok heyecan var :))

Canım okurken gözlerim doldu. Allah Atatürk'ten bin kere razı olsun. Mekanı cennet olsun. Ve Onun gibi bir lider verdiği için Allah'a ne kadar şükretsek az. Yobazlar kızıyor bize seviyoruz diye, Atatürk'ü sevmek ateizm onlara göre. Atatürk'ü sevip de namaz kılanların kıblesi anıtkabirdir diyenleri bile duydum Pes yani bunu bile dediler. Allah bildiği gibi yapsın bunları.

Kizlar sabahlari ve aksamlari ellerinde, parmaklarida uyusma olan var mi? (

Canım ödemden dolayı oluyor maalesef arada :)

angys günlerimiz aynı.Bayram öncesine veya bayrama dr. mu karar verdi yoksa sen mi istedin? Ben biraz daha kalsın diye sonrasına istiyorum tabii şartlar uygun olursa. Bir sorun varsa tabii ki beklemem de.Biz yarın konuşuruz herhalde doğumu.Bakalım ne diyecek.

Günaydın güzel annişler ve bebişleri:) Bu hafta da bitti. Ağustosa girmemize çok az kaldı, bu da demek oluyor ki herkesin doğumuna çok az kaldı.

Tunaydin edepsiz hamisler:)utanmiyormusunuz hamile forumlarinda dolasmaya bakim him:)))))) allahim ya ne gunlere kaldik...bakalim daha neler cikaracaklarbu adamla ayni zihiyetteki arkadasin cocuklarinin yerinde olmak istemezdimsanane kardesim estetetik gelmiyosa gozune sen cikma disari izleme reklamlari kapat kendini evine ne yapiysan yap.hergun ayri bi polemik yok helal kan yok cocuk sayisi yakinda bize gun verirler eslerimizle beraber olmak icin....neyseeeee sacma cok sacmaaaa

Bu arada dogum yapan arkadaslar olmus hepssini tebrik ediyoooor meleklerini opuyoruuumm.dr kontrolu olan arkadaslar ins olumlu haberlerle donersiniz...sancibekleyen arkadaslara allah sabir. Ve sanci verir ins...
Kendinizi bos seyler icin uzmeyin yormayin bolbol dinlenin koca gobuslerinizle gerine gerine sokakta gezin

slmmmm kızlarrrr doğuran herkesin gözü aydın darısı başımıza ayy herkes soruyo nekadar var doğum ne zaman heyecanım arttı iyice son zamanlar 38 hafta olmuşum kıızmda 38+6 da doğurmuştum bakalım bu ne zaman gelecek yarın kontrolüm var dr ne diyecekkk ooffff ter bastııı....

Günaydın güzel annişler ve bebişleri:) Bu hafta da bitti. Ağustosa girmemize çok az kaldı, bu da demek oluyor ki herkesin doğumuna çok az kaldı.

Hiç sorma.Benim Ağustos sonu görünüyor;ama bu işler belli olmuyor biliyorsun.Daha zaman var diye mi bilmiyorum;ama bende hiç korku yok.Heyecan ve çocuğumu iyi yetiştirebilecek miyim, ona bakabilecek miyim düşüncesi daha fazla.Korku inşallah sona doğru artmaz.Bazen banane doğurmayacağım böyle iyi diyorum.Sanki yıllardır hamileymişim ya da hamile doğmuşum gibi hissediyorum.

Bende oglumu 38+ 4 te dogurmustum bakalim zillim ne zaman gelicek

Yok cnm ben istemedm..bnm erken dogum riskm vardi..ilac kullaniyodum..sezeryandan bikacgun once birakilirmis..riskli hftalari atlatmkti amaci doktorun.yinede net degil..bebegin.durumuna gore crsamba belli olucak kanala girdiyse hemn bile sezeryan olabilirm durum.iyise dahada bkleyebilirm doktor bunu diyo..crsamba belli oluck bkalm hyrlisi

Herkese selamlar,
Temizlik yapılıyor evimde ilk defa bu şirketten birini aldım bakalım daha ağır ve detaylı yaptırıyorum inşallah yetişir. Çantamın fermuarını anca bu sabah kapattım çok mu rahatım diye düşündüm bi an.
Bu arada hamileyken gezme konusunda bir iki şey söylemek istiyorum. Ben bu sene gezi parkı eylemlerine hamilerim diye katılamadım ne kadar üzüldüm. Bizler bu adam inat bi meydanda daracık tshirtler giyip toplansak bize de gaz sıktırır mı Tayyip amca bilemedim. Ben ki kişisel tercih ve darala gelememe sebebiyle bol giyinen bi hamile olarak dar giyinesim geldi. Esprili tshirtleri sevmiyorum yani kendimde sevmiyorum. Ama en geyiğini giyesim geldi. Hatta hamile mayosu aldım denize bikiniye girmiyorum. Gidip plajlarda havuzlarda bikinili güneşlenesim geldi. İnsanı zorla dinden imandan soğutacak örümcek kafalılar

Gunaydin kizlar uykusuz bi geceyi daha bitirdik tam uyucam sizip kalicam bebegim hareket ediyo ondan sonrada tuvalet....uyku muyku kalmiyo saga yat sola yat offfff bu son aylarda sicak hic cekilmiyor....
Kahvalti edip ortaligi toplicam bugun gece annemler gelicek memlekette donuyorlar artik.ohhh yani sonunda.

vela havli vela kuvvetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............. nasıl insanlar var yaaaa ...içten pazarlılıktanmı ,kıskançlıkmıı ,sınsılıkmı bunun adını siz koyun ...daha önce genel sezeryan olmuş kız arkadaşımla konuşuyordum doğumu sordu şeklını ...dedim spınal ıstıyorum öle olacak ınsallah ne deseee begenırısnızzzzz

ayyyy nasıl dayanıcaksınn ,ne yani görecekmisinnn herşeyiii ,bağırsakları dışarı çıkarıyorlar falan demesinmiiiii

5gün sonra amelyata gırcegımı bılen bır ınsan yanııı pesssss !!!

bi kızdım sen 5 gun sonra amelıyat olcam dıyen ınsana bunları nasıl soylersın dıye kızdımmmmm hemen kıvırdı ah keşke bende öyle olsaydım falan diyee bidakı cocugumu ole yapıcam diye kıvırdııı ay sinir oldummmmmmmmm..nasıl arkadasssın sen

günaydın göbeklerini sevdiklerim

"suba85" arkadaşımızdan mesaj var

"Hamileyiiiiiimmmmmmm ayy pardon o 9 ay önceydi :)) Doğuruyoruummmmmm! dua edin canım.. çatım dar çıktı normale elverişsizmiş.. saat 16'da giriyorum.. "

bugün bir de mavijiklet doğuma girecekti sanırım.. geçmişe henüz bakmadım tabi başka var mı diye.. Allah ikisinin de yardımcısı olsun. kolay,sorunsuz,ağrısız bir doğum yaşasınlar inşallah..

anaaammmm ben de doğurmak istiyorummmmm artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…