- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.481
Ne diyem mahmut mu diyemNe güzel mis kokusunu çekicez içimize, ölürüm ben kızıma :))
Allah kavuştursun canım. Doğumda yine gelir heralde yani azcık ayrı kalcaksın üzülme)
ayy her gün bi doğum haberi doğacak haberi, ne kadar heyecanlı yaaa patır patır dökülüyoruz
allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
ya kızlar soruma cevap vermediniz hani karnımızdan öle bariz el ayak belli olacak mı die, bilmediğiniz için mi:26::26:
ayy her gün bi doğum haberi doğacak haberi, ne kadar heyecanlı yaaa patır patır dökülüyoruz
ya kızlar soruma cevap vermediniz hani karnımızdan öle bariz el ayak belli olacak mı die, bilmediğiniz için mi:26::26:
Ne diyem mahmut mu diyemNe güzel mis kokusunu çekicez içimize, ölürüm ben kızıma :))
Allah kavuştursun canım. Doğumda yine gelir heralde yani azcık ayrı kalcaksın üzülme)
günaydın göbeklerini sevdiklerim
"suba85" arkadaşımızdan mesaj var
"Hamileyiiiiiimmmmmmm ayy pardon o 9 ay önceydi :)) Doğuruyoruummmmmm! dua edin canım.. çatım dar çıktı normale elverişsizmiş.. saat 16'da giriyorum.. "
bugün bir de mavijiklet doğuma girecekti sanırım.. geçmişe henüz bakmadım tabi başka var mı diye.. Allah ikisinin de yardımcısı olsun. kolay,sorunsuz,ağrısız bir doğum yaşasınlar inşallah..
anaaammmm ben de doğurmak istiyorummmmm artıkkk
Ben ayaklarının nerede old. fark ediyorum; ama elimle yoklayınca.Bariz bir şey yok.Belki ilerleyen haftalarda olur.Ablam yeğenimde elini ayağını görüyorum demişti; ama fırlayacak gibi old. sanmıyorum.
Canım arkadaşlarım doğum yapanları çok çok tebrik ederim :) takip ediyorum hepinizi çoook öpüyoruz. Biz Ayvalık'a geldik temiz hava güneş iyi geldi. Kızımın bile iştahı açıldı :) veeee güzel haber emmeye başladııııııı :)))) tam 31 gün sonra o kadar mutluyum ki kelimelere sığmaz :)) biberonu tam olarak bırakmadı bunu nasıl yapcam bilmiyorum memede tam doyamıyor hala gücü yetmiyor ama deniyor kızçem :) tecrübeli annelerin tavsiyelerine açığım.
Günebakan hayatımsın parme arasta angels ve adını sayamadıpım tüm hamişler sizden de dört gözle doğum haberi bekliyorum :))
Şu doğumu yapayım 1 sene yumurta yemiycem. İda umarım civciv şeklinde dünyaya gelmez. Bu kadar yumurta yiyince tırsmıyo değilim
bende kızımla yeniden dogmak istiyorum yasadıgım herseyı geride bırakmak istiyorum saglıklı mutlu sekilde melegimle devam etmek istiyom aglamaya heran hazrm ama aglamkda istemiym
saolun kızlar cevabınız için merak ediyorum ilerde nası olacak
ben de farkediyorum ayaklarını çok eğlenyorum hattafındık gibi minik yuvarlark bişi ittirip duruo, elledikçe de içeri kaçıo
üf yaaa burda fena rüzgar var, seramik saksımı düşürüp kırdı
Günaydın göbeklerini gere gere dolaşan güzel annelerTakvimim bana artık doğum çantanı hazırla diyor :) Ne uyuşuk çıktım hala hazırlamadım çantamı bu bana son uyarı olsun hafta sonu hazırlayayım :)
günaydın güzel anneler ve mnnoşları..
kocacığımı şehir dışına yolcu ettim iş için saat dörtten beri ayaktayım uyku tutmadı..
yürümek, oturmak, kalkmak gittikçe zorlaşıyor bel ağrısı kalça ağrısı cabası..
ama ben artık doğum sancılarım gelsin istiyorum.. bu ağrıları istemiyorum
,Günaydın hanımlar;
Yaşasın bugün cuma ve benim son iş günüm:118:
Herkese kolay bi gün diliyorum. Odamı ve masamı toparlamam lazım. Sonra sizinleyim
kızlar bu arada dün gece o kadar güzel bir rüya gördüm ki... bu onu rüyamda 3. görüşüm.. kimden bahsediyorum.. ATATÜRK. ATA'm.. o kadar yaşlıydı ki.. ama o kadar asildi ki.. size anlatırken bile ağlayabilirim.. niye gizli buluştuk Ata'm dedim.. Yasak çocuk bilmiyor musun? benimle görüşmek yasak dedi.. seni çok özledim dedim. güldü... bana kalın bir kemer hediye etti.. takmaya çalıştım.. izin vermedi.. haydi çocuk zaman doldu git artık dedi.. orda uyandım... az önce rüya tabirlerine baktım.. kemerin iki anlamı var.. takmıyorsan evlat sahibi olmaya.. takarsan sevdiğin bi yakınının ölümüne işaretmiş.. Ata'm bana onu taktırmadı.. eğer biz şuanda ömer bey ve onu savunanlar gibi yobaz değilsek, kocamızın tek karısıysak, çalışabiliyorsak, sözümüz geçiyorsa, istediğimiz gibi gezip şarkı söyleyip dans edebiliyorsak bu Atam'ın sayesinde.. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki Atatürk gibi bir liderimiz var.. Allah ondan razı olsun... inş bizim çocuklarımızda Allah a şükredip Atatürk e minnettar olur.. inş hepimizin yavruları onun yolundan yürür onun düşüncelerini benimser..
Hadi bakalım bugün 2 bebiş daha geliyo. Kaç olduk fundiş be sayamadım valla
Esım sabah mutlu mutlu beni uyandırdı . Kızımızı gördüm rüyamda 2 aylık falanmis aramızda yatıp agulayip gulumsuyormus. Gözleri yeşil beyaz tenli pamuk gibiymis aynı sana benziyordu dedi.
Kıskandım keske bende görseydim :)
yaaa aksine ben de yumurta yiyemiom sarısını zaten hiç yiyemem ancak yağda karıştırırsam.
oğluşum da yumurta sevmicek heralde ben gibi
günaydın göbeklerini sevdiklerim
"suba85" arkadaşımızdan mesaj var
"Hamileyiiiiiimmmmmmm ayy pardon o 9 ay önceydi :)) Doğuruyoruummmmmm! dua edin canım.. çatım dar çıktı normale elverişsizmiş.. saat 16'da giriyorum.. "
bugün bir de mavijiklet doğuma girecekti sanırım.. geçmişe henüz bakmadım tabi başka var mı diye.. Allah ikisinin de yardımcısı olsun. kolay,sorunsuz,ağrısız bir doğum yaşasınlar inşallah..
anaaammmm ben de doğurmak istiyorummmmm artıkkk
Selam kızlar ,
Ben bugun biraz burugum dün aksam annem gitti . Nasil rahatım mutluydum gecen hafta zaman çabucak gecti
Bende zaman öldürmeye çalışıyorum erken kalktım sabah serin serin agdaciya gittim maalesef kadin aksama dogru gelecekmiş . Başka bir yer var tanıdığım ona gibiyim bari dedim 4 kat merdiveni bosu bosuna inip çıkmış olmayın dedim oda çok doluymus. Gerisin geri dondüm bakalım belki aksama giderim. Temizlenmeden dogurmaktan çok korkuyorum :)
Baktım zaman geçecek gİbi değil dedim artan malzemelerden kizina sac bandi yap parme. Onuda bitirdim şimdi bakalım babasını ikna edebilirsem foto çekilirken en azından bir kere takarım İnci kıza :)
Hayır olsun canım. Pamuk prenses gibi kızın olacak
Ben de melek şeklinde bebek şekeri ısmarlamıştım ya onları gördüm istediğimden farklı bişey yapmışlardı. Nası sinir oldum var ya. Rüyamda diyorum zaten bu da istediğim şekilde olsa şaşardımBereket rüyaymış. Yarın almaya gidicez şekerlerimizi
Şu doğumu yapayım 1 sene yumurta yemiycem. İda umarım civciv şeklinde dünyaya gelmez. Bu kadar yumurta yiyince tırsmıyo değilim
bnem de göğüs ucumm yok..canmm lansinoh göğüs ucu çıkarıcı nasıl bişey..doğumdan önce mi kullanmak gerkiyor. yoksa doğumdan sonra mı
saolun kızlar cevabınız için merak ediyorum ilerde nası olacak
ben de farkediyorum ayaklarını çok eğlenyorum hattafındık gibi minik yuvarlark bişi ittirip duruo, elledikçe de içeri kaçıo
üf yaaa burda fena rüzgar var, seramik saksımı düşürüp kırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?