2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne diyem mahmut mu diyem Ne güzel mis kokusunu çekicez içimize, ölürüm ben kızıma :))

Allah kavuştursun canım. Doğumda yine gelir heralde yani azcık ayrı kalcaksın üzülme )

Aynen öyle canım bugun 37+ 0 oldum. Her an gelebilir artık bu saatten sonra :) senin kızda gelir gibi yapıp fake attı :) pek bir latifeci olacak annesi gibi, gunünü bekliyor resmen :)

Ben ayaklarının nerede old. fark ediyorum; ama elimle yoklayınca.Bariz bir şey yok.Belki ilerleyen haftalarda olur.Ablam yeğenimde elini ayağını görüyorum demişti; ama fırlayacak gibi old. sanmıyorum.

bnde çk merak ediyorum tekmelefr hızlanınca eşime bak nolur eli mi ayağımı belli mi die soruyorum ama belli diil dio,evde tek başımayken aynada bakıyorum ama görünmüyo aceba son günlerde belli olur mu kii..

Şu doğumu yapayım 1 sene yumurta yemiycem. İda umarım civciv şeklinde dünyaya gelmez. Bu kadar yumurta yiyince tırsmıyo değilim

Ne diyem mahmut mu diyem Ne güzel mis kokusunu çekicez içimize, ölürüm ben kızıma :))

Allah kavuştursun canım. Doğumda yine gelir heralde yani azcık ayrı kalcaksın üzülme )

arasta yaaaabende bende ölürüm tabisi de...işte heycan oluyorum yahuu...benim senden bi gün önce

rabbim doğumdaki arkadaşlarımızın yardımcısı olsun inşallah..

bende doğurmak istiyorum canım yaaaaaaaaa

Ben ayaklarının nerede old. fark ediyorum; ama elimle yoklayınca.Bariz bir şey yok.Belki ilerleyen haftalarda olur.Ablam yeğenimde elini ayağını görüyorum demişti; ama fırlayacak gibi old. sanmıyorum.

saolun kızlar cevabınız için merak ediyorum ilerde nası olacak
ben de farkediyorum ayaklarını çok eğlenyorum hattafındık gibi minik yuvarlark bişi ittirip duruo, elledikçe de içeri kaçıo

üf yaaa burda fena rüzgar var, seramik saksımı düşürüp kırdı

Son düzenleme:

canm benım nekadar mutlu oldum ya cok şükür.. inş zamanla biberonuda bırakır tamammen seni emer..

Bizde artık dogurmak istiyoruzzzzzzzzz

Şu doğumu yapayım 1 sene yumurta yemiycem. İda umarım civciv şeklinde dünyaya gelmez. Bu kadar yumurta yiyince tırsmıyo değilim

yaaa aksine ben de yumurta yiyemiom sarısını zaten hiç yiyemem ancak yağda karıştırırsam.
oğluşum da yumurta sevmicek heralde ben gibi

Rica ederim.Aynen dediğin gibi minik bir fındık.Bazen duygusallaşıyorum ve ağlıyorum.Allah'ım nasıl bir mucizedir bu.İçeride minik bir insan var. Bazen de karnıma bakıp onu hayal ediyorum.Onunla konuşmaya bayılıyorum.Çenemiz hiç durmuyor.Hatta dışarıda konuşamazsam rahatsız oluyorum.Çok seviyorum minik ponponumu çooook.Allah herkesin kucağına sağ salim almasını nasip etsin.

Güzel Anneler,

Artık sayılı günleriniz kaldı belkide saatler çok güzel bir yolculuğa adım atmak üzeresiniz, Her anın tadını çıkarın ve asla unutmayın sizler engüzel en kutsal görev olan ANNELİĞE terfi ettiniz, ben 19 martta terfi ettim ...Bloğumda çekilişim var, bloğumu takipe alan 2 kişiye emzirme tişörtü hediye ediyorum

ANNESİNİN PRENSİ

günaydın canımm.. o çantayı ben de bir hazırlasam hiç fena olmayacak :)) tam 10 gündür niyetlenmişim ama eksiklerim var diye elim gitmiyorr. sanki sonradan ekleyemezmişim gibi

kıyamam sana canım benim az kaldı ha gayrett

Günaydın hanımlar;
Yaşasın bugün cuma ve benim son iş günüm:118:
Herkese kolay bi gün diliyorum. Odamı ve masamı toparlamam lazım. Sonra sizinleyim
,

ohh çok sevindim senin adına canımm sizler çalıştıkça ben üzülüyordum valla burda :) artık tamamen bebikinle olmanın keyfini çıkarırsn miss gibiii

okurken gözlerim doldu heracık ne güzel bir rüya görmüşsün herkese nasip olmaz böylesi.. Atatürk'ü sevmenin suç sayıldığı bir zamanda yaşıyoruz ve bu içimi çok acıtıyor.. bize düşen Atamızın yolunda gidecek,ilkelerini benimseyecek,çağdaş evlatlar yetiştirmek.. ve ben üstüme düşeni sonuna kadar yerine getircem..

Hadi bakalım bugün 2 bebiş daha geliyo. Kaç olduk fundiş be sayamadım valla

inanır mısın bugün sabah uyandığımda aklıma geldi bu soru elimle saymaya çalıştım sonra çıkamadım içinden bir listemiz olaydı iyiydi sanki ya

ismi gibi çok güzel bir meleğin olacak senin bence de canım ayrıca ben şimdiye kadar hiç görmedim kuzumu rüyamda yaa niye kii ( kaç kere başkaların bebeklerini gördüm ama kendiminmiş gibi seviyordum vermiyordum geri onlara

yaaa aksine ben de yumurta yiyemiom sarısını zaten hiç yiyemem ancak yağda karıştırırsam.
oğluşum da yumurta sevmicek heralde ben gibi

Canım beni yanlış anlamışsın Ben de yumurtaya olan aşkımdan yemiyorum ki, bebeğime besin olsun diye yiyorum. Nasıl zorlandığımı tahmin edemezsin ama hergün yenen o 1 yumurta bebek için mükemmel bir besin kaynağı. Bu yüzden katlandım hep. Son 1 hafta daha katlanıcam ondan sonra kolay kolay da yemem. Ben hamile kalana kadar toplasan 4-5 yumurta yemişimdir senede. Sevmem ki

Vaaay bugünün ikinci bebişi hoşgelsin bakalım arkadaşlarının arasına

Hamarat parme :) üzülme canım ya annen yine gelir yanına nasılsa doğumda gelecek değil mi?

Canım içine doğmuş olmaz inşallah. Senin bu tarz işlerde pek şansın yaver gitmiyor allah korusun

Ayağını iyice gerdiğinde elimle dokununca hissediyorum topuğunu parmişlerini ama dışardan görünmüyor ayrıntılarıyla yani ben hiç görmedim :)

Bana da yumurtadan gına gelmişti son zamanlarda 2 günde bir bıldırcın yumurtası yemeye başladım hem minicik bir yudumda bitiyor yumurta yediğini anlamıyorsun hem de bol proteinli

bende ayagını hissediyorum sağ tarafımda minik bi çıkıntı oluyo galiba topugu bu diyorum çok seviyorum orayı gıdıklıyorum :) sol tarafata da sırtı ve poposu büyük ihtimal şişiriyo senin ısırcam o totonu hele bi doğ sen göreceksin diye seviyorum :)
ayyh bi doğsa hayırlısı ile alsak kucagımıza yavru kuşlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…