- 14 Kasım 2010
- 392
- 49
- 318
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.461
vela havli vela kuvvetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............. nasıl insanlar var yaaaa ...içten pazarlılıktanmı ,kıskançlıkmıı ,sınsılıkmı bunun adını siz koyun ...daha önce genel sezeryan olmuş kız arkadaşımla konuşuyordum doğumu sordu şeklını ...dedim spınal ıstıyorum öle olacak ınsallah ne deseee begenırısnızzzzz
ayyyy nasıl dayanıcaksınn ,ne yani görecekmisinnn herşeyiii ,bağırsakları dışarı çıkarıyorlar falan demesinmiiiii
5gün sonra amelyata gırcegımı bılen bır ınsan yanııı pesssss !!!
bi kızdım sen 5 gun sonra amelıyat olcam dıyen ınsana bunları nasıl soylersın dıye kızdımmmmm hemen kıvırdı ah keşke bende öyle olsaydım falan diyee bidakı cocugumu ole yapıcam diye kıvırdııı ay sinir oldummmmmmmmm..nasıl arkadasssın sen
Günaydın güzel annişler ve bebişleri:) Bu hafta da bitti. Ağustosa girmemize çok az kaldı, bu da demek oluyor ki herkesin doğumuna çok az kaldı.
Yok cnm ben istemedm..bnm erken dogum riskm vardi..ilac kullaniyodum..sezeryandan bikacgun once birakilirmis..riskli hftalari atlatmkti amaci doktorun.yinede net degil..bebegin.durumuna gore crsamba belli olucak kanala girdiyse hemn bile sezeryan olabilirm durum.iyise dahada bkleyebilirm doktor bunu diyo..crsamba belli oluck bkalm hyrlisi
Hiç sorma.Benim Ağustos sonu görünüyor;ama bu işler belli olmuyor biliyorsun.Daha zaman var diye mi bilmiyorum;ama bende hiç korku yok.Heyecan ve çocuğumu iyi yetiştirebilecek miyim, ona bakabilecek miyim düşüncesi daha fazla.Korku inşallah sona doğru artmaz.Bazen banane doğurmayacağım böyle iyi diyorum.Sanki yıllardır hamileymişim ya da hamile doğmuşum gibi hissediyorum.
günaydın göbeklerini sevdiklerim
"suba85" arkadaşımızdan mesaj var
"Hamileyiiiiiimmmmmmm ayy pardon o 9 ay önceydi :)) Doğuruyoruummmmmm! dua edin canım.. çatım dar çıktı normale elverişsizmiş.. saat 16'da giriyorum.. "
bugün bir de mavijiklet doğuma girecekti sanırım.. geçmişe henüz bakmadım tabi başka var mı diye.. Allah ikisinin de yardımcısı olsun. kolay,sorunsuz,ağrısız bir doğum yaşasınlar inşallah..
anaaammmm ben de doğurmak istiyorummmmm artıkkk
Sennki 40 hfta flan diyo o zamn sezeryan icn.bebekler 37ye grdgnde gelisimini tamamlamis olurmus..bn hftaya ilaclari birakiyorm byramdan once veya byramda sezeryan olucm sanirm crsamba belli olucak...gunlermz ayni sennle cnm bi bi akrabqnn doktoru 40 hftq bkletti kizi 40.hfta sancilanmis o zamn almis sezeryana
vela havli vela kuvvetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............. nasıl insanlar var yaaaa ...içten pazarlılıktanmı ,kıskançlıkmıı ,sınsılıkmı bunun adını siz koyun ...daha önce genel sezeryan olmuş kız arkadaşımla konuşuyordum doğumu sordu şeklını ...dedim spınal ıstıyorum öle olacak ınsallah ne deseee begenırısnızzzzz
ayyyy nasıl dayanıcaksınn ,ne yani görecekmisinnn herşeyiii ,bağırsakları dışarı çıkarıyorlar falan demesinmiiiii
bi kızdım sen 5 gun sonra amelıyat olcam dıyen ınsana bunları nasıl soylersın dıye kızdımmmmm hemen kıvırdı ah keşke bende öyle olsaydım falan diyee bidakı cocugumu ole yapıcam diye kıvırdııı ay sinir oldummmmmmmmm..nasıl arkadasssın sen
Yatis yaptim. Birazdansezeryan olacagim. Nolur dua edin. Cok korkuyorum. Allahim sen buyuksun.
Canım arkadaşlarım doğum yapanları çok çok tebrik ederim :) takip ediyorum hepinizi çoook öpüyoruz. Biz Ayvalık'a geldik temiz hava güneş iyi geldi. Kızımın bile iştahı açıldı :) veeee güzel haber emmeye başladııııııı :)))) tam 31 gün sonra o kadar mutluyum ki kelimelere sığmaz :)) biberonu tam olarak bırakmadı bunu nasıl yapcam bilmiyorum memede tam doyamıyor hala gücü yetmiyor ama deniyor kızçem :) tecrübeli annelerin tavsiyelerine açığım.
Günebakan hayatımsın parme arasta angels ve adını sayamadıpım tüm hamişler sizden de dört gözle doğum haberi bekliyorum :))
Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.
kızlar az önce Emel ile konuştum.. bebeğini dünyaya getirmiş.. 2400 gr. 43 cm miş meleğiiyi haber ciğerleri geliştiği için küveze gerek olmamış çok şükür.. kendisinin de ağrıları varmış tabi..eve geçip toparlanınca ayrıntıları yazacakmış..
yeni bebeğimiz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahannemizin de bir an önce iyileşmesi dileğiyle...
günaydınnnay heycan oldum birdennn deme öyleee
Selam kızlar ,
Ben bugun biraz burugum dün aksam annem gitti . Nasil rahatım mutluydum gecen hafta zaman çabucak gecti
Bende zaman öldürmeye çalışıyorum erken kalktım sabah serin serin agdaciya gittim maalesef kadin aksama dogru gelecekmiş . Başka bir yer var tanıdığım ona gibiyim bari dedim 4 kat merdiveni bosu bosuna inip çıkmış olmayın dedim oda çok doluymus. Gerisin geri dondüm bakalım belki aksama giderim. Temizlenmeden dogurmaktan çok korkuyorum :)
Baktım zaman geçecek gİbi değil dedim artan malzemelerden kizina sac bandi yap parme. Onuda bitirdim şimdi bakalım babasını ikna edebilirsem foto çekilirken en azından bir kere takarım İnci kıza :)
Canım doğumların çoğu o verilen tarihten önce oluyomuş. Bence 38 de filan doğurursun sen
Evet evet öyle oluyor. Bu arada kahin olan sendin değil mi?Dur dur 38 deme.Ben 39da doğurmak istiyorum.Yani 38+ ile başlayan hafta.
aynenn canım sana katılıyorumm.. bend ebütün temzliğimi tek başıma yaaptımmm. ennmde yorgalnarımı güneşlendirdi yastıklarımın pamuklarını açıp tekrarr doldurduu. en zorunu o yaptııı. gerisinide ben tek başıma yaptımm ve iyikide tek başıma yapmışımm. camları sildimmm perdelerimi bile kendim taktımm.. halılarımı kaldırırken bir tek eşim evdeydii yardım etti azıcıkk. bebğimin herşeyini kendim yıkadım kendim ütüledimm kendimm yerleştirdimmm. çantamı hazırladımm annemla hazırlayacktık ama ben dayaanamadmm kendim hazırladımm. sonrada annemle kontrol ettik(uzakta olduğu için çok sık gelemyrr annem.)şimdide sözde kaynannm yanımda doğum a kadar yanımda kalackk.. sessiz bir kadın ama bu derece kendi halinde olması bile insanı rahatsız ediyorçünkü bu kadarı vurdumduymazlığa giriyor bencee.. insan demez mi şu çantana bir bakalımm ne var ne yok. ne hazırladın bir eksik var mı yok mu.. bu haliyle benimle doğum a gelecekk. bişey istese hemşireler çantada var mı yok mu bile bilmiyrrr. düşünün yanii halimii. canımm sıkılıyrr içim daralıyrr böleee ıssız bir yerde bağıra bağıraa ağlamkkk istiyrmmm.. içimmm acıyorrr anlayamıyrrm. birarn önce bebğimi almak istyrmm kucağımaaa.. herkes çekip gitsin evinee kızımla başbaşa kalmkistiyrmm.. herşeyii onunla tekrardan yaşamakkk, onunla beraber yeniden doğmak istiyrmm (
Esım sabah mutlu mutlu beni uyandırdı . Kızımızı gördüm rüyamda 2 aylık falanmis aramızda yatıp agulayip gulumsuyormus. Gözleri yeşil beyaz tenli pamuk gibiymis aynı sana benziyordu dedi.
Kıskandım keske bende görseydim :)
Geçmiş olsun canım.İyi olmanıza çok sevindim.benim de bir göğsümün ucu yok da,ben lansinohun göğüs ucu çıkarıcısını aldım.denedim bi kere işe yarıyor.aklında olsun,sen de alabilirsin.Allah Yardımcımız olsun.Mehmethan'a sevgiler
Canim dun yazdim buraya cevap alamadim galiba senin bilgin var hurma konusunda ben iki gundur gunde 4 tane yemege basladim dogum kolay olsun diye ama bazi sitelerde erken doguma neden oldugu yaziyo dogrumur acaba benim sali gunu randevum vardi ntsde sanci cikti hurma dahada tetiklemez insallah suan 35 deyim 37 olsun da ciksin 40. Haftayi beklemek istemiyorum sabirsizlaniyorum
Ha bide ntsde sanci cikmasi erken dogum belirtisi olabirmi sence yani belki etrafinda duydugun biseyler olabilir diye soruyorum
Esım sabah mutlu mutlu beni uyandırdı . Kızımızı gördüm rüyamda 2 aylık falanmis aramızda yatıp agulayip gulumsuyormus. Gözleri yeşil beyaz tenli pamuk gibiymis aynı sana benziyordu dedi.
Kıskandım keske bende görseydim :)
Gunaydin kizlar uykusuz bi geceyi daha bitirdik tam uyucam sizip kalicam bebegim hareket ediyo ondan sonrada tuvalet....uyku muyku kalmiyo saga yat sola yat offfff bu son aylarda sicak hic cekilmiyor....
Kahvalti edip ortaligi toplicam bugun gece annemler gelicek memlekette donuyorlar artik.ohhh yani sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?