2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dengesiz insan çok canım...ağzı olan konuşuyo işte...biz bişey görmiycezki önmüze zaten perde gibi bişi koyucaklar yani alla alla.....banada sakın öyle olma ömür boyu belin ağrır,,yok dayanamazsın bayıırsın ameliyatta vs..diyen çok....destek olup cesaretlendirceklerine böyle davranıyolarrr

Selam kızlar ,

Ben bugun biraz burugum dün aksam annem gitti . Nasil rahatım mutluydum gecen hafta zaman çabucak gecti

Bende zaman öldürmeye çalışıyorum erken kalktım sabah serin serin agdaciya gittim maalesef kadin aksama dogru gelecekmiş . Başka bir yer var tanıdığım ona gibiyim bari dedim 4 kat merdiveni bosu bosuna inip çıkmış olmayın dedim oda çok doluymus. Gerisin geri dondüm bakalım belki aksama giderim. Temizlenmeden dogurmaktan çok korkuyorum :)

Baktım zaman geçecek gİbi değil dedim artan malzemelerden kizina sac bandi yap parme. Onuda bitirdim şimdi bakalım babasını ikna edebilirsem foto çekilirken en azından bir kere takarım İnci kıza :)

Maşallah bugüne kadar gelmişsiniz. Böyle fedakar anneleri görünce duygulanıyorum. Hormonların da etkisi var tabii Allah güzel bir ömür versin yavruna.

Canım doğumların çoğu o verilen tarihten önce oluyomuş. Bence 38 de filan doğurursun sen

Hadi bakalım bugün 2 bebiş daha geliyo. Kaç olduk fundiş be sayamadım valla

aa yok 40 haftayı beklemeye niyetim yok hiç...39 fln diye konuştuk bi ara ama 5 inde kontrol var kesin tarih istiycem o zaman...ki eşimle en kötü 19 unu istiyoruz...öyle son dk.yı bekleyemem ben de ....

gerizekalı işte....

çok var öyleler...

Yatis yaptim. Birazdansezeryan olacagim. Nolur dua edin. Cok korkuyorum. Allahim sen buyuksun.

canım allah analı babalı büyütsün inşallah güzel bebeğini. darısı bize inşallah maşşallah onun bal dudaklarına

medcezir çok sevindim gözün aydın canım...

Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.

su muhallebisi ve emelbaha sizin de gözünüz aydın. ağrılarınızın en kısa sürede geçmesi dileğiyle...

günaydınnnay heycan oldum birdennn deme öyleee

Ne diyem mahmut mu diyem Ne güzel mis kokusunu çekicez içimize, ölürüm ben kızıma :))

Allah kavuştursun canım. Doğumda yine gelir heralde yani azcık ayrı kalcaksın üzülme )

Esım sabah mutlu mutlu beni uyandırdı . Kızımızı gördüm rüyamda 2 aylık falanmis aramızda yatıp agulayip gulumsuyormus. Gözleri yeşil beyaz tenli pamuk gibiymis aynı sana benziyordu dedi.

Kıskandım keske bende görseydim :)

bende kızımla yeniden dogmak istiyorum yasadıgım herseyı geride bırakmak istiyorum saglıklı mutlu sekilde melegimle devam etmek istiyom aglamaya heran hazrm ama aglamkda istemiym

Canını sıkma canım boş ver.Kafası bu kadar çalışıyor demek ki zavallının. Ablam epidural sezaryen olmuştu. Eve giren arı yüzünden kendini sokağa atan, her şeyden ürken, cesaretsiz biri olmasına rağmen hiç korkmadı.Gerisini sen düşün.Söz konusu bebek olunca insan öyle cesur oluyor ki...

Ben bugüne dek kızımı iki kez gördüm.İlkinde daha iki aylık hamileydim ve cinsiyeti belli değildi.Sapsarı saçları vardı.2.si de birkaç hafta önce karaböcük bir kızdı.Ben de eşimi kıskanıyorum.Adam seriye bağladı, sürekli kızımla rüyalar aleminde. Ben mi hamileyim o mu anlamadım.

Dogumdan onceden beri kullaniyorum ama birinde ise yaramadi malesef canim yaa...

canm bende 2 hafta olmustur hurmaya baslayalı sancılarım var ama daha kzmn gelmeye nıyetı yok sanırım.. bende 40 kadar durmak ıstemıorum kavusayım artık kızıma :)

Hayır olsun canım. Pamuk prenses gibi kızın olacak

Ben de melek şeklinde bebek şekeri ısmarlamıştım ya onları gördüm istediğimden farklı bişey yapmışlardı. Nası sinir oldum var ya. Rüyamda diyorum zaten bu da istediğim şekilde olsa şaşardım Bereket rüyaymış. Yarın almaya gidicez şekerlerimizi

Son düzenleme:

al bnden de o kdr cnm yaa..sahura kdr oturuyoruz eşimle sahurda bol su içincee tuvalat her saat başı hareket desen hiç durmuyo oğluşum,sanırım rabbim bizi uykusuz gecelere alıştırıo..ama dinlenemiyorummmmmmmmmm

ayy her gün bi doğum haberi doğacak haberi, ne kadar heyecanlı yaaa patır patır dökülüyoruz

allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize

ya kızlar soruma cevap vermediniz hani karnımızdan öle bariz el ayak belli olacak mı die, bilmediğiniz için mi:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…