- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.501
Bana da yumurtadan gına gelmişti son zamanlarda 2 günde bir bıldırcın yumurtası yemeye başladım hem minicik bir yudumda bitiyor yumurta yediğini anlamıyorsun hem de bol proteinli
aynen ben de, şu yazdıklarını okurken bile gözlerim doldu amin cnm aminRica ederim.Aynen dediğin gibi minik bir fındık.Bazen duygusallaşıyorum ve ağlıyorum.Allah'ım nasıl bir mucizedir bu.İçeride minik bir insan var. Bazen de karnıma bakıp onu hayal ediyorum.Onunla konuşmaya bayılıyorum.Çenemiz hiç durmuyor.Hatta dışarıda konuşamazsam rahatsız oluyorum.Çok seviyorum minik ponponumu çooook.Allah herkesin kucağına sağ salim almasını nasip etsin.
Canım beni yanlış anlamışsınBen de yumurtaya olan aşkımdan yemiyorum ki, bebeğime besin olsun diye yiyorum. Nasıl zorlandığımı tahmin edemezsin ama hergün yenen o 1 yumurta bebek için mükemmel bir besin kaynağı. Bu yüzden katlandım hep. Son 1 hafta daha katlanıcam ondan sonra kolay kolay da yemem. Ben hamile kalana kadar toplasan 4-5 yumurta yemişimdir senede. Sevmem ki
günaydın canımm.. o çantayı ben de bir hazırlasam hiç fena olmayacak :)) tam 10 gündür niyetlenmişim ama eksiklerim var diye elim gitmiyorr. sanki sonradan ekleyemezmişim gibi
bende ayagını hissediyorum sağ tarafımda minik bi çıkıntı oluyo galiba topugu bu diyorum çok seviyorum orayı gıdıklıyorum :) sol tarafata da sırtı ve poposu büyük ihtimal şişiriyo senin ısırcam o totonu hele bi doğ sen göreceksin diye seviyorum :)
ayyh bi doğsa hayırlısı ile alsak kucagımıza yavru kuşlarımızı
anlamsız bir hüzün var içimde ota b.. a ağlayasımm varrr.o derece yaniii :)
Anaaa vay akıllıBenim hiç aklıma gelmedi ya kız bu ohh bir lokmada löp diye yutulur o. Protein de tavandır onda. Allah açlıkla terbiye etmesin de son zamanlarda basket topu büyüklüğünde geliyo tavuk yumurtası bana. Sıcaklar için uygun bir besin değil ama napıcan evlat hatrı Du ben de 6 adet aldırayım bıldırcın yumurtası iyi fikir
selaammm....
temizlikçimizi de ayarladık, yarın geliyor,, haftaya gelse daha iyidi ama olsun ne zaman ne olacak belli olmaz... temiz temiz bekleyelim...
bu arada göğüs ucu çıkarıcılarından bahseden arkadaşlar olmuş alıntı yapamadım yine....ilk hamileliğimde öyle kötü oldu ki göğüs uçlarım emzirmek işkenceydi tam 2 ay ağlaya ağlaya ve evin içinde çırpına çırpına emzirdim. çok fena çatlaklar oldu. her türlü krem ilaç( lansioh, garmasatn vb.) kocakarı ilacını denedim banamısın demedi. en sonunda ateşlenmeye başlayınca genel cerraha gittim, o çok kötü olmuş dedi, emzirmeyi bırakıyosun, yoksa bidaha hiç emziremezsin mastit olmuşsun dedi. karışım hazırlattı eczaneye bir hafta emzirmedim. sıcak havluyka kompresler, ilaç-hap derken 1 ayda ancak iyileşti. hep derim doğurmaktan korkmuyorum, emzirmekten korkuyorum diye...
dr de zaten ben söylemeden göğüs ucu kremi kullanmaya başla edi, piyasada çok var birini alabilirsin dedi. garmasatnın tanıtım broşürünü verdi, bende şimdiden başaldım kullanmaya, o işkenceyi yaşamak istiyorum tekrar...
allah önce sağlık içinde yavrularımıza kavuşmayı, sonra doya doya emzirmeyi nasip etsin...
selaammm....
temizlikçimizi de ayarladık, yarın geliyor,, haftaya gelse daha iyidi ama olsun ne zaman ne olacak belli olmaz... temiz temiz bekleyelim...
bu arada göğüs ucu çıkarıcılarından bahseden arkadaşlar olmuş alıntı yapamadım yine....ilk hamileliğimde öyle kötü oldu ki göğüs uçlarım emzirmek işkenceydi tam 2 ay ağlaya ağlaya ve evin içinde çırpına çırpına emzirdim. çok fena çatlaklar oldu. her türlü krem ilaç( lansioh, garmasatn vb.) kocakarı ilacını denedim banamısın demedi. en sonunda ateşlenmeye başlayınca genel cerraha gittim, o çok kötü olmuş dedi, emzirmeyi bırakıyosun, yoksa bidaha hiç emziremezsin mastit olmuşsun dedi. karışım hazırlattı eczaneye bir hafta emzirmedim. sıcak havluyka kompresler, ilaç-hap derken 1 ayda ancak iyileşti. hep derim doğurmaktan korkmuyorum, emzirmekten korkuyorum diye...
dr de zaten ben söylemeden göğüs ucu kremi kullanmaya başla edi, piyasada çok var birini alabilirsin dedi. garmasatnın tanıtım broşürünü verdi, bende şimdiden başaldım kullanmaya, o işkenceyi yaşamak istiyorum tekrar...
allah önce sağlık içinde yavrularımıza kavuşmayı, sonra doya doya emzirmeyi nasip etsin...
günaydın kızlar bugün çok mutluyum gece kardeşim okul öncesi öğretmenliğini kazandı,hemde ilk senesinde hemde babamı kaybetmenin travması içinde Rabbim yüzüne baktı çoookk sevindik. bu arada facede bişe gördüm AK DÜŞÜNCE DİE Bİ GRUP GÖRÜŞÜNÜ AÇIKLAMIŞ HAMİLELERİN SOKAKTA GEZMESİNE KARŞIYZ BU NEDEN BU KADAR ELEŞTİRİLİYOR CİNSELLİK YAŞANDIĞINI BELLİ ETMESİ HOŞUNUZAMI GİDİYOR DİO SİNİRDEN DELİRDİM YAKINDA TAŞLANIRSAK ŞAŞMAM BÜYÜK İHTİMAL O SALAK KOCAKARILARDA BUNLARDAN ETKİLENİYOR
Bende bu ptesi 38+3 te istedim erken dedi bana . 38+5 ten önce almak istemiyorlarmış Çarşamba yada cuma olacak bizimki
inşallah canım...
yalnız dayanamadığından ve annen yanında olsun diye sezaryen olmana dr ne diyo? erken değil mi?
Bende öyle istiyorum , doğursam da doğurdum ben diye arasam insanlarıkızlar öptüm hepinizi.. ben çıkıyorum koca göbeğim ile otobüs bekleyip doktora gidicem.. inş doktor hadi doğuma dersessiz sedasız doğururum kocam ben ve miniğimiz.. sanmıyorum ama hiç sancım yok malesef.... görüşmek üzere..
Ne güzel bi rüya görmüşsün canım ya, gözlerim doldu valla ...kızlar bu arada dün gece o kadar güzel bir rüya gördüm ki... bu onu rüyamda 3. görüşüm.. kimden bahsediyorum.. ATATÜRK. ATA'm.. o kadar yaşlıydı ki.. ama o kadar asildi ki.. size anlatırken bile ağlayabilirim.. niye gizli buluştuk Ata'm dedim.. Yasak çocuk bilmiyor musun? benimle görüşmek yasak dedi.. seni çok özledim dedim. güldü... bana kalın bir kemer hediye etti.. takmaya çalıştım.. izin vermedi.. haydi çocuk zaman doldu git artık dedi.. orda uyandım... az önce rüya tabirlerine baktım.. kemerin iki anlamı var.. takmıyorsan evlat sahibi olmaya.. takarsan sevdiğin bi yakınının ölümüne işaretmiş.. Ata'm bana onu taktırmadı.. eğer biz şuanda ömer bey ve onu savunanlar gibi yobaz değilsek, kocamızın tek karısıysak, çalışabiliyorsak, sözümüz geçiyorsa, istediğimiz gibi gezip şarkı söyleyip dans edebiliyorsak bu Atam'ın sayesinde.. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki Atatürk gibi bir liderimiz var.. Allah ondan razı olsun... inş bizim çocuklarımızda Allah a şükredip Atatürk e minnettar olur.. inş hepimizin yavruları onun yolundan yürür onun düşüncelerini benimser..
Sezeryanda genital bolgeyi de son bi almak gerekiyo mu ya bileniniz var mi? Ben onceden lazere gittigim icin vok bisey yok ama tüy seklinde var. Acik olacaksa bi yolunu bulmaliyim(
günaydın kızlar bugün çok mutluyum gece kardeşim okul öncesi öğretmenliğini kazandı,hemde ilk senesinde hemde babamı kaybetmenin travması içinde Rabbim yüzüne baktı çoookk sevindik. bu arada facede bişe gördüm AK DÜŞÜNCE DİE Bİ GRUP GÖRÜŞÜNÜ AÇIKLAMIŞ HAMİLELERİN SOKAKTA GEZMESİNE KARŞIYZ BU NEDEN BU KADAR ELEŞTİRİLİYOR CİNSELLİK YAŞANDIĞINI BELLİ ETMESİ HOŞUNUZAMI GİDİYOR DİO SİNİRDEN DELİRDİM YAKINDA TAŞLANIRSAK ŞAŞMAM BÜYÜK İHTİMAL O SALAK KOCAKARILARDA BUNLARDAN ETKİLENİYOR
Ayyy gülme krizine girdim resmen ya kardeşim bir düşünceniz de kendinizle çelişmesin ya vallahi o zaman ciddiye alıcam bu insanları... Başbakan 3 çocuk yapın derken cinselliğe teşvik ediyor diye kınamışlar mı acaba zatıâlileri :) Yoksa 3 çocuğu laboratuvar ortamında yapmaktan mı bahsediyordu? Sinirlerim altüst oldu artık ne desem bilemiyorum
ayy her gün bi doğum haberi doğacak haberi, ne kadar heyecanlı yaaa patır patır dökülüyoruz
allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
ya kızlar soruma cevap vermediniz hani karnımızdan öle bariz el ayak belli olacak mı die, bilmediğiniz için mi:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?