2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da yumurtadan gına gelmişti son zamanlarda 2 günde bir bıldırcın yumurtası yemeye başladım hem minicik bir yudumda bitiyor yumurta yediğini anlamıyorsun hem de bol proteinli

Anaaa vay akıllı Benim hiç aklıma gelmedi ya kız bu ohh bir lokmada löp diye yutulur o. Protein de tavandır onda. Allah açlıkla terbiye etmesin de son zamanlarda basket topu büyüklüğünde geliyo tavuk yumurtası bana. Sıcaklar için uygun bir besin değil ama napıcan evlat hatrı Du ben de 6 adet aldırayım bıldırcın yumurtası iyi fikir

aynen ben de, şu yazdıklarını okurken bile gözlerim doldu amin cnm amin

yok doğru anladım da ben senin gibi de yapamıom yaa, gerçi senin durum benden de fenaymış senede 4-5 ne ya

gaza getirdin beni öle diyince, bi yumurta kırıyım bari öğle yemeğine

günaydın canımm.. o çantayı ben de bir hazırlasam hiç fena olmayacak :)) tam 10 gündür niyetlenmişim ama eksiklerim var diye elim gitmiyorr. sanki sonradan ekleyemezmişim gibi

Ben de miniğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemedim diye sürekli erteliyorum halbuki sadece çantaya koyacaklarımı yıkayıp aradan çıkarabilirim :) Neyse allahtan önümüzdeki çarşamba işe son kez gelicem. Evdeyken daha rahat hallederim herşeyimi

bu tipin tam tersi de bende, solumda ta belimde ayakları sağımda da popocuğu ya da daha büyük ihtimal sırtı var

selaammm....

temizlikçimizi de ayarladık, yarın geliyor,, haftaya gelse daha iyidi ama olsun ne zaman ne olacak belli olmaz... temiz temiz bekleyelim...

bu arada göğüs ucu çıkarıcılarından bahseden arkadaşlar olmuş alıntı yapamadım yine....ilk hamileliğimde öyle kötü oldu ki göğüs uçlarım emzirmek işkenceydi tam 2 ay ağlaya ağlaya ve evin içinde çırpına çırpına emzirdim. çok fena çatlaklar oldu. her türlü krem ilaç( lansioh, garmasatn vb.) kocakarı ilacını denedim banamısın demedi. en sonunda ateşlenmeye başlayınca genel cerraha gittim, o çok kötü olmuş dedi, emzirmeyi bırakıyosun, yoksa bidaha hiç emziremezsin mastit olmuşsun dedi. karışım hazırlattı eczaneye bir hafta emzirmedim. sıcak havluyka kompresler, ilaç-hap derken 1 ayda ancak iyileşti. hep derim doğurmaktan korkmuyorum, emzirmekten korkuyorum diye...

dr de zaten ben söylemeden göğüs ucu kremi kullanmaya başla edi, piyasada çok var birini alabilirsin dedi. garmasatnın tanıtım broşürünü verdi, bende şimdiden başaldım kullanmaya, o işkenceyi yaşamak istiyorum tekrar...

allah önce sağlık içinde yavrularımıza kavuşmayı, sonra doya doya emzirmeyi nasip etsin...

anlamsız bir hüzün var içimde ota b.. a ağlayasımm varrr. o derece yaniii :)

al bwenden de o kadar eşim diyorki senle geçinilmez ne yapayım birilerine bağırıp çağırmak istiyorum ve hep eşim oluyor bu günlerde yanımda olan ona oluyor....
bu gece hiç uyuyamadım desem yeri var dünden beri sanki zehirlenmişim gibi başımda bi dönme vardı bi duş alıp uyumuşum 2 saat sonra hep 2 saatte bir uyandım böle oluncada uykudan hiç bişi anlanmıyor...ve kaç gündür hiç sıcak basma olmuyordu bugün o hallerdeyim..gözümden uyku akıyor ama ben uyuyamıyorum kafayı yiyecem kızımı böle yorgun karşılamak istemiyorum.....
doğum yapanları tebrik ederim darısı bizlere...hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız inş...

Aynen yumurtalar gözümde büyüyordu benim de hayatımda hiç bu kadar yumurta yemedim her şey miniklerimiz için Bıldırcın yumurtası da bir bezginlik anında aklıma geliverdi

DUN garmasatn a bende basladim korkuyorum emziriken yara olmasindan insallah olmaz

evet ben de çok korkuyorum meme ucu çatlaklarından, çok şükür uçlarım var sütüm de gelirse inş. emzirebilirim ama o yaralar gözümü korkutuyor:18:

kullandığın kremidoktorun reçeteyle mi yazdı, yoksa gidip eczaneden direkt alabiir miyiz?
benim aklımda da madecassol almak vardı burda kullananlardan duyduğum kadarıyla, haftaya kontrolüm var gidince dktoruma sorayım

günaydın kızlar bugün çok mutluyum gece kardeşim okul öncesi öğretmenliğini kazandı,hemde ilk senesinde hemde babamı kaybetmenin travması içinde Rabbim yüzüne baktı çoookk sevindik. bu arada facede bişe gördüm AK DÜŞÜNCE DİE Bİ GRUP GÖRÜŞÜNÜ AÇIKLAMIŞ HAMİLELERİN SOKAKTA GEZMESİNE KARŞIYZ BU NEDEN BU KADAR ELEŞTİRİLİYOR CİNSELLİK YAŞANDIĞINI BELLİ ETMESİ HOŞUNUZAMI GİDİYOR DİO SİNİRDEN DELİRDİM YAKINDA TAŞLANIRSAK ŞAŞMAM BÜYÜK İHTİMAL O SALAK KOCAKARILARDA BUNLARDAN ETKİLENİYOR

Bu mantıkla o zaman düğün de yapmasınlar. O gece neler olacağını düğündeki herkes biliyor, cinselliği belli etmiyolar mı. Hatta nikah da yapmasınlar sonuçta nikahın neden kıyıldığı da belli. 2 karşı cins yanyana gezmesin kim bilir neler yapıyolardır evde Allah bizi bu sapıklardan korusun ne diyim yaaa.

inşallah canım...

yalnız dayanamadığından ve annen yanında olsun diye sezaryen olmana dr ne diyo? erken değil mi?
Bende bu ptesi 38+3 te istedim erken dedi bana . 38+5 ten önce almak istemiyorlarmış Çarşamba yada cuma olacak bizimki
Hayırlısı artık

Bende öyle istiyorum , doğursam da doğurdum ben diye arasam insanları

Ne güzel bi rüya görmüşsün canım ya, gözlerim doldu valla ...
Sezeryanda genital bolgeyi de son bi almak gerekiyo mu ya bileniniz var mi? Ben onceden lazere gittigim icin vok bisey yok ama tüy seklinde var. Acik olacaksa bi yolunu bulmaliyim (

Acıyorlar canım , sonda takılıyor , ameliyat bölgesini genital bölgeyi batikonlayip sonra yeşilleri örtüyorlar , görünüyor basta yani

Ayyy gülme krizine girdim resmen ya kardeşim bir düşünceniz de kendinizle çelişmesin ya vallahi o zaman ciddiye alıcam bu insanları... Başbakan 3 çocuk yapın derken cinselliğe teşvik ediyor diye kınamışlar mı acaba zatıâlileri :) Yoksa 3 çocuğu laboratuvar ortamında yapmaktan mı bahsediyordu? Sinirlerim altüst oldu artık ne desem bilemiyorum

Bende bundan korkuyorum , sokaktaki densizlere de gün doğdu
Simdi bize laf söylemeye hak bulacaklar kendilerinde bosbogazlar

güzeller selam ...
bugün annişim gelioo gecmişide okuyamadım işim var yemek falan yapıcam sonra girip neler kaynatmışsınız okucammm hepinizi kocaman öpüyorum

hamile arkadaşlar bende 37 haftalığım gögüs uçlarıma hiç çatlak kremi sürmedim geçmi kaldım acaba şu anda görünürde bişey yok diye gerek duymadım siz sürüyormusunuz?kremin adı ne? zeytinyağımı sürsek acaba bilemedim size bir sorayım dedim

Canım bunlar peçeteden kendi imkanları ile çoğalıyolar. Anlarsın ya Elizabeth durumları

pes yuhh ohaaa dahaa neler duyacagız yaa valla dediğin gibi taşlanmazsak şaşırmam.. yazıklar olsunn nerde yaşıyoruz biz yaa.. rabbimin mücizesi hakkında neler konuşuluyor.. cinsellik yaşanması hoşumuza gidiyorr evetttt töbe yaaa herşeyi veren rabbim. hayvalara bile cinsellik vermiş çoğalsınlar dieee... ben karnımı gururla cıkartıyorum dar şeyler giymeyede bayılıyorumm bunların nesli tükensin cinsellik kökleri kurusun inş.. ay sinirlerim tavan yaptıııııı

Facebook ta ne güzel şey paylaşmışlarr.. alkışlayasım geldi :) tam bu konuşmanın üzerine...

TRT'de hamile kadınlar hakkında sarf edilen sözlere gelen ilk cevap...

Visualflame'den Fotogos

canım benim sürekli göbeğimin sol yanından ceviz büyüklüğünde ellerini çıkarıyor.tabi elimi ayağımı olduğu belli olmuyor.ceviz gibi bir yumru. geçen doktora sordum burda elimi var ayağımı diye elleri var dedi.ama bariz parmak falan belli olmuyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…