- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.521
anlamsız bir hüzün var içimde ota b.. a ağlayasımm varrr.o derece yaniii :)
Canım bunlar peçeteden kendi imkanları ile çoğalıyolar. Anlarsın ya Elizabeth durumları
Canım bunlar peçeteden kendi imkanları ile çoğalıyolar. Anlarsın ya Elizabeth durumları
Canım beni yanlış anlamışsınBen de yumurtaya olan aşkımdan yemiyorum ki, bebeğime besin olsun diye yiyorum. Nasıl zorlandığımı tahmin edemezsin ama hergün yenen o 1 yumurta bebek için mükemmel bir besin kaynağı. Bu yüzden katlandım hep. Son 1 hafta daha katlanıcam ondan sonra kolay kolay da yemem. Ben hamile kalana kadar toplasan 4-5 yumurta yemişimdir senede. Sevmem ki
İşte bunlar hep açlıktanAkıl sürekli orda... Şimdi sokakta bana bakıp, kadına bak sevişmiş bir de utanmadan ispatlıyor mu diyorlar? İnanmak istemiyorum bu insanların akıllarından geçene. Tiksindim resmen [/QUOTE
Birinin bu adama dur demesi lazim hamilelerden ozur dilemesi gerek.yoksa hamilelerin isi eor ortalikta findik beyinli insan cok allah yardimcimiz olsun bi bu eksikti...yakinda hamile toplama kampi yaparlarsa sasirmayin:)
canım çok fedakarsın. ben ne yapsam da kendimi zorlayamıyorum. ben de zorlamakla ancak 4-5 yumurta yemişimdir.hele sıcaklar başlayınca göresim gelmiyor. seni tebrik ediyorum canım.
günaydın kızlar bugün çok mutluyum gece kardeşim okul öncesi öğretmenliğini kazandı,hemde ilk senesinde hemde babamı kaybetmenin travması içinde Rabbim yüzüne baktı çoookk sevindik. bu arada facede bişe gördüm AK DÜŞÜNCE DİE Bİ GRUP GÖRÜŞÜNÜ AÇIKLAMIŞ HAMİLELERİN SOKAKTA GEZMESİNE KARŞIYZ BU NEDEN BU KADAR ELEŞTİRİLİYOR CİNSELLİK YAŞANDIĞINI BELLİ ETMESİ HOŞUNUZAMI GİDİYOR DİO SİNİRDEN DELİRDİM YAKINDA TAŞLANIRSAK ŞAŞMAM BÜYÜK İHTİMAL O SALAK KOCAKARILARDA BUNLARDAN ETKİLENİYOR
doğum çantasını hazırlıyım dedim,kafam oldu bi milyon..onu da koyayım bunu da koyayım acaba şunu da mı koysam derken herşey ortalığa döküldü ama çantaya bi iğne koyamadım daha...stres bastııı
ne koydunuz siz bebek için çantalara?
benim ki kolay da onun için neler koymak lazım hastane çıkışı dışında?
arkadaşlar dün gece boyunca belim ve sırtım ve kasıklarım ağrıdı sürekli, korktum biraz ama aralıklı ağrılar değildi sürekliydi sizce sancılarım mı başladı?vajina bölgemde baskı var sanki öyle hissediyorum
Cnm bnmde agrilarm var..arada bebegn basinn oldugi yere bi agri giriyo ckiyo.ve sabit bi agrida oluyo hep bnde korkuyorm duzensz sancilarim.basladi sanirm
Bu tipten bska nasi bi cumle bklenirki...ya sz kimsnz ne istersek giyerz namus bekcisimi oldunuz. Varya bildgn tiksindm yaniKonunun üstüne daha fazla gitmiyim burası yeri değil diyorum kendime ama bunu görünce dayanamadım kızlar YORUMSUZ
Eki Görüntüle 764850
kendim için
gecelik takımı ve pijama takımı
terlik ve 2 çift çorap
ıslak mendil kağıt havlu
terlik
2 çift iççamaşırı alt üst
4 tane hastane bezi
birde makyaj için birşeyler koyacam
kızım için ise
2 tane hastane çıkışı
2 çıtçıtlı badi
1 tulum
2 tane şu ince penye gibi olan battaniye tarzı şeylerden
ağız mendili (annem yapmış)
10 adet bebek bezi
1 paket ıslak pamuk (altını temizlemek için gerekir dediler)
1 adet biberon( ne olur ne olmaz dediler)
birkaç tane yedek eldiven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?