2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hay hamile kadar basiniza tas dussun emi ak dusunce degil art dusunce kardesim bunlar insanin fikri neyse zikri de odur demek ki bunlar sapik ruhlu akillarina hamile gorunce cinsellik geliyosa valla cikmayalim sokaga allah muhafaza :)...oruc sicak milletin basina vurdu allah islah etsin...

Canım bunlar peçeteden kendi imkanları ile çoğalıyolar. Anlarsın ya Elizabeth durumları

İşte bunlar hep açlıktan Akıl sürekli orda... Şimdi sokakta bana bakıp, kadına bak sevişmiş bir de utanmadan ispatlıyor mu diyorlar? İnanmak istemiyorum bu insanların akıllarından geçene. Tiksindim resmen

canım çok fedakarsın. ben ne yapsam da kendimi zorlayamıyorum. ben de zorlamakla ancak 4-5 yumurta yemişimdir.hele sıcaklar başlayınca göresim gelmiyor. seni tebrik ediyorum canım.

Nr kadar ak bi grup bunlar ya..bu arkadslari leylekler getrmis heralde...her birey cinsellik sonucu olmadimi o zamn hepimz cnselligi cagristiriyorz..cogalmk allahin canlilara verdigi bsey degilmi.allah korkusu olan bi insan bunu bilmzmi..peki tek cocugu olan birine gaza bas derken cnsellik cagristirlmiyomu..allahim sen akil fikir dagitirken bunlar nerdeymis acaba

doğum çantasını hazırlıyım dedim,kafam oldu bi milyon..onu da koyayım bunu da koyayım acaba şunu da mı koysam derken herşey ortalığa döküldü ama çantaya bi iğne koyamadım daha...stres bastııı

ne koydunuz siz bebek için çantalara?

benim ki kolay da onun için neler koymak lazım hastane çıkışı dışında?

arkadaşlar dün gece boyunca belim ve sırtım ve kasıklarım ağrıdı sürekli, korktum biraz ama aralıklı ağrılar değildi sürekliydi sizce sancılarım mı başladı?vajina bölgemde baskı var sanki öyle hissediyorum

selamlaaar dr dan geldik...

nstye girdimm...haftayada gircem we sonra 5 ağustosta bebişimle randevumuz war :))

anesteziyi sordum dr olarak bana sorarsan spinal öneririm dedi diğerinde geç ayılma vb.şeyler oluo dedi yinede görüşürsün anestesiztle dedi..

bende çook kararsız kaldım..hissediolarmş spinal yaptıranlar dedm yok cnmm dokunduğumu hissedersn kesileni değil dedi..

kendim için
gecelik takımı ve pijama takımı
terlik ve 2 çift çorap
ıslak mendil kağıt havlu
terlik
2 çift iççamaşırı alt üst
4 tane hastane bezi
birde makyaj için birşeyler koyacam

kızım için ise
2 tane hastane çıkışı
2 çıtçıtlı badi
1 tulum
2 tane şu ince penye gibi olan battaniye tarzı şeylerden
ağız mendili (annem yapmış)
10 adet bebek bezi
1 paket ıslak pamuk (altını temizlemek için gerekir dediler)
1 adet biberon( ne olur ne olmaz dediler)
birkaç tane yedek eldiven

Cnm bnmde agrilarm var..arada bebegn basinn oldugi yere bi agri giriyo ckiyo.ve sabit bi agrida oluyo hep bnde korkuyorm duzensz sancilarim.basladi sanirm

Konunun üstüne daha fazla gitmiyim burası yeri değil diyorum kendime ama bunu görünce dayanamadım kızlar YORUMSUZ

merhaba sevgili hamişler keyifleriniz herşeye inat iyi olsun.
Dün yürürken 2-3 kez bacak aramdaki kemiklere bir ağrı girdi anlatamam acaba bebişim doğum kanalına mı indi hiç böyle bir ağrı hissetmemiştim:26: korktum eve gelince uzandım sonra da tekrar olmadı bu durumu yaşayan var mı

bunlar yeterli olur dimi?

hastane çıkışında 1 tulum ve alt üst takımı var,eldiven,şapka ve corap var 1 er tane..1 de battaniyesi ve iç zıbını var..bunların dışında senin yazdıklarında yeterli olur herhalde...

bez 1 paketi taşımaya gerek yok yani...? 5 tane ağız mendili 2 tane önlük koyuyorum ayrıca...emziğe gerek var mı peki?yok bence

bu arada bu hastane çıkışındaki tulumunu fln doğunca hemen giydiryolar ya kirleniyor mu o hemen acaba?

yelek falan lazım olur mu peki?

of kafam allak bullak...zaten dünden beri de bi tuhafım,kasıklarımda hafif hafif ağrılar var

ha bi de antiseptik göbek tozu diye bişey var mı? göbek düşene kadar dezenfekte edici??

bir de o tulumların içine iç zıbın giyidiriliyor di mi? dış zıbına gerek yok diye düşünüyorum..ay çok şey sordum ama yardımcı olursanız çok sevinicemm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…