2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

emzige gerek olacağını sanmıyorum ilk gün zaten bebek sürekli uyku halinde olur diyorlaır bebeğe yedek kıyafetleride ne olur ne olmaz kusarsa altını batırır kıyafeti kirlenir vs diye yedekte bulunsun dedi annem. ben ince hazır satılanlardan bir tane yelek koydum ama kullanılacağını sanmıyorum o sıcakta. sağlık ocağındaki ebem dediki yanına çorap ve şal muhakkak al çorapsız asla durma hastalık kapıyormuşuz şalı sordum bu sıcakta loğusa olduğumuz için üşüme olabiliyormuş kendiside ağustosda doğum yapmış çok üşüdüğünü söylüyor tedbirli ol dedi.

benim bir haftadır ağrıyo canım orası..bide dün kalçalarımın kemikleride ağrıdı çok... yürüyemedim resmen..bende diyorum bebek iyice aşağılaramı iniyo acep

Azıcık kaldı doguma yarın doktora gidicez ay insallah bugun sancilanip yarın doğururum .
Hurmaları bitirmem lazım bugün

Hakkımda yazılanları alıntılayıp tek tek cevap verecektim ama uğraşmak istemedim.
Bakış açınız ne kadar dar. Uzlaşmak, aynı şeyi düşünmek, aynı şeyi görmek ve aynı doğruya doğru demek zorunda değiliz...
Sırf sizinle aynı düşünmüyorum diye beni izole ettiniz, hoş olmayan laflar sarf ettiniz. Din adamları ALLAH, PEYGAMBER miş gibi algılamaya ne gerek var. Adam sadece kendi yorumunu katmış. MEvlanamın çok güzel bir sözü var... onu söyleyip aranızdan çekileyim. Zİra böyle kafadaki insanlarla bir arada olmak sinirlerime çok da iyi gelmiyor. Anlayışsız, sözde hoş görülü ama kendi görüşlerine uymayanlara karşı son derece YOBAZ davranan insanları kastediyorum evet.

CAHİL İNSANLARIN KARŞISINDA KİTAP GİBİ SESSİZ OL!!! (mevlana)

İyice düşünün sırf sizden farklı düşündüğüm için ooooo çoookkk olduğuna inandığınız anlayışınızı ne güzel de gösterdiniz değil mi :) Tebrik ederim...

Hepinize hayırlı doğumlar olsun...

o dezenfektan sprey gibi bişey oluo heralde ve doktor yazıo bildiğim kadarıyla

ben hiç iç zıbın almadım ayrıca, çıtçıtlı giydirsinler içine.
emzik ve biberon ve mama kaşığı da aldım yanıma nolur nolmaz ne kadar yer kaplıo ki sanki.

Kızlarr acil yardımm!!!!

Saat 13 den beri kasıklarımda büyük bir baskı var.. Hani böle adet olacakmışımm da bir türlü başlamıyr, kanama bir türlü gelmiyrmuşş gibii. Her o baskı geldiğinde tuvalete gidiyrmmm ve accayip bir ter basıyrr. Ve az öncee sanki biraz kanama vardı.. Sizcee doğummm başlangıcı mı bu yoksa bebek mi kanala giriyor. Yardımm edin lütfennn..

Ohhh yandan yandan klip çekip kivirtiyiruz oğlumla....
He he şimdiden alıştırmak lazım

adamın kattığı yorum çok mu mantıklı yani, hamileleri edepsiz terbiyesiz günahkar insanlar olarak göstermek. buna katılıyorsan zaten diyecek hiçbir sözüm yok
Kusura bakma ama buraya bi yorum yazıosan karşısında alacağın cevapları düşünerek yazman lazım herkesin herkese yorum yapmaya fikir sunmaya hakkı var

Son düzenleme:

teşekkür ederim bayanlar :)

çok mutluyuuumm! bugün tekrar doktora gittik ve ters duran bebeğim 36. haftadan sonra baş aşağı dönmüş yani artık normal doğum yapmama hiç bi engel yook:) tabi tekrar dönmezse

bende epeydir oluyo canım. şu barton hicks midir nedir. hatta ben dakika fakan tuttum ama düzenli değil....hatta şu satırları da yazarken belimden kasıklarıma doğru sızlamalar oluyo... kasılmalar, ayakta veya yürüyorken olursa bunlar hareketim sınırlanıyor, acı hissediyorum.

son iki gündür bu kasılmalar artmaya başladı... atrık zamanı... doğurmak istiyorummmm:)

Farklı düşündüğün icin değil canım DUSUNEMEDiGiN icin yobazsin. Aradaki farkı anlatsam da anlamazsın.

Ha birde sen ve senin gibilere inat GEZİne GEZİne DOĞURACAĞIZ.
Hadi güle güle hayırlı doğumlar .

canım reçeye yazdı ama zaten devlet karşılamıyor...

herkese merhaba kızlar 3 saat hastahane de zaman geçirdik nst ye girdim oradaki bayan sabahtan beri en sorunsuz nst sizinki dedi diğer bayanların 40-45 dakikadan az sürmemiş sonra doktoruma geçtim doktorum ultrasonda defalarca bi yerde dolanıp durdu bebeğim 10 gün önceki bel çevresi ölçümüne göre 100 -150 gr daha aşağıya düşmüş yani yerinde saymakta değil aksine kilo kaybetmiş gözüküyordu bende tabi üzüldüm bana son haftalarda bebeğin yerinin dar olduğu için büzüldüğünü buyüzden ölçümlerde bazen hatalar yapılabildiğini söyledi eger 32. haftada falan böyle bi sorun yaşasaydık erken dogutturmak zorunda kalırdık dedi ama artık zaten seninkinin doğum zamanı doğabilir dedi bende zayıflamasının bebekte herhangi başka ne gibi sorunun belirtisi olabilir dediğimde bebekle ilgili değil suyu nst si çok güzel eger suyunda yada nst de bi sıkıntı görsem bugün seni doğuma alabilirdim dedi ultrason ölçümündeki hata payından falan söz etti ama benimde eşiminde canı çok sıkıldı neden bebeğim kilo kaybetmiş gözüküyor salı gününe tekrar randevu verdi ultrason ölçümü için eşimde ne yapabiliriz kilo alması için dedi oda hiçbişiy sadece uzansın dinlensin bol sıvı tüketsin dedi kızlar sizlerinde tafsiyelerinizi alayım benim gibi böyle bi sorun yaşayan oldu mu aranızda

Böyle düşüneceğini önceden öngördüğüm için seni dışlamadım, senden Kuran ispatı istedim. Hani dedin ya İslama aykırı diye. Keşke Kurandan bulup ona göre ispatlı bir şekilde gösterebilseydin. Ne zamandan beri bir adamın sözü Allah'ın sözlerinin önüne geçer oldu. Keşke inanırken bilinçli ve araştırmacı bir şekilde inansak, başkalarının ne söylediğini önemsemeden, sadece Allah'ın kelamına uyarak.

Sen bir kul olan Mevalana'dan bize giydirmeye çalışmışsın, ben senin yaptığına Allah kelamı ile cevap veriyorum.

Onlardan bir grup var ki, kitapta olmayan bir şeyi siz kitaptan sanasınız diye dilleriyle kitabı çarpıtırlar ve Allah'tan olmadığı halde "Bu Allah katırdandır!" derler, böylece bile bile Allah hakkında yalanlar uydururlar.

(AL-İ İMRAN 78)

Sana da hayırlı doğumlar :))

canım bence sen bir an önce hastaneye git.. sancıların arasını da say 5 dk.da bir ya da başka bir düzende geliyorsa doğum sancısı olabilir bunlar..bir de kanaman olmuş yani sen hiç durma bence....

slm kizlar hamilelerle ilgili yapilan yorumlara terbiyesizliklere diyecek sey bende bulamiyorum...ama bizimki tup bebek seviserek olmadi yani :) yinede acaba beni gorunce diyolarmidir buda sevismiste geziyo diye....allah akil fikir versin bunlar gibi dusunenlere...

piyasa çok krem var ama garmastan ve lansioh gibi isim verebilirim, kakao yağının işe söylediler ama benim ilk hamileliğimde hiç bi işe yaramdı. kakao yağının bi sıvısı var bide margarin gibi katı olanı.. katı olan biraz işe yaradı ama geçirmedi.
37. haftada söylem,şti bana doktorum. maksat göğüs ucunun elastikiyetin arttırmak. hiç olmazsa zeytin yağı iyidir derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…