- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.541
Bu tipten bska nasi bi cumle bklenirki...ya sz kimsnz ne istersek giyerz namus bekcisimi oldunuz. Varya bildgn tiksindm yani
emzige gerek olacağını sanmıyorum ilk gün zaten bebek sürekli uyku halinde olur diyorlaır bebeğe yedek kıyafetleride ne olur ne olmaz kusarsa altını batırır kıyafeti kirlenir vs diye yedekte bulunsun dedi annem. ben ince hazır satılanlardan bir tane yelek koydum ama kullanılacağını sanmıyorum o sıcakta. sağlık ocağındaki ebem dediki yanına çorap ve şal muhakkak al çorapsız asla durma hastalık kapıyormuşuz şalı sordum bu sıcakta loğusa olduğumuz için üşüme olabiliyormuş kendiside ağustosda doğum yapmış çok üşüdüğünü söylüyor tedbirli ol dedi.
bunlar yeterli olur dimi?
hastane çıkışında 1 tulum ve alt üst takımı var,eldiven,şapka ve corap var 1 er tane..1 de battaniyesi ve iç zıbını var..bunların dışında senin yazdıklarında yeterli olur herhalde...
bez 1 paketi taşımaya gerek yok yani...? 5 tane ağız mendili 2 tane önlük koyuyorum ayrıca...emziğe gerek var mı peki?yok bence
bu arada bu hastane çıkışındaki tulumunu fln doğunca hemen giydiryolar ya kirleniyor mu o hemen acaba?
yelek falan lazım olur mu peki?
of kafam allak bullak...zaten dünden beri de bi tuhafım,kasıklarımda hafif hafif ağrılar var
merhaba sevgili hamişler keyifleriniz herşeye inat iyi olsun.
Dün yürürken 2-3 kez bacak aramdaki kemiklere bir ağrı girdi anlatamam acaba bebişim doğum kanalına mı indi hiç böyle bir ağrı hissetmemiştim:26: korktum eve gelince uzandım sonra da tekrar olmadı bu durumu yaşayan var mı
ha bi de antiseptik göbek tozu diye bişey var mı? göbek düşene kadar dezenfekte edici??
bir de o tulumların içine iç zıbın giyidiriliyor di mi? dış zıbına gerek yok diye düşünüyorum..ay çok şey sordum ama yardımcı olursanız çok sevinicemm :26:
Hakkımda yazılanları alıntılayıp tek tek cevap verecektim ama uğraşmak istemedim.
Bakış açınız ne kadar dar. Uzlaşmak, aynı şeyi düşünmek, aynı şeyi görmek ve aynı doğruya doğru demek zorunda değiliz...
Sırf sizinle aynı düşünmüyorum diye beni izole ettiniz, hoş olmayan laflar sarf ettiniz. Din adamları ALLAH, PEYGAMBER miş gibi algılamaya ne gerek var. Adam sadece kendi yorumunu katmış. MEvlanamın çok güzel bir sözü var... onu söyleyip aranızdan çekileyim. Zİra böyle kafadaki insanlarla bir arada olmak sinirlerime çok da iyi gelmiyor. Anlayışsız, sözde hoş görülü ama kendi görüşlerine uymayanlara karşı son derece YOBAZ davranan insanları kastediyorum evet.
CAHİL İNSANLARIN KARŞISINDA KİTAP GİBİ SESSİZ OL!!! (mevlana)
İyice düşünün sırf sizden farklı düşündüğüm için ooooo çoookkk olduğuna inandığınız anlayışınızı ne güzel de gösterdiniz değil mi :) Tebrik ederim...
Hepinize hayırlı doğumlar olsun...
emzige gerek olacağını sanmıyorum ilk gün zaten bebek sürekli uyku halinde olur diyorlaır bebeğe yedek kıyafetleride ne olur ne olmaz kusarsa altını batırır kıyafeti kirlenir vs diye yedekte bulunsun dedi annem. ben ince hazır satılanlardan bir tane yelek koydum ama kullanılacağını sanmıyorum o sıcakta. sağlık ocağındaki ebem dediki yanına çorap ve şal muhakkak al çorapsız asla durma hastalık kapıyormuşuz şalı sordum bu sıcakta loğusa olduğumuz için üşüme olabiliyormuş kendiside ağustosda doğum yapmış çok üşüdüğünü söylüyor tedbirli ol dedi.
o dezenfektan sprey gibi bişey oluo heralde ve doktor yazıo bildiğim kadarıyla
ben hiç iç zıbın almadım ayrıca, çıtçıtlı giydirsinler içine.
emzik ve biberon ve mama kaşığı da aldım yanıma nolur nolmaz ne kadar yer kaplıo ki sanki.
merhaba sevgili hamişler keyifleriniz herşeye inat iyi olsun.
Dün yürürken 2-3 kez bacak aramdaki kemiklere bir ağrı girdi anlatamam acaba bebişim doğum kanalına mı indi hiç böyle bir ağrı hissetmemiştim:26: korktum eve gelince uzandım sonra da tekrar olmadı bu durumu yaşayan var mı
Hakkımda yazılanları alıntılayıp tek tek cevap verecektim ama uğraşmak istemedim.
Bakış açınız ne kadar dar. Uzlaşmak, aynı şeyi düşünmek, aynı şeyi görmek ve aynı doğruya doğru demek zorunda değiliz...
Sırf sizinle aynı düşünmüyorum diye beni izole ettiniz, hoş olmayan laflar sarf ettiniz. Din adamları ALLAH, PEYGAMBER miş gibi algılamaya ne gerek var. Adam sadece kendi yorumunu katmış. MEvlanamın çok güzel bir sözü var... onu söyleyip aranızdan çekileyim. Zİra böyle kafadaki insanlarla bir arada olmak sinirlerime çok da iyi gelmiyor. Anlayışsız, sözde hoş görülü ama kendi görüşlerine uymayanlara karşı son derece YOBAZ davranan insanları kastediyorum evet.
İyice düşünün sırf sizden farklı düşündüğüm için ooooo çoookkk olduğuna inandığınız anlayışınızı ne güzel de gösterdiniz değil mi :) Tebrik ederim...
evet ben de çok korkuyorum meme ucu çatlaklarından, çok şükür uçlarım var sütüm de gelirse inş. emzirebilirim ama o yaralar gözümü korkutuyor:18:
kullandığın kremidoktorun reçeteyle mi yazdı, yoksa gidip eczaneden direkt alabiir miyiz?
benim aklımda da madecassol almak vardı burda kullananlardan duyduğum kadarıyla, haftaya kontrolüm var gidince dktoruma sorayım
Kızlarr acil yardımm!!!!
Saat 13 den beri kasıklarımda büyük bir baskı var.. Hani böle adet olacakmışımm da bir türlü başlamıyr, kanama bir türlü gelmiyrmuşş gibii. Her o baskı geldiğinde tuvalete gidiyrmmm ve accayip bir ter basıyrr. Ve az öncee sanki biraz kanama vardı.. Sizcee doğummm başlangıcı mı bu yoksa bebek mi kanala giriyor. Yardımm edin lütfennn..
hamile arkadaşlar bende 37 haftalığım gögüs uçlarıma hiç çatlak kremi sürmedim geçmi kaldım acaba şu anda görünürde bişey yok diye gerek duymadım siz sürüyormusunuz?kremin adı ne? zeytinyağımı sürsek acaba bilemedim size bir sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?