- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.561
ben nolur nolmaz temizlerim.. ameliyatlı olunca zor olur.. bide açarlar filan utanırım tüy olursa..
ahhh canım ahhh... ne desem bilemiyorum... Allah bizi ve yavrularımızı o örümcek beyinli insanlardan korusun... amiinnnn... benim kolaumda Atatürk ün ilk imza dövmesi var.. böle gören nasıl bakıyor biliyormusun bulsalar kolumu koparcaklar.. ne silerim ne sildiririm..
bişey dahaa göbek düşene kadar alt üst takım giydirilmiyor mu? tulum mu giydirmek daha iyi oluyor ?
inşallah canım...
yalnız dayanamadığından ve annen yanında olsun diye sezaryen olmana dr ne diyo? erken değil mi? ben normal tarihten 10 gün öncesini bile dediğimde dur bakalım o öyle istemekle olmuyor işte fln dedi...
uyuşma değil ama sabahları çok şiş oluyo ellerim...ve bütün gün parmak eklemlerim acıyo,açıp kapatırken fln..elimde bişey tutmakta da zorlanır oldum biraz...
hadi yaa..ama ben yapmak zorundayım..jiletten nefret ediyorum :/ kuaföre fln da gidemem hayatta...zaten çok özenmiycem bu sefer malum..temiz olsun yeter...oturup karşıma ayna koyarak yapmıştım bi 7.aydı sanırım...evet çok çıkmıyor eskisi gibi...yine öyle yapıcam fazla eğilip bükülmeden...haftaya yapayım ben ya artık daha sonrası sakat olabilir...doğuma kadar çıkar yine biraz 15 günde ama o kadardan da bişey olmaz
Evet şimdiden heyecan bastı o günü düşünmekten uyuyamıyorum. Korkum yok çok şükür ama kızıma kavuşuacağım için çok çok çok heyecan var :))
Canım okurken gözlerim doldu. Allah Atatürk'ten bin kere razı olsun. Mekanı cennet olsun. Ve Onun gibi bir lider verdiği için Allah'a ne kadar şükretsek az. Yobazlar kızıyor bize seviyoruz diye, Atatürk'ü sevmek ateizm onlara göre. Atatürk'ü sevip de namaz kılanların kıblesi anıtkabirdir diyenleri bile duydumPes yani bunu bile dediler. Allah bildiği gibi yapsın bunları.
Canım ödemden dolayı oluyor maalesef arada :)
Kızlarr acil yardımm!!!!
Saat 13 den beri kasıklarımda büyük bir baskı var.. Hani böle adet olacakmışımm da bir türlü başlamıyr, kanama bir türlü gelmiyrmuşş gibii. Her o baskı geldiğinde tuvalete gidiyrmmm ve accayip bir ter basıyrr. Ve az öncee sanki biraz kanama vardı.. Sizcee doğummm başlangıcı mı bu yoksa bebek mi kanala giriyor. Yardımm edin lütfennn..
Hakkımda yazılanları alıntılayıp tek tek cevap verecektim ama uğraşmak istemedim.
Bakış açınız ne kadar dar. Uzlaşmak, aynı şeyi düşünmek, aynı şeyi görmek ve aynı doğruya doğru demek zorunda değiliz...
Sırf sizinle aynı düşünmüyorum diye beni izole ettiniz, hoş olmayan laflar sarf ettiniz. Din adamları ALLAH, PEYGAMBER miş gibi algılamaya ne gerek var. Adam sadece kendi yorumunu katmış. MEvlanamın çok güzel bir sözü var... onu söyleyip aranızdan çekileyim. Zİra böyle kafadaki insanlarla bir arada olmak sinirlerime çok da iyi gelmiyor. Anlayışsız, sözde hoş görülü ama kendi görüşlerine uymayanlara karşı son derece YOBAZ davranan insanları kastediyorum evet.
CAHİL İNSANLARIN KARŞISINDA KİTAP GİBİ SESSİZ OL!!! (mevlana)
İyice düşünün sırf sizden farklı düşündüğüm için ooooo çoookkk olduğuna inandığınız anlayışınızı ne güzel de gösterdiniz değil mi :) Tebrik ederim...
Hepinize hayırlı doğumlar olsun...
doğum çantasını hazırlıyım dedim,kafam oldu bi milyon..onu da koyayım bunu da koyayım acaba şunu da mı koysam derken herşey ortalığa döküldü ama çantaya bi iğne koyamadım daha...stres bastııı
ne koydunuz siz bebek için çantalara?
benim ki kolay da onun için neler koymak lazım hastane çıkışı dışında?
Anaaa vay akıllıBenim hiç aklıma gelmedi ya kız bu ohh bir lokmada löp diye yutulur o. Protein de tavandır onda. Allah açlıkla terbiye etmesin de son zamanlarda basket topu büyüklüğünde geliyo tavuk yumurtası bana. Sıcaklar için uygun bir besin değil ama napıcan evlat hatrı Du ben de 6 adet aldırayım bıldırcın yumurtası iyi fikir
ayy her gün bi doğum haberi doğacak haberi, ne kadar heyecanlı yaaa patır patır dökülüyoruz
allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
ya kızlar soruma cevap vermediniz hani karnımızdan öle bariz el ayak belli olacak mı die, bilmediğiniz için mi:26::26:
Nr kadar ak bi grup bunlar ya..bu arkadslari leylekler getrmis heralde...her birey cinsellik sonucu olmadimi o zamn hepimz cnselligi cagristiriyorz..cogalmk allahin canlilara verdigi bsey degilmi.allah korkusu olan bi insan bunu bilmzmi..peki tek cocugu olan birine gaza bas derken cnsellik cagristirlmiyomu..allahim sen akil fikir dagitirken bunlar nerdeymis acaba
Bu mantıkla o zaman düğün de yapmasınlar. O gece neler olacağını düğündeki herkes biliyor, cinselliği belli etmiyolar mı. Hatta nikah da yapmasınlar sonuçta nikahın neden kıyıldığı da belli. 2 karşı cins yanyana gezmesin kim bilir neler yapıyolardır evdeAllah bizi bu sapıklardan korusun ne diyim yaaa.
Ayyy gülme krizine girdim resmen ya kardeşim bir düşünceniz de kendinizle çelişmesin ya vallahi o zaman ciddiye alıcam bu insanları... Başbakan 3 çocuk yapın derken cinselliğe teşvik ediyor diye kınamışlar mı acaba zatıâlileri :) Yoksa 3 çocuğu laboratuvar ortamında yapmaktan mı bahsediyordu? Sinirlerim altüst oldu artık ne desem bilemiyorum
Bende bundan korkuyorum , sokaktaki densizlere de gün doğdu
Simdi bize laf söylemeye hak bulacaklar kendilerinde bosbogazlar
pes yuhh ohaaa dahaa neler duyacagız yaa valla dediğin gibi taşlanmazsak şaşırmam.. yazıklar olsunn nerde yaşıyoruz biz yaa.. rabbimin mücizesi hakkında neler konuşuluyor.. cinsellik yaşanması hoşumuza gidiyorr evetttt töbe yaaa herşeyi veren rabbim. hayvalara bile cinsellik vermiş çoğalsınlar dieee... ben karnımı gururla cıkartıyorum dar şeyler giymeyede bayılıyorummbunların nesli tükensin cinsellik kökleri kurusun inş.. ay sinirlerim tavan yaptıııııı
Hakkımda yazılanları alıntılayıp tek tek cevap verecektim ama uğraşmak istemedim.
Bakış açınız ne kadar dar. Uzlaşmak, aynı şeyi düşünmek, aynı şeyi görmek ve aynı doğruya doğru demek zorunda değiliz...
Sırf sizinle aynı düşünmüyorum diye beni izole ettiniz, hoş olmayan laflar sarf ettiniz. Din adamları ALLAH, PEYGAMBER miş gibi algılamaya ne gerek var. Adam sadece kendi yorumunu katmış. MEvlanamın çok güzel bir sözü var... onu söyleyip aranızdan çekileyim. Zİra böyle kafadaki insanlarla bir arada olmak sinirlerime çok da iyi gelmiyor. Anlayışsız, sözde hoş görülü ama kendi görüşlerine uymayanlara karşı son derece YOBAZ davranan insanları kastediyorum evet.
CAHİL İNSANLARIN KARŞISINDA KİTAP GİBİ SESSİZ OL!!! (mevlana)
İyice düşünün sırf sizden farklı düşündüğüm için ooooo çoookkk olduğuna inandığınız anlayışınızı ne güzel de gösterdiniz değil mi :) Tebrik ederim...
Hepinize hayırlı doğumlar olsun...
Bende bu ptesi 38+3 te istedim erken dedi bana . 38+5 ten önce almak istemiyorlarmış Çarşamba yada cuma olacak bizimki
Hayırlısı artık
Bende öyle istiyorum , doğursam da doğurdum ben diye arasam insanları
Ne güzel bi rüya görmüşsün canım ya, gözlerim doldu valla ...
Acıyorlar canım , sonda takılıyor , ameliyat bölgesini genital bölgeyi batikonlayip sonra yeşilleri örtüyorlar , görünüyor basta yani
Ya ama ayak bileklerimde filan hicbisey yok ellerim kireclenmis gibi sadece(
ya kızlar delinin biri tas attı sızde kac gundr ugrasıyonz ya bosverin gitsin boyle konustukca gundemde kalıyo kendisi hamile gorunce bakmasın yolunu degstrsn vs ya ben duyunca karısını dusundum sadece bence kapatalım artık bu konuyu sayfalar gereksz yere ilerliyo ya zaten herseye sinir olunuyo bu donemde bi tvdeki adam sinir etmemişti rabbim hidayete erdrsin evet bende dar gıymıyorum vs kendimi nasıl rahat hissediysam oyle cıkyorm ama isteyen istediği gibi giyinsin ya muslumanlığı sadece ortunmek olarak algılyn benmde malesef etrafmda insan var boyle ama takmıym cok acık olmamama ragmen he he de gec yaaaaa
Ayak bileklerine giden sinirler biraz daha derinde sanırım ödem oraya baskı yapamıyor ama el bileklerine rahatça yapıyor. Ondan çok hissediyoruz sanırım ellerimizdeki uyuşukluğu.
Canım benim çok haklisin isteyen istediği gibi giyinir kimse buna karışmamaz yorum yapamaz bunun dinimizle ilgisi yok . Ama bu kendini bilmezlere cevap vermedikce sessiz kaldıkca senin deyiminle he diyip geçtikçe kendilerini daha bir güçlü ,haklı ,kadin vücudu hakkında her yorumu yapma yetkisine sahip sanıyorlar ve gittikçe çoğalıyorlar .
O yüzden tepkiniz kalamayız kalmamalıyız
bnem de göğüs ucumm yok..canmm lansinoh göğüs ucu çıkarıcı nasıl bişey..doğumdan önce mi kullanmak gerkiyor. yoksa doğumdan sonra mı
Ben de lansinoh aldım. Hatta her defasında sana yazıcam günebakancım unutuyorum. Benimkilerde düzdü. Uç falan yok. Alınca nasıl bişey acaba diye tek göğsüme denedim. Şimdi onun ucu var diğerinin yok:))) Minicik uygun fiyatlı bişey. Aynı model chicco'nun falan da var.Canım ya lansinohunki nasıl bişey? Mağazalarda görmedim hiç belki dikkatimi çekmedi bilemiyorum :26: İnternetten bakmıştım manuel süt pompasına benziyordu o kadar büyük mü? Sen nerden aldın internetten mi?
günaydın göbeklerini sevdiklerim
"suba85" arkadaşımızdan mesaj var
"Hamileyiiiiiimmmmmmm ayy pardon o 9 ay önceydi :)) Doğuruyoruummmmmm! dua edin canım.. çatım dar çıktı normale elverişsizmiş.. saat 16'da giriyorum.. "
bugün bir de mavijiklet doğuma girecekti sanırım.. geçmişe henüz bakmadım tabi başka var mı diye.. Allah ikisinin de yardımcısı olsun. kolay,sorunsuz,ağrısız bir doğum yaşasınlar inşallah..
anaaammmm ben de doğurmak istiyorummmmm artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?