2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet temizlemek lazim dimi

Evet evet acip kapatirken benim de ellerim aciyor(

Ya ama ayak bileklerimde filan hicbisey yok ellerim kireclenmis gibi sadece(

CANIM dha önce hiç doğurmadım ama sanırım sen doğuruyorsun gunünde iyice yaklasmisss.... Yuppii bebeissss geliyorrr...

Mevlananin guzel sözlerinden Ziyade peygamberimizin kadinlar icin sarfettiği bir sürü guzel sözler var. Zira bizim icin asıl örnek sevgili peygamberimizdir
Cennet annelerin ayağı altındadır bunun üstüne kimsenin daha guzel bir sözü olduğunu sanmiyorum biz bunlarla büyüdük. Ve simdi o anneler biz olacağız hayırlısıyla. Bu cocuk o karına sevisme sonucu girdi diye düşünmedik sokakta hamile görünce. Pis gözlerle değilde gülümseyerek sevgiyle baktık hamile kadin ve içnde muhteşem göründüğü hamile elbisesi icindeyken..Sana cok sevdiğim birinin lafiyla omer amcan ve senin gibiler icin sölenecek tek sozle cevap vermem gerekli....

Yobazın okumuşu bu , ya okumamışı??

Düşünmek bile istemiyorum ama ben çalışırken o yobazlardan cok gördüm hamile Halimle bana olmadık saygisizlik yapan zavallı örümcek beyinliler.

Asker kiziyim Haci torunuyum ve o koca göbeğimde vatana milletine hayirli olacak dini butun, sokaktaki kadına kıza saygılı davranacak çağdaş kadına değer veren ve bu değerlerle büyüyecek kucuk bir erkek taşıyorum.
Ve neden bir erkek cocuğa hamile kaldığımı simdi daha iyi anlıyorum cunku bu ülkenin guzel yetiştirilmiş erkek cocuklarına cok ihtiyaci var!!!
Benim oğlum sokakta hamile gördüğünde bunun burda ne ısı var diye düşünmeyecek o yabancı bir hamilenin gerekirse yükünü hafifletmek içn çantasını taşıyacak arabada ona kös kös bakmak yerine ona yer vericek!!!

ya kızlar delinin biri tas attı sızde kac gundr ugrasıyonz ya bosverin gitsin boyle konustukca gundemde kalıyo kendisi hamile gorunce bakmasın yolunu degstrsn vs ya ben duyunca karısını dusundum sadece bence kapatalım artık bu konuyu sayfalar gereksz yere ilerliyo ya zaten herseye sinir olunuyo bu donemde bi tvdeki adam sinir etmemişti rabbim hidayete erdrsin evet bende dar gıymıyorum vs kendimi nasıl rahat hissediysam oyle cıkyorm ama isteyen istediği gibi giyinsin ya muslumanlığı sadece ortunmek olarak algılyn benmde malesef etrafmda insan var boyle ama takmıym cok acık olmamama ragmen he he de gec yaaaaa

bebiş için :
2 tane hastane çıkış seti içinde eldivenden çoraba kadar var.eğer hastanede vazla kalırsak evimiz 5 dk ile mesafe evden alıp getiririz.
biberon
emzik ilk doğumda gerek olmuştu benden emmediği için sürekli ağlıyordu aç gibi ama aslında biberondan beslenip emme ihtiyacını karşılamadıği için hep emmek itiyordu.
10 tane bez ilkinde 2 bezi kullanmıştık bebek için 2 tane de kendim kullanımştım ama biz sadece bir gece kalmıştık.
silikonlu mama kaşığı emmek istemiyorsa ilk önce kaşıkla beslemye çalışacağız.
bebek taşıma sepeti.
hastaneden çıkmadan önce bir liste vermişlerdi bize göbek bakımı burnu bakımı için alınacak ilaçlar onları alıp nasıl kullanacağıumızı gösterip anlatmışlardı.
totuşu için pamuk:)

kendim için:
iki gecelik ve bir pijama
terlik ve çorap
küçük havlu doğumdan önce kullamak için sancılar gelince ona ısırıyordum yoksa dışlerimi kırardım herhalde:)
ıslak mendil,peçete.ped ve yine bebiş bez kullanılcak herhalde:)
silikonlu göğüs kuruyucusu göğüs ucum düz olduğu için yine soru yaşayabişlirim
göğüs kremim
göğüs pompam
göğüs pedi
emirme atletri emzirme sütiyeni hangisini kullancam bilmiyorum ama bulunsun.ilkinde sütiyeni kullanmıştım
5 tane alt iç çamaşırı
evden küçük penyeli battaniye alcam ilkinde çok üşümüştü ayklarım ki 14 ağustosta doğum yapmıştım
şal yine üşürsem.süt artırıcı çayı
plastik bardaklar
birkaç şişe su yanındaki marketten alır eşim:)beni beklerken:)
kolaltı dezdorant ama kullamayın diyorlar bebekler kokjulara çok dyarlılar rahatsız olup anneyi redebiliyorlarmış.ama yine alacam ne bileyım çok pis kokarsam::::)))))
saçlarımkı bağlamak için toka,tarak
fotoraf makine
makiyaj yaparsan birkaç şey alabilirsin
gözlük kutum:::))))
doğumdan sonrası için hurma, kayısı ve meyve suyu yedirmişlerdi hep kabızı önlemek için hep süt yapmak için.benim canım çok çikolata çekmişti kocaciş yine görevde olcak markete koşacak:)
çıkış için rahat bir elbise.
şimdilik bunlar bişeler daha eklerim sizden kopya çekip:):26:

Bim'de var bildircin yumurtasi annem yegenime hep ondan yedirir kolay olsun diye:))) bana da ondan tyapiyo artik:)))

benim o resimdeki gibi hiç olmadı ama küçük tepecikler şeklinde sürekli oluyor.ayak tabanını tam böğrüme dayadığında daha fazla hissediyorum.küçük tepecikler elleride olabilir dirsekleride.ama yakaladın mı gıdıklamadan bırakmıyorum minnoşşşum benimm o ya küçük adamım

Bende bundan korkuyorum , sokaktaki densizlere de gün doğdu
Simdi bize laf söylemeye hak bulacaklar kendilerinde bosbogazlar

Aziru cnm yaa acidim sanada görmedim telden giriyorum ne yazdiginida tahmin ediyorum adamlar hakli diyosun bak guzelim ben acik bi bayanim 34 haftaya kadar calistim mecbur niye çünkü senin savunduğu n o adamlar dogum izni cikarmadilar madem ayip günah 2yil izin versinler yatalim halim olsa dahada calisirdimm, hayatta ibadetle övün mem ama rabbim kabul ederse 5vakit namazimi kilarim esim hatim indirio hergün turkcesiyle beraber okuruz rabbim dioki bebek ana rahmine düşüp emzirmeyi bırakınca bi melek gelir annenin sag omzuna dokunur ve derki hadi gozun aydin tertemiz oldun gözünaydin arindin gunahlarindan.simdi sen gibi zihniyettekiler hangi dinden kitaptan bole sacma bi savunmaya giriyorlar neyin dininden bahsediyorlar Rabbimden daha mi ii biliosunuz siz rehberi kuran olmayan bi cahil bi tas atmis sizlerde cikaramissiniz yazik.

Allaaah yandim ozaman neyse son gece dusta jilet yaparim artik, agda dogumu tetikleyebilir demislerdi

Ya ama ayak bileklerimde filan hicbisey yok ellerim kireclenmis gibi sadece(

Ayak bileklerine giden sinirler biraz daha derinde sanırım ödem oraya baskı yapamıyor ama el bileklerine rahatça yapıyor. Ondan çok hissediyoruz sanırım ellerimizdeki uyuşukluğu.

Canım benim çok haklisin isteyen istediği gibi giyinir kimse buna karışmamaz yorum yapamaz bunun dinimizle ilgisi yok . Ama bu kendini bilmezlere cevap vermedikce sessiz kaldıkca senin deyiminle he diyip geçtikçe kendilerini daha bir güçlü ,haklı ,kadin vücudu hakkında her yorumu yapma yetkisine sahip sanıyorlar ve gittikçe çoğalıyorlar .

O yüzden tepkiniz kalamayız kalmamalıyız

Ay nediyor bu arkadas? Onceden ne yazmisti bilmiyorum telefondan da bakamadim ama sacmalamis sanki... Senin o cok sevdigin adamlar bize izin verseydi de ise gitmek zorunda kalmasaydik. Bize baktiginda karnimizdaki mucizeyi gormek yerine bir erkekle sevismis oldugumuzu dusunen zihniyete tukureyim ben. Siz ve sizin gibileri basimiza getirerek, ve o basimiza gelenlerin verdigi ihalelerle zengin ederek, kisacasi bukadar tepemize cikarark en buyuk hatayi yaptik biz milletce. Allah bildigi gibi yapsin siz yobazlari.

Parmeye aynen katılıyorum he dedikçe yeni bişey çıkıyo. Bugün tavsiye edilen şey, yarın emir olur. Bence sayfalar hiç bu kadar dolu ilerlememişti. Karnımızdakilerin şuanki durumundan çok gelecekteki durumu önemli. Bu insanlar yüzünden kzımın geleceğinden endişe ediyorum. Ve sonuna kadar da tepkimi gösteririm.

Kizlar az once dayanamadim 2tane hurma yedim ust uste. Cok tetikler mi dogumu?? Belki hatirlayanlar olur haziranda hastanede yattim dogurmaktan son anda yirttim, ama simdi bu hurma dogumu tetikler mi diye odum kopuyo

bnem de göğüs ucumm yok..canmm lansinoh göğüs ucu çıkarıcı nasıl bişey..doğumdan önce mi kullanmak gerkiyor. yoksa doğumdan sonra mı

Ben de lansinoh aldım. Hatta her defasında sana yazıcam günebakancım unutuyorum. Benimkilerde düzdü. Uç falan yok. Alınca nasıl bişey acaba diye tek göğsüme denedim. Şimdi onun ucu var diğerinin yok:))) Minicik uygun fiyatlı bişey. Aynı model chicco'nun falan da var.

Ben de ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…