2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar az once dayanamadim 2tane hurma yedim ust uste. Cok tetikler mi dogumu?? Belki hatirlayanlar olur haziranda hastanede yattim dogurmaktan son anda yirttim, ama simdi bu hurma dogumu tetikler mi diye odum kopuyo

Canım iki hurmayla hiçbirşeycik olmaz merak etme, telaşlandırma kendini boşu boşuna. Bir de doktorun dediği çok doğru ben de bir haftadır tuzu azalttım, 6, 7 litre falan su içiyorum( suyum az olduğu için) gram şişlik kalmadı ayaklarımda ellerimde çok şükür.

yok canım... ultrasonda ileri çıkıyo gelişimi zaten.. normal doğuramam daha önce oramdan ameliyat oldum.. şimdilik bi sorun yok.. Allah izin verirse 5 ağustosta sabahın erken saatlerinde bebeğim kucağımda olucak :)

canım pazartesi doktora gittiğimde banada aynısı söylendi 34.haftaya düşmüş göbek çevresi 2.500 gr dedi gelişmezse sezeryanla alacağız dedi ceviz süt peynir yoğurt et muz yumurta yiyiyorum ve her gün bunları yemek için kendimi kasıyorum bakalım salıya kadar kilo aldırabilecekmiyim. hamurişi ve tatlıda kilo aldırır diyorlar ama onları yiyemiyorum senin bebek kaç kilo çıktı ac yani göbek çevresi ölçümü nedir? boyu nedir?
Kızlar hastaneye gidiyrmm. Bana dua edin ne olurrr. Hepinizi sevyrmmmm

canım hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum güzel haberlerini bekliyoruz

gözünüz aydın canlarım. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. darısı başımıza...

ohh be bugün işyerindeki sooon günüm. artık evde kafa dinleme günleri başlıyooooo.

Içim kıpır kıpır heycan mı korku mu anlam veremedim :26:
Bebeğimiz 3600 olmuş ve tatlı teyzeleri yarın yanımızda olacak. çok özledik onu içimden hep ağlamak geliyor.
Sabah 7.30 gibi hastanede olucaz,8.45 gibi genel anestezi ile adacık doğacak inşallah. Rabbim bana bunları da yazmayı nasip etti. Umarım doğum sonrası sağlıklı bi şekilde hikayemi de yazabilirim. Bugün akşam için bir menü verdi doktorumuz eşim hazırlayacakmış
Saat 8 de bol proteinli bir yemek
saat 10 yanar dönerli meyve tabağı
saat 11 ballı muzlu süt
saat 12 bol bol su veee sonra yarına kadar oruç

Sanki herşey eksik gibi geliyooo

fidaneren allah yardımcın olsun canım benim

kızlar ağda doğumu tetikliyo mu gercekten? yarın kuaföre gitcem de öle bişey okudum sayfalarda jilet mi yapayım yani ne diyosunuz:26::26:

kizlar ayakta durunca yuruyince bicak batiyo gibi siddetli sanci giriyo otururken normal bisey yok...boyle olan varmi doktora soracamda yarin insallah neden oldugunu soyleyebilir

Anaaa 2 gün daha öne mi çekti. Hadi hayırlı doğumlar canım. Dualarımız seninle. Haberdar et mutlaka bizi. Adayı da bol bol öp kokla :))

Ayy Adamız da geliyor İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın minik meleğini... Bizim için de kokla pamuk gibi boğum boğum pembe yanaklı bi bebiş canlandı gözümde Sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah

kizlar ayakta durunca yuruyince bicak batiyo gibi siddetli sanci giriyo otururken normal bisey yok...boyle olan varmi doktora soracamda yarin insallah neden oldugunu soyleyebilir

yorulmayla alakalı olabilir oturunca olmadığına göre..benimde kasıklarımda oluyo baskı böle sanki oraya toplanmış gibi.normal yani kasıktaki bence.bak senin takvimde de ağrılar belden gelirse ozaman doğum belirtileri olabilir dye yazmış seninki belden gelmiyo oyüzden için rahat olsun dinlen fazla gezinme canım

Bu gün ortalıkta yoksunuz doğumamı gittiniz arkadaşlar görünmüyorsunuz..........
Ben hala sancı bekliyorum........öğleden sonra gidicem hastaneye

yok cnm nerde bnm oglan anasını kandırıyo butun gece uyumadm bel kasık agrısından ama agrılarım duzensız sanırım yalancı sancılar nst de cıkanda öleydı galıba kı tık yok hala :) bugunde kalktım agdaya gittim korka korka uzamıstı doguma yakın olsun diye gıtmemıstm smdı ne olur ne olmaz dıye gıdeym dedm cnm cok yandı agdacı kadında bu acı ne kı dogumun yanında dedı korkuttu benı sen sanırım hastaneye gıttın allah yardımcın olsun kolay dogumlar nasıp etsın ıns.

çok teşekkür ederim canım...ben az çok hazırladım bişeyler..bebeğin ki hazır hatta da kendiminkini tamamlayamadım henüz..liste için teşekkür ederim...

benim bildiğim kadarıyla hastane çıkışlarında çıkan iç zıbınlar kullanılıyor göbek düşene kadar canım

hastane çıkışında 1 iç zıbını var...tulum fln giydirilecek ya o iç zıbında onun içine giydiriliyor zaten..ama ben alt üst takımlar giydirilebiliyor mu diye merak ettim..iç zıbını zaten giydiriyoruz

canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun geliyor dünya güzeli kızın maşallah kilosuda çok güzel doğduğunda benim yerimede kokla mis gibidir umarım rahat bir doğum gerçekleşir. en kısa zamanda doğum hikayeni ve kızının resimlerini bekliyorum :)

Kizlar az once dayanamadim 2tane hurma yedim ust uste. Cok tetikler mi dogumu?? Belki hatirlayanlar olur haziranda hastanede yattim dogurmaktan son anda yirttim, ama simdi bu hurma dogumu tetikler mi diye odum kopuyo

iki hurmanın tetikleyecegini sanmıyorum az once bi arkads yazmış hurmalar bitti tık yok diye hem 37,haftadan sonra bende yemeyi dusunyom amaa seker var ne olur bilmem doktora sormaö lazm

iki hurmanın tetikleyecegini sanmıyorum az once bi arkads yazmış hurmalar bitti tık yok diye hem 37,haftadan sonra bende yemeyi dusunyom amaa seker var ne olur bilmem doktora sormaö lazm

bildiğimiz normal hurma mı bu kızlar bende düşünüyorum ama günde kaç tane yemek gerekiyor nezaman başlamak gerekiyor ve hangi hurmadan bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…